dilluns, 11 d’agost del 2008

Parla el soci

Sempre m'ha agradat, i suposo que com a mi a molta gent, un cop ha acabat el partit fer petar la xerrada una estona sobre el que s'ha vist damunt del camp per a copsar i/o contrastar diferents opinions. Tant ahir (Pobla) com avui (Vilanova), les sensacions que ha deixat l'equip són gairebé idèntiques (i no del tot bones per cert).

Hi havia qui deia: "Amb aquest sistema de joc s'empataran molts partits al llarg de la temporada. I ja sabem que, a la Lliga dels 3 punts, empatar serveix de poc". Raó no li falta, perquè és veritat que a l'equip li agrada (o li ordenen) jugar amb la línies molt endarrerides, el que provoca que no et creïn gaires oportunitats de perill però, alhora, que a davant arribis en comptades ocasions.
Un altre comentava que "l'amalgama de jugadors que conformen la plantilla són d'unes característiques molt similars els uns amb els altres. No hi ha alternatives o variants per fer servir segons les circumstàncies del partit o el rival". I posaré un exemple: no tens un lateral que s'incorpori a l'atac (?) i un altre que guardi més la seva posició en defensa (Moral, Pere Costa,...). O interiors que es decideixin a trencar per banda amb velocitat (?) i altres que tenen tendència a anar cap al centre a fer la jugada (Condis, Retamal,...). L'únic cas que és dona aquesta circumstància és a la davantera, on Àlvar per velocitat és capaç de desbordar els defensors mentre que els altres davanters Palote, Turri, Medina,... són més estàtics o de jugar d'esquenes a porteria.
Ara bé, com exposava algú: "Sí, però mira, contra dos equips de Tercera i no hem perdut". És clar, qui no s'acontenta és perquè no vol. Sort, que queda pre-temporada per endavant i encara hi ha temps per a millorar tots aquests aspectes. En definitiva, per això serveixen tots aquests partits. Per res més.

Gran Reserva: En Hamdi i en Hamma, dos nens saharauis que estan passant l'estiu a la nostra vila i que no es perden un partit de pre-temporada, demostrant una afició per l'esport i pel FC Vilafranca digne d'encomiar.

Vi picat: Pagar 8 euros per presenciar un amistós, tal com ha decidit la Junta del CF Vilanova, té nassos!!! D'acord que hi ha crisi, però altres maneres deuen haver per a solucionar-la que fent passar "per caixa" a l'afeccionat ja al mes d'agost...

El futbol és així: "He jugado el Barcelona-Real Madrid, pero el Boca-River es distinto. Es como que se me inflama el pecho. Es como dormir con Julia Roberts" (Diego A. Maradona, 1960, ex-futbolista i actual seleccionador argentí).
Per a un vilafranquí, el més semblant a aquesta sensació deu ser la d'un derbi amb el Vilanova (tot i que, malhauradament, només hagi estat un amistós de pre-temporada i molt avorrit).

20 comentaris:

Sherlock ha dit...

Hola a tots els seguidors del Vilafranca. Em presento: Em dic Eloi i sóc soci i seguidor del Vilanova.
Primer de tots us vull animar amb el cas Capilla.... Aqui ja el vàrem haver de patir i ens va xuclar els diners!! En l'amistós de pre-temporada de l'any passat contra el Vilanova a Vilafranca, ho vaig comentar per allà a algun seguidor vilafranquí i un "home de club" em va amenaçar dient que allà no tornés a posar els peus si deia coses com aquestes..."
En fí, deu ser que hi ha gent per tot oi?!! Us anticipo que teniu les de perdre perquè amb nosaltres el jutge va considerar que era un incompliment de contracte laboral i el vilanova va haver d'abornar fins l´últim cèntim d'euro...
Així que molta sort!!!!
Dit això, totalment dacord amb la prèvia que no s'hauria de pagar 8 € per veure el partit. Noi no hi podem fer més nosaltres... Per culpa de gent com el capilla hi altres com Ibrahim (q ja sabeu qui es també) hi ha problemes econòmics. A més, heu de pensar que el Vilanova no es tant presidencialista com el Vilafranca. A qui, si no hi arriba el club , tampoc ho farà el president.
Respecte el partit d'ahir, vaig veure dos equips sense gol, ben posadets i això si, si em permeteu dir-ho, amb una mica més d'idees vilanovines. Ens falta, Gerard Boira, Triguero i el que ha de ser davanter centre titular, Epitié. S'ha de tenir en compte que en els darrers 15 minuts vam jugar amb 7 homes del Vilanova B i només 4 del primer equip, sent un el porter. Però sóm optimistes i si els resultats dels 5 primers partits acompanyen, crec que aspirem a tornar a fer una bona temporada!
El Vilafranca el vaig veure una mica tímid, un Condis decebedor(recordava un altre Condis) un Sylla deambulant pel mig camp a la segona meitat i un Vilafranca... sense gol. Em va agradar el Guzman (no se pq no ens el vam quedar pq sent vilanovi i jove...) Va ser del milloret del Vilafranca. He llegit pel bloc que algú diu que no es reben gols amb aquest sistema... Jo li diria: Segur??
Si els xuts tous d'ahir van durs ... no se jo...
Es només la meva modesta i humil oipinió, que només pretén ser això... una opinió.
Finalment, espero que el Vilafranca faci una molt bona temporada i aconsegueixi l'ascens a 3a!... No en va la meva xicota es vilafranquina i bona aficionada al seu equip. Ahir, vam estar durant 90 minuts cadascú pel seu compte :D ejejej
Igualment, espero que el Vilanova faci el mateix i l'any que ve repetim l'amistós però sent equips de 2a B i de 3a!!

Visca el CF Vilanovai i molts ànims al FC Vilafranca

vil4fr4nqu1 ha dit...

I el dissabte al Camp del Vilafranca, quan feien pagar? O era gratis?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Per cert, no sabeu la satisfacció que vaig tenir ahir quan vaig llegir en el diari, lo del tema Capilla. Ja era hora que s'informés a la gent!

La prèvia ha dit...

Hola eloi, benvingut al blog. Coincideixo amb tu en tot el que dius.
A banda del joc de Marc Guzmán, del que portem de pre-temporada destacaria a l'Álex Gaitán (en un gran estat de forma i moltíssimes ganes) i el Corbi (això sí, jugant d'interior esquerre i no pas de lateral on se'l veu desubicat).
Tant de bo els teus desitjos es facin realitat i s'assoleixin sengles ascensos.
Pel que fa als preus de les entrades, vil4fr4nqu1, dissabte no es pagava entrada al Municipal. Hi havia la típica rifa de cada diumenge (però que és opcional).
I en relació al "tema Capilla" comentar que demà hi haurà novetats al respecte, ja que el club (per boca del seu President) donarà el seu punt de vista en una entrevista a Vilafranca TV que s'emetrà segurament demà al migdia. (Evidentment, us mantindré informats del que se n'extregui de les seves manifestacions).

Sherlock ha dit...

Gràcies per la benvinguda!
Quant juga el pròxim partit el Vilafranca?

La prèvia ha dit...

Hola eloi, el proper partit del Vilafranca és aquest divendres, dia 15 a les 18:00 h., amb la disputa del Trofeu Memorial Jordi Petit en el triangular que jugarà contra Sabadell i Molanta al camp d'aquest últim.
De totes maneres, pots consultar tota la pre-temporada del degà penedesenc fent click aquí.
Bloggers, us animo a que, si voleu, cadascú posi una imatge que us identifiqui, en el vostre perfil d'usuari, per tal que així sigui més àgil la lectura dels comentaris. (No cal que sigui una fotografia vostra sinò qualsevol imatge que us agradi o alló primer que us passi pel cap).

Sherlock ha dit...

Bona matinada! Mentre espero hora per portar els sogres a l'aeroport(estic a Vilanova però a les 3:30h he d'estar a Vilafranca) et volia felicitar per la teva entrega i dedicació al blog i per l'amor que sents pels teus colors. Gent així, fa que valgui la pena seguir el futbol modest com el nostre i deixar estar les millonades i pallassades de primera divisió. Si senyor!, l'enllaç amb la pretemporada del Vilafranca es collonut!
Llàstima que no pugui anar a Molanta perquè el Vilanova el mateix dia 15 a les 19:00h a Sitges. Amb aquests si que els hi tenim més ganes!!! Per contra del que pugueu pensar, a Vilanova, es veu el Vilafranca com un club amic i simpatic i des del meu entorn i companys de seient (sempre hi haurà opinions per tot) es vol que el Vilafranca pugi i li vagin bé les coses.(La xicota és testimoni!!!) Pel partit del play-off contra el Cassà, vàrem pujar uns quants i vam vibrar bastant, veient un bon partit i un resultat d'escandol!
Bé, us deixo. Bona nit a tothom. I a veure si els gols que ens vam guardar l'altre dia els hi endossem al Sitges!!
Eloi

joan ha dit...

Hola eloi, benvingut! Sobre el partit de l'altre dia que anomenes. DIus que us faltaven 3 jugadors importants, Triguero, Boira i Epitié, doncs a nosaltres per lesió també ens faltaven homes molt importants com són el porter titular d'aquest any Álex Ródenas, un dels nostres dos centrals, Raventós i el nostre lateral esquerre, Rafa. Tots ells s´estan recuperant de diferents lesions i esperem tenir-los pel començament de lliga o a les primeres jornades. I tambè has dit que veu jugar amb homes del vostre filial, doncs nosaltres també! Hi havia molta gent provant, i gent del filial.
Que maco seria un derbi, però, en competició oficial... Tard o d´hora tornarem a tenir aquests partits, i segur que a 3a o més amunt! Molta sort per la temporada i esperem tornar a jugar ben aviat!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, a l'igual que vaig fer la setmana passada, us deixo un extracte de les declaracions que ha fet Pere Montserrat a les càmares de Vilafranca TV en relació a l'actualitat vilafranquina i, com no, al "tema Capilla".

PERE MONTSERRAT en declaracions a Vilafranca TV:

"... Ningú li ha dit a Capilla que no es compta amb ell ni que no se li pugui pagar el contracte pactat (desplaçaments inclosos)..."

"...Capilla no és un professional del futbol com ell diu, ja que mentre jugava al Vilafranca treballava per a una empresa meva. A més, ell va ser el primer en incomplir un contracte perquè va deixar aquesta feina per a fer-se representant de jugadors. No sé qui pot denunciar a qui?"

"Estic molt molest perquè l'Ajuntament ens havia promès buscar un espònsor de 30.000 € i no ha complert la seva paraula. Perquè? Ells sabran. Així no podem aspirar a més..."

"...El Vilafranca porta el nom de la vila per arreu on va i entenc que hauria d'haver-hi una partida pressupostària destinada a totes aquestes entitats que fan promoció de la ciutat (ja sigui el bàsquet, el futbol, l'hoquei,...)."


Podeu escoltar la notícia sencera fent click aquí. (L'informatiu (12/08/08)).

vil4fr4nqu1 ha dit...

Com s'ha desfogat el Pere Montserrat. Capilla i Marcel Esteve han sigut el blanc de la seva ira.
Si és cert el que diu el president del tema Capilla, crec que el jutge donarà la raó al club, però no m'entra al cap que Capilla denunciï el Vilafranca sense una carta d'acomiadament. Ja veurem que passa.
A mi que m'havien arribat veus que aquest any el Marcelino volia convidar al Montserrat al balcó de l'Ajuntament per Sant Fèlix... em sembla que no ho farà, encara es barallarien i caurien a sobre dels castellers.
Ah, "Prèvia" ja m'he posat una foto, que feina m'ha costat, i amb el que no me'n surto és amb l'entrevista, trobo moltes notícies menys aquesta.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, lo d'anar al balcó per la diada castellera és veritat o és sorna?
A veure, pels bloggers que vulguin posar la foto en el seu perfil. Us explico com s'ha de fer:

En el blog heu d'anar a la part superior dreta i clicar ACCEDER.
Omplir els camps Nombre de usuario (correo electrónico): i Contraseña: i clicar ACCEDER.
Una vegada dins de Panel clicar EDITAR PERFIL.
Buscar on posa Fotografia i URL de la foto. Un cop aquí, anar a EXAMINAR i buscar la foto que vols posar al teu perfil.
Una vegada s'ha carregat la fotografia ja només queda baixar fins avall de tot i clicar GUARDAR PERFIL.

I pels que vulgueu veure l'entrevista a en Pere Montserrat a VTV el que heu de fer es donar-li al PLAY en la portada de L'informatiu que hi ha a la banda lateral dreta del web de RTVVilafranca.

Rai ha dit...

Prèvia, quan sabrem els jugadors que formaran la plantilla del Vila aquest any?

La prèvia ha dit...

Hola rai, doncs no ho sé. Suposo que la idea és definir quan abans millor la plantilla definitiva. Comptant que puguin haver-hi dos jugadors per demarcació, a hores d'ara el planter el formarien:

Porters: RÓDENAS - SERRANO.
Laterals: Moral - PERE COSTA i Rafita - Adrià.
Centrals: Fran, Raventós, NAVARRO i ???.
Migcampistes: Sylla - FOLCH i GUZMÁN - EINARD.
Interiors: Jesús - RETAMAL i CONDIS - CORBI.
Davanters: Medina - PALOTE i TORRENTS - ÀLVAR.

A prova hi ha el lateral dret MARC PUJOL, el central ELIESLEY, el migcampista DANI SÁNCHEZ i el davanter CARLOS ÁLVAREZ.

A banda, també hi haurà els nois que tindran fitxa (i jugaran) amb la Fundació: ADMETLLA, TORRENTS, PERE ROCA,...

Jo crec que si hi ha alguna posició a reforçar seria a la defensa ja que és on hi ha menys efectius i Rafita i Raventós surten de lesions importants.

joan ha dit...

Prèvia, si justament el destacabes en escrits anteriors. I l'Alex Gaitan que no el contes? Es un jugador polivalent que anirà molt bé.

La prèvia ha dit...

Hola joan, tens tota la raó del món!!! Quina badada! Saps? Segurament, la seva polivalència i el fet de no poder encasellar-lo en una demarcació determinada ha provocat el meu oblit. Gràcies per la correcció.
I sí, és veritat. El vaig destacar perquè és dels millors de la pre-temporada i, a més, és d'aquells jugadors que agrada a l'afeccionat perquè sempre ho dóna tot.

Rai ha dit...

La prèvia, pel que he vist al partit contra el Vilanova i els entrenaments que he pogut mirar aixi per sobre quan fan partits de correcció el Moral el posen de central ;)

Una altre pregunta: saps si l'admetlla jugara am el Vilafranca o am la Fundació?

La prèvia ha dit...

Hola rai, així és. En els dos darrers partits ha jugat a l'eix de la defensa però en el primer a Riudebitlles ho va fer al lateral dret. Això es deu a que Marc Gómez (Igualada) està a prova i juga una part ell i l'altre en Pere Costa.
Jo l'he col·locat com a lateral perquè a la llista inicial que va enviar el club als mitjans està en aquesta posició, però al llarg dels 15 anys que porta en el primer equip ha jugat en totes les posicions de la defensa. Per tant, depenent de les necessitats, el míster el podrà fer jugar a un lloc o altre.
En referència a l'Admetlla, des del club es va dir que éll i Torrents tindran fitxa del filial i estaran "a cavall" d'aquest i del primer equip. Ja que treus el tema, algú sap perquè no està entrenant ni ha jugat cap partit de pre-temporada?

l´avi del vila ha dit...

man bay pitandu a lanvisval que bui chakarém al pilá da buit am folru i maniyas ana kéya cayejuela tam patiteta. Abiam sis pabilém que sinons piyará al toru par san felics martirt

daspués ma´na niré a menchá a la pusada da san pedru mulancta, al kam de fungol i al vay de nit avéra si trovu una biuda légra que ma´nimi al kuerpu

Rai ha dit...

La veritat és que no ho sé perquè de segur que se li va dir de fer la pretemporada...jo almenys no l'he vist a cap entrenament,,,al partit contra el Sant MArtí si que hi era!

Avui a quina hora juga el Vilafranca contra el Sabadell?:o

Vagi b

La prèvia ha dit...

Hola rai, els horaris són aquests:

18:00 h. CFP Sant Pere Molanta - FC VILAFRANCA
19:00 h. Perdedor 1r partit - CE Sabadell
20:00 h. Guanyador 1r partit - CE Sabadell