diumenge, 22 de març del 2009

رفح غير اننى خرين وهذا

FC Vilafranca 1 - UE Poble Sec 1
Pels que no dominin la llengua àrab (entre els que m'incloc) l'expressió significa Rafa, no me jodas! i és en al·lusió a l'enèsim greuge rebut per part del col·lectiu arbitral (avui en forma de penal inventat per l'assistent Abdelhaq Bendouda Tahiri). El col·legiat de torn, Sales Font del col·legi de l'Anoia, ja ens havia fet vàries males passades en altres temporades i avui, a més, es trobava en la seva "salsa" ja que a les grades del Municipal s'hi trobava un altre àrbitre de la categoria (Ávalos Barrera) que es veu que és íntim amic seu.

Precisament, Ávalos Barrera va ser qui va iniciar aquesta "caça de bruixes" a la que està sent sotmés el Vilafranca amb aquella expulsió d'Àlvar que ens costà la derrota davant el Vilassar. A la setmana següent, Gómez Díaz perpetrava un dels arbitratges més descarats en contra d'un equip al camp del Masnou (amb un penal i tres expulsats). Després, a casa amb el Castelldefels, el gironí Ponsatí Clavaguera ens timava un penal a Touré en el darrer minut que hagués suposat l'empat. Diumenge passat (tot i la victòria a Martorell), la col·legiada Zardaín López xiulava un més que dubtós penal en contra a instàncies de l'assistent. I avui, doncs tres quarts del mateix.
Al Municipal es parlava d'una mà negra, conspiració, complot, confabulació,... diem-li com vulgueu. Jo n'estic fart ja. Per tant, abaixem-nos els pantalons i que passi el següent!!! (Que serà diumenge vinent).

Gran Reserva: Avui li ha tocat debutar al jove Eric Via (16 anys, 11 mesos i 11 dies). Per cert, la sortida dels dos "nens" ha revolucionat l'equip, ha engrescat la graderia i ha canviat el trist panorama de la primera part.

Vi picat: Alguns xiulets que he escoltat dirigits a Palote amb els que no hi estic gens d'acord. Cert que al xicot no li han sortit les coses, però que ens pensàvem que era? Un virtuós de la pilota? No! És un rematador, que lluita els noranta minuts i al que no se li pot dir que no hi posi actitud. Per tant, si volíem un "Romàrio" no haguèssim fitxat un "Salinas".

El futbol és així: "Soy el mejor entrenador del mundo para los jugadores de la cantera" (Louis Van Gaal, 1951, ex-entrenador del Barça i actualment a l'AZ Alkmaar holandés).
No sé si és per iniciativa pròpia, consens amb l'staff tècnic o imposició, però no es pot negar que al "míster" no se li cauen els anells si ha de tirar de pedrera.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno previa sa de ser sincer i realista amb tot i possiblement avui endarrere agi sigut dels millors partits arbitrals en dies al municipal.curt i pronostic targeter pero potser una mika fort envers els locals(traveta a pere roca al centre del camp,la falta necesaria a eric via tot i k a deixat llei d la ventatge pero es d targeta igual)no en recordo mes ara mateix..

el penalt dons que i farem amb el senyor akest que anomenes..
tot i que segons el full de alla davant lentrada de la grada fikava k el assisstent que anumenes es fikava com a nº2 pertant li agues tukat la banda contraria on stava fikat,casualitats de la vida? decisio tandem arbitral?
previa as vist jugar al fill del juancho?

quan fa que no veus a la fundacio jugar?

que mes et don si son o no intims amics els arbitres..perxo tenen delegacio,proves fisikes teknikes, trobades i perque no arribi a comportar una amistat..

tambe i era leliesley a la grada am el toure,o no las vist?

segeixo pensant que a la fundacio senior o fundacio base juvenil en avall hi ha gent que pot arribar a tenir molt nivell i comportar al bon futbol amb sentiment i lluitador que sempre demanavem lany passat am la pessima aktitud economica i paxoka dels ibrahim..

sort eric via i roger mari,endavant els que segeixin darrere d'ells!

Anònim ha dit...

SERRANO TITULAR, SERRANO TITULAR!!!!!!

La prèvia ha dit...

Hola eliseu, anem per parts:
* En línies generals, tant l'arbitratge d'ahir com el de diumenge passat no van ser tan dolents com altres vegades a excepció de dues coses: que hi ha diferent criteri en la permissivitat de les faltes per a un i altre equip i que les jugades polèmiques i decisives en un partit (penals, expulsions,...) sempre cauen en contra nostra.
* He vist jugar la Fundació un parell o tres de partits aquesta temporada i no m'ha agradat gaire. És un equip que li manca contundència i determinació si és que es vol formar jugadors que puguin jugar amb el primer equip. Ara bé, també et diré que la 2a Regional no és tampoc la millor categoria per a desenvolupar el tipus de futbol que es vol fer.
* És evident que entre àrbitres d'una mateixa delegació hi hagi relacions d'amistat. Això no ho criticava. Jo em referia que és tenir poca vergonya venir fa quinze dies a muntar el "show" i passejar-te després pel Municipal amb actitud altiva i de "que bo i que xulo que soc". Si algú l'haguès reconegut, no sé jo...
* Et dono la raó en que en el juvenil hi ha nois que prometen molt i poden tenir lloc en el primer equip en un futur molt llunyà. Ara bé, en conec tants que prometien a aquestes edats i després no han estat res o han acabat jugant a 3a Regional... Per sort, tant l'Eric com el Roger se'ls veu amb gana de futbol i quan van sortir ho van donar tot.

Anònim ha dit...

no nomes hi ha eric ni rogers,
hi ha altres jugadors tan bons com guillermo,marcos o soria que poden oferir mes que han ofert altres...
aquests arbitres ens estan perjudicant si,vale,pero nosaltres no juguem a res!no crec que costi tant poder jugar la pilota!
nomes veiem pilotades amunt i avall i aixi mai vindra gent al camp!

k vuelva landii!

x cert,previa.landi encara juga alla a canaries?i dani sanchez on ha parat?

Anònim ha dit...

sino fos pels del atletic aqui no opinaria ningu. ah on estan els que diuen que s´estimen tan el Vilafranca?

vil4fr4nqu1 ha dit...

"atletic vilafranca" estic aquí, que no t'estimes tu el FC Vilafranca? Ja veu eliminar el nostre futbol base que teniem tant ben montat amb el Stoixkov i ara aneu a fer-vos els amos del primer equip, encara li acabareu posant el vostre nom i tot!
El tema dels àrbitres ja cansa, "prèvia" és igual que cada setmana sigui el mateix, no ens ho recordis més ja prou que m'he de cabrejar al camp, el dilluns deixa'm passar-lo en pau i pensar que diumenge vinent ja no passarà.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (San Cristóbal-Vilafranca)
1) Qui els ho anava a dir...

... Quan després del partit de la primera volta (1-0) ambdós conjunts rondaven la part baixa de la classificació. Amb aquella victòria, el Vilafranca sumava 10 punts i sortia dels llocs de descens (on ja no hi tornaria més) i relegava als terrassencs a aquestes posicions.
A dia d'avui, el Vilafranca és al bell mig de la taula i el San Cristóbal respira tranquil lluny dels tres equips que baixarien ara mateix de categoria.

Anònim ha dit...

Visca el vilafranca,molta sort..!

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, pels que preguntàveu sobre Landi, em vaig posar en contacte amb ell i es va endur una agradable sorpresa en saber que encara ens recordem d'ell al blog. Fins fa poc, jugava amb un equip de Las Palmas de Gran Canaria però ara torna a estar a Catalunya per uns assumptes personals. Diu que guarda un gran record del seu pas pel Vilafranca i que tornaria amb els ulls tancats.
Del Dani Sánchez no tinc notícies, però podria ser que hagués tornat a l'At. Camp Clar (equip d'on provenia). Si algú ho sap del cert que ho confirmi.

Anònim ha dit...

I les dades del partit?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, si et refereixes a les aliniacions del Vilafranca-Poble Sec aquí les tens:

FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Rafita, Raventós, Moral, Talla, Pere Costa (Via), Pere Roca, Palote (Dani Gómez), Àlvar i Corbi (Roger).
UE Poble Sec: Fran, Ferran, Juanjo, Ismael, Quiles, David, Puchi, Elvis, Pau (Quillo), Hanza (Serrano) i Ruben (Iván Plana).
Gols: 0-1 Puchi (p) (min. 24) i 1-1 Raventós (min. 50).
Àrbitre: Sales Font (Igualada).
TG: Ródenas, Rafita, Moral, Pere Roca, Corbi, Roger i Isaac Fernández (entrenador); Ferran, Juanjo (2) i Serrano.
TV: Juanjo.

I si ho dius per la prèvia del San Cristóbal-Vilafranca ja està penjada per a poder ser consultada.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (San Cristóbal-Vilafranca)
2) Ningú perd amb aquest àrbitre

El col·legiat del partit és talismà tant pel San Cristóbal com pel Vilafranca ja que ambdós equips han guanyat tots els seus partits on els ha dirigit el Sr. Barceló Roca. Per tant, aquesta estadística es trencarà aquest diumenge tot i que si l'encontre acaba en empat seguiran mantenint la imbatibilitat.
Temp. 06/07 J.03 San Cristóbal 1-0 Parets (Reg. Preferent)
Temp. 07/08 J.17 Morell 0-2 San Cristóbal (1a Catalana)
Temp. 07/08 J.27 San Cristóbal 2-0 Montañesa (1a Catalana)
---
Temp. 08/09 J.19 Vilafranca 1-0 Montañesa (1a Catalana)


Donades les circumstàncies arbitrals que ens han envoltat les darreres setmanes, podem considerar aquest apunt com un fet del tot "paranormal".

La prèvia ha dit...

L'APUNT (San Cristóbal-Vilafranca)
3) Som l'equip més amonestat

El Vilafranca és, a dia d'avui, l'equip al qual li han ensenyat més targetes grogues (136). Per darrera seu, trobem l'Igualada (129) i el Martorell (122).
En l'apartat individual, hi ha 4 jugadors que encapçalen el rànking: Bello, Fran, Palote i Navarro amb 9 cadascú. Sorprén però que superin aquest registre les 12 que ha vist el "míster" Isaac Fernández.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Què dius? 12 targetes per Isaac Fernández? quantes són per tallar un contracop i quantes per protestar? Impressentable!!
I com estem en quant a targetes vermelles?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, no vull justificar al tècnic (perquè 12 potser són masses...) però puc arribar a entendre les targetes que l'han mostrat amb els lamentables arbitratges que hem rebut. Jo no sé si aguantaria tampoc allà a la banda veient com setmana rera setmana et perjudiquen vilment. A més, ell mateix va comentar un dia que mai havia viscut el que està vivint aquí a Vilafranca amb el tema arbitral. Per tant, l'adjectiu "impresentable" el faria servir més aviat per a tots aquests col·legiats que, per dir-ho clar, "ens han passat per la pedra".
Respecte a les targetes vermelles, el Vilafranca (amb 11) és el 10è en aquest apartat. Encapçalen el rànking Igualada (21), Montañesa (20) i Masnou (18).
El que menys expulsions ha rebut és el Benavent (6). Qui és el vicepresident de la FCF? Ah, el Sr. Subies (president del Benavent). El líder... Ja, ja,... Casualitat, oi?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (San Cristóbal-Vilafranca)
4) Un primer precedent sorprenent

Data de l'1 de gener de 1989, i el Vilafranca es va endur la victòria (1-2) en un partit no exempt de polèmica. Segons explica la crònica de Mundo Deportivo, amb motiu del gol del triomf del degà penedesenc (al minut 89 i de penal) un membre de la banqueta vilafranquina va saltar al camp i s'abraçà amb un dels liniers del col·legiat gironí Noguer Planas.

Podeu llegir la crònica sencera fent click aquí: San Cristobal-FCV (Temp. 1988/89)

La prèvia ha dit...

L'APUNT (San Cristóbal-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel San Cristóbal-Vilafranca són:
1 = 50%
X = 35%
2 = 15%

l´avi del vila ha dit...

m´assaveu dí si lus d´askena rapumblicana bandí da fúmali la patada al traseru dal fransisku rumaní? asperu que el raguliu no sa surti am la ceba. es un malandandu!

buenu, ma tornu al yid que ting sueñu que kesta nid em durmidu unora ménus. bora ní a tutón!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Sí, avi sí, van dir que sí! Altre cop vostè per aquí? pensava que era mort!
El Vilafranca 0-0, avui, un pas més cap a la permanència!!!