diumenge, 9 d’agost del 2009

PM 8.0 / 8:00 PM

La vuitena temporada de Pere Montserrat al capdavant del club tindrà demà (20 h.) el seu tret de sortida i, amb ell, l'enèsim projecte (8.0) en la seva segona etapa com a president. En aquest període de temps, han desfilat per la banqueta del Municipal: Ramon López Adán, Parxi Atsarà, Josep Alonso, Manel Rodríguez, Jaume Sarasa, Albert Viñas i Isaac Fernández.
Després dels nombrosos naufragis, ara s'ha encomanat a Puchi (un veterà de guerra i coneixedor del futbol català com pocs) per a comandar la nau vilafranquina a bon port en temps de fortes onades en forma de crisi econòmica.

El tècnic barceloní ha configurat un planter a la seva mida, format bàsicament per homes de la seva confiança i que ja havia dirigit en altres equips anteriorment. Per contra, només quatre jugadors (Moral, Costa, Sylla i Roca) continuen a la disciplina vilafranquina respecte a la temporada passada.
Aquesta primera setmana de treball, servirà també per a veure les evolucions d'una bona colla de jugadors que estaran a prova i d'algun nano de la pedrera (o això espero) que aspiren a tenir una oportunitat en el Vilafranca "menys de casa" dels darrers anys.
Com sempre per aquestes dates, hi ha una paraula que estarà en boca de tots: il·lusió; una altra, en boca de l'entrenador: treball; i una altra, en boca del President: ascens. Si us plau, no l'anomeni aquest any...

Gran Reserva: Avui, 9 d'agost de 2009, el FC Vilafranca compleix 105 anys. En aquest més d'un segle de vida, el degà penedesenc ha viscut moments millors i pitjors però sempre ha tirat endavant gràcies a gent que ho ha donat tot per aquest club. Que la flama vilafranquina no s'apagui mai!

Vi picat: La tràgica mort de Dani Jarque (26 anys), jugador i capità del RCD Espanyol, a conseqüència d'una aturada cardíaca mentre estava a la concentració de l'equip blanc-i-blau a Florència. Una pèssima notícia per a la família "perica", pel futbol català i l'esport en general. (D.E.P.)

21 comentaris:

polls pierce! ha dit...

de un soci molt periku,donar el meu condol a la familia jarque i a tots els perikus com jo!
dani jarque,erests,es i seras el nostre idol!

inside ha dit...

sort puigbert

dani jarque vaya gran craaac..
algu sap si ya va jugar contra el vilafranca en el partit aqui??

anims i ens veiem alcel
gran capita i gran esportista català
pocs com ells que ho donen tot a la cantera fins arribar a lelit i mantenirse..

tot un exemple!

La prèvia ha dit...

Hola inside, sí que va jugar, sí. Va ser el 8 de desembre de 2004 en un dels darrers actes del Centenari del club i el partit acabà amb victòria de l'Espanyol per 1-4.

FC Vilafranca: Víctor, Minga, Olivella, Moral, Fede, Kourouma, Arturo, Fos, Pujante, Eloi i Dani Cervellón. (Jordi, Enrique, Garzarán, Rafa Porras, Torrents, Brea, Joan, Fofana, Sam i Font).
RCD Espanyol: Kameni, Ibarra, Soldevilla, Jarque, Domi, Morales, Miñambres, Amavisca, Velamazán, Coro i Jonathan Soriano. (Tato, David García, Martín Posse, Álex, Marc Bertran, Miki, Joan Tomàs i Yagüe).
Gols: 1-0 Eloi (min. 3), 1-1 Jonathan Soriano (min. 45), 1-2 Joan Tomàs (min. 54), 1-3 Yagüe (min. 59) i 1-4 Velamazán (min. 63).
Àrbitre: Francisco Oliva Bueno (Vilafranca).

vicenç ha dit...

Es molt bonic llegir paraules d´elogi a tan bon jugador i més persona, d´un club català que cada cop que vol donar un pas ferm endevant es troba amb una patacada tan forta que tant li costarà d´aixecar-se.
Recordem moments tràgics viscuts en la familia perica quan també en una pretemporada a Perelada el fill petit de la familia LARA va tenir un tràgic accident on va perdre la vida. Tenia que ser el succesor a la presidencia del club aquell any.
Moments així costen molt de superar quan després de tansols 8 dies estrenar el nou estadi, la mort del nou capità de l´espanyol destrossa qualsevol il.lusio feta.
Gràcies a tots i Visca el Vilafranca, l´Espanyol i Catalunya.

La prèvia ha dit...

És cert tot el que dius, vicenç (no recordava el cas del Fernando Lara Bosch). És com si tot es tractés d'una malastrugança...
Canviant de tema, ja que ahir vam coincidir al primer entrenament de l'era Puchi, quines valoracions fas del poc que vam poder veure en un dia?
Jo vaig confirmar les sensacions que tenia de que és un tipus que sap el que es fa i el que tracta. Potser tindrà tics que podríem catalogar de "a la antigua usanza" però són detalls que a la majoria ens passen desapercebuts. Per no parlar ja d'anècdotes o curiositats... Sens dubte, estem davant d'un autèntic "showman".
De l'entrenament, comentar que estaven a disposició del "míster" tots els futbolistes excepte Sylla que té permís del club per a incorporar-se uns dies més tard. Del grapat de jugadors que havien de venir a prova, al final només van ser quatre o cinc (entre els que destaca, com a nota exòtica, un senegalés anomenat Mansour que jugà la temporada passada amb l'equip tarragoní de La Cava).
La plantilla, de moment, queda configurada de la següent manera:

Porters: Nando (Cornellà) i Saperas (Torreforta).
Defenses: Moral, Pere Costa, Ismael (Poble Sec), David (Poble Sec), Tito Caballero (Peralada), Palau (Olesa) i Aleix Cunillera (Marianao Poblet).
Migcampistes: Sylla, Pere Roca, Bacaicoa (Castelldefels), Eitán (Viladecans), Elvis (Poble Sec) i Hamza (Poble Sec).
Davanters: Valerio (Reus), Puchi (Poble Sec), Rubén (Poble Sec), Medina (Sitges) i Touré (FE At. Vilafranca).

PD: Companys Joan Sòria i Pep Sauleda, que també vau assisitir-hi, podeu dir la vostra opinió si voleu.

Anònim ha dit...

Efectivament , ahir va donar inici la pretemporada del Vila , el presi va donar la venvinguda als jugadors , un curt comentari per part del mister Puchi, i la pilota va ser la protagonista , avui tornada al treball amb les camaras de VT com testimoni , en el qual el mister ens explicara el que té previst , fins a l'inici de la lliga , tambè rodà la pilota al Base Espirall les Clotes , a les ordres de Josep Bartra , comença la pretemporada l'equip de la barriada vilafranquina, si el Vila té, practicamente configurada la seva plantilla , els Espirallens disposen de nomes 14 jugadors confirmats , amb lo qual, els i quede molte feina abans no dongui inici el campionat de primera regional ....

sasgas ha dit...

seguin el comentari anterior , voldria destacar la informacio sobre l`equip , que aquet any rep la premsa local , bona culpa de tot aixo la tè el delegat Pepe Fos , axins dona gust............

vil4fr4nqu1 ha dit...

El meu condol a la família perica, encara que volia que baixés, en moments així s'ha de fer pinya!
És curiós com els millors equips com Barça i Espanyol que depenen més dels resultats són els que confien més en la seva pedrera, assumint el rol dels equips petits com el Vilafranca. El món al revès. A veure que tal funciona aquest any!

Tuschmann ha dit...

algu sap dels fitxatges o baixes del Base Espirall les Clotes?

La prèvia ha dit...

Efectivament sasgas, Vilafranca TV ha estat present a l'entrenament d'aquest vespre i ha entrevistat al capità Rafa Moral i a Puchi. A més, el càmera desplaçat ha pogut comprovar "in situ" que el míster no és molt diferent a l'escena de la pel·lícula aquella que va protagonitzar (Volverás) i que vaig penjar aquí al blog. Quin fart de riure que s'ha fet... L'haguessis vist! Suposo que el reportatge s'emetrà demà en el transcurs de l'Informatiu.
Tuschmann, et puc dir que Àlvar i Palote finalment han fitxat perl FB Espirall-Les Clotes i que homes importants de l'any passat com Lau o Reta han anat al Moja. Qui et podrà donar més informació serà el Josep Sauleda que va anar a cobrir la notícia per a El 3 de Vuit. Segurament et farà cinc cèntims.

Anònim ha dit...

Entre el Catllar y el Moja , se llevan la palma con jugadores del Espi, aunque hay algunos que se empiezan a arrepentir de la aventura a tierras de Tarragona , parece ser que al campo de tierra no hace mucha gracia

Anònim ha dit...

Com si tota la vida haguéssin jugat en gespa ...

queen morritos ha dit...

entre el moja lespi i la fundacio
vaya mercato de fixatges tagliatelle al pesto

fofana for ever!

visca la terra de poble sec i catllar
la gespa de vegades sta molt malament i es fa incomode per molt que diguin k son d ultima generacio

cagadaes sobre cagades

La prèvia ha dit...

Hola bloggers (especialment socis), tema "derrama":
Recordeu allò que es va acordar a l'Assemblea? Que cadascú tindria un tracte personalitzat un per un i que rebria la visita, a casa seva, d'una persona del club que valorarà la disposició i la quantitat a pagar mirant de no perjudicar en cap moment al soci... Doncs la realitat és una altra.
Els socis han rebut la següent carta:

Ens complau posar-nos en contacte amb vosté mitjançant la present per detallar-li els canvis que es varen aprovar en la darrera Assemblea del Club i que afecten a les quotes de soci.

Hem resumit les quotes en tres apartats que es detallen tot seguit:

A - Socis amb quota de 200 € anuals que donen dret a:
Seient numerat de tribuna, bonificacions en establiments i serveis publicats a la pagina Web del Club.

B - Socis amb quota de 150 € anuals que donen dret a:
Entrada de tribuna i les mateixes bonificacions de l'apoartat anterior.

C - Col·laborador amb una quota anual de 100 €. No té drets de soci, però dona dret a:
Entrada al camp de futbol per la temporada.

En el seu cas particular a vosté li correspondria una quota de 150 €. Si no rebem instruccions contràries li liurarem el rebut corresponent.

Per qualsevol dubte, consulta o aclariment, pot trucar al núm. ... i amb molt de gust resoldrem qualsevol qüestió.


És a dir, de visita a casa res de res. I de tracte personalitzat tampoc. Tots els socis amb els que he parlat tenen com a quota a pagar 150 € i estan disgustats (amenacen amb esborrar-se) perquè es va acordar una cosa i han fet una altra.
Una vegada més el soci se sent enganyat.

PD: El detall de posar l'import a pagar en bolígraf (150 €) és d'alló més cutre!

La prèvia ha dit...

Ah, queen morritos, el Poble Sec no jugarà sobre terra enguany ja que han posat gespa a La Satàlia. L'únic equip de la categoria que ho farà serà la Gimnàstica Iberiana.

pocs pebrots tenen alguns ha dit...

DONS VAN BE!!!! Ningú te la valentia de anar a veure a un soci i dir-li... vinga treu la cartera a veure que pots pagar??? I veure com els futem fora a rodolons per l'escala!

La prèvia ha dit...

Hola pocs pebrots tenen alguns, doncs avui un jubilat m'ha ensenyat la carta que ha rebut i posa que a ell li toca pagar 100 €. Comparat amb els 57 € que pagava l'any passat... Déu n'hi do!!!
(És un increment del 75%. En canvi, en els socis que ara han de pagar 150 €, i la temporada passada pagaven 102 €, l'increment és del 47%. Que no és poc tampoc...)

PD: Ja m'agraden els noms que us poseu (i els trobo enginyosos alguns) però si puguessin ser una mica més curts...
Ara seriosament, tothom que tingui pensat participar en la travessa del Futbol Comarcal que es registri com a usuari ja que serà condició indispensable per a prendre-hi part.

La prèvia ha dit...

Per cert, quasi ens oblidem que demà hi ha el primer compromís de pre-temporada amb la celebració de la XXII Edició de la Copa Olèrdola que enguany es disputa a Sant Pere Molanta en format triangular. En la presentació del trofeu, el president del CE Sabadell es va comprometre a venir amb el primer equip (a diferència del que havia ocorregut en darreres ocasions).
Els horaris de joc són els següents:

19:00 h. CFP St. Pere Molanta - FC Vilafranca
20:00 h. CE Sabadell - Perdedor del 1r partit
21:00 h. CE Sabadell - Guanyador del 1r partit


I pel que fa a dissabte, el degà penedesenc es desplaçarà a Cubelles (19 h.) per a enfrontar-se amb el titular de la població.

pinkiwinki ha dit...

quin interes te pels de la comarca aquest vila? ja us hu fareu, q vinguin de barcelona tu!

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,
He vist que en aquest blog malgrat a ser quasi exclusiu del Vila, algú també pregunta sobre el Base Espirall, així que os passo els jugadors que en aquest moment formen la plantilla. Segons l'entrenador Pep Bartra, s'esta treballant per aconseguir-ne tres o quatre mes, tot i que vol una plantilla curta.
Porters: Dani Anglada i Genís
Defenses: Rojas, Jordi Marchan, Minga i Eliesley (Moja)
Mitjos: Xavi Vives, Fernando, Joan Marchan, Vila (Ribes) i Marti (Martorell).
Davanters: Morató, Luismi, Palote (Vilafranca) i Alvar (Vilafranca).

Anònim ha dit...

km va nar ai?¿