diumenge, 26 d’abril del 2009

Caiguda lliure

FC Vilafranca 0 - UD Marianao Poblet 1
Així com passen les jornades, el Vilafranca va caient llocs a la classificació, i si bé la distància amb els que baixen de categoria no s'escurça, o molt poc, la sensació que dóna és que tothom està esperant que acabi aquesta temporada d'una "punyetera" vegada. Amb això no vull dir que els jugadors surtin al camp a passejar, ni molt menys. I prova evident és la segona part que han fet on s'han buidat per a mirar d'empatar el partit.

Ara bé, és dur dir-ho, però si us soc sincer, veient l'equip i el calendari que ens espera, dubto que d'aquí a final de temporada tornem a guanyar algun partit de Lliga. Potser a camp del Guíxols, pel fet que ells tampoc s'hi jugaran res... però els altres, difícilment.
De fet, podríem pensar que és normal aquesta relaxació (per dir-ho d'alguna manera) o manca d'un objectiu concret pel qual lluitar, però de cara al club és molt diferent acabar el campionat a mitja taula que a tocar dels llocs de descens. Perquè? Doncs bàsicament perquè de cara a la temporada vinent si has de remodelar part de la plantilla has de "vendre" un producte competitiu i no pas perdedor. No pots deixar caure que tornarà a ser un any dur i que passarem penúries sinò fer veure que hi ha un projecte (basat en la gent de casa) però que amb alguns retocs de fora pot arribar a ser engrescador i motivant de cara a fer-lo servir com a reclam per a aquells jugadors que vulguis fitxar.
Avui no voldria acabar però sense esmentar l'enèsim esperpent arbitral i que fins a dia d'avui no havia vist mai en un terreny de joc (que ja és dir). Ensenyar una targeta groga a un jugador (Moral) per retardar un servei de banda, al minut 11 de joc i més quan vas perdent a casa (0-1) és un símptoma més que evident que els àrbitres estan fets d'una altra pasta. De "pasta de moniato"!!!

Gran Reserva: Veure com el club ha decidit "eliminar" al guàrdia de seguretat de la porta del Camp per tal d'estalviar-se uns calerons en temps de crisi. Sempre he pensat que, per la poca gent que venia, era una despesa del tot innecessària.

Vi picat: Que avui no hagi sonat l'himne del Vilafranca en sortir els jugadors al camp. D'acord que el responsable habitual de la megafonia no era present avui al Municipal però això no és excusa... S'ha de mirar que no passin més fets com aquest. Precisament ara que un dels seus artífexs i vilafranquí de pro, l'Armand Beneyto, és famós arreu gràcies al programa de TV3 "Casal Rock".

El futbol és així: "Juega como si nunca pudieses cometer un error, pero no te sorprendas si lo cometes" (Bill Shankly, 1913-1981, ex-entrenador del Liverpool).
De fet, no ens sorprenem sinó que l'afeccionat vilafranquí ja s'ha acostumat a les badades de Ródenas a la porteria.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon partit de Duran, jo crec que un dels pocs que buscava treure la pilota de redera juganla i no pilutasu amunt!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Discrepo "Prèvia", tu fa dies que dónes per fet que no perilla la categoria. En aquests moments el Terrassa està en promoció de descens a Tercera, en cas que no pugi cap català de Tercera a Segona B, baixaria un més, ara l'Igualada a tant sols 5 punts de nosaltres i guanyant-nos el golaverage, i amb un bon calendari: dos partits a casa fàcils i dels tres desplaçaments un d'assequible.
Del partit no hi ha res a dir, fem un joc que avorreix i quan ens inspirem sempre topem amb l'arbitratge que frena qualsevol bona jugada, tot plegat fa fàstic.
Han trigat en adonar-se que el guarda de seguretat era una despesa innecessària, en vaques grasses van tirar la casa per la finestra i ara que suposo que als directius els haurà tocat rascar-se la butxaca han posat seny! I del servei de megafonia què dir, qui vulgui saber resultats de Primera que s'emporti el transistor al camp, i el que han de posar s'ho passen pel ...

Un vil4fr4nqu1 molt indignat!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Montcada-Vilafranca)
1) Es podrà veure per internet

Aquells que no puguin desplaçar-se diumenge vinent a Montcada i Reixach podran veure el partit a través del seu web oficial que emet tots els partits que juguen a casa. Només cal anar a l'adreça www.cdmontcada.com i clickar a Canal TV.

Anònim ha dit...

y les dades?

La prèvia ha dit...

FC Vilafranca: Ródenas, Pere Costa, Corbi (Àlvar), Raventós, Moral (Via), Talla (Pere Roca), Marc Duran, Sylla, Palote, Folch i Condis.
UD Marianao Poblet: Álex, Aleix, Alberto, Cano, Pociello, Iván Álvarez, Sánchez, Fermo (Javi Rodríguez), Padilla, Javi (Teixidor), Carlitos (Arcos) i Marcos.
Gols: 0-1 Padilla (min. 9).
Àrbitre: Ávalos Martos (Igualada).
TG: Moral, Talla, Sylla, Folch i Condis; Padilla, Marcos i Teixidor.
TV: -.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Montcada-Vilafranca)
2) Un àrbitre sense 2 a la travessa

El col·legiat del partit, Sánchez Durán (Sabadell), és l'unic de la categoria amb el qual no ha guanyat cap equip visitant aquesta temporada. El balanç és de 1 victòria local i 4 empats.
Pel que fa als partits que ha dirigit al Vilafranca (7), tampoc mai ha perdut l'equip de casa (4 victòries locals i 3 empats).


Pel que fa a l'actualitat vilafranquina, comentar que el directiu Vicenç Uberni va ser pare ahir del seu segon fill, en Biel.
Des del blog, felicitar-lo per aquesta bona nova!

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, el teu raonament sobre les possibilitats reals encara de perdre categoria són correctes. Ara bé, voldria matisar alguns detalls que em fan creure que no succeïrà el que comentes.
Per començar, des de que l'any 1994 s'instaurà aquest model de promoció entre els 16ens classificats de cadascun dels quatre grups de 2aB mai ha baixat un equip català:

Temp. 93/94 - CE Premià (supera en la 1a eliminatòria al Valladolid B)
Temp. 94/95 - C Gimnàstic Tarragona (supera en la 2a eliminatòria al Casetas)
Temp. 95/96 - CE Sabadell (supera en la 2a eliminatòria al Leganés B)
...
Temp. 98/99 - C Gimnàstic Tarragona (supera en la 1a eliminatòria al Caudal)
...
Temp. 02/03 - UE Figueres (supera en la 1a eliminatòria al Calahorra)
Temp. 03/04 - CE Sabadell (supera en la 1a eliminatòria al Peña Sport)
Temp. 04/05 - UD At. Gramenet (supera en la 1a eliminatòria al Mirandés)
...


I per finalitzar, en el cas que aquest any es donés la casualitat que baixés el Terrassa, veig improbable que no pugi cap equip de Tercera a 2aB donat el potencial de conjunts com l'Hospitalet, el Reus o l'Espanyol B.

Sherlock ha dit...

Ei companys!!! Quant de temps eh!! :D Quasi a les acaballes de la temporada ja podem dir per tots dos clubs (vilafranca i vilanova) que val més planificar la que ve.
Només volia saludar-vos i fer-vos saber que torno a estar per aqui... Si em deixeu clar...
Salut a tots els bloggers i especialment per tu La prèvia!!

La prèvia ha dit...

Home, benvingut de nou Eloi. Sempre són ben rebuts els teus comentaris. Estic d'acord amb el que dius però en la meva opinió, així com el Vilafranca haurà salvat la temporada amb un aprovat justet, la nota del Vilanova s'aproparia bastant al notable. Ara bé, a favor nostre cal dir que tot i que no teníeu el pressupost estratosfèric d'altres anys, res a comparar amb com ens hem hagut d'ajustar el cinturó a Vilafranca. Estarem d'acord suposo?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Montcada-Vilafranca)
3) Només una única victòria

Dels nou precedents existents al camp del Montcada, el Vilafranca tan sols ha pogut guanyar en una ocasió. Va ser el 18 de març de 1979 i el degà penedesenc s'imposà per 1-3 amb gols de Cervera (2) i Jiménez. L'aliniació vilafranquina fou la següent: Moya, Parrado, Enrique, Clemente, Bañeras, Amado, Jiménez, Cervera, Marimon, Vázquez i Ferrer.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Montcada-Vilafranca)
4) L'aniversari d'en Corbi

El migcampista vilafranquí Josep Corbi complirà diuemnge, coincidint amb el partit a Montcada, 21 anys.
En la seva primera temporada al Vilafranca, s'ha convertit en un asidu a les aliniacions i un dels homes més utilitzats per Isaac Fernández. Fins a dia d'avui ha jugat 28 partits (24 de titular), ha marcat 3 gols i ha vist 4 targetes grogues i cap de vermella.


D'altra banda, informar-vos d'una mala notícia relacionada amb la 1a Catalana com és la mort, ahir a la tarda, del president de l'UD Castelldefels, el Sr. Francesc Bercero, víctima d'una greu enfermetat que patia des de finals d'estiu passat.
Des d'aquí el blog, el més sincer condol per a tota la seva família i per al club mariner en aquests difícils moments. (D.E.P.)

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Montcada-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Montcada-Vilafranca són:
1 = 76 %
X = 14 %
2 = 10 %