diumenge, 26 d’octubre del 2008

No ve Nadal, però... mataran el gall?

FC Vilafranca 0 - CF Martorell 1
On havia de ser sinó a Vilafranca on el Martorell sumés els seus primers punts? Una vegada més, es repeteix la mateixa història que amb Igualada, Tàrrega o Manresa on el degà penedesenc s'ha convertit en un especialista en donar aire a equips que fins llavors no sabien el que era guanyar un encontre o puntuar.
Em pregunto el perquè d'aquesta dualitat entre els partits de fora i els del Municipal? Tant costa fer gaudir a l'afeccionat vilafranquí? Estic d'acord que jugar com a visitant sempre és més fàcil perquè la iniciativa del joc la porta el contrari, i tu et limites a contrarrestar-lo i mirar de sortir a la contra usant les teves armes, però, val a dir també, que potser no posem els ingredients necessaris per a fer el joc que cal desenvolupar quan juguem a casa. Marc Guzmán, en aquest sentit, és imprescindible ja que és l'únic jugador que té capacitat per a conduïr el joc d'atac del Vilafranca. I les bandes? Ens hem oblidat que cal obrir el camp per a que al rival li sigui més difícil tancar-se allà al darrere?

No sé, no vull jugar a ser entrenador perquè ell és qui entrena durant la setmana i sap millor que ningú quins homes ha d'aliniar i com els ha de fer jugar, però que haurà de buscar solucions per a millorar el rendiment que ha ofert l'equip fins ara és una evidència tan gran com que, exceptuant el dia de l'Olesa, encara no he vist un conjunt superior al degà penedesenc en aquesta lliga. Setmanes enrera ja vaig comentar el rum-rum que hi havia al voltant del tècnic vilafranquí sobre la seva continuïtat. De moment, sembla que no corre perill però, a aquest pas... arribarà a Nadal el gall?

Gran Reserva: Veure a les graderies l'ambient que hi havia amb la canalla i pares de la Fundació presenciant el partit del Vilafranca.

Vi picat: Que no s'incentivi des del club a que això sigui un fet habitual i no pas només el dia de la presentació dels equips base.

El futbol és així: "Ganaremos sin bajar del autocar" (Helenio Herrera, 1910-1997, ex-jugador i entrenador argentí).
Això deurien pensar els jugadors abans de l'encontre d'avui. De fet, ho pensàvem tots. Però una cosa és des de fora (premsa, afeccionats,...) i una altra dins del vestidor.

18 comentaris:

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
1) Amb números de baixar

7 punts en 9 jornades és el bagatge actual del degà penedesenc. Repassant els registres d'altres temporades, es pot observar que sumar menys de 8 punts a aquestes alçades de campionat és quasi sinónim de descens de categoria. De fet, els números de l'actual temporada són els quarts pitjors dels darrers 60 anys.

Temp. 64/65: 1PG - 2PE - 6PP = 4 punts (Finalitza en 19è lloc, descens a 1a Regional)*
Temp. 62/63: 1PG - 3PE - 5PP = 5 punts (Finalitza en 9è lloc, es manté a 3a Divisió)*
Temp. 02/03: 1PG - 3PE - 5PP = 6 punts (Finalitza en 16è lloc, descens a Preferent)
Temp. 08/09: 1PG - 4PE - 4PP = 7 punts (???)
Temp. 98/99: 1PG - 4PE - 4PP = 7 punts (Finalitza en 20è lloc, descens a 1a Catalana)
Temp. 47/48: 2PG - 1PE - 6PP = 5 punts (Finalitza en 10è lloc, es manté a 1a Regional)*

*Llavors la victòria valia 2 punts.

l´avi del vila ha dit...

JUGAMOS DE PENA CHAVALES!! HAY QUE ESPABILAR O NOS VAMOS A PREFERENTE DE CABEZA!
Y EL PORTERO ESTE ES MEJOR QUE TONI??? POR DIOS!!
LOS AFICIONADOS AYER RESPONDIMOS. AHORA LE TOCA AL EQUIPO.

La prèvia ha dit...

Hola ki-ki-ri-ki, tu vas veure el partit d'ahir? Però si el Carlos va ser, de llarg, el millor del Vilafranca! Si no arriba a ser per ell sortim golejats pel cuer de 1a Catalana.
D'acord que no tenim un equip per a llançar coets, però continuo pensant (i dient) que de moment no he vist encara un equip superior al Vilafranca (a excepció de l'Olesa). Ara bé, si es juga com ahir... estem condemnats a patir i molt! Baixar? No vull ni sentir-ne a parlar. Perquè si quan hi havia diners lo que va costar recuperar la categoria imagina't ara que no hi ha un "duro"!

PD: Ah! I si ahir vas anar al camp, i avui opines al blog per primera vegada, perquè no ho baixes cada diumenge al Municipal? No n'hi ha prou amb recolzar l'equip un cop a l'any. És del que jo em queixava al Vi picat d'aquesta setmana.

vil4fr4nqu1 ha dit...

El "ki-ki-ri-ki" té raó que juguem de pena, el porter Carlos també crec que va ser el millor, no entenc el seu comentari, potser és que en començar el partit va marxar i no va veure el partit sencer.
Des d'aquí vull demanar disculpes al Sr. Pere Montserrat, per haver-lo dimonitzat tant amb que no deixés donars els partits per TV sense pensar que perjudicava a la gent gran que no podia anar al camp, jo crec que veure partits com els d'ahir pot perjudicar greument la seva salut i augmentar la taxa de mortalitat de la massa social.
Per acabar felicitar des d'aquí al Sr. Juanjo Sanmiguel, un gran encert el seu fitxatge, ha demostrat que és la persona adecuada pel càrrec, la presentació d'ahir va ser un èxit rotund!

javindreu ha dit...

Només som a 2 punts de la salvació, no cal dramatitzar.
Juanmi, estem amb l'equip.

Laukirik ha dit...

Destacar ahir la presencia d Victor Vàzquez, jugador dl Barça Atletic a les grades dl municipal, q venia a veure el primer partit dl seu amic Masip, q desgraciadamnt per nosaltres va marcar, i a sobre dedicatoria incluida a algun membre d la directiva dl Vilafranca... q despres es va emportar la reprimenda d tothom.

-24-

La prèvia ha dit...

Hola laukirik, segons tinc entés la dedicatòria no anava dedicada a cap membre de la Junta Directiva com en un principi vam pensar tots (fins i tot jo ho vaig comentar a la retransmissió) sinó cap al director tècnic, en Juancho Sanmiguel, que va ser qui va refusar el seu fitxatge.
No sé si vas poder escoltar ahir el programa Esports 21, però allà el company Pep Sauleda va posar sobre la taula tot l'entrellat del rocamblesc fitxatge de Masip i la posterior polèmica amb la crònica d'ahir a Mundo Deportivo on des del diari, encapçalats pel Sr. Ayala (íntim amic del president Pere Montserrat), van posar el seu "afegitó" enaltint el fet que el Vilafranca no va voler el jugador i aquest es va prendre deguda revenja marcant el gol de la victòria.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
2) Una mica d'història

El primer enfrontament oficial entre Poble Sec i Vilafranca data de l'any 1936 dins del Campionat de Segona Categoria Ordinària. La victòria caiguè del costat vilafranquí (1-5) en una temporada marcada per l'esclat de la Guerra Civil.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Dramàtic el primer antecedent, i segons que passi diumenge també pot ser-ho aquest i cobrar-se moltes víctimes. Alguns encara hauran d'anar a amagar-se als refugis que van trobar a la Rambla.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
3) Una derrota que va causar un cessament

La derrota per 4-0 en la setena jornada de la Temporada 2002/03 (1a Catalana) va suposar la destitució de l'entrenador Ramón López Adán, que dels set partits que havia dirigit només havia pogut assolir tres empats i quatre derrotes. Va ser substituït a la banqueta per Josep Atsarà que tampoc va poder redreçar el rumb de l'equip i també acabaria sent cessat del seu càrrec abans que acabés la lliga.

l´avi del vila ha dit...

OJO, EL DOMINGO HABIA UN MISTER CON CACHE EN LAS GRADERIAS DEL MUNICIPAL.
CUIDADIN, CUIDADIN,..................

La prèvia ha dit...

Hola ki-ki-ri-ki, doncs jo no en vaig veure a cap. A no ser que et refereixis al Josep Maria Profitós, al Pere Badia o un d'aquests de la comarca...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
4) L'equip més net de la categoria

El Poble Sec té l'honor de ser el conjunt de 1a Catalana que menys targetes grogues ha vist (20) en aquestes nou primeres jornades i, tanmateix, l'únic al que no li han mostrat cap targeta vermella.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, continuen els rumors sobre una possible destitució del míster vilafranquí Isaac Fernández en cas de derrota aquest diumenge amb el Poble Sec. El company Tito Boada, dins del programa Esports 14, així ho ha anunciat i ha afegit a més que podria perillar també en el seu càrrec el director tècnic Juantxo Sanmiguel.
Esperarem esdeveniments, però el millor seria acabar amb tots aquests rumors amb una victòria al Nou Sardenya.
Tot i el que diu l'apunt d'avui...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
5) El Nou Sardenya, un camp amb mala estrugança

Després d'haver jugat els darrers anys als camps de La Bàscula, Pau Negre i La Satàlia, enguany el Poble Sec ho fa al camp de l'Europa gràcies a l'acord de col·laboració al que van arribar ambdues entitats barcelonines.
El Vilafranca no ha pogut guanyar cap dels darrers 7 partits que hi ha disputat (2 empats i 5 derrotes), sent la última victòria en aquell camp la de la Temp. 87/88 (Reg. Preferent) quan es va guanyar a l'Europa per 0-1 amb gol de Juanito.

Temp. 06/07 UE Caprabo 2-0 FCV (1a Catalana)
Temp. 04/05 UE Caprabo 0-0 FCV (Reg. Preferent)
Temp. 03/04 UE Caprabo 4-0 FCV (Reg. Preferent)
Temp. 98/99 CE Europa 2-0 FCV (3a Divisió)
Temp. 97/98 CE Europa 2-0 FCV (3a Divisió)
Temp. 96/97 CE Europa 2-2 FCV (3a Divisió)
Temp. 89/90 CE Europa 4-0 FCV (3a Divisió)

vil4fr4nqu1 ha dit...

Apa "Prèvia" quins apunts: números per baixar, Guerra civil, cessament i camp gafe. Ets més catastrofista que els "PPeros" amb la crisi. CUP forever!!!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no és catastrofisme, sinó fets reals. Ja m'agradaria poder donar apunts més esperançadors però la situació és la que és. De totes maneres, de cara a properes setmanes, miraré de buscar dades que convidin més a l'optimisme. En prenc nota.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Poble Sec-Vilafranca)
6) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Poble Sec-Vilafranca són:
1 = 44%
X = 33%
2 = 23%

l´avi del vila ha dit...

a bora que futareu bui alladál a la sardaña. sagú ki trubareu neu hitod!

yo am kadaré a kaseta manchán panayeds y kastañas que portun rafradad da caball que noi a modu da treura mal dal damún. mirakal mecha ambadí que no surtís si plubía y feya fret paró ked matí e nad al samanteriu a purtá uns gladiolus a la meba probeta disfunta aspoça y e kedád tod chob

javindreu ha dit...

Després del resultat d'avui, ja s'ha matat el gall?Qui és el gall, l'entrenador o el secretari tècnic?