dijous, 9 de juny del 2011

N'arriben 7... i se n'esperen més!

Ha començat el ball de fitxatges. Degut a les nombroses baixes respecte a la plantilla de la temporada passada (recordem que només continuen Bacaicoa, Dani, Rubén Ortiz, Ismael, Eitan, Valerio i Puchi) l'estiu promet ser mogudet pel que fa al "mercato" del degà penedesenc.
De moment, entre ahir i avui s'han tancat d'una mateixa tacada fins a 7 incorporacions per al nou projecte del FC Vilafranca 2011/12. Es tracta dels porters Burgada (Europa) i Sergi (Santfeliuenc), els defenses Raúl García (Reddis) i Kiki (Vilanova) i els davanters Dani Delgado (Cornellà), Josu (Masnou) i David Márquez (Europa Juvenil). A continuació coneixereu una mica més de cadascún d'ells:

Andrés "TATO" BURGADA Palomo (17/03/84, Sant Boi de Llobregat)

Demarcació: Porter
Alçada:1,89 m Pes: 79 kg
Trajectòria: CE Europa (10/11) -foto-, ADC Manlleu (09/10), Orihuela CF (08/09), Lorca Deportiva CF (07/08), CD Orientación Marítima (06/07), RCD Espanyol B (04/06), UE Llevant B (03/04), CE Mataró (02/03) i Categories inferiors RCD Espanyol
Resum: Amb àmplia experiència a Segona B i Tercera Divisió tindrà la difícil missió de suplir la baixa de Saperas.

SERGI Pagés Sambola (09/03/92, Begues)

Demarcació: Porter
Alçada: 1,86 m Pes: 77 kg
Trajectòria: Santfeliuenc FC (10/11), CE L'Hospitalet Juv. (10/11) i Categories Inferiors FC Barcelona -foto- / UD Cornellà / CF Gavà
Resum: Acabà la Lliga amb el Santfeliuenc (4 PJ - 5 GE) a 1a Catalana i fins i tot debutà a 2a B amb l'Hospitalet (2 PJ - 2 GE). En teoria, hauria d'assumir el rol de segon porter. Ja va estar entrenant amb el degà penedesenc a finals de temporada.

Cristóbal López Sánchez "KIKI" (27/10/88, Terrassa)

Demarcació: Lateral dret
Alçada: 1,77 m Pes: 70 kg
Trajectòria: CF Vilanova Geltrú (10/11) -foto-, UE Rubí (07/10) i Categories Inferiors UE Rubí
Resum: Malgrat que tot indicava que tornaria al seu club de sempre (el Rubí), el jugador s'ha decidit finalment per a acceptar l'oferta vilafranquina. Ve a reforçar una posició mancada d'efectius després de les marxes de Moya i Aleix.

 RAUL GARCÍA Doblas (17/05/90, Tarragona)

Demarcació: Central
Alçada: 1,85 m Pes: 79 kg
Trajectòria: CF Reddis (09/11) -foto-, CE Europa Juvenil (08/09) i RCD Espanyol Juvenil (07/08)
Resum: Jove defensa que ha assolit amb el Reddis dos ascensos consecutius. Ha marcat 6 gols aquesta temporada. A l'esquema de Puchi podria jugar també a la posició de lliure.


José Daniel Delgado Zaracho "DANI DELGADO" (10/03/80, Buenos Aires)

Demarcació: Davanter centre
Alçada: 1,87 m Pes: 80 kg
Trajectòria: UD Cornellà (08/11) -foto-, UE Poble Sec (05/08), CE Pubilla Casas (04/05), AD Prat (03/04) i AD Jov. Santa Eulàlia (03/04)
Resum: Davanter referència a la punta d'atac i de gran envergadura. Va concidir dues temporades amb Puchi al Poble Sec. Enguany ha marcat 2 gols amb el Cornellà.


Josué Rodríguez Giménez "JOSU" (02/01/90, Barcelona)

Demarcació: Extrem
Alçada: 1'82 m Pes: 68 kg
Trajectòria: CD Masnou (10/11) -foto-, CE Europa (09/10) i Categories Inferiors CE Europa
Resum: Format al Futbol Base de l'Europa, la passada campanya jugà amb el Masnou cedit pel club gracienc on va marcar 3 gols.



DAVID MÁRQUEZ Muniente (01/08/92, Barcelona)

Demarcació: Extrem
Alçada: 1,80 m Pes: 69 kg
Trajectòria: CE Europa Juvenil (10/11) -foto- i Categories Inferiors CE Europa
Resum: Fill de l'exjugador de l'Espanyol, en Bartolomé "Tintín" Márquez, la seva incorporació és un fitxatge de futur. Pot ocupar qualsevol de les dues bandes tot i que es mou preferentment per la dreta.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bon porter en tato burgada i kiki tot un pulmo per la banda!

Josep Sauleda ha dit...

Avui el FC Vilafranca ha fet un berenar sopar de comiat de tempoorada al que hi han assistit tots els jugadors que han pogut (p.ej. Puchi no hi era). Els comensals han estat 24, entre directius, tecnics, fisios, ajudants, etc.
He pogut parlar amb alguns del seu futur. Son varis que no ho tenen clar, ja que encara estan concretant equips (David, Alabau, Erik)i d'altres que ja saben on aniran. Aleix va al Jupiter per un teme d'amistat amb l'entrenador. Moya sembla ser que va al Sant Andreu, Enric a l'Igualada i Gerard Pujol al Rubi. Per cert, Medina del Rubí i ex del Vila, sembla ser que va al Martinenc.
Saperas m'ha deixat un missatge, "No he marxat, m'han fet fora".
I alguns dels que es queden, estan animats veient que s'està fent un bon equip. Cal doncs esperar qui mes vindrà i com quedarà tot.

Anònim ha dit...

Em sorpren que facin fora al Saperas perque em sembla que si la valoració no es de 9 sobre 10 poc li falta. Es estrany, com també el tema de l'Enric i de l'Alabau, que han sigut uns jugadors absolutament claus(desconec si es un tema familiar, de diners o de feeling pero jo pel que he vist han sigut de lo milloret de la temporada amb partits increibles).
Lo bo de tot plegat, que la defensa com qui diu la mantens amb el canvi del Kiki pel Moya(bon fitxatge el Kiki), i al mig del camp es on tindrem més feina, aviam quins jugadors nous entren, sobretot un tio com l'Enric que es pugui incorporar i faci els seus 7/8 golets.
Davant algo més faltarà, aviam si tenim sort amb el fill del Tintín, pero al ser el 1r equip senior li hem de posar un interrogant.
En fi, a confiar en el treball del cos tècnic i que surti molt bé tot plegat.

vil4fr4nqu1 ha dit...

A mi també em sorpren que hagin fet fora a Saperes, era un bon element esportiva i humanament. La defensa segueix bé, el mig camp ja veurem com queda però per veure-les passar enlaire ho farà bé qualsevol que vingui. A la davantera, em genera dubtes el Dani Delgado, un davanter de 2 gols en una temporada no és bona senyal.

edurne madja ha dit...

si sóc minùsvalid amb cadira de rodes, com puc pujar a la graderia del municipal per veure un partit de tercera divisió del equip de la meva vila?

Anònim ha dit...

que tal es Victor Moya? Sort!

La prèvia ha dit...

@anònim 00:04: A veure que tal en Tato Burgada... Currículum en té!
Pel que fa a Kiki ja el coneixem d'haver-nos a enfrontat contra ell amb el Rubí i amb el Vilanova.
@Josep Sauleda: Particularment, em sap greu lo de Saperas. Indiferentment de si se l'havia de renovar o no (perquè en el tema esportiu tothom té la seva opinió) les formes sempre són importants. Una abraçacada Xavi!
@anònim 10:43: La baixa d'Enric és per decisió pròpia i per temes laborals. Serà difícil cobrir la seva absència pel que tu dius.
La d'Alabau sí que és decisió tècnica. Dani Delgado vindria a ocupar la seva demarcació suposo.
@vil4fr4nqu1: Puchi no busca gol en els seus davanters referència sinò que treballin i facin la feina bruta per als altres.
@edurne madja: Doncs tens raó. És complicat per no dir impossible... Potser es podria fer una rampa o posar un elevador a la zona del túnel de vestidors. Seria una proposta interessant a fer a l'Ajuntament. Traslladaré la teva queixa/suggerència al club o potser en prendran nota si llegeixen el blog.
@anònim 15:30: Moya és un lateral dret (tot i que en ocasions i per circumstàncies ha jugat a l'esquerra) ràpid, bon marcador, que s'incorpora a l'atac i amb bon colpeig de pilota a l'hora de centrar. Pot millorar però molt encara ja que és jove.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: A banda de les informacions d'en Josep Sauleda en quan a possibles destins d'alguns jugadors, segons diu hattrickfutbol.es, David Fontanils estaria molt a prop de signar per l'ADC Manlleu.

Javi_Reusenc ha dit...

M'ha sorpres molt el que li han fet a Saperes, em va agradar molt en els 2 partits que l'he vist, ara a provar un nou porter i que s'adapti abanç possible a l'equip.

Ezu ha dit...

En Josu és molt bo, té molt toc i xuta molt bé, aconsegueix fer un efecte casi imparable.

L'any passat no va jugar gaire, doncs es va lesionar i no el van van convocar molt, per això només va marcar només 3 gols.