diumenge, 12 de juliol del 2009

Val-derrama (una tocada de collons)

Tot i que ja s'aprovà en l'anterior assemblea de socis, celebrada el mes de maig, un dels temes principals tractats en la d'aquest dilluns passat fou l'aplicació de la famosa "derrama" amb la que la Junta Directiva ha decidit "castigar" al soci vilafranquí sense que en tingui cap culpa.

Després de comprovar la poca (o nul·la) predisposició de la massa social a abonar una quantitat superior al que marca la quota anual, la Junta decidí que cadascú de nosaltres tindríem un tracte personalitzat un per un i que rebríem la visita, a casa nostra, d'una persona del club que valorarà la disposició i la quantitat a pagar mirant de no perjudicar en cap moment al soci.
Amb aquesta enquesta personalitzada, la idea del club és veure el grau d'implicació del soci vilafranquí.
Aquesta sí que es bona. Grau d'implicació? Més encara? No us sembla prou implicació pagar religiosament el carnet cada any sense "dir ni mu" i haver d'aguantar temporada rere temporada els disbarats esportius, econòmics i socials? I si se'm tornen a emprenyar, que s'emprenyin! Pero segueixo considerant que el tracte envers el soci no és el correcte ni el més adient. Pocs que som, cuidem-los!!!
I la prova evident de que no els interessa fer nous socis és aquesta idea que s'han tret de la màniga de crear el carnet d'abonat (100 €, donant dret a assistir a tots els partits del Vilafranca al Municipal) com a contrapartida al carnet de soci (200 €, que a banda de l'esmentat anteriorment, dóna dret a tenir veu i vot). Pagar per pagar, la majoria (o tothom) optarà per lo barat (i més en temps de crisi). Per tant, es pot ben dir que la Junta prioritza lo econòmic a lo personal i que quan menys gent els "molesti" en les Assemblees millor!

Gran Reserva: Haver superat ja, des de la seva creació a finals de juliol del 2006 fins ara, els 3000 comentaris al blog. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Vi picat: Que entre els àrbitres que han ascendit a 3a Divisió hi ha els 3 col·legiats de l'Anoia que tant ens han perjudicat enguany (Ávalos Barrera, Sales Font i Ávalos Martos). Mirem-ho pel cantó positiu: ja no ens xiularan més aquesta temporada.

28 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quan creus que hauria de jugar el Vilafranca els seus partits a casa?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quina línia creus que s'ha reforçat millor per a aquesta temporada?
Porteria = 37 %
Defensa = 18 %
Mitja = 27 %
Davantera = 18 %

Anònim ha dit...

hola previa,

no creus que tanta queixa l'hauries d'exposar a l'assemblea i no al teu blog? l'assemblea és on els socis podeu exposar els milions de crítiques que teniu i que setmanalmentparleu en aquest blog. En un mes heu tingut 2 assemblees i com a borregos ho aproveu tot, jajajaja. Sense una massa social forta no som res, per tant a aquantar-se i punt. I sinó moció de censura o a presenmtar-se a les eleccions de l'any vinent. És molt fàcil crear divisió.
Però bé cadascú té el seu estil. Per cert, si l'any vinent et presentes com a president coneixo diversos socis que t'apoyaran.
Ànims prèvia que tu pots!
Ah, una pregunta, a la votació de la derrama, quants vau votar en contra?

La prèvia ha dit...

Hola anònim, o no vens a les assemblees, o no ets soci o jugues al "despiste" perquè tal qual ho he exposat al blog ho vaig exposar allà. El que passa és que ja me n'he adonat que no serveix de res.
Mira, t'explico: un alt percentatge de la massa social del Vilafranca és gent gran i la majoria d'ella no acudeix a les assemblees. La mostra clara és que en aquesta última que es va fer van assistir només 23 socis dels 160 aproximadament que hi ha (entre aquests, evidentment, també compto els membres de la Junta Directiva). Quin és el problema? Doncs que, a banda dels "quatre" socis incondicionals de sempre, allà hi ha gent (afi a la Junta...) que no veus durant l'any pel camp de futbol i que fa uns pocs anys no eren ni socis. Llavors, és clar, si entre la Junta i els seus "amiguets" sumen ja més de la meïtat del quorum, què vols reclamar? És perdre el temps.
Per tant, et dono la raó en que el soci en aquest club no és res. Malhauradament, ha de callar i aguantar.
Sobre el que dius de presentar-me l'any vinent a les eleccions, no em facis riure... Primer, veurem qui és el "valent" que es decideix a agafar les regnes del club quan en Pere Montserrat es cansi i el deixi com un "solar" i segon, se't veu una hora lluny que el comentari està fet amb ironia, "mala baba" i ressentiment. No passa res, tranquil, tothom té dret a baixar-se del barco si no es veu amb cor d'arribar a bon port o es mareja damunt d'ell...
Ah, lo de les votacions... Però si moltes vegades no es fan ni a mà alçada! Si quasi sempre s'aprova tot per "silenci" dels assistents!

R5 ha dit...

anonim quina planchada t´ha fotut la previa, al menys ell dona la cara sempre. jo estic am tu previa!

siham ha dit...

previa et recordo que sense els arbitres no hi haurien els partits o et veus suficientment calificat fisicament,tecnicament i psiquicament per dirigir un partit cualsevol o un primera catalana?(m'agradaria veuret i llavors tots opinar aqui al blog)que et sembla??
tot es un cami de roses desde la grada i del blog critican als petits en akest cas els 3 de negre per diru aixi i treure pit quan es crida, critica i menysprea a qualsevol que aguanta suporta i intenta feru el millor possible setmana rere setmana desde dintre del terreny de joc i als examens tecnics i fisics.

si han ascendit a tercera divisió serà perque estan molt ben cualificats,entenen molt de reglament(cosa que molta gent k crida insulta i menysprea n enten ni una quarta part)hi han passat els requisits medics i psicologics per ser els millors arbitres de catalunya i per suposat del seu colegi arbitral com és l'anoia.

que sapigues que per valorar un arbit n'has de saber i molt i tmb dels assistents.el partit dura 90 minuts i n es pot recriminar una accio sino fer un balanç global

existeix una cosa al mon entre les persones que s'en diu respecte nose si la coneixes.


pasen los años que pasen
los malos siempre seremos los mismos..

andujar oliver ha dit...

jajajaja siham no me hagas reir, a ke viene tu defensa aferrizada a los arbritos? eres de este grupillo o es ke eres de la directiva y estas tan resentido con la previa ke aprobechas este tema para criticarlo.

Pregunta entre tus colegas de directiva a ver si le tienen respecto a los arbitros. Recuerda en benaven!!!!!! Al menos la previa no agrede, da su punto de bista y es muy respetable, tanto como el tuyo. O kizas es ke te kieres meter a administrar las arcas del colegio de arbitros?????

Anònim ha dit...

Hola LA PREVIA mi propuesta es que pudiéramos hacer una encuesta en el blog de que jugadores de la cantera de la función podrían ser validos la próxima campaña ,yo por mi parte colocaría los debutantes este año mas alguno con buena proyección.esta es mi propuesta como socio ya que me gusta el fútbol pero también me agradaría que los jugadores fueran de casa si no todos algunos.por otra parte abrir los ojos a la junta que aquí también hay buenos jugadores si se les cuida y se les valora como los de fuera

La prèvia ha dit...

Hola siham, suposo que et refereixes al Vi picat, oi? Fixa't que esmento només aquests tres àrbitres i no pas als altres que han ascendit, els quals crec que són molt bons col·legiats: Sauleda Torrent (Mataró), Martín Varas (Barcelona), Barceló Roca (Girona) i Rodríguez Enrique (Barcelona). I si repasses les actuacions de tots tres aquesta passada temporada podràs veure que han muntat cada "show" de l'alçada d'un campanar! (I no només en els partits del Vilafranca, eh).
Jo estic d'acord en que xiular és molt difícil i que jutjar veient els "toros" des de la barrera és molt fàcil. Hi ha certs "tics" però, que tenen alguns àrbitres, que no m'agraden com són la prepotència o l'abús d'autoritat. Un es pot equivocar, però mai actuar de mala fe. I, per exemple, el partit a Masnou va ser un clar exemple del que és anar a massacrar un equip sense cap mena d'escrúpols. És igual, deixem-ho perquè no enes entendríem.
andujar oliver, no em recordis lo de Benavent... que aquella "gracieta" li va costar una multa al club i tot!!
M'apunto la teva proposta anònim. No sé si formularé exactament així la pregunta però si que valoraré quin paper ha de tenir la cantera aquesta temporada que ve en properes enquestes.

Anònim ha dit...

una cosa es aixo que dius de que personalment no t'agradi la prepotencia i l'abús de l'autoritat. digam tu com controlaries als 22 homes mes la banqueta i soportar la pressio ambiental dels estadis sense algu0n d'aquest dos factors? n hi han jugadors xulos? n hi han entrenados que abusen d'autoritat d'entrenadors i s'acceleren ben rapid?amb ells mai sels i reprotxa oi perque segurament ho fagyn tot b..

pero d'aqui a jutjar i dir que han muntat molts shows quan alguns partits ho has llegit i no ho has vist;tu pots creure perque potser veritat o mentida pero segueixo pensant que per tenir potestat en temes arbitrals nas de saber i molt de reglament

la fe mou muntanyes
mala o bona..

andujar te camelo pincis

vil4fr4nqu1 ha dit...

Molt bo el títol d'avui! Aquesta derrama portarà cua, ho veig a venir. Suposo que si al final s'acorda amb cada soci una quantitat d'acord amb les possibilitats de cadascú, el President i molts dels seus amics que són empresaris pagaran molt més que nosaltres que som simples treballadors, no? Es farà públic el que pagui cadascú?
Després, la persona que ens visiti, suposo que portarà acreditació, a veure si ara fomentarem el "timo de la derrama" com aquells inspectors del gas que et fan pagar i no pertanyen a la companyia.

Sobre el tema arbitral, d'acord que és molt difícil de xiular, i que hi ha jugadors i entrenadors que són xulos i per a això se'sl pot expulsar, en canvi un àrbitre difícilment quan es posa xulo se'l sanciona, al contrari se'l puja perquè al final són els que engreixen la tresoreria de la Federació. També és casualitat que sempre siguin els mateixos els folloneros.

Anònim ha dit...

la previa et puk fe una pregunta. aqui molta gent et critika i t'ofen, despres t'ho diuen a la cara, perque voc molt cobard aqui al blog. i n u dik per los dels arbits sino en general
fas un mol bon treball la previa a vegades pots fallar po sempre estas al peu del canyo felicitats

pirata ha dit...

mol b anonim de les 21.38 aixi magrada que tamaguis, com un cobard, tens raó!!! o no ets tan anonim com ens vols fer creure, deu ni do kina colla, previa jo de tu obligaria als integrants del blog a registrarse o qualsevol pot entrar i dir el que vulgui !

javindreu ha dit...

A veure si ens vindran com els venedors d'enciclopèdies o com a comerciants d'aquestes empreses de telecomunicacions que ofereixen internet a 2 duros i després no navegues ni amb veles.
S'haurà d'invitar(pels socis) al cafetó i galetes al representant del club? I si em vull fer soci, els puc trucar per què vinguin a casa meva i m'atenguin?Prèvia,tens algun número de contacte del club?

La prèvia ha dit...

Hola pirata, seria lo ideal que tothom que opinés estés registrat; el que passa és que el blog no només el pot seguir gent del Vilafranca sinó també d'altres equips de 1a Catalana. I és clar, aquests, per un dia aïllat que opinaran, no es registraran pas. Per tant, això de limitar els comentaris a usuaris registrats és un tema una mica complexe.
Suposo que quan comenci lo de la travessa (i sigui obligat estar registrat per a participar-hi) guanyarem credibilitat en els comentaris de gent asidua al blog. A més, sempre queda la opció de no fer gaire cas als comentaris que s'amaguen en l'anonimat dels autors.
Referent als àrbitres, no vull opinar gaire més. Crec que ha quedat clara la meva postura. Només afegir que respecto la seva feina, valoro lo difícil que és però també considero que el nivell arbitral no és molt alt i que hi ha massa interessos creats per afavorir a uns clubs o altres segons convingui.
vil4fr4nqu1 i javindreu, tinc poca idea sobre com anirà lo de la "derrama" però dedueixo que abans que comenci la Lliga ha d'estar resolt. Suposo que sí, que serà algun directiu identificat amb el carnet conseqüent. Lo de les "galetes" i el "te o café" ja va a gust de cadascú, però no ho feu tothom, que sinò qui vingui acabarà l'estiu com un bacó!!!
Per fer-vos soci podeu trucar, segons diu al web del club, al 620 21 31 31 o enviar un correu electrònic a fcvilafranca@fcvilafranca.com.

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (X)
Raúl MEDINA Gil
28 anys - Davanter
Trajectòria: Sitges, Olímpic Can Fatjó, Roda Barà, Montañesa
Estadístiques 08/09: 28 PJ - 10 gols

Raimon 4barres ha dit...

Raimon 4barres

Collons veig que el patí està esberadet, bé és normal quan les coses no es fan bé...

Les coses es poden fer bé, regular i malament, aquí hi ha coses que s'intenten fer més que malament

-Fer un carnet amb dret a vot i un altre que no ho trobo de les coses més berroeres que s'han fet darrerament i mira que se n'han fet.

- L'assistencia a les assembles, jo no he pogut assistir a cap de les dues darreres per temes laborals però és que darrerament també estic més que desil.lusionat.

-Siham parles dels arbitratges, mira que la previa parla directament d'uns àrbitres en concret, jo vaig assistir al partit davant el Vilassar que xiulava un d'aquests, i quan veus que xiulen amb mala bava ell sabria perquè, doncs crec que tens dret a queixar-te, xiular és díficil, xiular per tocar els collons és ser un impresentable.

-Que no continui el jugador més creatiu per mi de la temporada anterior, Àlvar Mascaró, per mi és molt trist.

-Respecte a Jordi Pujol, pel poc que el conec crec que és una persona correctíssima i amb les idees clares, i en aquests moments era força imprescindible veient el que queda.

Bé de moment continuarem navegant rumbo a lo desconocido.

ALVAR ha dit...

Bones Raimon 4 barres, no et conec personalment suposo, pero gracies per els teus comentaris, que no continui amb el Vilafranaca aquest any es nomes per 1 sol motiu, NO VALOREM LA GENT QUE TENIM A CASA i pensa que la gent de la comarca que aquest any formarà par de la plantilla del vilafranca
(majoritariament gent jove) no estan valorats pero tenen la ilusió de jugar a 1ª catalana per aixó es queden, espero que el nou tecnic almenys els hi doni oportunitats pq de qualitat en tenen i de sobres. Pero no et possis trist que segurament algun fitxatge d´aquest que anuncieu serà 1 bona peça i conseguirà marcar molts gols amb la samarreta del Vilafranca.
Encara que no continui seguiré baixant al municipal a veure els partits com he fet sempre encara que preferiria jugar-los, pero les coses són així.

Gracies de nou per els teus comentaris.

Previa lo de la quiniela estaria molt be jo hi participaria segur.

Salutacions.

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, has anomenat la paraula clau per a definir el sentiment actual dels socis del Vilafranca: desil·lusió. Parlis amb qui parlis, tothom et diu el mateix. I és que, independentment de si es jugui millor o no, es guanyi o es perdi, a la gent lo que li agrada és identificar-se amb un equip i uns jugadors. I que si dilluns al matí te'l trobes per la Rambla comentar la jugada amb ell, per exemple. Ja sé que a vegades és difícil fer un equip majoritàriament amb gent de casa (perque no tothom té el nivell) però si no es posen les bases per fer-ho, ni demostres que realment creus en aquest tipus de projecte, la gent acaba decebuda.
Només faig que llegir als diaris iniciatives de tots els clubs per a portar gent als camps i enganxar-los amb el club de la seva ciutat. Aquí no. Aquí els fem pagar el doble! És igual...
ALVAR, està molt bé que, tot i no continuar a la disciplina del Vilafranca, segueixis l'actualitat i opinis del blog. Per a que després diguin que no t'identificaves prou amb aquest club... Compto amb tu per a la travessa. Recorda que caldrà registrar-se. Una abraçada, crack!

alvar ha dit...

Hola Previa, je estic registrat.

Salutacions.

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (XI)
HAMZA Cheik
20 anys - Migcampista
Trajectòria: Poble Sec, Vilassar Dalt, Rubí, Premià
Estadístiques 08/09: 24 PJ - 2 gols

La prèvia ha dit...

ELS NOUS FITXATGES (XII)
ALEIX Cunillera Capsir
25 anys - Defensa
Trajectòria: Marianao Poblet, Pubilla Casas, Hospitalet Atlètic
Estadístiques 08/09: 28 PJ - 0 gols

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, la incògnita sobre el destí definitiu del MiApuesta Vilajuïga (tal com s'anomenava fins la temporada passada) sembla haver arribat a la seva fi. Segons publica El 9 Esportiu, el club es traslladaria a l'Hospitalet per passar a ser una espècie d'equip filial del conjunt que milita a 3a Divisió.
Us deixo la notícia sencera:

EL VILAJUÏGA ES CONVERTIRÀ EN UN FILIAL DE L'HOSPITALET
El futur del Vilajuïga s'està aclarint. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, es traslladarà per tercera vegada de municipi, i aquesta podria ser la definitiva, ja que el president de l'Hospitalet, Miguel García, ha negociat amb Enric Flix la compra de la societat limitada que posseeix el 51,6% de les accions del Vilajuïga, i se l'enduria cap a l'Hospitalet de Llobregat. Allà, el nou club seria una espècie de filial o equip assimilat de l'Hospitalet, de tercera divisió. L'interrogant que ara mateix hi ha sobre la taula és la identitat d'una tercera persona que, segons sembla, també estaria interessada que aquesta negociació tirés endavant.
L'operació es podria tancar en les properes hores, i més tenint en compte que el notari que ha de donar fe de la compravenda és una persona propera a Miguel García.
Com a tal, l'Hospitalet mai ha tingut un filial estricte. Sí que va tenir, en canvi, un equip vinculat ara fa uns cinc anys, la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic, que va vendre la plaça de primera catalana al Marianao Poblet.

Raimon 4barres ha dit...

Àlvar, no, no ens coneixem perquè tot i que sóc soci del Vila no sóc de Vilafranca, això sí, tenim alguna amistat en comú. Quan un aficionat va a veure un partit el primer que demana dels seus jugadors és entrega, si a sobre posen futbol de qualitat doncs millor que millor, i jo crec que tu ho has fet, per tant gràcies a tu.
Prèvia, jo considero important que hi hagi jugadors de casa, però si no ho són i són bons doncs cap problema, a mi ja m'agradava que el porter fos el Marc Ramirez per posar un exemple, jo crec que més haviat jo demanaria una estabilitat de plantilla, no és normal que cada temporada pràcticament canviis tots els jugadors, no t'identifiques amb els jugadors siguin o no siguin de la comarca.

MORAL FOREVER

La prèvia ha dit...

Hola raimon4barres, una vegada més (i ja en van unes quantes...), corroborar el que dius. T'ho dic de debó. Els teus comentaris enriqueixen aquest blog per la coherència i la imparcialitat amb es que es fan. Tots n'hauríem d'aprendre.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, nova incorporació per al FC Vilafranca. Segons ha informat el club, de manera oficial, el defensa central Palau (procedent del CF Olesa Montserrat) jugarà aquesta propera temporada amb el degà penedesenc a les ordres de Puchi.
Us deixo les seves dades personals i trajectòria:

Robert PALAU Casellas
24 anys - Defensa
Trajectòria: Olesa Montserrat, Balaguer, Gramenet B, Vilanova, Caprabo, Europa (FB)
Estadístiques 08/09: 18 PJ - 0 gol

cagarrito ha dit...

previa einard torrents ha estat jugant a tercera, a disputat fase d'ascens de segona b sense exit i esta negociant amb un equip que militara a la 2 b

Sherlock ha dit...

Hola bloggers, Us deixo la opinió sobre el nou fitxatge. Robert Palau. La veritat es que quan va estar a Vilanova, Palanca no va confiar en ell però per motius obvis. En els partits de pre-temporada quan va gosar de més minuts, va fer un parell de badades de les garrafals i això el va condemnar a la suplencia. Des de la grada no se'l veia molt segur tampoc. Per dir-ho d'alguna manera ningú dels socis i aficionats vam criticar la seva suplencia... Per mi, en aquella època no era jugador per tercera divisió. Però d'això en fa 3 anys si no recordo malament. S'ha foguejat al Caprabo B (filial de l'Europa) i al mateix Europa. Condicions i físic en tenia i en té, però li fa falta creure-s'ho.
Només és la meva opinió i el meu granet de sorra al blog.

Salut des de Vilanova!!

itokp ha dit...

@previa nomes dria un apunt sobre els colegiats de la comarca de l'anoia l'arbitre avalos martos aqesta temporada será la segona que xiula a segona b