dissabte, 13 de desembre del 2008

De vacances

Hola bloggers, doncs així és. Hi ha "privilegiats" que ja estem de vacances!!! Per endavant, dues setmanes de relax per a "gaudir" del fred, de les compres nadalenques, dels grans àpats i, bàsicament, de no fotre res!

Malhauradament però, el més segur és que no pugui seguir els dos propers partits del Vilafranca (a Llagostera i amb el Guíxols) o, si més no, veure'ls en directe. Per tant, tots els que feu possible el blog setmana rera setmana (capdet, eloi, gabardinas, javindreu, josep sauleda, juanmi, ki-ki-ri-ki, laukirik, l´avi del vila, martin, passio, rai, raimon4barres, sasgas, satel·lit, uff!, vil4fr4nqu1,...) tindreu una mica més de feina de l'habitual, ja que a banda dels comentaris us demanaria que fessiu també de cronistes. Per a alguns serà més fàcil que per a altres, però tothom hi dirà la seva (o això espero).
Aprofito per a desitjar-vos a tots unes Bones Festes i de ben segur que ens menjarem els torrons mirant al futur amb optimisme després de l'irregular inici de Lliga que vam patir. Salut companys!!!

Gran Reserva: Que, lluny del que podíem pensar fa unes setmanes, afrontem el partit d'aquesta tarda a Llagostera amb la màxima il·lusió i ambició possible, sabedors de la seva superioritat i que serà difícil puntuar, però sense sortir derrotats d'un bon principi.

Vi picat: L'haver trigat un quart de campionat a agafar-li el ritme a la competició amb tot el nerviosisme evident que comportava els mals resultats. Per sort, sembla haver-se arranjat la situació.

El futbol és així: "El fútbol no es nada sin los aficionados" (John "Jock" Stein, 1922-1985, ex-seleccionador escocès).
Ni aquest blog sense vosaltres.

12 comentaris:

josep sauleda ha dit...

Llagostera, 1 - Vilafranca, 1

Gol de falta local amb rematada a gol cap el minut 12. Empat del Vila cap el 80 a peus d'Alvar i tres minuts després, Corbi xuta al pal.
No se que diran demà les croniques, però el Vila s'ha mostrat molt seriós, ha rebut un gol i ha demostrat que es un bloc que treballa des del principi fins al final. No és ni un cavall de curses d'hipodrom ni un ruc d'aquells d'anar fent, és un pura raça que des del pricipi al final es posa al "trote" y en molts moments al "galope" i obté els fruits del seu treball. Ha estat important no rebre un segon gol, ja que cap el final del partit la millor preparació física, ja juventud, s'han imposat a la veterania dels locals.
Un gran i merescut empat que fa que des d'ara, vaja, des de fa dies es respecti al Vilafranca.
Hola Previa, on t'has ficat?. Amb les maletes de la foto, com que veig que son grans deus haver anat molt lluny.

Anònim ha dit...

ohh

Anònim ha dit...

A veure jo vaig estar dissabte a Llagostera( el camp era semblant al del Sant cugat) feia molt fred.
L´equip local va sortir en tromba i va marcar ben d´hora(min.9) Almendros ens portava de cap i dels seves botes venia força perill.Una pilota al pal al quart d´hora hagues pogut matar el partit. Llavors tot es va tranquilitzar una mica i va arribar el descans.
A la mitja aprt es va fer un canvi en defensa i l´equip va tenir més garra i va apretar més al rival, l´empat es veia arribar i va ser en un contratac amb un xut fort del porter on Mascaró aquest cop sense sortir de fora de joc va creuar l´esferica sense que el porter fes res.El`porter local que de principi era Buendia(ex del Cassà) va ser substituit a la primera part per un cop a la cuixa.
En els últims minuts 84 i 91 la victoria tenia color visitant si no fos per una bona aturada del porter i del pal que no van deixar quue els tres punts volessin cap a Vilafranca que ves estat lo mes just. una verdadera llàstima.
A veure si ho acoseguim el proper diumenge davant del Guixols. SORT.

Anònim ha dit...

Té cullons que hagi tan bons periudistes i ke Radio Vilafranca segexi sense donar els partits per radio, hu feu molt be. gracies, si no fos per vusaltres...

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ostres "prèvia" ens podries haver deixat feta la prèvia del partit del Guíxols que va molt bé. Bones vacances, no hauras anat pas a caçar promeses?

Sherlock ha dit...

Ja veig que això sense la prèvia no s'aguanta per enlloc :D

Molta sort pel partit contra el Guíxols!

Salut!
Visca el Vilanova!!

Anònim ha dit...

Animus Tonet ke dema cumensa la Fira del Gall, Sort ke dg es jornada ecunomica i els socis pagem 5 euros, putser no ens arribara per cumprar-te i et salvas del escorxador.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quin partidàs que ens han ofert avui! Ha estat impressionant, llàstima que al final s'han relaxat i ens han fet dos gols, sort que n'haviem fet cinc que si no... això és una cosa que s'ha de mentalitzar als jugadors, els partits duren fins que xiula l'àrbitre.
De tota manera, si juguen com avui pocs partits perdrem, és que a més es disfrutava, sortint amb la pilota controlada des del darrere, i ben col·locats, totes les pilotes anaven a parar als peus dels nostres, i els hi sortia tot.
Em sembla que la millora de l'equip ha vingut amb l'entrada a d'Alvar, si a principi de lliga hagués tingut més oportunitats... i això que potser era el fitxatge més "light" i què dir d'en Pere Roca!
Ara falta que el Barça, acabi de culminar un cap de setmana rodó! l'Espanyol va pedre i llàstima del Madrid! No pot ser tot!

Anònim ha dit...

Enhorabona par la gran victòria d´ahir i bones festes a tothom.
Es una llàstima que vilafranquí que destaquis altes resultats de diferentes categories que no ens importa i menya que t´alegris per les seves derrotes...quina pena, nen.

josep sauleda ha dit...

Hola Previa, no se si des del teu lloc de vacances podras llegir això, de ben segur que podras accedir a internet des d'on siguis.
Em sap greu que t'hagis perdut un partidas. Això et passa per anar de vacances en plena lliga. Truquem quan tornis que et donaré detalls i si cal anirema TV Vilafranca a demanar les imatges perquè vegis els gols. Macos de veritat.
per cert Bon Nadal a tothom i que el 2009 sigui millor que el 2008... malgrat la crisi.

sasgas ha dit...

tranki , pep , k els gols del diumenge no sels va perdre , ja k els va veure...esperem k el 2009 sigui tan bò , com aquet final del 2008....BON NADAL A TOTHOM ...

vil4fr4nqu1 ha dit...

Bones Festes a tothom, i que el 2009 ens porti moltes tardes de glòria al Municipal i la moció al Marcelino!