diumenge, 22 de febrer del 2009

D10S té aquestes coses...

FC Vilafranca 1 - UE Vilassar Mar 2
Després de marcar un autèntic golàs i empatar un partit que s'havia posat costa amunt amb el gol dels visitants a la primera part, Àlvar ha caigut en el parany de la provocació del rival i la seva expulsió ha debilitat a un Vilafranca que ha vist com, a l'igual que el dia del Tàrrega, li marcaven a pocs minuts del final el gol que suposava la quarta derrota consecutiva.

_

El gol però ha estat antològic. Rep la pilota a camp propi (entre la frontal de l'àrea i la banqueta vilafranquina), es desfà d'un contrari, conducció amb l'esfèrica enganxada a la cama esquerra, un rival intentant subjectar-lo de la samarreta però marxa per velocitat, depassa el mig del camp, fa la paret amb Palote, supera la línia defensiva trencant el fora de joc i davant la sortida del porter, en una vaselina perfecta, li pica de cullera la pilota que va mansament al fons de la xarxa.
"Genio, genio, genio,... ta, ta, ta,... gooooooool...".
Evidentment, qualsevol comparació amb Messi o Maradona és exagerada, però a mi, per la manera de portar la bola, pel fet de ser esquerrà i la velocitat que ha imprimit a l'acció me'ls ha recordat. Amén de per dur el 10 a l'esquena com ells dos, és clar.

Gran Reserva: Que demà a l'Informatiu o dimecres al Punts i Gols, qui no hagi pogut veure el gol d'Àlvar al camp o per VTV podrà fer-ho. I els que l'hem vist, recrear-nos de nou.

Vi picat: Ja vaig avisar que hi hauria "show" amb el col·legiat Ávalos Barrera i no m'he equivocat. Ha superat amb escreix la seva elevada mitjana de targetes i ha acabat ensenyant 12 grogues i 1 vermella. A la nevera, no! Al congelador!!!

El futbol és així: "A la página web de Joao Havelange la llamaría ladrón.com". (Diego A. Maradona, 1960, ex-futbolista i actual seleccionador argentí).
Que millor que una frase del gran Maradona per a resumir l'actuació arbitral d'avui.

24 comentaris:

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Masnou-Vilafranca)
1) Moral ja sap que és marcar al Municipal masnoví

El veterà capità vilafranquí va contribuïr amb un gol a la victòria (1-2) sobre el Masnou la Temporada 99/00 (1a Catalana). El conjunt local es va avançar només iniciar-se la represa, Adán va empatar poc després pel Vilafranca i Moral va establir el resultat definitiu a manca d'un quart d'hora pel final del partit.

Anònim ha dit...

previa es cert que diumenge va nar convocat un juvenil de la fundació?

Rai ha dit...

Eric Via Fernández juvenil de 1r any 17 anys delanter centre ;) va estar escalfant la segona part

La prèvia ha dit...

Sí, és cert. El juvenil Eric Via va anar convocat amb el primer equip i va ser curiosa la imatge abans del partit a la banqueta amb Moral i Via posant pels fotògrafs en una instantània que reflexava el futur del Vilafranca i la història viva.
Com haureu comprovat, he afegit al blog el video del gol de l'Àlvar (al costat dels de Messi i Maradona) per a que tothom en pugui difrutar d'ell. Recomano fer el joc de posar l'audio d'en Puyal just quan agafa la pilota Àlvar a camp propi i comença la jugada. Fins i tot això quadra!
Quin dels tres gols us agrada més? (I no us deixeu portar pels colors de la samarreta...)

Anònim ha dit...

Gràcies Àlvar per fer-nos disfrutar aquest diumenge amb la teva gran jugada i les que vas intentar, això és futbol... llàstima que això no ho sàpiga ni l'àrbitre ni l'assistent de tribuna, perdona'ls són uns ignorants i tot i que els permeten entrar dins el camp no saben el que és el futbol.

MORAL FOREVER

Anònim ha dit...

em quedo amb els 2 gols de l´Ivan de la peña..... es broma i no passa res que tansols són 3 puntets, que poder ens faran molta falta al final de la temporada.
Del tema d´escollir un dels tres gols exposats, crec que els tres són d´una bella factura pero que el de l´Alvar Mascaró te més valor i es evident ja que aquestes categories costa molt veure golassos d´aquesta magnitut, un oscar per ell i mai millor dit aquesta setmana. Felicitats.

La prèvia ha dit...

És veritat raimon4barres, només hi ha sensació de perill quan l'Àlvar participa del joc ofensiu de l'equip. A més, no es cansa de demanar pilotes constantment i és l'únic que prova l'un contra un. Particularment, m'ha sorprés gratament aquesta temporada perquè jo el considerava un gran jugador però tenia dubtes al respecte de si era vàlid o no per a la categoria. I està demostrant que sí, i amb escreix.
Vicenç, encara et dura l'eufòria de dissabte? Ja et vaig felicitar personalment a la cabina de transmissió del Municipal. Té pebrots que el De la Peña fes quasi quatre anys que no marcava i ho fes al Camp Nou i per partida doble! Però bé,... ja està oblidat.
Dels gols, jo em quedo amb el de Maradona. Més que res, per l'entitat del rival (Anglaterra), on es produí (Mexico'86) i el valor que tingué ja que serví per guanyar aquell Mundial. En canvi, els altres dos van quedar en res perquè ni el Barça va guanyar aquella Copa ni el Vilafranca el partit de diumenge. Tot i això, vaig al·lucinar amb el golàs de l'Àlvar.

vil4fr4nqu1 ha dit...

El de l'Àlvar està molt bé perquè la jugada comença desde casi la seva àrea, però no ho fa tot ell sol com el Messi i el Maradona, tot i que va fer lo correcte perquè sinó l'hagués perdut, un 10 per ell.
El de Maradona i Messi són dos golassos, però a mi m'agrada més el del Messi pel fet que és més jove i que és difícil fer-ho tan igual al de Maradona, a mi és que m'agradaria saber que passava pel seu cap en aquell moment.
Sí que el de Maradona va suposar un campionat, però els campionats no es guanyen sols sinó en equip, i aquí voto pel gol.

Anònim ha dit...

el que mes m`agrada a mi , es el de TOURE contra l`espanyol , eixo es un gol ( I M P R E S I O N A N T )o sentu Vicenç , a tuthom no el pot agradadar el mateix.....

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,
Tens referencies del col.legiat Gomez Diaz (Baix Llobregat) de diumenge?. Jo sí. A les meves anotacions del partit de lliga a camp del Vilassar 2-0 de la temporada 2006-2007, en l'apartat de comentaris per l'arbitre vaig posar:
"Un penques.Roba dos penals clars al Vila, mostra una segona a Capilla ves a saber perquè i va cosir de faltes i targetes al Vila. Els dos gols locals els va marcar Kroeff a la segona part i al final indignació pels seguidors vilafranquins".
Després del desastre arbitral de diumenge no m'agradaria que la històrioa es repetís.

Anònim ha dit...

Bé, veig que el blog s'animat analitzant diferents gols... alguns que no m'interessen en aquest blog... FC VILAFRANCA sempre... bé voldria donar una mica de sentit a les meves paraules... "llàstima que això no ho sàpiga ni l'àrbitre ni l'assistent de tribuna perdona'ls són uns ignorants...". Quan dic aquestes paraules ho dic perquè en aquestes categories on generalment predomina el futbol atlètic, no ens podem carrega el talent... anem al camp a veure talent senyors àrbitres... i els acabeu treient del camp per una reacció espontanea després de rebre 40 jugades on li han buscat el cos a cos... i aquest cos a cos això si, en sense ni una groga... i després demanen que els respectem... collons respecteu vosaltres el futbol!!!, a la gent que tracta bé la pilota...!!! és cert l'Àlvar va tenir una mala reacció... però collons àrbitre suposo que a sota els cabells portaves un cervell no un totxo!!!, pensa una mica noi, si al final vas treure una tarja al 2 del Vilassar i instintivament anaves a treure-li la vermella pensant que ja en tenia una altra, i no, no en tenia cap més!!! fins i tot tu Avalos que l'altre dia portaves un totxo a sota dels cabells devies flipar al veure que el 2 al minut 89 no tenia ni una groga!!! en fi... això sí, després us hem de respectar... de l'assistent de tribuna no cal dir res... suposo que hores d'ara encara dorm.

No puc, no puc amb aquesta gent que es carrega en un partit de categories modestes als jugadors de classe...

MORAL FOREVER

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, doncs tu ho has dit quasi bé tot. Precisament era l'apunt que anava a posar avui.
Pel que fa al teu comentari raimon4barres, deixa'm que afegeixi l'actitud xulesca que va tenir en tot moment el col·legiat envers els jugadors. A un futbolista li poden donar mil puntades de peu i més, però a ell no se'l pot ni mirar perquè ja t'ensenya targeta. Això m'emprenya més encara que no pas que no tinguin ni idea del reglament. Ja no vaig voler fer llenya de l'arbitratge perquè considero que no va anar a perjudicar sinó que és així de dolent i prou.
El company Joan Sória em dirà que sempre critico els àrbitres... però és que em donen motius! Seria possible un món sense àrbitres?

L'APUNT (Masnou-Vilafranca)
2) Un altre àrbitre de mal record

Després d'Ávalos Barrera... Gómez Díaz! Ha xiulat 4 partits al Vilafranca i no hem guanyat mai (2 empats i 2 derrotes).
Aquesta temporada en 6 partits dirigits ha ensenyat 54 grogues, 14 vermelles i ha xiulat 2 penals.


Només cal mirar al web de la prèvia els precedents amb aquest àrbitre i cadascú que tregui les seves conclusions.

Anònim ha dit...

A veure prèvia, si creus que els has de criticar els critiques, pensa que no estan allà de gratis... tenen una remuneració considerable i quan es posen allà ja saben que se'ls pot criticar... i quan hi ha motius encara més...
per altra banda crec que Palote va fer un partit correcte en atac... i seria interessant comptar les faltes que li van xiular en atac i les que li van xiular a favor quan li van fer de tot... cosa que malauradament no fan els nostres centrals... que són massa nobles... del segon gol no cal dir res... però el primer tampoc ens l'han de fer.
Però vinga ànims equip molts ànims!!!

Anònim ha dit...

i les daes del partit???

Anònim ha dit...

Quan un arbitre te la te jurada, o fas un gran partit i t´assegures tu solet els tres punts o de ben segur que faran el possible per robarte tot el que puguin. I tan el de l´altre dia com el del proper no són dels interessos nostres, així que una cinquena derrota consecutiva no me la vull ni plantejar, hem de matxecar desde l´inici i sortir a per totes aconseguir la victòria i deixar de banda el sr. de negre, de groc o del color que es vulgui vestir.

Algú em sap dir pq. Pere Roca ha sortit de l´onze titular???

Anònim ha dit...

El Masnou té el golejador de la categoria, en Boris i porta 11 gols, esperem que tingui un bon marcatge a l´home i l´Alvar Mascaró el pugui atrepar en la faceta golejadora que hi està ben aprop i amb un estat de gràcia impresionant, ànims noi.

sasgas ha dit...

L`Alvar Mascaro te dos partits de sancio , per la expulsio del pasat cap de setmana...........

Anònim ha dit...

Algu pot posar les dades del partit, siusplau!!!

La prèvia ha dit...

Efectivament sasgas, això comportarà que l'Àlvar es perdi els dos propers partits davant d'equips importants com són Masnou i Castelldefels. Raimon4barres n'hi ha per indignar-se, oi?
Us deixo les dades tècniques (que reclama l'anònim) i l'apunt d'avui.

FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Rafita, Fran, Raventós, Talla, Pere Costa (Dani Gómez), Jesús, Palote (Pere Roca), Àlvar i Corbi (Condis).
UE Vilassar Mar: Ferran Pol, Maikel, Ricard, Jaume, Miguel Ángel, Óscar (Vílchez) (Calvo), Ferran Vila, Héctor, Marcos Forzinetti, Albert (Marcel) i David Suárez.
Gols: 0-1 Marcos Forzinetti (min. 18), 1-1 Àlvar (min. 63) i 1-2 Calvo (min. 86).
Àrbitre: Ávalos Barrera (Igualada).
TG: Bello, Rafita, Jesús, Palote, Àlvar, Dani Gómez i Isaac Fernández (entrenador); Maikel, Ricard, Miguel Ángel, Marcos Forzinetti i Ángel Alcolea (entrenador).
TV: Àlvar.

L'APUNT (Masnou-Vilafranca)
3) Una única derrota com a locals

Fins a dia d'avui, el Masnou ha disputat 13 partits a casa amb un balanç de 9 victòries, 3 empats i 1 derrota sent el tercer millor equip de la categoria com a local (per darrere de Llagostera i Castelldefels). Precisament, aquesta única derrota es produí en el seu darrer partit jugat al Municipal masnoví davant el Guíxols (0-1).

Anònim ha dit...

Tant a Llagostera com a Castelldefels hi vam saber empatar, al Masnou no podem ser menys hi hem de treure algo de bó.
Recordem que ells ens van empatar el partit al minut 93 i de penal.
Quina rabia.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Masnou-Vilafranca)
4) Sense Àlvar també sabem guanyar

Davant la baixa, per sanció, del màxim golejador i un dels homes més en forma del Vilafranca, una dada que convida a l'optimisme. I és que en els tres partits que no ha jugat el menut davanter, el degà pendesenc ha tret 2 victòries (Peralada, 1-0 i San Cristóbal, 1-0) i un empat (a Vilassar, 1-1). Per tant, esperem que la ratxa continuï aquest proper diumenge.

Anònim ha dit...

prèvia no em provoquis més... el dia que vegi l'ávalos t'ho prometo que li regalaré un totxo i li diré que és una reproducció del seu cervell

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, mentre no li "fotis" el totxo pel cap... Ah! I vigila no et confonguis, perquè a 1a Catalana n'hi ha dos amb el mateix cognom: Ávalos Barrera i Ávalos Martos. No sé si són res de família... però pels "shows" que han muntat un i altre dedueixo que sí. I no continuo perquè després dius que si tinc res en contra amb els de l'Anoia. I no és el cas!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Masnou-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Masnou-Vilafranca són:
1 = 65 %
X = 15 %
2 = 20 %