dijous, 11 de setembre del 2008

Futbol sense en Sayol

CE Manresa 1 - FC Vilafranca 1
Ja ho diuen: no es pot tenir tot en aquesta vida. Avui hem tingut futbol, que l'ha posat el degà penedesenc al Nou Congost de Manresa, però en canvi continuem sense transmissió per ràdio a l'espera d'un acord entre club i corporació. Tant de bo es produeixi aviat, pel bé de tots i de la imatge del club (res a veure amb els drets, eh).
El partit d'avui és d'aquells que et deixen dues sensacions al cos ben diferents. La positiva, que l'equip ha ensenyat allò que desitgem veure cada diumenge damunt del camp (fluïdesa, consistència, arribada, concentració,...) i la negativa, la cara de "tonto" que se't queda quan el rival, després de perdonar-li la vida, t'empata en un error puntual.

Per acabar, temes a debatre i que deixo a la vostra opinió:
1) Perquè s'ha esperat a la segona jornada de lliga per a fitxar un porter de garanties si sabíem que el termini de recuperació de Ródenas anava per a llarg? Com queda la situació ara? Mantindrem els tres porters o en donarem la baixa a algun?
2) Cal perjudicar l'equip seient a la banqueta a un jugador (Marc Guzmán) per arribar tard a la convocatòria? No és més fàcil una multa econòmica i, si de cas, actuar com s'ha fet en cas de reincidència?
3) Què hi ha en el transfons de la prohibició del "míster" a Medina i Álex Gaitán a entrenar-se durant la setmana i deixar-los fora del partit creient que van adduir lesions simulades?
És com si hagués agafat ja els mals hàbits del seu president a semblança de com fan els fills amb el que veuen en els seus pares.

Gran Reserva: La substancial millora del joc de l'equip avui davant del Manresa. Cert és que els del Bages si no milloren molt passaran angúnies aquesta temporada.

Vi picat: Manel Ayala i el mitjà on treballa (Mundo Deportivo), que ha estat l'únic que no s'ha fet ressó del boicot a RTVVilafranca. Són molt amics ell i el president, oi? Ah, val, val...

El futbol és així: "Cuando vas ganando 4-0 y quedan 10 minutos de partido, es mejor darle al poste un par de veces para que el público grite "ooooh". Siempre me ha encantado ese sonido cuando la pelota da con fuerza en el poste..." (Johan Cruyff, 1947, l'entorn).
Doncs a mi no m'agrada gens! Crec que hi somniaré i tot!

11 comentaris:

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Igualada)
1) Una rivalitat històrica

La Temp. 67/68, el Vilafranca pujà a Tercera en el darrer partit de la lligueta de promoció en guanyar l'Igualada (2-1). Fa dues temporades però, els de l'Anoia ens tornaren la moneda imposant-se a la darrera jornada de lliga (0-1).

klord ha dit...

Lamentable que després del penós partit del diumenge passat, es carreguin l'únic jugador que es va salvar d'aquell partit (Toni Serrano). Em pregunto què pot haver demostrat el nou porter amb els 4 entrenus que pot haver fet...

Una altra dada a comentar es que el Vilafranca ha encaixat 0 gols amb Sylla al camp i 3 sense ell al camp...

El que tampoc entenc és com s'ha fitxat un jugador com Navarro, un dels jugadors que cobren més i que a sobre no és de la comarca i que de moment porta dos partits sense anar convocat...

La prèvia ha dit...

Hola klord, encertadíssim el teu comentari sobre Sylla. Ja ho havia pensat jo també i ho volia esmentar ahir però me'n vaig oblidar. És un jugador imprescindible per la presència i empenta que dóna al mig del camp. Les seves dues substitucions però poden tenir una explicació: el dia de l'Olesa tenia una targeta groga i no és un jugador que puguem dir que sap controlar les seves energies i a Manresa poc abans havia rebut un fort cop i potser estava "tocat". A més, hem de tenir en compte que estem en plena època de Ramadà i ell, com a practicant de la religió musulmana, deu seguir fil per randa les ordenances. Per tant, la seva forma física potser no és l'òptima com per a aguantar els 90 minuts de joc.

PD: Per cert, Sylla tenia al camp del Manresa una colla de seguidors guineans que el van recolzar durant el partit (amb banderes incloses). D'on van sortir? I de què coneixien en Sylla? Cada dia em sorprén més aquest món del futbol...

Sherlock ha dit...

Hola companys! Ahir es va estar apunt d'aconseguir la primera victòria. Llàstima. Però també crec que s'ha de tenir paciència ja que l'equip pel que dieu demostra que se li ha de donar un vot de confiança. Si mireu els comentaris "d'entre reixes" veureu que vaig seguir el partit al minut. Gràcies "prèvia" per fer-ho possible tot i no desvelar el teu secret ejejej
En l'últim comentari "d'entre reixes" em preguntaves si el Jarabo es posava les botes. Doncs si, tot i que al Prat Ávila va estar a la banqueta. Va ocupar la banda dreta Jordi Cano, que està espectacular. Això si, en detriment de l'Eloi que ahir no va tenir l'oportunitat de sortir al terreny de joc. Tornant al Jarabo, està fent un principi de temporada excel·lent i s'està guanyant la confiança sobrada de Palanca. Ahir el partit, tal i com diu l'SPORT va anar molt bé i al meu entendre vam ser superiors. Un gran partit de tot el bloc que en tot moment va practicar un futbol molt seriós A veure si Diumenge contra el Cornellà continua la ratxa i afiancem el 4rt lloc i seguim al play-off!!!
Pel que fa el Vilafranca, ara si serà la bona i es guanyarà a l'igualada per sumar els 3 primers punts.
Sort i ... SALUT!!!!

Eloi

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafanca-Igualada)
2) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-Igualada són:
1 = 41 %
X = 33 %
2 = 26 %

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ostres "prèvia" quan he vist 42 comentaris al missatge anterior pensava que havia hagut moguda. És una idea genial això de donar els partits pel blog! Ho faràs cada dia això?
Per cert, escoltant el programa del Sergi Mas, he sentit que el President va dir que aquest any pagaria menys que l'any passat pels dret d'imatge, i del que pagava a la tele també vol pagar menys. És irònic que als socis ens faci pagar 3 jornades econòmiques per engreixar les arques del club. I quin remei, les haurem de pagar, no? I més si no els donen per ràdio.

l´avi del vila ha dit...

intuyu que achó da la rádiu no tindrá reclu. siussé disapta no li kompru el tramsinstó ama´l negra dal markadiyu. silach da murtiçá sentín las toyas que taním a kanbartsa malamén ray!

pera racapassita, festma caç que ankara yetsa tems o ta repentirás sempra. cano beus que kets da la rádiu són mol peligrossus y tenan l´achumtamén de rera!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, avui no hi haurà retransmissió "on-line" ja que imagino i considero que la gent que segueix el blog solen ser asidus al Municipal i no té gaire sentit fer-ho. A més, si des del club consideren que amb la "prohibició" acudirà més gent al camp, no seré jo qui els "atxafi la guitarra". De cara al proper partit a Tàrrega? Ja és veurà. Espero que llavors estigui ja solucionat tot aquest tema.
Certament, la idea del blog no és per fer els partits en directe. Per això ja està la ràdio. L'únic que, mentre duri "l'estira i arronsa", per no deixar-vos desemparats d'informació intentaré fer-ho sempre que pugui.

Rai ha dit...

Vaaia porteràs que ha fitxat el Vilafranca!!!! INCREÏBLE, al·lucinant,estratosfèric i més i més i més...No entenc perquè no juga Toni Serrano...

Pere Roca ha debutat am el Vilafranca jugant un bon partit crec que es pot fer un lloc en l'onzze!!grande Pere!:D

S'ha de seguir millorant...

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tens raó "rai" jo tampoc no m'ho explico. Primer el fan debutar en el primer partit de lliga, i un cop ha assumit ell la responsabilitat i ho fa bé, es fitxa a un altre que no val res, avui el primer gol se l'ha menjat amb patates. Això és fer un equip de casa?
A més, el porter titular que el van fitxar lesionat, o es va lesionar entrenant? No m'explico com van deixar escapar el Marc Ramírez. Per no pagar-li més, ara hem de pagar 3 porters!! Lo barat surt car!!!

javindreu ha dit...

Mates a un porter després de la 1a jornada sense tenir cap culpa del resultat, en fitxes a un que quasi ni entrena, juga a Manresa i segons deien el gol ve d'un fallo d'ell. I ara es repeteix a casa contra l'Igualada.Ara tampoc se'l pot treure perquè sino ja haurem matat a 2 porters en 3 jornades, increïble!
Totalment amb tu vil4fr4nqu1, lo barat surt car i suposo que encara en queden molts per fitxar, no només aquest porter.