diumenge, 5 d’octubre del 2008

Un "Vila" sà pero baix de defenses

UE Vilassar Mar 1 - FC Vilafranca 1
Quantes vegades haurem escoltat aquella frase de que "un empat a fora, el fa bo una victòria a casa"? El que mai he sabut és si el fa bo una victòria del diumenge anterior o cal guanyar la propera setmana. En el nostre cas, donat que no anem sobrats de punts, ans el contrari, caldria refermar-lo també amb una victòria davant del Masnou.
Avui però, la notícia ha estat la lesió de Navarro, que ens ha alarmat a tots. Una topada, del tot involuntària, amb el porter local l'ha deixat semi-inconscient havent de ser retirat del terreny de joc en ambulància i traslladat a un hospital proper per a una millor exploració. Sense cap mena de dubte, d'aquelles situacions que no vols viure mai en un terreny de joc.

I ja que estem en època de refredats generals (servidor en pot donar fe i de quina manera), podríem dir que la salut de l'equip ha millorat amb aquests dos partits invicte, però encara hi ha mancances defensives que han suposat al llarg d'aquest inici de lliga un peatge molt car en forma d'empats o derrotes. I això que, per segona setmana consecutiva, el porter Carlos ha evitat la derrota amb les seves intervencions de mèrit...
Caldrà doncs, per part del "míster", un anàlisi a fons de les carències vitamíniques de la rereguarda vilafranquina. Una d'elles podria ser la Vitamina "C" de consistència, la "A" d'agressivitat (que no pas violència) o la "E" d'Eliesley, qui ahir va ser un dels artífexs de la victòria del Moja. És clar que 2a Regional no és el mateix que 1a Catalana...

Gran Reserva: Rafita ha tornat a jugar amb el Vilafranca sis mesos després de la lesió de pubis de la qual va haver de ser operat aquest estiu. Un bon reforç per a la banda esquerra.

Vi picat: L'actitud de l'àrbitre García Membrive que, pensant que Navarro feia comèdia, no content amb no xiular penal només ha aturat el joc per atendre'l quan ha vist l'alarma general entre jugadors d'un i altre equip.

El futbol és així: "Siempre he preferido que un defensa parezca que es malo a que parezca que es tonto" (Javier Clemente, 1950, actual entrenador del Múrcia).
Jo no crec que la defensa vilafranquina sigui dolenta però... a vegades una mica passerells sí que ho som.

21 comentaris:

vil4fr4nqu1 ha dit...

Jo crec que un empat a fora és bo si vas perdent i marques el gol de l'empat, si te'l fan a tu és un resultat negatiu perquè acabes deixant escapar dos punts que tenies al sac. Amb aquests dos punts que hem deixat marxar, haguéssim sortit dels llocs de descens.
Està molt bé "prèvia" això que fas pel diari de Vilanova, no ho havia mirat mai, però és que amb la poca informació que es dóna als mitjans locals té pebrots que haguem de recòrrer a mitjans de fora la comarca.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, ja ho vam parlar un dia això. Durant la temporada, el seguiment que fan els mitjans locals del Vilafranca és prou bo. Hi ha crònica (més o menys llarga) al 7dies.net, El 3 de Vuit i El Cargol. És clar que tot és millorable i si ho comparem per exemple amb les 4 o 5 planes que dediquen al Diari de Vilanova ens sap a poc. Però no ho trobo un fet a criticar. A més, ara un dels espais que es dedicava a analitzar l'actualitat del Vilafranca com era "Les veus sàvies del degà penedesenc" (amén dels partits en directe, és clar) no es fa per culpa del boicot del club a la ràdio. Per cert, avui que no he pogut assistir al partit, me n'he adonat encara més del que es troben a faltar les locucions del company Sayol. Agraïr al company Sauleda que anava informant per a que des del blog es pugués seguir l'encontre.

josep sauleda ha dit...

Hola vilafranquí. Vols que faci la cronica de El 3 de Vuit mes llarga?
(je,je,je, es conya eh?)Jo ho deixaria amb poca informació audiovisual, ja que des de la sortida de El 3 de vuit ha fet 25 anys, sempre he fet la crónica i no ha faltat mai. Ah! i d'uns anys cap aquí amb foto i de colors.L'unic problema es que sortim divendres.
Per cert, a Vilassar faltaven set min. pel final i el Vila no va marcar de miracle. Primer remat al travesser de Medina amb el cap i a la caiguda, Palote xuta alt un pam per sobre la fusta. Era un merescut 1-2.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tens raó "josep sauleda" el 3 de vuit té el problema que surt divendres i la noticia quan la doneu ja ho ha deixat de ser, i això no és culpa teva. De tota manera, el meu comentari anava encaminat a que per tenir informació fresca, com que no permeten les retransmissions del Sayol, hem de mirar webs de Vilanova per saber quins jugadors ha aliniat el Vilafranca i com ha anat el partit.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
1) El primer precedent

Data del 4 d'octubre de 1970 quan, en partit corresponent a la 5a jornada del Campionat de Lliga de Regional Preferent, el conjunt del Maresme s'endugué els dos punts en joc (0-3) en el que és la victòria més àmplia del Masnou a la nostra vila.

sasgas ha dit...

k previa , de vacances ??? el "intermediari" k va colocar al Esley al Moja , l`indivinat , sobrat per aquesta categoria , SAPS K VA SER ???? ja som el tercer club..jejejejejejejejeje

La prèvia ha dit...

Hola sasgas. De vacances? No, ja m'agrdaaria, ja...
És clar que sé qui va "recomanar" al Moja el fitxatge de l'Eliesley. Em sembla que el coneixem tots dos... Li direm el "Baraza" del Penedès!
Que consti que jo també te'l vaig recomanar per al teu "sanku" però vam arribar tard. Per cert, és veritat el que dius. A hores d'ara (a efectes de classificació) el Sant Cugat és el tercer equip de la comarca només superat pel Vilafranca i l'Espirall-Les Clotes. Qui ho haguès dit fa uns anys, eh... Senyal que s'han fet bé les coses.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
2) Condis centenari

Sergi Condis arribarà a la xifra de 100 partits oficials de lliga amb el FC Vilafranca en cas de jugar davant el Masnou aquest proper diumenge. Les seves estadístiques en les 5 temporades que porta al degà penedesenc són les següents:

99 PJ / 19 TG - O TV / 12 gols marcats

Debut: 09/04/2005 / CF La Florida 2-1 FC Vilafranca (Reg. Preferent)

josep sauleda ha dit...

No se si Sergi s'haurà recuperat de la forta trompada a la canya de la cama esquerra. A Vilassar va haver de ser substituit i mentre tenian cura de Navarro jo mateix li vaig aconseguir un Gelocatil per fer-li baixar el dolor. Condis mostrava evidents sintomes de dolor mentre es posava gel a la cama.
Per cert previa, he trobat això als meus apunts:
2000-2001 Vila-Masnou, 2-1
2001-2002 Vila-Masnou, 1-1
2002-2003 Vila-Masnou, 1-1
2003-2004 i 2004-2005 erem a Preferent
2005-2006 Vila-Masnou, 3-0
el Masnou va pujar i ja no l'hem vist fins aquest any

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" menys vacances i més treballar per nosaltres. No dius res de l'estat del Navarro, ja li han donat l'alta hospitalària? Vas posar més interés en la lesió del suec aquell que es va lesionar del dit, que en la del Navarro.

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, de vacances res. Aquesta maleïda grip... (oi, sasgas?).
No et preocupis que intentaré assabentar-me de l'estat de salut del Navarro i n'informaré aquí al blog. Si vaig informar de la lesió del porter noruec (i no suec, com dius) va ser perquè tot el que sabia ho posava a la web oficial del Fram i va coincidir amb l'aturada de Setmana Santa i no hi havia gaires temes a tractar del Vilafranca. Ni vaig demanar-los informes mèdics, ni vaig anar de corresponsal a Oslo,... ni res per l'estil!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
3) La Festa Major de 1976

Vilafranca i Masnou es van enfrontar en una de les semifinals del II Torneig Vila de Vilafranca. El partit, disputat el 29 d'agost, acabà amb victòria masnovina per 3-4. A la final, jugada el dia de Sant Fèlix, van derrotar al Mataró (3-0) que s'havia desfet de l'Atlètic Vilafranca en l'altra semifinal.

Sherlock ha dit...

Hola companys!!

"Prèvia", ja veig com opines a Vilanovadgital ja ejejejje

Per molt estrany q et resulti jo no opino allà. Tot es qüestió de mandra(m'hauria de demanar un usuari)!! Com pots veure i ja t'he dit més d'una vegada, per allà tothom vol veure el vilafranca a tercera!! Veure comentari del Fede!! Passa que de moment, aquest any no es va pel bon cami...
En fí, i estic totalment dacord amb els comentaris del Jaarbo i de l'Eloi. A un li falta regularitat per estar sempre a un nivell molt alt i a l'altre que li donin confiança... Però son dos trossos de jugadors.
Per cert, que tal el Navarro? Evoluciona correctament oi? Quan ho vaig llegir vaig quedar paralitzat... I pensar q l'arbitre no fotia ni cas!! Té collons...
Per últim, dir que també trobo a faltar informació tant al 3 de 8 com a altres mitjans de comunicació de vilafranca pel q fa als esports... A Vilanova en aquet sentit tenim sort pq el diari dedica com bé dius unes 4 pàgines de mitjana i això un partit normal. Quan ve l'Espanyol B com diumenge estic convençut que faran un especial!! I vilanovadigital també esta molt be. A més ara a guanyat pq també podem llegir les teves cròniques del Vilafranca!!

En fí, sort pel diumenge i ojala es compleixi la teva porra de la jornada 8. Vilanova 4 Espanyol B 2
OJALA!! Tot i que aniré al partit motivat i amb confiança i ànims, també seré realista i si perdem... no en faré un gra massa a no se q ens golegin!!

SALUT!!
Sort pel Vilafranca i a veure si guanya el segon partit home!!!

La prèvia ha dit...

Hola eloi, sempre savis els teus comentaris. T'agraeixo que segueixis tant de prop el Vilafranca i que participis asiduament en el blog (sobretot en temps de crisi, que sembla que afecti també en el número de comentaris, jajaja).
Voldria informar-te (i a la resta de bloggers) de l'estat del Navarro però no en tinc notícies. Vaig escriure un mail al club preguntant pel seu estat de salut i encara m'han de contestar. El web oficial tampoc en diu res perquè no està actualitzat. Temps enrere, fins i tot, l'amic Vicenç Uberni feia les seves aportacions al blog per tal d'informar-nos, en moltes ocasions, de coses puntuals. Però ara fa temps que no opina (no vull pensar en prohibicions o boicots...; aquesta paraula l'estic escoltant massa darrerament). En fi,... que haurem d'esbrinar per altres cantons.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
4) Pipa, un altre "ex"

Si fa dues setmanes era Parés qui visitava el Municipal, aquest diumenge serà Pipa, un altre dels fitxatges "estranys" (per anomenar-los d'alguna manera) realitzats la temporada passada. Arribat en el tram final de lliga provinent del Vilanova, junt amb Ibrahim, disputà 7 partits amb el degà penedesenc en els que veiè 2 targetes grogues.

josep sauleda ha dit...

Tema Navarro:
El van ingressar a l'hospital de Mataró, li van fer inmediatament un tag i es va comprobar que no tenia cap problema important, que tant sols estava estabornit pel cop que segurament es va clavar en caura a terra totalment desequilibrta per la bufetada involuntaria del porter.
Diumenge al vespre va sortir de cures intensives i el van portar a planta i dilluns al vespre va anar cap a casa seva.
Desconec la situació actual, no se si ja entrena, el que si és segur és que diumenge encara no podrà jugar. La trompada requereix un temps de recuperació.
Per cert una bofetada dins l'àrea petita del porter a un davanter encara que sigui involuntària i estant la pilota en joc, jo diria que és penal, o no?

La prèvia ha dit...

Gràcies josep sauleda, sort de tu...
Sí, jo també crec que és penal. Però si vols et deixo una opinió que he vist d'una afeccionada (suposo que del Vilassar) sobre la meva crònica al VilanovaDigital.com i em dius què en penses.

dolores
"Perdonar pero el portero Ferran Pol no remato la cabeza de jugador, es que el jugador dio con la cabeza en la mano del portero, que es muy diferente, el portero no tuvo tanta culpa como poneis en el comentario.
Ahora el muchacho esta bien que es lo principal.
Besos y recuerdos para Navarro,y una rápida recuperación."


No, si ara resultarà que era agressió d'en Navarro al porter del Vilassar i expulsió! "Rafa no me jodas!!!"

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
5) Més d'un any sense guanyar a fora

La darrera victòria a domicili del conjunt del Maresme es produí el 7 d'octubre de 2007 quan van guanyar al camp del Santboià per 0-1. Des de llavors, un balanç de 3 empats i 16 derrotes (entre 3a Divisió i 1a Catalana).

josep sauleda ha dit...

Caram amb la Dolores!
Si jo soc arbitre tampoc assenyalo penal, es d'aquells que rarament s'assenyalen.
Centrada des de la dreta de l'atac del Vila d'un jugador evidentment del Vila. La pilota va massa alta i al segon pal, Navarro entre de cap a intentar tocar la pilota però ni hi arriba i al mateix temps el porter en ple salt fa un moviment circulatori amb el braç dret, d'esquerra a dreta amb la ma oberta.Arriba un moment que la trajectòria circular del braç del porter fa que la mà impacti amb el cap de Navarro de manera involuntària. Navarro queda desequilibrat i en caura a terra pica de cap a la gespa i queda aturdit.
No si si m'he explicat bé. Evidentment una cosa és veure-ho i l'altre explicar-ho.
Per cert previa, el col.legiat del diumenge es nou a la categoria, veritat ? Saps si es parent del modisto Pertegaz ?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Masnou)
6) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-Masnou són:
1 = 38 %
X = 35 %
2 = 27 %

l´avi del vila ha dit...

kin madrugón me dunad per puçarma d´abán la tela per mirá al dasfile da las fuersas desalmadas. m´amusionu mol kuan bech la kavreta da la lachió fen vrinkus par la paçarela sivel-les

manán rakordu dakuán vach fel serbisiu al kuartel da "san clemente de sus cevoyas" y am ban ansanyá a dasfilá. kada dos par tres m´anssapagaba amal que tanía dabán

abuy estus dal "mas nuevu" no sarán tan fasils com l´antonia da hí que chugaba kontra aspanya