diumenge, 17 d’agost del 2008

"Prohibido jugar a la pelota"

Parlava en el "post" de la setmana passada de les sensacions (allò que transmet un equip quan el veus jugar). Independentment dels resultats, i més a pre-temporada on guanyar o perdre tampoc importa gaire, no s'intueixen aquells detalls d'equip treballat que porta tres setmanes entrenant i que es troba en l'equador de la preparació per afrontar amb garanties l'inici de campionat. I és que si analitzèssim línia per línia, trobaríem més mancances que qualitats a destacar.

Hi ha coses que no acabo d'entendre i em preocupen. Per exemple, que l'únic lateral esquerre pur de la plantilla (Rafita) estigui lesionat per un període llarg de temps i no haguem buscat un substitut de garanties sinò pegats d'urgència (Corbi) que fan que s'accentuïn les limitacions defensives i prives al mateix temps a l'equip de les seves virtuts en atac.
També, que es tinguin dubtes en quedar-se o no amb Eliesley, quan ha demostrat ser de lo milloret en defensa i no és que anem molt sobrats d'efectius que diguem.
I per acabar, que la productivitat dels davanters sigui nul·la. Encara no s'ha estrenat cap d'ells en el que portem de pre-temporada. Ja sabem que el gol va car i tenir un autèntic golejador al teu equip és un luxe, però qui ha de ser aquell jugador que ens garantitzi els 15 golets per temporada? Jo, sincerament, no crec que el tinguem.
Seria interessant que el cap de setmana vinent l'equip doni una imatge més conjuntada i, sobretot, que faci cas omís del rètol que hi havia a l'entrada del Camp de la Via Fèrria i que dóna títol al blog d'aquesta setmana. Abans però, dimarts cita obligada per als socis amb l'Assemblea Ordinària.

Gran Reserva: La rigorositat amb la que s'ha tractat el "tema Capilla" a El 3 de Vuit i VTV amb la versió dels uns i dels altres. Qui té la raó? El jutge decidirà.

Vi picat: Per segon any consecutiu, el fet que el CE Sabadell es desplaci al Triangular de Sant Pere Molanta amb el segon equip en comptes de portar el titular de 2a B. Val que no cobrin i es conformin amb un "pa amb tomàquet", però que no ens prenguin el pél!

El futbol és així: "Un equipo de fútbol es como una orquesta, cuanto más tiempo de ensayo tenga el grupo, mejor" (César Luis Menotti, 1938, ex-futbolista i entrenador argentí).
Doncs això, que vagin afinant clarinets, trompetes i demés instruments que no ens adonarem i l'inici de la Lliga se'ns vindrà al damunt.

26 comentaris:

pimpoyos ha dit...

els q hagiu anat a veure algun dls partits comenteu com els vau veure, una mica d resum.

La prèvia ha dit...

Hola pimpoyos, a veure:

CFP St. Pere Molanta 1-2 FCV
CFP St. Pere Molanta 0-1 CE Sabadell
CE Sabadell 1-1 FCV

En el primer partit del triangular, el Vilafranca amb molts suplents no va demostrar la teòrica superioritat envers el rival. Gaitán va marcar el 0-1 en gran jugada personal, els locals van empatar en una acció desafortunada del porter vilafranquí Abel Yuste i en el descompte Dani Sánchez de xut llunyà va establir l'1-2 definitiu.
En el darrer partit, el Sabadell (o millor dit, el seu amateur) es va avançar primer en el marcador a un Vilafranca voluntariós, pero mancat d'idees, que només creava perill amb les internades per banda esquerra d'Àlvar i a pilota parada. Precisament, de còrner directe, Marc Guzmán feia el 1-1 a quatre minuts del final.
El Vilafranca s'enduguè el Trofeu Memorial Jordi Petit per haver marcat més gols que el Sabadell.

UD Cornellà 4-1 FCV
Un Vilafranca nul en atac i sense idees es va limitar a intentar contrarestar les arribades amb perill del Cornellà. Així, els locals es van avançar en el marcador i van gaudir d'ocasions per ampliar diferències. Malgrat tot, un clar penal per mans va ser transformat, al límit del descans, per Gaitán.
A la represa, i coincidint (casualment o no) amb la sortida del camp d'Eliesley, el Cornellà va marcar tres gols en sis minuts aprofitant la passivitat de la defensa davant la impotència del porter Serrano a qui van deixar "venut" en tots els gols.

Bloggers, us deixo la nota oficial que ha fet arribar el club als mitjans en referència a l'Assamblea del proper dimarts:

FUTBOL CLUB VILAFRANCA
Es comunica als socis numeraris que el proper dimarts 19 d’agost tindrà lloc l’Assemblea General anual Ordinària a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona convocatòria, a l’Auditori del Museu del Vi de Vilafranca del Penedès.

La junta

vil4fr4nqu1 ha dit...

Potser aquesta derrota serveixi per veure que no tot anava com havia d'anar. Ja ho deies tu "prèvia" que algú t'havia dit que contra equips de Tercera no haviem perdut! Potser amb aquell li ha caigut la vena dels ulls.

Sherlock ha dit...

Bones companys!
Em sap greu veure que les impressions que feu arribar no siguin bones... Estic dacord amb la prèvia que s'haurien d'anar ajustant les peces de l'orquestra. Si us serveix per Vilanova si fa no fa ens passa el mateix. Bé, almenys, contra el Sitges si que es va veure manifesta una superioritat materialitzada amb pocs gols(Sitges 0 Vilanova 2) i avui acabem de jugar contra el Sabadell i els hem pogut derrotat per 2 a 1. També hi havia més jugadors suplents que titulars per part del Sabadell, però que hi farem! Per cert, un dels gols l'ha marcat Jarabo de cap(el gol de la victòria) Us ho comento per si algu se n'alegra.!
Sort i a veure si es comencen a aclarir els dubtes a Vilafranca. I del resultat del Cornellà, ni cas i a oblidar i millorar ràpid!

Salut!
Eloi

La prèvia ha dit...

Hola eloi, un plaer llegir-te de nou. Home, comparar la situació del Vilafranca amb la del Vilanova... que vols que et digui. Com ja et vaig comentar, heu fet incorporacions potser no "mediàtiques" però si rendibles (Alburquerque, Yélamos, Jarabo, Cañadas,...). I a més, conserveu els homes importants com són Ávila, Boira, Valldosera i Triguero. Aquest últim, avui ha fet la passada de gol a Jarabo i ha marcat l'altre, oi? Són jugadors que marquen diferències a la categoria. Precisament el que ens falta a nosaltres.
I tant si me n'alegro dels èxits del Jarabo. I dels altres ex-vilafranquins que teniu també. Pensa, que aquests grans jugadors abans d'anar al Vilanova va ser el Vilafranca qui els donà l'oportunitat de fer-se amb un nom dins del panorama del futbol català (Arjona, Valldosera, Triguero, Sellarés, Massana, Alquézar, Coque,... i altres).

Rai ha dit...

Què tal el porter Toni Serrano en els partits? I Einard? Pel que sembla de moment els jugadors que poden marcara la diferència son en Guzman i el Alvar no?

Contra qui juga el pròxim cap de setmana el Vila? juga algun a casa?

salutacions ;)

La prèvia ha dit...

Hola rai, referent a Serrano, dels quatre gols al camp del Cornellà no se li pot culpar de cap ja que el van deixar "venut" literalment en tots. Davant del Sabadell més o menys el mateix. A Vilanova va fer un parell d'aturades de mèrit a boca de gol. I en els altres partits ha estat correcte. Espero que tots aquests partits davant rivals d'entitat li serveixin per agafar experiència de cara a començar la lliga com a titular (com tot sembla indicar). No ho sé, acostumat al Marc Ramírez... qualsevol altre porter em crea dubtes, però haurem de confiar en ell, no? Si estiguèssim a la jornada 12 (per dir algo) i ha de jugar un partit per sanció del porter titular... doncs mira, és diferent. Però, tenir la responsabilitat de debutar a la lliga, davant de la teva afició,... uf, això és el que em fa por a mi. Tant de bo que no sigui així. Ara bé, condicions en té. Per tant, es tracta de donar-li la màxima confiança i que li surtin bé les coses. I qui sap, una vegada t'has fet amb el lloc en Ródenas se l'haurà de guanyar també.
Pel que fa a l'Einard poc et puc dir perquè, sincerament, ha participat molt poc en el joc. No és que hagi disputat pocs minuts, sinò que li falta trobar aquell punt d'atrevir-se a demanar la pilota, a mostrar-se,... alló que ha de fer un migcentre com cal.
Jugadors destacats? Sens dubte, en Gaitán i en Marc Guzmán. Aquests dos, a hores d'ara, haurien de ser titulars sí o sí. Després hi ha jugadors com Condis, Fran, Sylla, Palote,... que endevines que poden tenir un paper important però no acaben de donar el do de pit.

Per acabar, els partits de la setmana vinent:
Ds 23/08 19:00 h. CF Amposta - FC VILAFRANCA
Dg 24/08 19:00 h. FB Espirall-Les Clotes - FC VILAFRANCA (Copa Olèrdola)

josep sauleda ha dit...

Hola,
He seguit tots els partits del Vila que ha jugat fins ara i comparteixo els comentaris de La Previa.
Toni Serrano es un bon porter i no em fa por començar la lliga amb ell sota els pals.
Einard encara no m'ha demostrat res. Possiblement perquè venia amb un curriculum especial que el mostrava com un gran jugador. Te bon toc de pilota però li falta acoplament a la resta del conjunt.
Demanaria que algu doni feina a Eliesley. No em desagrada, esta jugant be de defensa i la seva alçada fa que tregui moltes pilotes de cap a corners i centrades dels contraris. Deia que algu li doni feina per alló dels pepers ja que el xicot es brasilé i per quedar-se hauria d'arreglar papers. Em sabria greu que després del bon treball en aquests partits de pretemporada li diguessin adeu i gràcies per tot.
No vull repetir coses que ja ha dit La Previa, però m'agradaria que jugadors ja fitxats donessin un millor rendiment en aquesta pre temporada especialment al davant. Ara com ara costa massa fer un gol.
De totes maneres, tranquils que estem a mitjans d'agost i la lliga comença al setembre, o sigui que queden dies per anar treballant que és del que es tracta.

joan ha dit...

Prèvia, em permets una crítica?

La temporada pasada, entre d´altres, tu erats els que demanaves a crits, un equip amb gent de la zona, sense jugadors de trajectoria contrastada, evidentment per tant, economicament més cars. Tu vares ser, entre d´altres que vas demanar que s´eliminiesin, ftbolisticament parlant. Doncs bé, així ha estat! Ara que es comença un projecte nou, que molta gent va demanar, donem una mica de pasiencia siusplau, que estem al mes d´agost, i pel que veig sempre juguen dos partits seguits, molts jugadors, moltes proves etc. Que com dic sempre, el moment de criticar i ¨rajar¨és entre les temproades, llavors es el moemnt,ara donem ànims i tirem tots cap endavant.Tranquilitat.
I sobre el tema que dius del Rafita per exemple, doncs estic d´acord que s´hauria de tenir un recambi, evidentment! Tot i així, quan li queda per estar bé? Ja deu estar al tram final de la seva recuperació. I calma que l'equip s´ha d´anar fent, recuperant lesionats i anar millorat. Bàsicament com tots els anys, l´unic que aquest any hi ha més gent nova. La temproada pasada per exemple, també hi havien molts dubtes a la pretemporada i es va fer un gran inici de campionat, despres va passar el que va passar, pero es va començar molt be. I fa dues temporades amb el Manel també. El que vull dir, és qu estiguem tranquils, que queda temps epr començar la lliga, i la lliga s´acaba al Juny!!

La prèvia ha dit...

Hola joan, crítica acceptada. Amb algunes puntualitzacions, però.
Evidentment, prefereixo un equip amb gent de casa que no pas amb "mercenaris" tipus l'any passat. Ara bé, i crec que tu també ho vas comentar en el seu dia, calen aquells tres o quatre jugadors (de casa o fora, tant fa) que marquin la diferència i, particularment, enguany no els veig. Em refereixo als Sellarés, Ramon Triguero, Marc Ramírez, Sendra, Nogués, Valldosera, Juanito,... i tants altres.
Després, desconec exactament el temps de recuperació de Rafita però diria que el termini del que es va parlar en el seu dia era finals d'any. És a dir, quasi una volta sencera. Crec que si és així finalment, es prou motiu de preocupació no tenir a la plantilla un substitut natural.
I relatiu als nervis, estic molt tranquil. Si fos l'entrenador o el secretari tècnic potser no ho estaria tant. Només volia exposar el que jo crec que són les mancances actuals de la plantilla. Però puc estar equivocat, eh. I tens raó, queda pre-temporada encara i, sobretot, queda tota la Lliga!

Sherlock ha dit...

Bona nit des de Vilanova companys!
"Prèvia" o algú altre:
Em sabríeu dir l'equip on jugarà en Marc Ramírez? (Sí en té)?
Merci
Salut!!
Eloi

La prèvia ha dit...

Hola eloi, precisament el dia que vam jugar a Vilanova vam parlar amb ell a la grada i, per estrany que sembli, no té equip ni ofertes!!! A veure, segurament tingui unes pretensions econòmiques excessives per tal com està el "mercat". Però bé, és un gran porter i qualsevol club que el fitxi encertarà segur. Què el voleu pel Vilanova?

Sherlock ha dit...

Home, jo no ho puc decidir (només sóc soci) i a aquestes alçades ja hi ha 2 porters. Però personalment, crec que no tenim massa garanties a la porteria i un home com ell ens aniria molt bé.
A més si demana un preu alt pels seus honoraris, tampoc estaria en els plans.... Tingues en compte que aquest any el club ha baixat el pressupost en la seva partida per a la plantilla uns 100.000 €.
Ara, per mi, es millor que el Cañadas, i pressumptament millor que Mario Leon. A més també té experiencia a 3a, ja que si no recordo malament, havia jugat al Granollers oi?

Salut!
Eloi

La prèvia ha dit...

Hola de nou eloi, el Vilafranca el va fitxar del Castelldefels. I si no recordo malament, abans també havia jugat amb el Prat, Europa i Gramenet B.

javindreu ha dit...

És molt millor jugar amb gent de casa i si s'aspira a salvar la categoria i no hi ha més, doncs perfecte. El Vilafranca com a recursos no crec que dongui per molt més.
El que sí serà important és començar la lliga amb bons resultats pq si arriben els nervis a aquest club ...

Kimi ha dit...

Si se estubieran ganando partidos, diriais que la pretemporada no cuenta, que los rivales no juegan motivados y que lo importante es la liga. Siempre teneis que descalificar el trabajo que se está haciendo?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us passo un resum dels temes tractats en l'Assemblea d'aquest vespre per a que qui no hi heu pogut assistir esteu informats i pugueu opinar sobre ells.

1.LECTURA ACTA ANTERIOR

2.INFORME ESPORTIU

El president comenta que es va començar la temporada amb uns objectius basats en la cantera i que inicialment va donar bons resultats. Als tres mesos però, va haver-hi un canvi obligat de tècnic degut al que tothom ja sap. L'inici va ser bo també, però a les darreres jornades tot "se'n va anar en orri". I ha puntualitzat que tots els jugadors que es van anar incorporant a mitja lliga van ser a petició del tècnic.
Enguany, la crisi econòmica (del sector immobiliari, principalment) fa que el club es trobi en una situació complicada, ja que el 75% dels ingressos provenen de les quotes de socis + espònsors, i molts d'aquests van deixar de pagar a final de temporada. A més, l'Ajuntament va prometre buscar-nos un espònsor i no ho ha fet.
S'ha d'anar en una altra direcció i això ha obligat a fer una rectificació del pressupost. Amb el suport econòmic que tenim és impossible estar a 3a Divisió i s'ha decidit canviar la filosofia apostant per gent de casa. Aquesta política de cantera té un risc, però es mirarà de no baixar de categoria. Aquest és el gran objectiu d'aquesta temporada: la permanència.
Pel que fa al número de socis n'hi ha 187 de numeraris, més els que són d'empresa. El darrer any s'han donat de baixa 35 socis i en total, des del 2003, se n'han donat de baixa 90.

3.ESTAT DE COMPTES
*Temporada 2007/08
Ingressos: 238.830,22 €
Despeses: 310.551,02 €
El que fa un dèficit de 71.720,80 €

*Temporada 2008/09
Ingressos: 207.800,00 €
Despeses: 207.800,00 €
Destacar que en concepte de salaris de la primera plantilla, les despeses s'han reduït en 60.000 € en relació a l'anterior campanya.

4.ACTUALITAT DEL CLUB
Es proposa no modificar els preus dels carnets de soci ni les entrades. Això si, crear 3 Jornades Econòmiques al llarg de la temporada on els socis pagaran 5 € en cadascuna i l'entrada al camp aquell dia valdrà 12 €. Davant els dubtes que genera la idea, es proposa com a alternativa pujar directament 10 € la quota. Per votació, es decideix i s'aprova que hi haurà les tres jornades econòmiques esmentades.
Al mateix temps, s'informa que per a tots els desplaçaments els socis podran viatjar gratuïtament amb l'autocar de l'equip.

S'esmenta la disposició del nou local social del club (de lloguer) situat al capdavall del C/Amàlia Soler. El local disposa de recepció, sala de juntes i un petit despatx. A partir del mes de setembre restarà obert un dia a la setmana per atendre les necessitats dels socis.

Sobre el culebrot de l'estiu (el tema "Capilla"), es repeteix el que ha aparescut darrerament a la premsa. Bàsicament:
- Que el club no ha rebut cap notificació oficial de denúncia ni d'acte de conciliació.
- Que Capilla és jugador a tots els efectes del Vilafranca i en cap moment se li ha comunicat que no es compta amb ell sinò que se li va oferir una negociació a la baixa de la seva fitxa.
- Que estava citat a la presentació amb la resta de companys el dia 28 de juliol.
- I que l'unic que se li deu són les dues darreres mensualitats de la temporada passada.

Es demana autorització a l'Assamblea per a, en cas que fos necessari, demanar un prèstec a mitja temporada sempre i quan no sobrepassi el 20% del pressupost d'aquest any (serien uns 40.000 € aprox.). Aclaren que no està previst demanar-lo, tan sols en el cas que els espònsors no responguessin enguany tampoc. S'aprova per unanimitat també.

No existeix un acord amb Vilafranca TV per a seguir retransmetent els partits en directe. Les negociacions no estan trencades sinò aparcades. Tot depén d'una empresa (qui pagaria els drets d'imatge del club) i de l'entesa amb les dues altres parts implicades: el Vilafranca i VTV. Per part del club hi ha bona predisposició a entendre'ns.

5.PRECS I PREGUNTES
Se li pregunta al president si l'ambició de pujar a Tercera ha fet molt mal al club, fet que reconeix i admet que sí. I se li recrimina que sabent a mitja temporada que alguns espònsors no complirien amb les quantitats pactades, es fes un esforç econòmic important en el fitxatge de jugadors amb un sou molt car.
L'horari dels partits a casa seguirà sent els diumenges a les 17h. tot i que no es descarta, com ja es va fer la temporada passada, disputar un parell de partits a l'hivern al migdia.
Es descarta que tingui res a veure la possibilitat de demanar un prèstec a mitja temporada amb el fet que el "cas Capilla" acabi amb la resolució a favor del jugador (tot i que les quantitats siguin aproximadament les mateixes).
Algun soci no està d'acord amb l'estructura tècnica que s'ha format i creu que no donarà els seus fruits, exigint-li al president que assumeixi més responsabilitats i no deixi tantes coses en mans dels demés.

josep sauleda ha dit...

Tinc ganes de veure les alineacions que el Vilafranca presentarà a Amposta i a Moja davant l'Espirall. Penso que a aquestes alçades de la pretemporada ja s'han acabat les proves de jugadors i cal anar de cara al gra, o sigui començar a jugar amb els que formaran la plantilla de cara la temporada que comença el setembre. No voldria tornar a veure a Eliesley de central si és que no s'ha de quedar(per donar un exemple) o altres que han estat de prova en els partits anteriors i que encara entrenaven fa poc. S'acosta l'hora de la veritat i s'ha de treballar amb el que hi haurà al proper futur.

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, doncs un dels jugadors que potser ja no veurem aquest cap de setmana és en Retamal. Rumors que m'han arribat, em confirmen, fins i tot, que ja ha estat entrenant durant la setmana amb el FB Espirall-Les Clotes. Segons sembla, no ha vist per part del cos tècnic que es confiï en les seves possibilitats i ha decidit tornar al club on va jugar la temporada passada.
No sé que en pensareu bloggers, però era un dels jugadors que jo creia que podia tenir minuts en aquest equip i no estranyaria la categoria. Ara bé, tot són gustos i qui el veu entrenar cada dia és el "míster".

(19) Marchan ha dit...

Hola, he llegit uns quants posts d'aquest blog i hi ha alguns punts en els quals no hi estic d'acord.

En Retamal durant la setmana no ha entrenat amb l'Espirall, només ha entrenat aquesta pasada tarda de dijous.
I per un jugador, tenir minuts (posem 15 un dia, 5 un altre i un potser ni jugar) en un 1a Catalana que visites Catalunya, potser no es el que busca.
Després referent al seu posible titular, Alex Gaitàn que tan destaqueu, també s'ha de valorarar el treball que aporta a l'equip i no només a les jugades individuals. Jo només l'he vist a Vilanova, i la veritat es que tàcticament va estar desastrós, com després m'han comentat que el míster li va dir al vestuari. És a dir, que a vegades més val fer menys coses però fer-les bé.

I després, em sap greu comprovar que es segueix tenint com els últims de la llista els jugadors de la Fundació. Hi ha molt migcentres, i encara se n'ha fitxat més, que de moment poc han demostrat(dani(que no sé si està fitxat) i einard) i de moment el que ha destacat més, té un estil de joc més de mitjapunta que de migcentre organitzador. I tenim a dos migcentres com Torrents i Roca, que són d'aquí i tenen molta qualitat, però que se'ls ha de donar la oportunitat, però clar, són de la Fundació i la solució fàcil és que comencin a 2a regional.

Salutacions!

La prèvia ha dit...

Hola klord, gràcies per la teva informació. Veig que els rumors que m'havien arribat són certs.
Comparteixo la teva opinió en que Retamal mereixia més minuts perquè els pocs que ha jugat ho ha fet bastant bé. Suposo que haurà parlat amb l'entrenador i aquest li haurà dit que no comptarà gaire amb ell i que es busqui equip, perquè sinó no entenc com un jugador jove, que té qualitats per a estar al primer equip i en plena pre-temporada com estem es dóna per vençut tan fàcilment.
Guanyar-se un lloc dins d'un equip no és fàcil. Menys encara quan ets nouvingut i estem parlant de 1a Catalana (que ja té un nivell). Ara bé, si prefereix jugar a 1a Regional perquè allà tens les coses més fàcils per a ser titular és una possible opció i molt respectable. Cadascú sap de les seves limitacions i quines aspiracions té. No tothom que ha volgut ser algú en el futbol ha pogut ser-ho per diferents motius que anteposen a la seva carrera (estudis, feina,...).
Del que comentes del Gaitán, potser sí que en ocasions el seu joc és una mica "anàrquic" (per dir-ho d'alguna manera) però és indiscutible també que li dóna un esperit combatiu i un plus de sacrifici a l'equip com pocs. Per a mi, i ja ho vaig dir, és un jugador que hauria de tenir un lloc titular garantitzat (malgrat que ja sé que no és "sant de devoció" del tècnic).
I lo dels nois de la Fundació. A veure, tens raó que des del mateix club en el moment que se'ls fa fitxa del filial i no del primer equip ja els donen a entendre que no es confia en ells (contràriament al que ens volen fer creure). Però també és cert que, actualment, no veig a cap d'ells preparat per a jugar asiduament en un Vilafranca a 1a Catalana.

javindreu ha dit...

Suposo que aquest cap de setmana es començarà a intuir quin serà l'equip que formarà d'inici en el 1er partit de lliga contra l'Olesa,no?
Perquè ja va sent hora de veure alguna cosa més, tal com deia el periodista del 3de8 Josep Sauleda. Per cert Sauleda, el jugador que té el litigi amb el club no es diu Pablo, es diu Jordi Capilla, a veure si també tindrem un litigi amb un Pablo Capilla i el soci no ho sap?

javindreu ha dit...

Algú sap com ha quedat el Vilafranca a Amposta i pot fer 4 cèntims del partit?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, el Vilafranca ha perdut 4-0 en l'amistós al camp de l'Amposta. Pel que m'han comentat tots els gols han arribat a la primera part on els de la Terra de l'Ebre han demostrat la seva superioritat i que s'han reforçat molt bé per afrontar el retorn a Tercera.
Jo he aprofitat per anar a "espiar" el primer rival a la lliga (l'Olesa). Ha guanyat 0-1 amb el Sant Joan Despí però tampoc ha fet un partit de l'altre món. Això sí, l'equip de la primera part (i pressumiblement titular) es nota conjuntat i un bloc sòlid que juga quasi de memòria. Si algú vol més dades de l'informe "Olesa Confidential" que em demani les quatre notes que he agafat. (Suposo però que els tècnics ja tindran previst anar-lo a veure o ja el coneixen d'altres anys).

l´avi del vila ha dit...

ay pera munsarrat que ma sab malamén dirtu per l´anminstát que em tingud peró l´as aspifiad am aquet antranadó que t´as tred da la manga

y aquet brasileñu és un kuladeru da kuidadu!!! kada partid que xúga ans fíkan golechada! bamus, bamus, bamus siu beu tuhtóm!!! hasta al que bent cupunassus ayá las ranbles!

Rai ha dit...

ALgu pot dir l'alineació del Vilafranca???...:S:S:S