diumenge, 23 d’agost del 2009

No cal tornar-se boig

El Vilafranca va tornar de Sant Boi havent encaixat una àmplia golejada en forma de marcador tennístic, però si la setmana passada deia (després del 1-6 a Cubelles) que el resultat no amagava certs defectes típics de pre-temporada, ara es pot dir també (després del 6-1 sofert) que se'n poden extreure alguns detalls positius de cara al futur. A més, constatar que la diferència entre categories està per alguna cosa i es va notar molt (més encara quan el Santboià sembla dissenyat per a jugar el play-off i el Vilafranca per a mantenir la categoria sense passar angúnies).

Tot i això, a la primera part (amb el presumible equip titular) el joc ofert va ser prou bo i només la manca d'encert en la passada final va evitar que el degà penedesenc marxés als vestuaris amb més premi que l'empat (1-1) que reflexava el marcador del remodelat i coquetó Joan Baptista Milà.
A la represa, dos gols encaixats quasi un rere l'altre i la profunditat de la banqueta local, davant un Vilafranca fos físicament per la "pallissa" dels entrenaments intersetmanals, propicià que es passés de les bones sensacions a un cert desencís per la fragilitat defensiva mostrada.
Al meu entendre, un parell més d'elements a sumar en aquesta plantilla no aniria malament... però el míster va deixar ben clar, davant dels que èrem allà, que està satisfet amb el que té i no li demanarà cap "Chigrinsky" al President (el qual respirà tranquil en escoltar-ho). Confiem doncs en la seva entesa opinió...

Gran Reserva: Retrobar-nos, en l'amistós d'ahir, amb un dels grans porters que han passat per Vilafranca com és Molina (qui jugà quatre temporades amb el degà penedesenc a mitjans de la dècada dels 80). El motiu: el seu fill, Omar, juga de lateral dret amb el Santboià.

Vi picat: El ramadà, que va donar inici ahir dissabte. No hi tinc res en contra (sinò que respecto qualsevol cultura o tradició) però el marroquí Hamza ho va passar malament per aguantar els minuts que va jugar a la segona part. No es podria mirar algun sistema com es feia antigament amb la "bula pasqual" per a evitar-li aquest mal tràngol al xicot durant el proper mes?

26 comentaris:

Penedescat ha dit...

algu sap resultats dls partits d pretemporada dls equips penedesencs d primera, segona o tercera? aneu posant tots els q sapigueu

A.Vicenzzo ha dit...

Fundacio 0-2 Nastic B
Fundacio 7-0 Sant Jaume

estremadura te quiero ha dit...

espirall 3-1 els monjos-merich

goigos ha dit...

quin equip va jugar a santboia i quant es el proper amistos?

La prèvia ha dit...

Hola goigos, et deixo l'aliniació del partit al camp del Santboià i els horaris dels dos darrers partits de pre-temporada:

AMISTÓS
FC Santboià 6 - FC Vilafranca 1
Aliniació:
Saperas (Nando), Aleix, David, Tito Caballero, Palau (Moral), Pere Costa (Ismael), Elvis (Bacaicoa), Eitán (Pere Roca), Valerio, Medina (Hamza) i Puchi.
Gols: Palau.

Propers partits:
29/08 U At. Horta (Regional Preferent) - FCV
30/08 FCV - UE Valls (1a Regional)

Anònim ha dit...

Coses bones de un 6-1??? Estas molt moderat previa!!!!!!!!
A veure lo que dura aixis.

javindreu ha dit...

Contra un equip de 3a que ultimament sempre està al playoff, què espereu?És normal perdre i que te'n facin uns quants.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, doncs sí, jo vaig veure alguns detalls positius. També et puc dir que de Vilafranca hi havia molt poca gent presenciant el partit. Per tant, pot semblar que sigui la meva opinió contra la resta del món. Potser el company Sauleda (que també hi era) podria donar un punt de vista semblant al meu... (o no!)
El que et puc assegurar és que no estic fent cap "paper" com puc deduïr del teu comentari. En el moment que vegi coses que no s'estant fent bé o no m'agraden (segons el meu parer) les diré.
Ah, i a pre-temporada de vegades ja es donen aquests resultats tan desiguals (ja sigui per la diferència de categoria, forma física o ambdues coses alhora com va ser el cas de dissabte passat a Sant Boi).
Et deixo uns exemples d'aquest estiu:

Cornellà (3a Div) 0 - 4 Badalona (2a B)
Olesa (3a Div) 0 - 5 Sant Andreu (2a B)
Mataró (1a Cat) 0 - 5 Blanes (3a Div)
Cornellà (3a Div) 5 - 1 Vilassar Mar (1a Cat)


I aquí dos resultats sorprenents...:

Guíxols (1a Cat) 0 - 4 Olot (Reg. Pref.)
Igualada (1a Cat) 3 - 0 Vilanova (3a Div)

josep sauleda ha dit...

Comparteixo tots els comentaris que han sortit en aquest blog sobre l'actuació del Vilafranca a Sant Boi. Si volem fer un analisi positiu agafem la primera part si volem ser destructius agafem la segona. A la primera mes coses bones que dolentes, a la segona moltes coses dolentes però previsibles.
Mireu, als resultats que comenta la Previa, mes amunt, i especialment si agafem els dos ultims, jo diria que ni l'Olot ni L'Igualada son tant bons ni Guixols ni Vilanova son tant dolents. De la mateixa manera que es sorprenent el Cunit, 5-La Munia, 5.
La pretemporada és precisament per provar coses i a les provatures acostuma a haver-hi sorpreses.Esperem la lliga i podrem començar a criticar per be o per mal.
De moment bona Festa Major a tots.

ritmo no perdona ha dit...

munia 0-4 olesa

satèlit ha dit...

No ho acabo d´entendre....
Quan a un porter se li encaixen 5 o més gols perd tota la meva confiança.
Quin dels dos porters vilafranquins va tenir una tarda negra a Santboi ??

Sherlock ha dit...

Totalment dacord que un 5 a 1 ara a la pretemporada no es significatiu per un equip com el Vilafranca. Mireu, recordo que fa dos anys, l'Igualada ens va guanyar 3 a 1 a pretemporada i va acabar baixant a primera catalana.
Aquest any ens ha guanyat 3 a 0 i veurem que passa... Fins que no s'han jugat 5 partits no pots veure el potencial real d'un equip i quines opcions té en la classificació final.
Ànims i a seguir treballant!
Per cert, nosaltres comencem aquest diumenge la lliga contra l'Hospi. A veure que tal va...
Salut!

La prèvia ha dit...

Hola ritmo no perdona, fins a cert punt La Múnia 0 - 4 Olesa és previsible ja que entre ambdós equips hi ha tres categories de diferència.
satèlit, el porter de la segona part va ser Nando però et puc assegurar, en descàrrec seu, que no hi va tenir cap culpa sinó que en la majoria de gols es va trobar "venut" davant els davanters rivals.
I eloi, tant de bo comenceu la Lliga a Tercera amb bon peu... però els comentaris a Sant Boi, de gent que havien vist jugar també al Vilanova en pre-temporada, era que la diferència entre ambdós conjunts era abismal i que uns lluitaran per play-off i els altres per a mantenir-se.

La prèvia ha dit...

Per cert, bloggers, la setmana que ve engegarem "LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA" coincidint amb la primera jornada de Lliga a 1a Catalana. Aneu-vos registrant tothom que hi vulgui participar ja que serà requisit obligatori. De moment, us deixo les Normes per a jugar-hi i el Sistema de puntuació. A partir de dilluns, quan deixi els partits, es podran fer els pronòstics.

"LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA"
Normes:

* Cada jornada constarà de 10 partits (BARÇA, ESPANYOL, VILANOVA, VILAFRANCA, ESPIRALL-LES CLOTES, LA MÚNIA i es completarà amb els de 2a REGIONAL).
* S'ha de pronosticar el signe del partit (1-X-2) i en el cas del partit del VILAFRANCA també el resultat.
* Només es poden posar dos signes dobles en tota la travessa (mai en el partit del VILAFRANCA).
* Hi haurà dos partits reserves que serviran per substituïr aquells partits que siguin suspesos per qualsevol motiu. Aquests reserves no s'han de pronosticar, sinó que adoptaran el signe del partit que substitueixin segons l'ordre establert.
* Els pronòstics es podran fer fins a una hora abans que comenci el primer partit de la travessa.

Sistema de puntuació:
* Cada signe encertat sumarà 1 punt i el resultat exacte del partit del VILAFRANCA en sumarà 2.
* El que menys encerts sumi en cada jornada rebrà una amonestació (TG).
* 5 TG = Jornada de descans sense poder pronosticar.
* El que guanyi 3 jornades consecutives rebrà un bonus addicional de 3 punts.

blaugrana fotut ha dit...

Lo de la travessa genial.
Pero jo voldia comentar el tema del fitxatge del jugador Cibrinsky o com es digui; resulta que abaratir la fitxa d´aquest jugador impedirà guanyar el títol de la supercopa europea ja que el president de l´equip ucranià ens farà regalar-li o sino no hi haurà jugador.
Ho enteneu la jugada? n´estic convençut.

Anònim ha dit...

flipes mandarines. lo ke ens donara guanya la Supercopa es mes de lo ke ens estolviarem!!! Aket any sextet!!!

terra ha dit...

Partit de la copa festa major,09.
Vilafranca-Valls diumenge dia 30 a les 6 de la tarda, entrada gratuïta.
Després de la rivalitat dels castells pel matí; enfrontament de futbol a la tarda. deunidó!!!

circo raluy ha dit...

"previa" molt bona l'entrevista de vilafranca televisio... jejejeje...... ets un crack aguantan las embestidas del tito boada.... quin payaso!

La prèvia ha dit...

Hola terra, gràcies per la informació. No sabia si era a les 18 h o a les 19 h.
Pel que dius de la rivalitat, crec que al matí, a plaça, no hi haurà color. Bé, sí, el color verd dels Castellers de Vilafranca. I per la tarda, hauríem de guanyar sense problemes també... Una mica "descafeinat" el rival, oi? No t'ho sembla?
circo raluy, l'has vist? Quina valoració en fas? Un mateix sempre es veu estrany per televisió (a l'igual que quan s'escolta per la ràdio). Va estar bé jo crec. Vam tractar una mica tots els temes relacionats amb el degà penedesenc i el futbol comarcal. Per si algú la vol veure, demà divendres a les 8.30 h i 12.30 la repeteixen.
I per la tarda, a les 16.30 l'entrevista amb el company Sauleda. Val molt la pena... aquesta sí!

Sherlock ha dit...

Companys, mes resultats sorprenents:

Jugat abans d'ahir: Marianano 3 Santboià 1....

No se'n pot fer cas dels resultats de la pretemporada...

Per cert, La prèvia, quan dius registrar-vos per participar en la porra, vols dir no participar com anonim? En altre cas, com em registro?
Merci
Salut!

La prèvia ha dit...

Hola eloi, exactament. Tu ja estàs registrat (el nom surt en color blau).
Per als que encara no ho estigueu, heu de fer click a Inscriviu-vos aquí i seguir els pasos un a un. És molt fàcil.

Anònim ha dit...

JUVENIL FUNDACIO 0
VILAFRANCA 5

Anònim ha dit...

partido jugado hayer y buen entreno por las dos partes.

fran bartra ha dit...

espirall les clotes 10-0sant pau d'ordal

La prèvia ha dit...

Deu n'hi do amb l'Espirall-Les Clotes. Han marcat Àlvar o Palote?
blaugrana fotut, no l'has encertat amb el cas Chigrinsky...

Anònim ha dit...

El resultat de l'espirall les clotes és incorrecte. Va ser de 6-1, i van marcar Ricard, Àlvar, Navarro, Elisley i els altres dos no recordo qui els va fer