diumenge, 2 de novembre del 2008

Amb l'aigua al coll

UE Poble Sec 3 - FC Vilafranca 1
Isaac Fernández pot haver dirigit avui, des de la banqueta del Nou Sardenya, el seu darrer encontre com a entrenador del degà penedesenc. Una victòria en deu partits de lliga, el pobre joc que ha ofert l'equip en aquestes jornades, discutides decisions que no han sentat gaire bé dins del vestuari i la mala situació a la taula classificatòria per a un club acostumat les darreres temporades a estar a la zona alta poden precipitar el seu cessament inminent.

Cal anar més lluny però? Em refereixo al fet que l'entrenador no ha configurat aquesta plantilla sinó que aquesta responsabilitat va recaure en el Director Tècnic, en Juantxo Sanmiguel, escollit pel President a finals de temporada passada per a tirar endavant l'enèssim projecte esportiu dels darrers anys.
El cas és que plou sobre mullat, perquè tot això no ens ve de nou, ans el contrari. És molt similar a l'enrenou de l'any passat (també per aquestes dates) amb Jaume Sarasa, el seu staff tècnic i la seva "particular" filosofia. O qui no recorda aquell desastrós any amb López Adán (cessat curiosament després d'una derrota amb el Poble Sec) i que acabà amb el descens a Preferent.
A qui no es pot culpar de la situació és als jugadors. En tot moment han donat la cara i ningú els pot acusar de no donar un pal a l'aigua. Ara bé, qui ha de prendre la dràstica decisió? La Direcció Tècnica envers l'entrenador o la Junta Directiva envers la Direcció Tècnica? Si em permeteu continuar el símil de la setmana passada, ens podríem preguntar: què és primer l'ou o la gallina?
La reunió de junta de demà al vespre serà determinant, però el que està clar són dues coses: que algú haurà de mullar-se el cul i que algú en sortirà esquitxat. S'accepten apostes.

Gran Reserva: Una vegada més, l'actitud dels jugadors ha estat encomiable lluitant fins al darrer minut tot i el 3-1. En aquest sentit, no se'ls pot recriminar res.

Vi picat: Que aturades de mèrit durant el partit quedin enfosquides per badades greus que suposen gols del contrari i pèrdua de punts. I no és la primera vegada...

El futbol és així: "Como presidente del club, tengo la obligación de respaldar al técnico del equipo hasta cinco minutos antes de echarlo" (Alfredo Davicce, 1929, ex-president de River Plate).
De moment no són cinc minuts sinó fins demà el vespre. Després ja es veurà...

12 comentaris:

l´avi del vila ha dit...

CREO QUE SE LO CARGAN SÍ O SÍ. LA HA VUELTO A CAGAR EL PORTERITO VERDAD? EL DEPORTE PONE A CADA UNO EN SU SITIO. TONI TITULAR YA!!!!!

La prèvia ha dit...

Hola ki-ki-ri-ki, tots els indicis porten a la destitució del "míster" però fins la reunió d'aquest vespre de la Junta Directiva no es decidirà res concret. Tu en saps res? Sembles molt segur...
Sobre el tema del porter, no em vull fer pesat perquè ja he donat la meva opinió altres vegades. Per a mi, ha de jugar Carlos per davant del Serrano. Ara bé, amb això no vull dir que el Toni sigui un mal porter sinó que és una qüestió de gustos i sensacions sota els pals. A més, ahir (com en altres partits) va fer actuacions de mèrit.

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
1) Els germans Rodríguez

Diumenge tornaran a Vilafranca, però amb la samarreta del San Cristóbal, dos ex-jugadors del degà penedesenc. Es tracta dels germans Juanje i Jordi Rodríguez. El primer, va disputar 17 partits la temporada passada i va marcar dos gols (un d'ells aquell tan recordat de còrner directe contra el Guíxols en temps de descompte) mentre que l'altre va jugar 12 partits al llarg de la Temporada 2006/07. Ambdós van passar per la nostra vila amb més pena que glòria.

vil4fr4nqu1 ha dit...

A veure no crec que sigui culpa del porter, el problema està en que es va fitxar un porter que estava lesionat i vem descartar un bon porter que teniem.
Discrepo en que la plantilla no l'ha fet l'entrenador sinó el Director tècnic, no ho tinc clar. Quanta gent ha vingut que havien estat amb el Isaac? Uns quants. Jo crec que el que s'ha fet és que entre un i l'altre han enxufat els seus amics sense mirar de fer un bloc.
I si finalment el fan fora... crec que sortirà car. Ja ho diuen que "lo barato sale caro". La qüestió està en saber utilitzar els diners.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, segons s'ha comentat a la tertúlia d'Esports 21, la Junta Directiva ha ratificat en el seu càrrec a l'entrenador Isaac Fernández donant-li un marge de confiança de 3 partits més (San Cristóbal, Tortosa i Morell).
No sé si hi haurà comunicat oficial del club als mitjans però la notícia avançada pel company Tito Boada té totes les aparances de ser certa.
Tant de bo aquests tres partits acabin amb victòria i es pugui redreçar el rumb de l'equip d'una vegada per totes.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
2) Els que han guanyat menys partits

Amb les dues victòries del Martorell en les dues darreres jornades, Vilafranca i San Cristóbal tenen el trist honor de ser els dos conjunts que han assolit menys victòries de la categoria amb només una. La del Vilafranca va ser a casa amb el Peralada (1-0) mentre que la de l'equip parroquial es produí a la primera jornada davant del Martorell (2-1).

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
3) Un primer precedent amb molts gols

Data del 21 de maig de 1989 en la 38a jornada del Campionat de Lliga de 3a Divisió. El resultat final fou de 4-4 amb gols vilafranquins obra de Óscar Casasempere, Gonzálvez i Farré (2). El Vilafranca va aconseguir la permanència en la penúltima jornada mentre que els terrassencs van acabar baixant a Regional Preferent.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
4) Mai ha guanyat a Vilafranca

El San Cristóbal no ha conseguit guanyar en cap de les 8 visites que ha realitzat a la nostra vila (6 derrotes i 2 empats). De fet però, la dada no hauria de ser del tot significativa ja que l'Olesa i el Martorell es trobaven en la mateixa tesitura i van acabar enduent-se els tres punts del Municipal.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
5) Duel de "gallets"

A banda del duel entre equips a la zona baixa i d'entrenadors a la corda fluixa, el partit de diumenge depararà un simbòlic duel entre les dues mascotes, en "Tonet" i el "Sancri", precisament ambdues representen un gall.
El "Tonet", el típic gall negre del Penedès, és la mascota de la FE At. Vilafranca mentre que el "Sancri" va ser engendrat la temporada passada per a commemorar el 50è Aniversari del club terrassenc.

Tonet vs Sancri

Kimi ha dit...

Como te gusta reirte de todo, no cambiarás nunca. Pero bueno, que sepas que no te has salido con la tuya, la Junta sigue confiando en el staff técnico y su entrenador.
Saludos amigo

javindreu ha dit...

Proposo que en compte del rasca-rasca, a cada descans d'un partit del vila s'obri un "tenderete" d'apostes il.legals amb la lluita de galls, entre el Tonet del Penedès i el gall de torn de l'equip contrari. Diumenge li toca al Sancri.
Almenys amenitzarem la tarda.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Algú pot explicar el motiu del nom de "Tonet"? No m'agrada gens!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nquí, jo tampoc ho sé. Suposo que es deuria fer un concurs entre els nens de la Fundació i algú posaria aquest nom. A mi ni m'agrada ni em desagrada, és un nom com un altre. Si bé és veritat que no s'identifica amb res de la vila ni de la comarca. Almenys han estat originals i no li han posat Fèlix que hagués estat el més normal.
Vols dir javindreu que no n'hi haurà prou amb la tensió que es viurà demà que caldrà muntar la baralla de galls? Però bé, és una idea trencadora. En comptes de comprar tires a la porta, apostaríem per quin gall guanyaria. No, no,... si encara et compraran la idea... Per cert, qui faria d'àrbitre de la baralla? El Ricardo?

L'APUNT (Vilafranca-San Cristóbal)
6) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-San Cristóbal són:
1 = 44 %
X = 37 %
2 = 19 %