diumenge, 2 d’agost del 2009

El darrer "gol"

Quan fa unes setmanes David Ávila es queixava del tracte rebut al blog i reclamava comprensió, tots ens vam apiadar d'ell confiant en les seves bones paraules i els seus arguments, basats en la renovada il·lusió que tenia per jugar de nou al futbol gràcies al Vilafranca. Doncs res més lluny de la realitat. A mitja setmana apareixia la notícia del seu fitxatge per un Granollers que està elaborant un equip a base de "noms" i "talonari", molt a l'estil del Vilafranca de fa un parell o tres de temporades.

El cas és que la notícia no sé si és bona o dolenta (tot i que jo tinc la meva opinió però no la donaré per a no ferir sensibilitats). Per una banda, ens quedem sense un dels teòrics puntes titulars de l'equip amb el que comporta ara la recerca d'un altre davanter (tot i que en Puchi sap moure's com peix a l'aigua en aquests tipus de situacions); i, per altra, s'obre la possibilitat que el juvenil Via pugui tenir més minuts dels que en un principi podia donar-li el nou míster.
Ben pensat, i després de tot, potser hauria merescut entrar (en comptes de Talla) en l'enquesta sobre els pitjors fitxatges de l'època Montserrat però jo també vaig apiadar-me. No patiu, en la pregunta d'aquesta setmana cadscú podrà dir la seva sobre els motius reals de la seva marxa del degà penedesenc. Potser és que creia que no disfrutaria prou amb el "jogo-bonito" de Puchi? Li han ofert un contracte més suculent que els 600 € que cobraria aquí? O és que no es veia capaç d'aguantar les possibles crítiques del blog? Opineu!

Gran Reserva: Que ja quedi només poc més d'una setmana per a veure les evolucions del nou Vilafranca de Puchi. Que voleu que us digui, a mi se'm fa llarg tant de temps sense futbol!

Vi picat: La renúncia definitiva del MiApuesta Vilajuïga a ocupar la plaça que li pertanyia a 1a Catalana i la modificació de calendaris pertinent que això comportarà. El lloc vacant l'ocuparà el Santfeliuenc, en el que serà el seu debut en aquesta categoria. Per fi s'ha acabat un dels culebrots de l'estiu.

24 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Per quin motiu ha marxat David Ávila al Granollers?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quin ha estat el pitjor fitxatge de l'època Montserrat?
Jordi Gris (02/03) = 11 %
Herrera (03/04) = 6 %
Brea (04/05) = 16 %
Yann (05/06) = 6 %
Isidro (06/07) = 11 %
Ricardo (07/08) = 39 %
Talla (08/09) = 11 %

cornella-el prat ha dit...

kin ekip sa anat talla?

pachonconflog ha dit...

sa nat al catllar

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ara resulta que el Bartolomé Fernandez tant que confiava en gent de la casa ara fitxa a galàctics pel seu equip! Quines penques!!!

DAVID AVILA ha dit...

Hola buenas noches, acabo de llegar de viaje de novios, y me he puesto a leer el blog, primero os kiero decir, k no kreo k vaya al granollers, en principio iba a ir, pero a ultima hora hay una cosa k no me ha gustado, y si iba era xk ahi esta un amigo mio de entrenador, sr moya, pero bueno, el mundo del futbol da muxas vueltas, despues de pensar muxo, veia k posiblemente no iba a estar contento en vilafranca, y por eso decidi no seguir, la verdad no kiero engañar a nadie, os lo podreis kreer o no, pero yo estoy trankilo kon mi decision, el sr monserrat, es amigo mio, y no kreo k se merezca k yo estuviera en el vilafranca por estar, no soy asi, pues nada lo dixo, ni un sitio ni otro, de momento a disfrutar de mi hijo y mi mujer, y de verdad me gustaria k al vilafranca, este año le fuera muy bien, suerte a todos, y soy komo soy, pero en ningun momento soy mercenario, ni mentiroso, no kiero k nadie me pague un euro y no me lo merezca, hoy en dia en el futbol los ekipos no estan para tirar dinero, realmente k se lo den a kien realmente se lo gane,un saludo y lo dixo muxa suerte vilafranca

DAVID AVILA ha dit...

POR CIERTO EL VILAFRANCA ME PAGABA 800 EUROS Y EL GRANOLLERS TAMBIEN 800, DONDE ESTA LA DIFERENCIA? CREO QUE ES 0, NO? LO DIXO ANTERIORMENTE, NO ES POR DINERO, Y ENCIMA A UNA HORA DE MI CASA, Y NO OS MIENTO.

Anònim ha dit...

previa ara que dius eh, el peridodista bo es el que s'informa i escriu objectivament no el que nomes es mou per la seva passió o escriu el que ell pensa, que jo sàpiga prèvia tu ets un simple aficionat més, i està molt be que escriguis com ho fas, pero hi ha informacions que millor s'han de contrastar, perque li fots merda a un jugador

La prèvia ha dit...

Hola anònim, per començar, tu ho has dit: jo no soc periodista. Però t'equivoques en tot el demés.
Diga'm en que he mentit? No és veritat que David Ávila ha abandonat la disciplina del Vilafranca i havia de fitxar pel Granollers? Així ens ho va fer saber el club oficialment amb data 28/07/2009:

Senyors,

Us informo que el jugador en DAVID AVILA MARTÍNEZ a causat baixa en el FC Vilafranca. El jugador fitxa pel EC Granollers de preferent grup 1.

Atentament.

Pepe Fos
Delegat Futbol Club Vilafranca


O potser ho dius perquè vaig dir que aquí havia de cobrar 600 € i ell diu que eren 800? Que sàpigues que des del sí del club es va dir que les fitxes enguany anirien entre els 300 i 400 €, amb algun cas excepcional que arribaria als 600 € incloent desplaçaments. Per tant, a mi ja no em quadren els 80.000 € pressupostats tal com es va dir en l'Assemblea.
I per acabar, la "merda" se la tiren a sobre els propis jugadors ells solets amb els seus fets i actituds. Mai em sentiràs a parlar malament de gent com el Rafa Moral, Condis, Eloi, Marc Ramírez, Óscar Sánchez, Del Barrio,...

Anònim ha dit...

si alguna cosa bona tè la Previa , es k quant escriu u fa an totes les garanties de ser veritat , tal com ell comente sobre lo de David Avila , es del tot ser , desde el club es comunicà el tema de sous i la marxa del jugador al Granollers , i ames , a una persona k dona tanta informasio sobre el Vila , crec k no es mereix tanta critica per par d`alguns "seguidors o no seguidors" i us puc asegurar k els seus comentaris , poques vegades van desencaminats, segueix axins......

vil4fr4nqu1 ha dit...

David Ávila, no ens vinguis amb cuentos de la "llagrimeta" tot el que dius no té cap sentit.
Dius que te n'anaves a Granollers perquè allà tens un bon amic d'entrenador, però a l'hora dius també que el Pere Montserrat és amic teu, com pots triar entre dos "amics"? I què és el que t'ha tirat enrere de fitxar pel Granollers? No sabies que era tan lluny i t'impidiria estar amb el teu fill?
Dius que no vols que et paguin res que no et mereixis, creus que vas fer algun mèrit l'any passat per cobrar el que vas cobrar? Torna-ho si tant honrat ets! O t'ho has polit en el viatje de noces?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, doncs emprant aquella típica frase castellana que diu "A rey muerto, rey puesto", el FC Vilafranca ja ha trobat un substitut per a David Ávila. Es tracta del davanter Valerio (CF Reus Deportiu) tot i que les darreres temporades ha jugat al Morell cedit per l'entitat roig-i-negra.
Aquest jugador ja havia sonat, a principis d'estiu, com a possible reforç per al degà penedesenc i finalment ara s'ha pogut materialitzar la seva contractació segons ha comunicat oficialment el club aquesta tarda.
Us deixo les seves dades:

Óscar VALERIO Molero
23 anys - Davanter
Trajectòria: Reus, Morell, Cambrils
Estadístiques 08/09: 15 PJ - 3 gols

josep sauleda ha dit...

Hola,
Als meus apunts he trobat que Valerio jugant al Morell, va fer 7 gols a la temporada 2006-2007 (va ser el segon mes golejador després de Rosado) i cinc a la 2007-2008 també segon golejador aquesta vegada després de Juanma, set gols)
Es un bon fitxatge, és un jugador, jove, treballador i que veu porteria.

DAVID AVILA ha dit...

vil4fr4nqu1,te has pasado tres pueblos, a mi hijo lo nombro yo, no tu, y lo lo k yo haga kon mi dinero no te lo tengo k explicar a ti, y por cierto para k te kalles, el viaje me lo han regalado, asi k ves kallando, k kieres k juegue en el vilafranca por dinero? pues no, paso de jugar y engañar a nadie, y para hablar informate primero, y pregunta a kien kieras si yo engañado a alguien, tu trabajas? k haces si alguien te ofreces algo interesante, le dices k no? intenté ayudar en lo k pude, bien o mal pero lo intenté, y hasta aki, ahora pienso k no kiero fastidiar a mi amigo monsterrat y por eso no sigo, k te gusta? bien, k no? pues tambien, y si no me voy a granollers es por lo mismo, xk veo k a no iba a estar bien, sabes k pasa? k kiero disfrutar, si no es asi, pues nada, a mi vida, mi trabajo, mi familia y punto, y prefiero decirlo ahora, para k asi puedan fixar a otro jugador, k no empezar la temporada y marxarme, y si es mentira k yo iba a cobrar 800 euros k alguien del club, salga y lo diga, tu ibas a perdonar 800 en tu trabajo, seguro k no, pues mira por doonde yo si, y encima puedes ser k no juegue mas al futbol, y seguro k hay jugadores k juegan por dinero y luego no rinden, pues yo eso lo evito, y k asi el club intente kon lo k me pagaban a mi,buscar otro y ojala acierten, porque no le deseo nada malo al vilafranca.si kieres en privado te mando mi telefono, kedamos,me conoces y a lo mejor tienes k rectificar, y si kieres al vilafranca, prefieres k no engañen a tu club.

terra ha dit...

Tinguem la festa en pau i crec que aquest tema el podem deixar ja finaquitat. David avila que tinguis molta sort allà on vagis i que tot et vagi molt bé.
També que tinguis avui una gran festa major i la disfrutis.
Bona sort.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Xaval, claro que con tu dinero puedes hacer lo que quieras, y si te ofrecen un dinero pues lo coges, pero no te hagas tanto el buen chaval, que gente de Vilanova por aquí ya te ha sacado trapos sucios.
No me cuadra, que llegases recientemente de tu viaje de bodas, y en tan poco tiempo se haya acordado tu baja, tu fichaje por el Granollers y luego tu decisión de no seguir jugando al fútbol, ¿o es que ya lo sabías hace tiempo? incluso antes de la primera vez que opinaste aquí y nos decías que tenías tanta ilusión por jugar aquí.
Venga, ahora disfruta de tu família y si tienes tiempo libre apúntate a algun grupo de teatro que actúas muy bien.

Cagarritou ha dit...

muy buena Vilafranqui.
Ami tmpco me da muy buena espina. Tb tengo compañeros dsd vilanova q no me han hablado muy bien de él, y por el bien dl vilafranca lo mejor esq se haya ido.
Por cierto david avila, pq no cuentas todos esos problemillas q dices q tuviste en el vilanova cuando no jugabas, o pq motivos ahora no jugaras en el granollers. Me parece q intentas ocultar demasiadas cosas...

*av.carrilet

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, va mulla't. Creus que Valerio és el jugador que ens farà aquells 15 gols que demanem cada any? Jo també tinc molt bones referències d'ell. A veure si d'una vegada per totes l'endevinem amb un davanter!!!
DAVID AVILA, no cal que entris en detalls que no ens importen en absolut com lo del viatge de noces. Ara bé, ja que veig que ets donat a explicar les coses tal com són, m'agradaria que em diguessis els motius reals de la teva marxa de Vilafranca i el posterior fitxatge "frustrat" pel Granollers. Perque, si dius que no jugues per diners, què és el que realment et motiva doncs? No era un projecte il·lusionant aquest? I per acabar, què hi ha de tèrbol en la teva darrera etapa vilanovina que tothom d'allà en parla però ningú explícitament?

DAVID AVILA ha dit...

hola la previa,te lo explico vale? Pues la verdad es k no estoy muy motivado, ya pensaba la temporada pasada en dejarlo, pero siempre esta el gusanillo sabes? despues de decir k si al vilafranca, no estaba muy seguro de jugar, y cada dia k pasaba no tenia ilusion, despues me llamo MOYA, k habia sido mi entrenador en vilanova, y me convencio para k fuera para granollers,pero una vez estaba todo arreglado, hubo una cosa k no me gustaba, entonces dije k no,simplemente eso, ya he dixo lo del dinero, no me muevo por eso, por suerte ahora no dependo del dinero del futbol, y valoro otras cosas, no keria empezar en vilafranca y a los dos dias decir k no, pienso k eso no se hace,no se tu k piensas?por lo k dices de la ultima temporada del vilanova, fue un año muy duro, problemas con el entrenador, me llevo a no jugar, tambien por una cosa k yo no podia hacer nada, todo el mundo lo sabe pero nadie lo dice, yo creo k tampoco deberia,Ahora voy a ser el coordinador de un kolegio de vilanova, y la verdad me hace muxa ilusion,y vuelvo a decir me sabe mal k penseis k lo exo mal, pero es mi idea, El señor Montserrat, siempre se ha portado muy bien conmigo desde k tenia 15 años en la selecion catalana, entonces tambien pense k no kiero portarme mal kon el y tengo k ser honrado y kedarme solo por cobrar 800 euros, kreo k para jugar al futbol y encima kon 31 años, hay k tener ilusion, y yo no la tengo, kreo k es lo mejor k podia hacer, ahora PREVIA, me vuelvo a marxar de viaje, si kieres despues de k vuelva, kedamos y charlamos personalmente, k si te acuerdas tenemos una charla pendiente, espero k te lo haya explicado lo mejor posible, Un saludo, y espero k no tengais un mal recuerdo de mi, xk he intentado no fastidiar, y kon esto k te he dixo no intento ir de victima, es komo soy yo, GRACIAS,

La prèvia ha dit...

Hola DAVID AVILA, doncs després del que acabes de dir, si és la veritat, només em queda que agraïr-te la teva sinceritat i honradesa, convidar-te a seguir les evolucions del Vilafranca i a participar del blog sempre que vulguis al llarg de la temporada i, com no, quan coincidim un dia xerrarem una estona i ens coneixerem personalment. Ja m'explicaràs lo de Vilanova perquè em té d'allò més intrigat...
Molta sort en la coordinació de l'Escola de Futbol dels Franciscans.

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,
Dius que em mulli amb els gols que farà Valerio?, doncs francament i espero equivocarme, no crec que en faci gaires mes de cinc. Valerio, si no recordo malament és un home que juga mes aprop de mig camp que no pas al davant i més aviat fa assistencies de gol que no pas gols.

Anònim ha dit...

Coll.... Previa , al final us cantaran el famos ..KE SE BESEN , KE SE BESEn jajajajajajajaja

Sherlock ha dit...

Que m'ho expliquim a mi també, perquè jo només se que quan Palanca li donava la oportunitat no l'aprofitava aquest últim any. No es solidaritzava amb els seus companys que batallaven al camp. L'últim any estava molt però que molt desmotivat... En fi... que hi farem. També recordo que l'any anterior en acabar la temporada, es va abraçar a Palnca " l'entrenador amb el que tenia problemes" i li va donar la camiseta.... I els motius els deuen saber la gent molt interioritzada al club i persones de la seva confiança, perquè el que es jo... nomes se que no rendia dins del camp
Salut!

La prèvia ha dit...

Hola josep sauleda, doncs sí que anem bé... Qui ha de fer els gols llavors? O és que creus que passarà, com en moltes temporades, que l'eficacià golejadora estarà repartida entre molts jugadors?
eloi, és difícil d'entendre com un jugador tan idolatrat per una afició pot passar, de la nit al dia, a ser tan criticat. A més, temporada rera temporada donava un rendiment més que òptim sent un dels millors jugadors del Vilanova. Algo hi deuria haver però crec que no ho sabrem mai, perquè si ni els d'allà ho sabeu...

Anònim ha dit...

tan importante es David avila es un jugador mas komo si fuera un crak, si que le dais bola a este jugador, n ay buenos jugadores en la plantilla¿? n creo la mayoria son del poble sec i la verdad viendolo el año pasado n abia ningun jugador k dijeras k weno todos son d pelotazo pa arriba