diumenge, 8 de febrer del 2009

Febrer, un dia dolent i l'altre també

FC Vilafranca 1 - UE Tàrrega 2
Així diu el refrany popular i, de moment, podem donar fe d'ell ja que dos partits que hem disputat aquest mes i dues derrotes. A l'igual que la setmana passada, l'equip ha evidenciat certa apatia (que no pas falta d'actitud) i ha patit llacunes defensives importants que s'haurien de mirar de solucionar. De fet, ja el dia del Manresa a casa, el gol visitant va venir d'una passada llarga a l'esquena de la defensa; a Igualada els dos primers gols i avui tots dos també. Segur que el míster, amant i estudiós de tots aquests detalls, n'haurà pres bona nota i durant la setmana farà el possible per a corregir-los.

Es pot parlar de davallada física? La veritat és que l'equip no té aquell punt de frescor que el feia guanyar molts partits per l'esgotament (físic i psíquic) dels contraris, però també és cert que en els dos darrers partits ha estat a les segones parts quan ha apretat per a intentar remuntar-los i ho ha fet fins al darrer minut.
Potser és qüestió de ratxes doncs? Tots sabem que existeixen al futbol. Les pateixen els equips al llarg de la temporada, els davanters de cara a gol, els porters a l'hora d'aturar penals,... El preocupant però és que, històricament, a Vilafranca les ratxes no són de tres o quatre partits sinó que esdevenen un tot o res que fa que passem d'estar engrescats i veure'ns capaços de tot a sumir-nos en una depressió profunda de la qual no hi ha manera de sortir-ne. Esperem que no sigui aquest el cas i ben aviat capgirem aquesta dinàmica negativa.
De tota manera, conscients i sabedors que l'objectiu era i és la permanència, falten pocs puntets per a ella i seria interessant assolir-la el més aviat possible. De l'ascens oblidem-nos tot i que aquest any els ascensos compensats són més factibles que mai.

Gran Reserva: Avui Televisió de Catalunya ha enviat un equip al Municipal per fer un reportatge sobre el camerunès Talla que serà emès demà al vespre pel 33 dins del programa FUTBOLCAT. Que se'n parli del "Vila" als mitjans sempre és bo.

Vi picat: El visitant Cagigas després de fer un espectacle digne de la "Fira de Teatre al Carrer" de Tàrrega (amb uns crits exageradíssims) li ha tornat la puntada de peu a Corbi en una clara agressió que no ha vist així l'àrbitre qui només li ha ensenyat la targeta groga en comptes d'expulsar-lo.

El futbol és així: "No pierdas en diez minutos lo que no has ganado en ochenta" (Vicente Cantatore, ex-jugador i entrenador argentí-xilé).
Després d'empatar a manca de tres minuts, i amb un home menys, s'ha de "matar" el partit i no llençar per terra tot l'esforç fet encaixant un gol al descompte...

34 comentaris:

josep sauleda ha dit...

Un tema que no ve al cas del partit del Vila, però si que fa referencia a un ex jugador del Vilafranca i és que diumenge al matí van enterrar la mare de Joan Tarragó el futbolista vilafranquí que tant bon record ha deixat on ha jugat i on ha entrenat. Joan, en aquests moments de dolor, t'acompanyem amb el sentiment.

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, des del blog afegir-me al condol al Joan Tarragó per la recent mort de la seva mare.
Per a tots aquells que desconeguin qui és en Tarragó (com Bojan que no sabia fins ahir qui era "Quini"), us deixo les seves dades amb el FC Vilafranca:

Joan Tarragó Casas
17/01/71 · Vilafranca del Penedès
Davanter

6 Temporades / 104 PJ / 18 Gols / 9 TG - 5 TV
Format a les categories inferiors del nostre club, va pertànyer a la disciplina del primer equip des de la Temporada 88/89 fins la 94/95. També va jugar en altres equips com són At. Vilafranca, CFP St. Pere Molanta, CF Llorenç, CF Vilanova Geltrú, UD Espirall i AE Moja (d'on també va exercir com a entrenador).

Anònim ha dit...

Prèvia, pots fer 5 cèntims d'en Talla?

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, exactament a què et refereixes? Com va jugar ahir? La seva trajectòria futbolística? O el reportatge que li han fet al FutbolCAT?

L'APUNT (Peralada-Vilafranca)
1) De nou al seu estadi després de l'exili

El partit d'aquest proper diumenge es disputarà al Municipal de Peralada després que el darrer partit com a locals, davant el Guíxols, el juguessin a Vilatenim (Figueres) per la clausura per un encontre a rel dels incidents amb el Masnou, on el col·legiat Guisasola Llopis es va veure obligat a suspendre'l a manca de 10 minuts amb el resultat de 2-2.

Anònim ha dit...

Bé, Prèvia amb referia a la seva trajectòria i com va ser que va aterrar al nostre club... i si creus tu que pot arribar a jugar a 2a amb el Nàstic... jo tinc més que dubtes... ja que el poc que l'he vist no m'ha convençut... em refereixo per jugar en una categoria com aquesta, a nosaltres si que ens pot anar bé...però el noi em va semblar al Futbolcat anar una mica pujadet...

Espero que diumenge es sumin els 3 punts... sinó, crec que ja podriem començar a parlar de les típiques sotragades que any a any patim i jo no entenc... el darrer any d'en Manel en el tram final potser és la que encara no he paït del tot...

Crec que en la teva crònica del partit d'Igualada vas ser una mica dur amb el rival... el problema és nostre que ens tingui la mida presa...

Sobre el teu comentari que l'objectiu inicial era la permanència i estem a punt d'aconseguir-la... crec que no hem de renunciar a res i que m'agradaria que la 4 plaça fos el nostre objectiu... aconseguir-la segur que ens portaria a 3a Divisió i ja en tinc ganes de veure l'equip en aquesta categoria, ja ser que tu vols trepitjar de peus a terra però...

MORAL FOREVER

Anònim ha dit...

Les opinions del raimos 4 barres són de les més clares i entenedenedores de tot el blog, fins i tot m´agrada molt més com s´expresa aquest noi que la mateixa prèvia, s´ha de felicitar-te per l´entrega i cor que tens al club setmana rera setmana i per això aquestes paraules d´agraiment que fan que amb gent com tu aquest blog sigui molt gran.
Visca el Vilafranca.

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, et deixo el que ja vaig publicar al blog quan es va fer oficial el seu fitxatge:

Eugene Didier TALLA Nembot
08-05-89 - Camerun
1,75 m. - 68 kg
Migcampista

08/09 CF Pobla Mafumet (3a Div.)
07/08 FC Internationale Lion Ngoma d'Ebolowa (MTN Elite One, Cameroon)

Ha estat internacional Sub-17 amb la Selecció de Camerun amb qui disputà els sis partits de la fase de classificació per al Mundial Sub-17 contra Congo, Togo i Burkina Faso.

Pertany a l'agència de futbolistes MSM Ambit Soccer.


Pots veure'l en acció al Youtube quan jugava al Camerun fent click aquí. (Video molt recomanable)

Va arribar al nostre club ja que per problemes burocràtics no podia jugar ni a 2a Divisió (amb el Nàstic) ni a Tercera (amb la Pobla). Estic d'acord amb tu. Si amb prou feines dóna el nivell per 1a Catalana imagina't per a jugar amb el Nàstic. És evident que a ell li van vendre la "pel·lícula" que venia a jugar amb el Nàstic i vulgui triomfar el més amunt possible (com va dir ahir al FutbolCAT) però si fos així hauria de destacar molt a la nostra categoria i no és el cas.
Tant de bo tornèssim de Peralada amb els 3 punts a la butxaca, però ja et dic jo que no crec que passi. És un camp difícil, el rival és d'entitat i el Vilafranca no està en el seu millor moment. Puntuar ja seria interessant de cara a guanyar el proper partit a casa i recuperar-nos de mica en mica.
Veurem a final de temporada on acaba l'Igualada i en parlem. A mi no em va agradar. Però també és veritat que hi ha tants equips que no m'han agradat... i només en poden baixar tres! Perquè ha baixat tant el nivell a 1a Catalana (i al futbol regional en general) respecte a altres temporades?
Segurament aquest any els ascensos compensats faran que pugin més de tres equips a Tercera Divisió. A mi també m'agradaria veure l'equip una categoria més amunt però, a hores d'ara, ho veig més com una utopia que una possibilitat real ja que els 4 o 5 equips capdavanters estan molt forts.
És veritat satèl.lit, llegir les opinions d'en raimon4barres t'enriqueixen futbolísticament.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tens raó "satèl·lit" el "Raimon 4barres" s'explica molt bé i és molt coherent, i jo t'agrada com parlo? O millor dit com guardo silenci aquesta setmana, perquè després del gol a l'últim suspir vaig sortir amb una cara de tonto que és que no ni tinc ganes d'escriure-hi més! A veure si espavilem i no tirem méspunts.
Adèu siau!

l´avi del vila ha dit...

previa vas equivocat amb el partit suspés del perelada amb el masnou. va ser amb el montcada. a veure si li haurem de doná la raó al satèlit i cambiar-te pel raimon 4 barres........

La prèvia ha dit...

Totalment cert ki-ki-ri-ki, el partit suspés a manca de deu minuts (amb 2-2) va ser el Peralada-Montcada corresponent a la Jornada 20. Segurament vaig confondre Montcada amb Masnou perqué també tenen un partit aplaçat (en aquest cas al camp del Marianao Poblet degut als quatre nens que van morir a Sant Boi).
Gràcies per la correcció. Així m'agrada, que estigueu atents!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Peralada-Vilafranca)
2) Un únic triomf a Peralada

I data, concretament, de la temporada passada. L'equip que dirigia llavors Albert Viñas es va imposar per 0-2 amb gols de Rafa Vílchez i Castillejo. Fins a aquell dia, Peralada era "territori prohibit" ja que no s'hi havia guanyat mai en els altres tres desplaçaments.

Anònim ha dit...

Ara pel que veig tot depén de les ratxes!!! al camp de l´Igualada no s´hi guanya mai, el Tàrrega ens trenca els bons resultats històrics que teníem al municipal contra ells i ara que toca??? Al camp del Perelada no val a bedar i toca guanyar o guanyar, una tercera derrota encadenaria malhumor a la entitat.
He sentit rumors d´una tercera baixa voluntària en el vestidor vilafranquí, de qui es tracta?

Anònim ha dit...

bokzas + k bokzas! pk no dices el nombre d 1 vez? esto solo lo sabeis la junta y el ekipo. o sea k ya sabmos k eres el xivato d turno. dimite d 1 vez k no pintas na solo estorbas! bt a vender conservas dani!

Anònim ha dit...

dejadlo ke nos cuente rumores, asi se siente mas importante. ke pena

La prèvia ha dit...

Oficialment, el club no ha comunicat res sobre cap nova baixa al planter vilafranquí. I jo tampoc havia escoltat rumors. És veritat tot això? Crec que no anem tan sobrats d'efectius com per anar donant baixes però, com ja vaig dir en el seu moment en el cas d'Einard i Navarro, quan un jugador no està a gust a l'entitat (pels motius que siguin) el millor per a ambdues parts és que canviï d'aires.

L'APUNT (Peralada-Vilafranca)
3) 4 empats consecutius a casa

Després que en els vuit primers partits que va disputar el Peralada com a local no es registrés cap empat, els quatre darrers han acabat amb el signe "X":
Jorn. 17 Peralada 1-1 Tortosa
Jorn. 19 Peralada 1-1 Marianao Poblet
Jorn. 20 Peralada 2-2 Montcada* (resten 10 minuts per disputar)
Jorn. 22 Peralada 1-1 Guíxols

Anònim ha dit...

tik tak estàs molt equivocat en la persona que et deus referir, ets força mal educat i gent com tu em sobra rajant de tothom.
La possible baixa voluntària crec que es de Sanchez.
Aquí l´únic que fa pena aquí ets tu i sobretot parlant en plan xarnego.

Anònim ha dit...

Bé, Satèlit no sé qui ets com no sé qui són cap dels que escriu en el blog, i no sé si tu saps qui sóc jo, dic això perque veig que molts cops sembla que la gent tot i signar amb pseudònim és coneix... jo tan sols conec a la prèvia... bé vull escriure quatre ratlles de mi per agrair-te el comentari que has fet... però com el protagonista del blog és el FC VILAFRANCA escriuré de mi enfocant les paraules cap al club...
Fa molts anys que segueixo el Vila, no sóc de Vila i per tant l'he seguit amb diferents intensitats depenent de les meves circumstàncies... diria que els meus primers partits a la Creu de Sant Salvador van ser una golejada del Vila davant la SEAT i després els vibrants Vila-Igualada amb dos ídols meus de petit un a cada porteria: Granja i Jordana, sempre recordaré quan jo era petit que el Jordana em va deixar cordar-li les botes, bé aquests fóren els meus inicis, ha plogut i ha fet molt vent des d'aleshores...
I sóc soci des de l'últim descens de 3a Divisió... ho vaig fer com a signe de recolzament a una junta de la que no coneixia ningú però creia maltractada. M'explico, l'equip havia pujat amb gent de casa, s'havia mantingut amb gent de casa... doncs si es baixava amb aquests jugadors tampoc havia de passar res, semblava que no, que s'havien de buscar solucions màgiques, doncs per mi es va actuar bé, potser per les circumstàncies, no havia diners etc., però dintre de tot, aquella GENERACIÓ DE JUGADORS mereixia un respecte...
Respecte a la Prèvia, crec que tots hauriem d'agrair-li la tasca de crear aquest blog, de deixar-nos opinar i de tota la seva tasca envers al club com la web anterior quan ell era directiu i l'entranyable butlletí que ell va tirar endavant a finals dels 90, a banda del seu treball de directiu que jo valoro per un aspecte primordial, hi ha poca gent jove, quan dic jove em refereixo en edat de poder jugar... que preferixi sacrificar-se per un club abans de jugar ell mateix en algun altre, quan tens divuit o dinou anys i no et volen per jugar encara que sigui en un equip de poble doncs ja abandones el club, i dins un club poden haver-hi moltes altres tasques...els clubs de poble i els de ciutats petites la gent estem per servir-los no per servir-se'n...i això sempre s'ha de valorar, independentment de que de vegades no coincidim amb les idees i això ens porti a enfrontaments, enfrontaments que al final això si, a l'únic que perjudiquen és al propi club i són els que hem d'evitar...
Del blog l'únic que em dol són aquests comentaris soterranis que hi ha molts cops i que com dic no ens beneficien... i menys quan critiquem a jugadors... que també tenen sentiments i només pujaran el rendiment si els engresquem... i ho dic jo que a vegades també n'he criticat algun ( Pitu Ròdenas, excel.lent porter però millorable en actitut, o el darrer comentari sobre Talla, del que espero equivocar-me i que el somni de la seva vida que és jugar en el futbol professional es pugui complir).
Bé, suposo que ja m'he enrotllat massa i la Prèvia al final em fotrà fora... per acabar els meus comentaris sempre poso MORAL FOREVER, és per ell que per mi significar RAUXA però també és un homenatge a la seva generació... els últims que van pujar a 3a i de la que ja només queda ell... i que jo he agafat com una Icona d'aquells anys dels que crec que vam disfrutar molt com també hem disfrutat en d'altres ocasions més recentment... una cosa no treu l'altra.

FORÇA VILA

MORAL FOREVER

Anònim ha dit...

Prèvia, amb el comentari que em fas de l'Igualada se t'enten tot... oi que posaràs una ampolleta de cava a la nevera si baixa? bé jo per molts motius em mereix un respecte i no ho dic perque conegui algun jugador sinó per la vinculació històrica que ha tingut amb l'equip del meu poble al llarg de molts anys...
En aquests moments potser em diràs que baixo de la parra però jo no sé exactament la plantilla que forma el primer equip, t'atreveixes o s'atreveix algú a penjar-la i a fer un petit 1x1 sense estripar del que portem de temporada?

MORAL FOREVER
ENDAVANT LES ATXES VILA

Anònim ha dit...

ahh, me n´oblidava..,. les famoses conserves Dani,te les deus fotre tu, aquest tipu de menjar-purria de ser del teu agrat, jo tinc més bon gust i la boca més fina.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, opineu el què vulgueu però sense faltar el respecte als demés.
Si es confirma el que dius terra, la baixa de Dani Sánchez tampoc seria molt greu perquè només ha participat en 6 partits en tota la lliga (i va ser a principi de temporada). A més, si no vaig errat, aquest noi ve de la banda de Tarragona i segurament trobarà algun equip més a prop de casa i on jugui més minuts.
Hola raimon4barres, gran lliçó d'història la que ens has deixat aquí al blog. Gràcies per les teves paraules i per opinar asiduament al blog. La setmana que no ho fas es troben a faltar els teus comentaris assenyats i coherents.
Estic d'acord amb tu en que la gent que opini ho faci sense atacs personals o interessos propis a costa de perjudicar el club. Això no vol dir que no hi hagi d'haver debat i pensaments o opinions enfrontades, però sense arribar a l'insult o al menyspreu. En aquest cas, em veuria obligat a moderar els comentaris o restringir-los a usuaris registrats només.
Jo també crec que la generació dels Moral, Cano, Casan, Besolí, Montfort, Adán, Atsarà, Fos, Mesa, Ripoll, Miret, Moisés, Troyano, Massana, Amatller, Besalduch,... és de les millors que ha donat aquest club (amb l'afegit i el valor que tots ells eren gent de casa). I et diré més, crec que serà impossible que es torni a donar tal com està muntat el futbol actual.
No t'amoïnis que sabent que l'Igualada és el teu segon equip espero que salvi la categoria i puguem tornar a veure'ns les cares la temporada que ve. Això sí, a Les Comes guanyarem d'una "punyetera" vegada i, si vols, veurem el partit plegats.
Lo del 1x1 sobre els jugadors del Vila ho vaig fer a final de la temporada passada, però ja que m'ho demanes m'ho curraré una mica i intentaré fer un balnç del que ha estat el seu rendiment a la primera volta.

MORAL FOR EVER

Anònim ha dit...

uy uy uy.... ahora critiks las conservas de tu amo y señor del ekipo d tus amores? te veo mu mal eh xavalin. ea ea ea perikito a la cazuela! xarnego k es?

Anònim ha dit...

A veure, voldria aclarir unes quantes questions.
Primer de tot m´he sentit aludit en les converses sense participar-hi ja que jo junt amb el president del club som aficionats a l´equip blanc i blau al igual que del F.C. Vilafranca així voldria remarcar que vigileu amb qui jutjeu abans de escriure en aquest bloc.
Si tant la feina que faig no es del vostre agrat com veig gent que em critica, no patiu que l´any que ve ja deixo el càrrec en la junta directiva.
6 anys crec que ja són suficients i més quan hi han talossos que no et valoren la feina que es fa dins del club, us recordo per qui no ho sap a mi m´ha tocat la pepeleta d´anar a buscar calers amb publicitat estàtica pel camp i gràcies aquests calerons, que deunidó els que són , molta gent ha pogut "viure" del futbol.
Res més a dir; amunt el Vilafranca i tandebó pugui assolir les fites més altes lo més aviat possible.

Adeu.

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, segurament molts dels que parlen aquí al blog no tinguin ni la més remota idea del que comporta i significa ser directiu d'un club com el Vilafranca. Jo, com que puc parlar per experiència, sí valoro la teva feina i crec que (malgrat que no sempre surten les coses com un voldria i tothom tenim els nostres defectes) no se't pot recriminar res ja que totes les estones que dediques envers el club són desinteressadament i sense afany de lucre. Per tant, t'encoratjo a que continuïs amb la teva tasca i facis cas omís de comentaris que són maliciosos i de gent que no sabem ni si són socis com per a valorar la teva feina de directiu.
També t'animo a que et registris com a usuari (per si vols seguir opinant) ja que vist el caire que està agafant el blog hauré de tornar a "tancar-lo" només per a usuaris registrats. Així, evitarem comentaris gratuïts i oportunistes. I si volen seguir fent-los almenys hauran de perdre el temps en registrar-se.
Com dius tu, Amunt Vilafranca!

Anònim ha dit...

Hola, Prèvia de nou... potser no m'he expresat bé, jo no volia dir que no hi hagi d'haver debat, i tant que hi té que haver debat!!, i de vegades la confrontació és inevitable això està clar, però al final sempre em de mirar que el club en sorti enfortit, sinó el debat ens porta endarrera i no endavant... i potser t'ho dic pel meu estat anímic actual potser és això... el futbol el vull per disfrutar-lo no per patir-lo... i quan em refereixo això no vol dir que perdre sigui patir... perdre entre dins del joc.
No voldria forçar-te ara a fer un 1x1, sinó era la teva intenció no ho facis, simplement m'agradaria tenir clar de quina plantilla disposem, ara que entrem en un moment clau de la temporada potser no és el moment de posar nota als jugadors.
L'Igualada no és el meu segon equip, simplement que em cau bé perquè és un club que s'ha portat de conya en moments puntuals amb el club del meu poble, i durant un temps el vaig seguir perquè disfrutava moltíssim veient jugar al Bisbal i al Ton Sendra abans de que els dos marxessin de l'Igualada en la seva primera etapa en aquest club... tot i que va fer molts bons partits amb el Vila, llàstima de que no poguéssim gaudir d'aquell Sendra en la seva etapa vilafranquina.
Bé, si potser és difícil que es repeteixi aquella generació... però mai podem perdre l'esperança.

SOM-HI VILA

vil4fr4nqu1 ha dit...

Hola "vicenç" dir-te que respecto molt la teva tasca al club, que precissament tens la feina més feixuga, i com vaig dir una vegada ets de carrer el millor de l'actual Junta i et proposava per President. Ara, hi ha una cosa que dius que no m'agrada que gràcies a tu molta gent ha pogut viure del futbol. No et deus referir a aquesta colla de vividors que han vingut de fora a xuclar-nos la sang? Espero que per molts anys puguis fer aquesta feina en benefici dels jugadors de la nostra comarca.
Salutacions, no defalleixis, tu no, sisplau!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, doncs sí, segons ha comunicat oficialment el club aquesta tarda, el fins ara jugador del primer equip Dani Sánchez ha deixat de pertànyer a la disciplina vilafranquina per motius personals del futbolista. A l'igual que als altres, desitjar-li molta sort allà on vagi.
Ja t'havia entés raimon4barres, però la teva puntualització ha estat molt bé i encara ha quedat més clar. El 1x1 doncs l'emplaçarem per a final de temporada (com l'any passat) i et deixo la composició actual del planter una vegada confirmades les baixes de les darreres setmanes.
Porters: Serrano, Ródenas i Carlos (lesionat).
Defenses: Bello, Fran, Raventós, Moral i Rafita.
Migcampistes: Sylla, Condis, Jesús, Corbi, Folch, Pere Roca, Pere Costa i Talla.
Davanters: Palote, Àlvar, Medina, Dani Gómez i Touré.
BAIXES: Eliesley, Einard, Marc Guzmán, Álex Gaitán, Turri, Adrià, Navarro i Dani Sánchez.

L'APUNT (Peralada-Vilafranca)
4) Després de derrota a fora... no es perd

El Vilafranca no ha encadenat encara dues derrotes seguides com a visitant en aquesta lliga. Els dos partits posteriors a una derrota, Tàrrega (3-2) i Poble Sec (3-1), es van saldar amb un empat i una victòria respectivament: Vilassar Mar (1-1) i Tortosa (1-2). Per tant, després de caure a Igualada (3-1) tocaria tornar de Peralada, almenys, amb algun punt al sarró.

sasgas ha dit...

Vull donar el meu soport al Vicenç , despres de fer aquesta tasca (desagraida) durant tots aquets anys , no ho trobo just , i parlo an causa ja k jo i estat vinculat en organitcacions d`actes sportius , i a mes molts anys en una junta directiva de futbol i se de el k parlo... anims Vicens , espero k tu repensis el de plegar , gent com tù fan gran el futbol i resta d`esports de la nostra comarca .......

Anònim ha dit...

mu bien! almenos as sido fiel a tus principios. apoyo tu dimision
animo chicos ke esto lo sacareis pa lante!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Peralada-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Peralada-Vilafranca són:
1 = 37%
X = 37%
2 = 26%

Anònim ha dit...

Sabeu si a la convocatoria pel partit de demà hi ha algún jugador del juvenil en la llista?
Segons tinc entès aquesta setmana n´hi han entrenat un parell de nois alguns dies amb el primer equip.

Anònim ha dit...

El juvenil ha perdut 4-0 amb el martorell i la fundacio 5-0 amb l´odena....... :( buaaaa.....

Anònim ha dit...

doncs te tela la cosa!
aquests juvenils tant que deien i al final res!
i els grans un desastre!

deu meu que farem!

Anònim ha dit...

es per tallarsela
i ferse monja

La prèvia ha dit...

Al descans: CF Peralada 0 - FC Vilafranca 0

Domini altern tot i que la millor ocasió del partit l'ha disposat, al primer minut, el Vilafranca als peus de Pere Costa en un llançament al pal.
Petita revolució del míster vilafranquí amb cinc canvis respecte a l'onze inicial de la setmana passada: Ródenas; Bello, Fran, Moral, Rafita; Pere Costa, Talla, Jesús, Condis; Àlvar i Medina.