diumenge, 15 de febrer del 2009

A zero

CF Peralada 1 - FC Vilafranca 0
Per primera vegada en tota la temporada, el degà penedesenc s'ha quedat sense foradar la porteria contrària en un dels seus desplaçaments. A més, això ha suposat la tercera derrota consecutiva d'un equip que sembla haver agafat la (ja habitual en aquest club) ratxa dolenta després d'una de bona. El tema de les ratxes, el Vilafranca i la seva conjunció mereixen un estudi a fons, però necessitaria explaiar-me tant... que potser millor ho deixaré per un anàlisi acurat a mitja setmana o demà a E21.

Tot i que el míster ha introduït un pòquer de canvis (Fran, Moral, Condis, Jesús i Medina) en l'onze inicial respecte a la setmana passada, el joc i la imatge de l'equip ha estat similar. Molt treball al mig del camp, indecisions constants en les passades i nul·les idees en atac.
Als cinc minuts de la represa, la sort no ha acompanyat el Vilafranca ja que els locals s'han avançat amb un "gol fantasma" (tot i que sembla que sí havia entrat) en aprofitar el refús d'un còrner. El moviment de fitxes no ha canviat gaire el panorama i el perill vilafranquí arribava només amb jugades a pilota parada i sense gaire fortuna a l'hora d'executar-les. Finalment, derrota per la mínima i tornada cap a Vilafranca amb les butxaques buides.

Gran Reserva: Que, tot i la derrota, continuem lluny (11 punts) dels llocs de descens i no ens hem despenjat gaire (a 6 punts) del quart lloc que pot semblar l'objectiu més accessible vista la superioritat dels tres primers classificats (Benavent, Castelldefels i Llagostera).

Vi picat: El porter Ródenas, de camí als vestidors i una vegada acabat el partit, ha vist la targeta vermella per fer unes "apreciacions" al col·legiat que, i dit sigui de pas, ha perjudicat al Vilafranca amb les seves decisions a la segona part. El més segur és que no pugui jugar diumenge vinent contra el Vilassar de Mar.

El futbol és així: "No se puede ganar sólo con cojones y españolía. Hace falta algo más" (José A. Camacho, 1955, actual entrenador d'Osasuna).
Quan la dinàmica era positiva ens servia i guanyàvem quasi per inèrcia però ara... Ben mirat, això no és nou. Fa ja molts i molts anys que no es veu bon futbol a Vilafranca.

23 comentaris:

La prèvia ha dit...

CF Peralada: Aleix, Tito, Mate, Alforcea, Oronoz, Ferran, Borja, Isma (Joaquín), Carlos Martínez, Bermúdez i Serrano (Tídian).
FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Rafita, Fran, Moral, Talla, Pere Costa (Folch), Jesús (Dani Gómez), Àlvar, Medina (Palote), i Condis.
Gols: 1-0 Tito (min. 50).
Àrbitre: Santos Pastor (Baix Llobregat).
TG: Tito, Mate, Ferran, Borja i Carlos Martínez; Bello, Rafita, Fran, Talla, Àlvar, Medina i Palote.
TV: Ródenas.

Anònim ha dit...

Estava clar q la culpa se l'endurien tots els joves... Raventos, Pere roca, corbi, i exceptuant palote. Jo no crec q hi hagi tanta diferencia entre abans i ara, ni son tmpoc els jugadors, pero abans es guanyava d qualsevol manera, encara q fos amb un gol d'esquena, i ara es perden d qualsevol manera, pq aquest vilafranca no te un estil d joc.

Anims i q no s'allargui massa aquesta mala ratxa.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Vilassar Mar)
1) Show assegurat amb l'arbitratge

Diumenge xiularà al Municipal vilafranquí un dels col·legiats més polèmics i targeters de la categoria (amb una mitjana de 9,63 TG i 1,75 TV). A més, assenyala quasi un penal per partit dirigit. Els afeccionats del degà penedesenc encara recordem el partit de la primera volta a Tàrrega on ens mostrà 10 targetes grogues, expulsà a Navarro i ens xiulà 2 penals en contra.

Anònim ha dit...

I com es diu aquest arbitre i d´on es?
Diumenge s´ha de trencar com sigui i amb l´onze titular que sigui la mala ratxa de tres partits perdent i esborrar aquest petit batxe.

La prèvia ha dit...

Tens raó terra, no he comentat el nom. És Ávalos Barrera de la Delegació d'Igualada.
De totes maneres, ja està penjat el web de la prèvia, on podràs trobar totes les dades sobre el partit del proper diumenge.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Vilassar Mar)
2) Sense victòria vilafranquina en els 5 darrers precedents

Des del 10 d'abril de 1998, quan el Vilafranca guanyà 2-0 al Vilassar de Mar en partit de la 33a Jornada del Campionat de 3a Divisió, el conjunt del Maresme no ha sortit derrotat en les seves cinc següents visites a la nostra vila. A partir de llavors, 3 empats i 2 victòries forànies.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" estàs perdent facultats! També t'has oblidat de dir que l'àrbitre a Tàrrega ens va xiular també un penal a favor.
Em sembla que aquestes tres derrotes t'han afectat també! No m'ho puc creure, estic desil·lusionat, hem despertat del somni de poder pujar a 3ª.

Anònim ha dit...

PREVIA , dimisio!!!!! fes com el Vicens , ja k no es valora prou la teva tasca i k ultimament tens tantes errades d`informacio...eixo si ..primer u comentes an els teus superiors...

Anònim ha dit...

eso eso... dimite la previa, me caiste por los suelos la semana pasada dando apoyo al vicente, tanto k as criticado la junta, eres un ipocrita.
no ace falta k esperes a la temporada k viene, vete antes k se hunda el barco k no hay un puto duro en la caja pa pagar a los jugadores. es mu facil meterse a la junta cuando la pasta sale como churros, y aora dejarlo eres un perdedor, perikito tenias k ser!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, serà que ens anem fent grans... Tens raó en que l'àrbitre també ens va xiular un penal a favor a Tàrrega, però no em negaràs que comparat amb tot el que ens va perjudicar això no és res. De totes maneres, gràcies a tu també per estar a l'aguait en aquests petits detalls.
anònim, no busquis les pessigolles a la gent... que ja prou les busquen alguns...
tik tak, t'ha faltat temps per a dir-hi la teva, eh!! No comencis a embolicar la troca de nou. Crec que va quedar prou clara i ben argumentada la postura del Vicenç Uberni el passat dilluns a Esports 21.
He criticat en moltes ocasions a la Junta per fets puntuals o accions determinades, però si haig de lloar i valorar la feina que ha fet el Vicenç ho faré i no se'm cauran els anells. A més, el seu pare va ser President durant molts anys i ell actúa sempre amb honestedat i en benefici del club per l'estima que li professa.

javindreu ha dit...

Potser el Vicenç veu que el seu Espanyol va camí de 2a i es mostra més concil.liador amb tothom.
Ara en serio, la feina del directiu no es valora gens per la gent. I avui en dia que els clubs no tenen un duro encara costa més trobar patrocinadors degut a la crisis. Em sembla que més d'una sorpresa tindrem quan acabi la temporada...
En quan a l'equip, què volem més? Ara no demaneu de pujar a 3a, toqueu de peus a terra.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, comentar-vos dues notícies, relacionades amb equips de 1a Catalana, aparegudes avui en diferents mitjans de comunicació (i a rel del que comentaves tu, javindreu).
Una, és la dimissió del tècnic del CF Olesa Montserrat, en Quique Salamanca (tot i que l'equip actualment ocupi el 6è lloc a la taula en la seva primera temporada a la categoria en tota la història). Diuen per Olesa que ja circulava feia setmanes un "rum-rum" sobre un possible cessament a causa d'una sèrie de mals resultats després de l'aturada nadalenca, però la notícia sobta donat que l'objectiu, a priori, havia de ser la permanència i està quasi assolida.
L'altra notícia, més sorprenent encara si cap, és la "desbandada" general en el CE Manresa després de la reunió d'ahir al vespre entre els membres de l'equip (entrenador inclòs) i els integrants que encara queden de la junta directiva, que no els van poder garantir el cobrament de les fitxes fins a final de temporada.
Segons informa el web oficial del club del Bages, "...el tècnic i la gran majoria de jugadors de l'equip van anar abandonant les instal·lacions, alguns dels quals fins i tot amb els seus efectes personals." ... "De moment, pel que fa al futur més immediat, que és aquest diumenge a les cinc de la tarda, el club ha anunciat que jugarà al Nou Congost davant del Tàrrega amb l'equip juvenil." ... "Actualment els jugadors feia dos mesos i mig que no cobraven i la setmana passada ja no es van entrenar com a mesura de pressió. Els representants de la junta van fer gestions desesperades i van aconseguir un compromís per part de l'Ajuntament per cobrar uns 40.000 euros, una xifra que amb prou feines dóna per pagar els mesos que es deuen. Això, i que no podrien fer front als pagaments fins a final de temporada, és el que van comunicar ahir als jugadors, que han pres la decisió de deixar el club."
En definitiva, que sembla que la greu crisi econòmica ha començat a fer estralls entre els clubs modestos del futbol català. Què n'opineu de tot plegat?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Vilassar Mar)
3) Condis davant una de les seves "victimes" preferides

Dels 14 gols que ha marcat Segi Condis amb la samarreta vilafranquina, el Vilassar (junt amb el Guíxols) és l'equip que n'ha rebut més (2). Curiosament, tots dos gols es van produïr en el mateix partit. Va ser el de la Temporada 05/06 (1a Catalana) i acabà amb 3-3 al marcador.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Vilassar Mar)
4) Cap "X" a fora

El Vilassar de Mar ha disputat enguany 11 partits com a visitant i en cap d'ells el resultat final ha estat d'empat. El balanç és de 3 victòries (Marianao Poblet, Poble Sec i Tortosa) i 8 derrotes.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Vilassar Mar)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Vilafranca-Vilassar Mar són:
1 = 53 %
X = 35 %
2 = 12 %

Anònim ha dit...

És extranya la dimissió de l'entrenador de lOlesa, just ara que han patit una davallada en el seu joc. Per mi o l'han convidat a marxar o és que té algun altre equip que paga més, desesperat per salvar la temporada a punt per fitxar-lo.
Lo del Manresa és ben trist, un històric com ells. Això aquí no ens passarà perquè tenint gent de la casa, estarien molt mal vistos per la societat penedesenca, ara si haguessim seguit amb Capilla, Castillejo, Juanje,...

vil4fr4nqu1

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, al final lo del Manresa ha quedat en un "simulacre" de fugida massiva.
Segons diu el seu web oficial (en castellà, per cert...): "Finalmente, después de las últimas conversaciones que se produjeron ayer noche, la plantilla en pleno del Primer Equipo seguirá defendiendo la camiseta rojiblanca hasta final de temporada, incluido el cuadro técnico. Las condiciones en que continuarán los jugadores no varían mucho del planteamiento que la Directiva les expuso en la reunión del pasado martes. La plantilla cobrará lo que se les adeuda (dos meses y medio) y existe el compromiso de que los jugadores de fuera recibirán una compensación económica por el kilometraje. Pero, salvo un milagro en forma de patrocinador (aquí haría falta otro milagro mayor, aún), los sueldos de los jugadores quedan anulados."
Per tant, es pot dir que els futbolistes del club del Bages jugaran el que queda de temporada "per amor a l'art" (o al club, en aquest cas concret).

La prèvia ha dit...

Per cert, algú des del club podria informar si el porter Ródenas ha estat sancionat amb algun partit pel Comitè de Competició degut a l'expulsió del passat diumenge a Peralada? He estat mirant la Circular de Sancionats al web de la FCF i no hi apareix cap jugador de la categoria.

Anònim ha dit...

previa aki as pekat de pardillo

l'esport del divendres diu en primera catalana no hay ningún jugador,técnico ni club sancionado esta semana. una situación casi casi inédita..


fa falta que tu diguin oficialment del club per llegiro o sapigeru?

si a la circular tmpoc surt..
pero raro es i mes marxan kap als vestidors

carnavalera 09

REIAL
CLUB
DEPORTIU
ESANYOL
DE
BARCELONA AMIGO

La prèvia ha dit...

Gràcies lopelat, no compro l'Sport ja que soc lector asidu de Mundo Deportivo i no vaig saber veure-ho tampoc. Dubte resolt!
Però és veritat, és molt estrany que no li hagi "caigut" almenys un partit de sanció. Millor, millor, tu...

javindreu ha dit...

Prèvia, durant el descans del partit contra el Vilassar tornarem a sentir això:
"Resultats de 1a Divisió: Barça 1 Baixaran encara que ens robin 2 ".
Suposo que ja saps perquè ho dic.

firma:javi andreu

vil4fr4nqu1 ha dit...

Home "javindreu", dir-ho així no ho dirà, és més dirà que al Keita li han de caure 5 partits, el molt fanàtic! Espero no trobar-me l'Uberni per allà el camp vacil·lant de la victòria.
De totes maneres sempre li podrem cantar: a Segunda, a Segunda, a Segunda!

La prèvia ha dit...

Hola javindreu i vil4fr4nqu1, deixeu que el Vicenç Uberni disfruti i se senti "Reina por un dia" (com aquell antic programa de la dècada dels 60 a RTVE, on les dones del moment enviaven cartes a la redacció del programa explicant els seus somnis i esperant que es facin realitat).
El que pot estar trànquil és el col·legiat d'aquesta tarda ja que no haurà de veure com colpejen la seva porta del vestidor a crits de: "Medina Cantalejoooooo".

Bé, després de riure una estona i treure ferro a la derrota del Barça entre la "culerada" del blog, us deixo els resultats de 1a Catalana que s'han produït fins ara:
Llagostera 0-0 Martorell
Marianao Poblet 3-2 San Cristóbal
Montañesa 2-2 Igualada
Montcada 0-1 Poble Sec
Benavent 1-2 Masnou
Manresa 2-1 Tàrrega