diumenge, 7 de setembre del 2008

Entre reixes!

FC Vilafranca 0 - CF Olesa Montserrat 2
La notícia avui al Municipal no ha estat la derrota del degà penedesenc, en el tret de sortida de l'actual temporada (i ja van vuit inicis de lliga sense conèixer el triomf), sinó el vet per part del president Pere Montserrat a Vilafranca TV i Ràdio Vilafranca de transmetre el partit en directe.

Cert és, que durant tota la setmana ha hagut un rum-rum de notícies i comentaris sobre el possible boicot, però un mateix mai acababa de creure's-ho (per la incongruència d'aquesta decisió). De tots era sabut que l'emissió en directe per televisió no es faria ja que el president s'empara en els drets d'imatge del club adquirits per una empresa (de la seva propietat, casualment), però d'aquí a prohibir també la retransmissió per ràdio... Hi té dret? És una manera de pressionar a la corporació de RTVV per a que "afluixi la mosca"? O una cacicada més del president dictatorial que ens ha tocat patir?
Des de l'any 1987, res havia impedit que el company Sayol deixès de retransmetre un partit del Vilafranca arreu de l'estat i avui ha succeït. I el pitjor és que tots aquells afeccionats o socis impedits de poder acudir al camp s'han quedat sense la seva locució. Tot plegat, un episodi més del surrealisme en el que viu aquest club i la seva junta. Ah, la Junta! (com diu el Monegal). Quin paper hi té en tot això? "Off the record" se'ns va dir, en una reunió a principis de temporada, que es va advertir al president què en cas de produïr-se algun episodi més de presidencialisme com els de l'any passat automàticament abandonaven el seu càrrec i ell sol assumís les directrius del club. I doncs? Veurem que passa... però no pinta bé el tema. Ni l'equip, ni la temporada ni res!

Gran Reserva: L'actitud dels jugadors que fins el darrer moment han lluitat per a intentar remuntar el partit.

Vi picat: La disbauixa en la númeració dels nous carnets per a aquesta temporada. Un error d'impremta ha provocat que cap soci tingui el número que li correspon. És que ni això... I la solució d'urgència ha estat rectificar-ho amb retolador!

El futbol és així: "¿Presión en el fútbol? ¡Vosotros los periodistas sois los que creáis la presión! ¡Si no existiérais, mi trabajo sería dos veces más fácil y dos veces más agradable!" (Sir Bobby Robson, 1933, ex-futbolista i entrenador anglés).
Ho corrobora, paraula per paraula, el nostre president.

42 comentaris:

Rai ha dit...

Primer partit primera derrota...:(

El Vilafranca no ha jugat tant malament com pot semblar mirant el resultat...primerament ha estat tenint la pilota i portant força bé el ritme de partit...tot i aixi les ocasions s'han anat repartint ja que tant alguna jugada a pilota aturada del Vila hagues pogut sumar algun gol al marcador com alguna jugada de l'Olesa... Despres hi ha hagut algun despiste de la defensa i dos gols...

Destacar la gran actuació del porter Toni Serrano que de no ser per ell la victoria visitant hagués pogut ser més amplia...

A veure si la jornada que ve es millora una mica més de cara a porta...

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Manresa-Vilafranca)
1) Estadístiques per a la "Diada" de l'11-S

Des de que al 1980 es declarà com la Festa Nacional de Catalunya, el Vilafranca ha jugat en cinc ocasions coincidint amb aquesta data. El balanç és positiu: 4 victòries i 1 derrota. Hi ha un però: tots els triomfs s'han produït com a local i la derrota com a visitant.

05/06 FCV 2-0 CF Pobla Mafumet (1a Catalana)
97/98 FCV 3-2 U At. Horta (3a Divisió)
96/97 FCV 1-0 U Esp. Badaloní (3a Divisió)
94/95 FCV 2-1 FC Santboià (1a Catalana)
83/84 UE Olot 2-0 FCV (3a Divisió)

vil4fr4nqu1 ha dit...

Jo també recolzo al Toni Serrano, de no ser per ell, podriem haver encaixat una golejada d'escàndol, el noi apunta maneres, i crec que si finalment s'opta decididament per fer un equip de casa, pot ser el porter del futur, l'únic que un inici de Lliga no és el partit més indicat per debutar, però que hi farem?

Referent a la polèmica decisió del president de no deixar retransmetre els partits per ràdio, ho trobo absurd.
Primer, perquè quins drets d'imatge es vulnera per ràdio? No ho sap que la ràdio només transmet sons?
Segon, perquè els drets d'imatge del club del que el Sr. Pere Montserrat és el màxim responsable se'ls ven o cedeix a una empresa de la que ell mateix és el màxim responsable. Qui negocia amb qui? Segur que s'ha fet amb les condicions més vantatjoses pel seu interès personal.
Tercer, perquè per aquesta raó els partits a fora tampoc es poden retransmetre, ja que la imatge del club és la mateixa (per cert, que la imatge que està donant és de pena) i obligarà a molts "senyoritos" de la seva Junta a desplaçar-se o a quedar-se a casa amb el dubte de saber que està fent el Vilafranca, igual que li passa ara al soci que per raons de salut o movilitat no pot anar al Municipal.

Això de que la Junta dimitirà si es produeix algun fet presidencialista com els d'aquest any, treu-t'ho del cap. Tenen masses interessos particulars posats allà dins, com el fet que els serveis jurídics del club recaiguin en una persona familiar d'un directiu, això sí amb retribució. I és que això, és una cosa que trobo perfecte, perquè qui millor per confiar-li el tema jurídic a una persona de confiança, però el mal està en què es porta en secret i no es faci pública la retribució percebuda, clar que si és un tant per servei... entre els contractes dels jugadors que no són pocs,les demandes dels jugadors per impagament, drets d'imatge, etc etc s'emporten una bona dinerada.

Però el pitjor de tot és que el Sr. Pere Montserrat està arruïnant el club en tots els sentits: social, esportiu i econòmic. Perquè, ara us diré una cosa que m'havia callat, però el dèficit d'aquest any si s'hagués pujat no tingueu dubte que el Sr. President hagués posat els diners de la seva butxaca per atribuïr-se els mèrits, i en no pujar doncs ho fa pagar als socis escudant-se en els patrocinadors morosos. I això dels morosos és un altre tema, perquè qui són aquests morosos? Des del club no s'ha donat noms, i és que en els carnets de socis, apareixen els mateixos de l'any passat! És que els hi fem propaganda gratuïtament o és que tenim la publicitat d'anys futurs cobrada per avançat?

Clar que de què ens estranyem? No podem esperar altra cosa d'un president amb el curriculum que té.

I a més, fer-li pagar els plats trencats de tot al voluntariós Joan Sayol, ho trobo de molt desagraït, ja que el pobre ha estat sempre molt respectuós amb el president.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, totalment d'acord sobre l'actuació d'ahir d'en Serrano com bé opinava també en rai. Va fer intervencions de mèrit i sempre és difícil debutar en un partit de lliga, davant el teu públic i amb la pressió que tot això comporta. D'aquí a ser un porter de futur? El temps ho dirà...
Ja que ahir el tema principal del blog va derivar per altres camins que els merament esportius, us deixo l'enllaç amb Vilanova Digital per tal que qui ho desitji pugui llegir la crònica i les dades tècniques del partit.
El tema principal però, a la majoria de mitjans, segueix sent la prohibició per part del president a que es retransmetès el partit per Ràdio Vilafranca.
Així, a FutbolCatalunya.com és motiu suficient com per a aparèixer en portada del conegut portal del Futbol Català.
D'igual manera, el web esFutbol.net, que engloba notícies d'arreu del món, també se n'ha fet ressó.
Per acabar, els companys del Canal 33 han mostrat la seva solidaritat envers RTVVilafranca en el transcurs del programa FutbolCat. Podeu veure la repetició del programa a les 23.45 (TVCi) i a les 01.49 (33).
Ara, la disjuntiva és quin és el camí a seguir? Retransmetre els partits a fora (com sempre s'ha fet i sense prohibició alguna possible) o no cedir davant les pressions del club deixant als oients sense transmissió també? Què en penseu?
És complicat... Jo, particularment, crec que abans són els socis i afeccionats que una persona que (d'acord, sí, és el president), però posats a pensar, un dia o altra marxarà. I el club és el que queda. Això sí, per a la història quedaran les coses bones i les dolentes (entre elles, aquesta, la seva darrera "malifeta").
Ah!, una darrera cosa. Això que comentava vil4fr4nqu1 de la publicitat al dors del carnet de soci. M'has fet adonar-me'n que també hi apareix el logo de VTV. Quina és aquesta incongruència? El club pot usar la imatge de VTV als carnets i en canvi VTV no pot fer us de la imatge del club? El que sí vaig fixar-me és que ahir es va jugar amb la samarreta "post-Centenari" i no pas amb la de la temporada passsada on hi apareix a la màniga el logo de VTV. Ufffff.... tot plegat, molt farragós!

sasgas ha dit...

Jo crec que fins k no es solventin el probleme del Sr. Pere Montserrat, perque ala fi i el cap " són seus" no es auria de donar cap partit , ni casa ni fora, llastima que el k pateix aquesta pataleta del presi , sera el soci i el seguidor

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Manresa-Vilafranca)
2) L'equip que rep més targetes

És dona la circumstància que el proper rival del Vilafranca és, després de la primera jornada de lliga, l'equip més amonestat de la categoria amb 7 targetes grogues i 2 vermelles.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, continua el degoteig de notícies i comentaris, en diferents mitjans de comunicació, sobre el "vet" de Pere Montserrat a RTVVilafranca el passat diumenge.

Avui, el diari Sport, en la seva secció dels dimarts destinada al Futbol Català, li dedica les següents "perles":
Las notas. 0: Pere Montserrat, presidente del Vilafranca, no permitió el domingo a nuestros compañeros de "Ràdio Vilafranca" y "Vilafranca Televisió" ofrecer el partido ante el Olesa. Según él, por problemas en la empresa gestora de la emisora local Sercom S.L.
No nos ha gustado: Los clubs que sólo se quejan, y nunca agradecen la labor de los medios de comunicación.

A més, aquesta tarda el company Joan Sayol serà protagonista a Com Ràdio en el programa Què has dinat? dirigit i presentat per Sergi Mas, on es tractarà la polèmica decisió del president del FC Vilafranca. Podeu escoltar-lo on-line.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" dius tu no que no es pot castigar el soci per culpa del President, però en canvi ell si que el va castigar diumenge sense cap mirament. Aquest debat que has obert de si s'ha de donar o no el partit de Manresa, existeix o l'has plantejat tu? Jo com vaig dir ahir, sóc partidari de no donar-los, és que jo ja ho donava per segur que no es donaria.
I per acabar, ja no donaria més importància al tema, que és el que vol el President, sortir a la foto sigui per bé o per mal.

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!!
Em miro i llegeixo amb sorpresa el relat que feu dels fets de diumenge. No m'ho puc creure!! Es inadmissible que no es veti la retransmissió d'un partit del Vilafranca i més quan he llegit que durant els darrers 21 anys s'han radiat tots i no hi ha hagut cap entrebanc! Els socis i simpatitzants del club que per un motiu o un altre no es pogueren desplaçar al camp van haver de patir amb resignació durant els 90 minuts del partit al meu entendre. Els socis no podeu prendre alguna determinació al respecte? No "pertany als socis" el club? són preguntes que llenço a l'aire i que no en se la resposta legal... però si que en sé resposta moral...

Des de Vilanova, i com a seguidor del futbol de les nostres comarques i acompanyat pels meus companys de tribuna acostumem a fer connexions amb Radio Vilafranca per escoltar les evolucions del partit. No vam sentir absolutament res del matx i ho vam atribuir a que potser hi havia problemes técnics... Que il·lusos!!!
Només desitjar-vos molts d'ànims i que la derrota no ofusqui el que serà, n'estic convençut una bona temporada.
I disculpeu, si he opinat del tema de la setmana del futbol català.
No vull ofendre a ningú. Només es una opinió

PD: El Jarabo va fer un partit excel·lent i l'Eloi va sortir els darrers 25 minuts aproximadament i va materialitzar alguna internada més que interessant per banda dreta. Tan sols el desconeixement amb els companys( Epitié) va fer que no arribessin a fi de bé!

Sort pel Dijous contra el Manresa!
A per la victòria!!!

Salut!!!

Eloi

La prèvia ha dit...

Hola eloi, me n'alegro molt que els vagin bé les coses als ex-vilafranquins per Vilanova.
Costa de creure tot plegat, oi? Però és la crua realitat... Totes aquestes preguntes que tu et fas ja fa temps que me les faig jo i no hi trobo resposta. Només que les dictadures creia que ja s'havien acabat i pel que sembla hi ha qui encara hi viu instal·lat...
Tant de bo els teus auguris sobre la temporada es compleixin però, sincerament, em costa ser optimista a aquestes alçades de lliga. Començar bé era important en un equip amb molts canvis respecte a l'any passat i no es va fer. Veurem si a Manresa reacciona l'equip!
Per concloure, puntualitzar que l'entrevista a COM Ràdio será finalment demà a la mateixa hora i també hi intervindrà el president, en Pere Montserrat.

PD: Desconec a hores d'ara si s'emetrà el partit de dijous a Manresa en directe per Ràdio Vilafranca. Si algú pot aportar novetats, el blog resta obert a elles.

Sherlock ha dit...

Bona nit de nou!!
Mira si sóc optimista que crec que el Vilafranca guanyarà a Manresa pr 0 a 1!!
Quan unes portes es tanquen altres s'obren... quan van maldades per un cantó, van bé per l'altre i això es traduirà en victòria per animar a tots els aficionats!

Salut!
PD: Manresa-Vilafranca: 0 a 1
PDD: Prat- Vilanova: 0 a 1
Molta sort!

Kimi ha dit...

Tan preocupados que os veía antes de la competición por el equipo, y ahora buscais cualquier pretesto para destruir al club. Siempre teneis que criticar algo, en vez de apoyar.

La prèvia ha dit...

Hola juanmi, no t'equivoquis. S'està criticant l'actuació concreta del president en el vet a Ràdio Vilafranca i Vilafranca TV. En cap cas s'ha ditr res en contra de l'equip sinò al contrari, ja que en el Gran Reserva vaig el·logiar l'actitud dels jugadors en el darrer partit tot i la derrota (una altre cosa és que la plantilla sigui l'adient per afrontar amb garanties la temporada, que això ja en parlarem un altre dia). Però si tu creus convienent recolzar la manera de fer del qui mana... endavant les atxes!!!

uff! ha dit...

Hola que tal, tant sols dir-vos que a aquestes alçades de tot plegat, jo encara no tinc ni idea del que pot passar. Ara bé, tinc clar que en qui menys es pensa és amb aquell soci, aficionat o oient a qui va dirigit, al cap i a la fi, l’informació que genera el nostre “degà penedesenc”. Entenc que hi ha poca sensibilitat i es prenen decisions massa gratuïtes i poc afortunades.
El gruix de l’embalatge és prou gran i dilatat com per no pensar-s’ho dues vegades, i ara, ves per on, resulta que ningú dóna el braç a torça, ans el contrari, ni els uns ni els altres deixen que pugi fer la meva feina, és a dir, transmetre els partits com sempre he fet (des de fa més de vints anys) per la meva estimada -el frec fa el carinyo- Ràdio Vilafranca. Només desitjar que es solucioni el més aviat possible pel bé de la que és la nostra màxima: INFORMAR.
Res més, tant sols comunicar-vos que dissortadament el partit davant el Manresa no estic autoritzat per poder transmetre’l...ho sento molt.
Salut!
jonsay

javindreu ha dit...

Molt bé juanmi, parlem de l'equip? Com ho veus, perdre 0-2 contra un recent ascendit?
Veus plantilla suficient per encarar amb garanties la 1a catalana? Jo sincerament no.

Kimi ha dit...

A ver Javi, tu viniste al campo o lo escuchaste por radio? Se empieza de 0 y al equipo le falta acoplarse pero puso garra y tiene bajas notables. El Olesa es recien ascendido pero tiene un equipo muy veterano y juega muy mecanizado, lo que al final de temporada lo notará.

Rai ha dit...

És veritat que s'ha fitxat a un altre porter?:O :S :S :S :S

El Vilafranca tampoc va jugar tant malament i tal com diu Juanmi es comença de 0 amb un equip que mai ha jugat junt i que s'han de acostumar...temps al temps!!!

javindreu ha dit...

Estic d'acord que és un equip que comença de 0, i que se'ls ha de donar temps se'ns dubte, totalment d'acord. Si un equip de molta gent jove no li posa una mica de garra ...
Quines són les baixes notables? El Rafita, un defensa?El porter?Sí l'altre dia va ser el millor el Serrano, sino igual en cauen més.
Trobo que a l'equip li falta punch ofensiu, pòlvora a dalt, no sé com ho veieu, és la meva opinió,però crec que costarà molt fer gols.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, doncs això que ha dit l'uff!... que demà o viatgem a Manresa o no podrem saber que fa el degà penedesenc.
Us deixo l'enllaç amb el programa Què has dinat? (10/09/08) de COM Ràdio per tal que qui no hagi pogut escoltar-lo aquest migdia ho pugui fer ara. Han intervingut tant el company Sayol com el president Pere Montserrat.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Manresa-Vilafranca)
3) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Manresa-Vilafranca són:
1 = 70%
X = 11%
2 = 19%


(Tant de bo s'equivoquin...)

l´avi del vila ha dit...

carta tankada al praçidén
-----------------------------------------------

ventrubát pera munsarrat:

son mols añus da minstát embusté y ma dassapsiunát al betu que impidech a la radiu da bilafranca da radiáls partids par radiu. de cor que la téle s´alimini parqué maysa biafet y ans kustaba mols kuartus peró al puvrét chuan sallol qués común da la familia nome´l toki!

las tardas dal casal dals yayus ya no sarán al matech. ma sab greu dírbusu peró s´astá fén grant y la chaveta ya noli funsiona maça vé y usé per acsperiensia. bingui am nusaltrus y burá que vésu paça xugán al vurru y tumán menta´m pepermín. Achó si ada turná dachá dunáls partids y als uirem xunteds tods dos.

desde´l cariñu que li preçiu,


l´avi del vila

La prèvia ha dit...

Hola l'avi del vila, senzillament, genial!!
Doncs sí, rai a mi també m'ha arribat a les orelles que s'ha incorporat a un nou porter i estic darrera la pista. Quan sàpiga les seves dades completes ja informaré al blog.
Per cert, aquesta tarda donat que finalment no hi ha transmissió per "Ràdio Vila", des del blog s'anirà informant al moment (on-line) de tot el que passi al Nou Congost de Manresa. Així doncs, aquells que vulgueu saber que passa i opinar al mateix temps ho podreu fer aquí mateix.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, us deixo les dades del nou fitxatge del FC Vilafranca per a la seva porteria. Si el míster ho creu convenient podria estar ja a les seves ordres aquesta mateixa tarda al camp del Manresa. Arriba procedent del Gavà (2a B) tot i que la temporada passada va estar cedit al Santboià.

CARLOS Miguel Espinar
06-11-85 · Barcelona
1,75 m. - 74 kg
Porter

07/08 FC Santboià (3ª Div.) 0 PJ / 0 gols encaixats
06/07 Gavà CF (3ª Div.) 1 PJ / 3 gols encaixats
06/07 UD Cornellà (1a Cat.) 2 PJ / 2 gols encaixats
05/06 UD Cornellà (3a Div.) 23 PJ / 29 gols encaixats
04/05 UD Cornellà (3a Div.) 31 PJ / 42 gols encaixats
03/04 UD Cornellà (3a Div.) 1 PJ / 2 gols encaixats
03/04 UD Cornellà (Juvenil Div. Honor) 10 PJ / 18 gols encaixats

La prèvia ha dit...

Benvinguts a la transmissió on-line del partit CE Manresa - FC Vilafranca corresponent a la 2a jornada del Campionat de lliga de 1a Catalana.
Per a visualitzar les darreres incidències, cal que premeu el botó dret del ratolí i seleccioneu la opció Actualizar o Recargar segons el navegador que utilitzeu.

Ja es coneix l'onze inicial que presentarà Isaac Fernández aquesta tarda.

Aliniació: Carlos, Pere Costa, Bello, Fran, Moral, Einard, Jesús, Sylla, Àlvar, Palote i Condis.
Suplents: Raventós, Serrano (P.S.), Marc Guzmán, Adrià, Corbi, Eliesley i Dani Sánchez.

Àrbitre: Brunner López (Girona)

La prèvia ha dit...

Comença el partit

La prèvia ha dit...

Min. 15: El partit ha començat amb domini altern, amb tres arribades de perill del Manresa, però l'ocasió més clara ha estat pel Vilafranca amb un xut d'Àlvar des de fora l'ària que s'ha estabellat al pal.

Sherlock ha dit...

Hola previa!!!
Genial iniciativa la de fer el partit pel blog!! Felicitats!! Pero ja em diras com t'ho fas!!
Espero que el Vilafranca marqui d'hora perquè a la web del meteocat, www.meteocat.com, es veu com està apunt de ploure a Manresa.
I ja sabem que a vegades la pluja fa que els partits no siguin tant lluits i no es vegi un bon joc(patadons amunt ) i pot perjudicar els interessos del joc vilafranquí!!!!

Aquest matí, hem guanyat al Sagnier:
PRAT 0
VILANOVA 2
Gols de Triguero i Epitié.

En un comentari anterior a aquest vaig dir 0 a 1.
El mateix vaig pronosticar pel Vilafranca. A veure si com a minim encerto aquest i a més celebrarem la victòria!!
Sort!!!
Salut!!!

Eloi

La prèvia ha dit...

Min. 30: Al minut 21 Fran ha deixat el camp lesionat, l'ha substituït Raventós. Al minut 22 doble oportunitat del Vilafranca entre Condis i Jesús que ha acabat llençant desviat.

La prèvia ha dit...

Min. 45: Ha acabat la primera part amb el resultat inicial de 0-0. Al minut 39, Palote a boca de gol, ha rematat al cos del porter una centrada de Condis.

La prèvia ha dit...

Comença la segona part Al descans Condis ha estat substituït per Marc Guzmán.

La prèvia ha dit...

Goooooool!!! (min. 49) El Vilafranca s'avança amb gol de Palote, en rematar de cap al segon pal una centrada de Marc Guzmán en un còrner servit en curt.

Sherlock ha dit...

Molt bó!!!!
A veure si sentencien! I si no a conservar el resultat i jugar amb el cap!!
Ànims!!!
PD: Els núvols s'han allunyat! Sembla que no vol ploure!!

La prèvia ha dit...

Min. 60: El Manresa ha acusat el gol i el Vilafranca s'està fent amb el domini del partit. Al minut 57 Sylla ha estat substituït per Dani Sánchez.

La prèvia ha dit...

Min. 75: El Manresa ha intensificat el domini i el Vilafranca surt a la contra. En un contracop al minut 74 Marc Guzmán ha estavellat la pilota al pal i a la jugada següent Moral ha salvat un gol sota pals.

Sherlock ha dit...

Va va!!! Que queda un quart d'hora només!!!!!

La prèvia ha dit...

Gol (min. 85) Gallego ha establert l'empat amb un xut des de fora l'àrea després d'una mala sortida del porter Carlos. Dos minuts abans, Jesús sol sense porter a un metre de porta un pèl escurat ha xutat el pal.

Sherlock ha dit...

Collons!!
Vinga va que queden 5 minuts encara

La prèvia ha dit...

Gol anul·lat (min. 88) Jesús ha marcat una passada d'Àlvar, el gol ha estat anul·lat per fora de joc d'Àlvar quan ha rebut la pilota.

La prèvia ha dit...

Min. 90: Final del partit (1-1). Al minut 89 el porter manresà Morales ha detingut un xut per l'escaire de Marc Guzmán. Al final hi ha hagut ocasions per ambdós equips que no s'han materialitzat.
Els millors del partit han estat Marc Guzmán amb una gran segona part, i Moral en defensa (incommensurable).

Sherlock ha dit...

Bé! Almenys s'ha tret un resultat positiu fora de casa. Tal i com ha anat el partit queda una mica de regust amarg però vaja... millor serà el gust de la victòria a casa diumenge que ve.
Salut!!

PD: Prèvia encara no m'has dit com t'ho has fet per saber dades del partit i actualitzar el blog! :D

Rai ha dit...

M'alegro per Rafa Moral gran jugador i gran entrenador i persona que l'any passat pels motius que siguin no va poder jugar gaire...
I només m'alegro per aquest jugador de l'onze que ha fet l'isaac...mare meva com no pot jugar l'unic jugador que sempre dona la talla?(Marc Guzmán)pels altres està bé però el canvi a la porteria?:S :S :S

Per què? És que és amic intim de lentrenador?del segon entrenador? Ostia que per un jugador jove que es té de la casa(Toni Serrano) i que va fer un bon partit laltre dia i avui vinga a xupar banquillo que hem fitxat al gran porter que porta 2 temporades sense jugar!! MOLT BÉ!! ENHORABONA!! VAIA TELA!!!

PD: pel que has comentat el Vila avui si a merescut guanyar no? a veure si es va millorant amb el pas del temps...

La prèvia ha dit...

Hola eloi, no saps que els mags mai desvelen els seus trucs?
Veig que el Vilanova funciona. El Jarabo es deu "posar les botes" amb una davantera Ávila-Epitié-Triguero, oi?.