diumenge, 16 d’agost del 2009

Puchi ja mana

Primers dos tests de pre-temporada i ja podem extreure alguna conclusió. La primera, i més clara, que aquí el protagonista és el míster (per si algú tenia algun dubte encara). Ahir, en l'amistós de Cubelles, tot i la poca o nul·la importància del matx, vam poder veure una mica al Puchi en estat pur que recordàvem de confrontacions amb el Poble Sec: temperamental, exigent, apassionat, inflexible,... i, també, amb aquell toc d'humor característic per treure una mica de ferro a l'assumpte.

Puchi ho té clar: té unes idees i morirà amb elles. A més, a diferència d'altres tècnics, no fuig de la pressió assumint que ha confeccionat aquesta plantilla i que si no van bé les coses tota responsabilitat ha de caure sobre ell (com declarava aquesta setmana a Vilafranca TV).
Pel que fa a l'equip, basat en el seu 5-2-3 clàssic, ha combinat moments de bon joc amb alguna llacuna típica degut a la lògica falta d'acoblament de portar només una setmana de feina. Tot i això, si per alguna cosa es caracteritzarà aquest Vilafranca enguany serà per que donarà molta "guerra"...
Jo, que he pogut veure els dos partits, de moment em quedo amb la sobrietat de Saperas a la porteria, el lideratge de Tito Caballero, un baluart defensiu no exempt de classe com és David, el guant esquerre del marroquí Hamza i l'olfacte golejador de Puchi.

Gran Reserva: Que els jugadors tinguin assignat un mateix dorsal per a tota la temporada. Amb tantes cares noves, aquest fet, ja li anirà bé a l'afeccionat vilafranquí per a aprendre's els noms de memòria.

Vi picat: Tres detalls de l'amistós a Cubelles: els 5 € que feien pagar com a entrada en forma de tires, la poca aigua que van proporcionar (més donada la forta calor regnant) i el "mal als ulls" que fa la gespa de color blau que envolta el renovat terreny de joc.

25 comentaris:

un vilafranqui ha dit...

jugadors q van formar cada partit?

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
T'agrada la tàctica del 5-2-3 que farà servir Puchi?

Resultats de l'enquesta anterior:
Per quin motiu ha marxat David Ávila al Granollers?
Projecte esportiu = 8 %
Diners = 86 %
Crítiques blog = 6 %

La prèvia ha dit...

22a COPA OLÈRDOLA
CFP St. Pere Molanta 0 - FC Vilafranca 1
Aliniació:
Nando, Aleix, Moral, Ismael, Eitán, Puchi, Pere Roca, Medina, Hamza i Rubén.
Gols: Rubén.
CE Sabadell 1 - FC Vilafranca 0
Aliniació:
Saperas, Pere Costa, Palau, Ismael (Aleix), Tito Caballero, David (Puchi), Hamza (Eitán), Bacaicoa, Valerio, Elvis i Touré.
Gols: -.

AMISTÓS
CF Cubelles 1 - FC Vilafranca 6
Aliniació:
Saperas (Nando), Pere Costa (Aleix), David, Tito Caballero, Mansour (Palau), Moral (Ismael), Bacaicoa (Pere Roca), Eitán (Elvis), Hamza (Blas), Valerio (Medina) i Touré (Puchi).
Gols: Hamza, Touré (2) i Puchi (3).

satèlit ha dit...

Després de veure alguns detalls en els partits disputats fins ara, m´agradaria comentar que hi veig quelcom de positiu i sobretot molta força que en aquesta categoria es molt important per sumar-hi molts punts.
De moment l´imatges es molt bona.. que tandebó continui igual.
El proper partit quan i on es jugarà?

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, doncs deus ser dels pocs que han anat a veure els dos partits. El divendres a Sant Pere Molanta encara hi havia bastanta gent, però dissabte a Cubelles... erem "quatre gats"!!!
El proper partit és aquest dissabte 22 a les 19 hores al camp del Santboià (3a Divisió). Serà el partit de la pretemporada contra un rival de més entitat.

terra ha dit...

Es que jo no se que hi anem a fer a Cubelles.
Serà que no hi han pobles a la comarca de l´alt Penedès que esterien més contents de jugar contra el Vila hi a mes ferien molta mes caixa i de ben segur moltíssim més ambient.
Que tal li va la pre temporada al santboià ( proper rival del degà)
El rival en la copa de la festa MAJOR de Vila veig que no fa pas gaires bons resultats.

La prèvia ha dit...

Hola terra, et deixo els resultats del Santboià a pre-temporada i tu mateix n'extreus conclusions:

Cornellà Juv 1 - Santboià 4
Santboià 0 - Selecció Índia 1
Santboià 1 - CP San Cristóbal 1
Granollers 2 - Santboià 3
Rubí 1 - Santboià 1
Santboià - Gramenet (demà 19/08)

terra ha dit...

Veig que es molt irregular aquest Santboià, pero de ben segur que el seu objectiu es ascolir plaça per poder pujar a 2B.
I de l´esquip del Valls que me´n dius, prèvia? com li van les coses?

Sharlotte ha dit...

hola, m'agradaria q diguessiu on han anat cada jugador de la temporada passada comensant per rodenas, acabant per dani gomez,jugadors com folch, jesus,... ?

dj beneït-to ha dit...

previa sembla ser que toure deixara de ser jugador de futbol de vilafranca i potser no juga a cap equip durant tot l'any

busca feina perque el montsserrat esta fins els collons


ets un racistaa!

dj crashhh ha dit...

Per comensar la previa, puchi ja mana... pero fins k el Pere Montserrat li dexi. Ya sabem k kuan delega poder l'enyora i tira pel dret.
Despues barreixan les seves empreses i el Vilafranca, sempre acava malament. No se si es racista pero es un despota.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Terra" parles d'irregularitat en el Santboià, noi/a jo no veig cap. A més, pensa que aquests partits són per provar nous jugadors i no sempre juguen els mateixos. De totes maneres no em preocupa tant el Santboià, que és un simple amistós, sinó que estan fent els equips que s'enfrontaran en la Lliga amb nosaltres. "Prèvia" podries fer-nos un resum a principi de temporada?

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, no em deixeu descansar ni a l'estiu!!! És broma... Encantat d'ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes.
A veure, terra, aquesta és la pre-temporada del Valls fins a dia d'avui:

Valls 2 - Morell 1
Valls 2 - Reus Deportiu 4
Guissona 2 - Valls 2
Valls 0 - Pobla Mafumet 4
Valls - Cambrils (23/08)


Pel que fa al que demanava sharlotte, sobre els destins dels jugadors del Vila de la temporada passada, han estat els següents:

Toni Serrano --> FE At. Vilafranca
Dani Bello --> CE El Catllar
Fran --> CF Vilanova Geltrú
Condis i Raventós --> CF Olesa Montserrat
Palote i Àlvar --> FB Espirall-Les Clotes
Jesús --> CF Cubelles
Corbi --> UD San Mauro
Folch --> CF Cambrils
Ródenas --> CD Tortosa
Carlos Miguel --> Santfeliuenc FC
Talla, Dani Gómez i Saddik --> ???
David Ávila --> sense equip


dj beneït-to, no sé d'on has tret aquest rumor. Si hi ha algun jugador en el qual en Pere Montserrat hi té dipositades moltes esperances aquesta temporada és en Touré. Està convençudíssim que en Puchi pot treure lo millor d'aquest jugador.
I vil4fr4nqu1, miraré de fer els deures que em "manes" però tampoc no t'asseguro res, eh. Això que vols porta molta feina,...

U.D Castellvi ha dit...

rafita-> sitges, on no crec q cobri lu q anava demanant a tots els equips q s'oferia ja q el sitges va acabar la temporada amb suspensio d pagaments i aquesta temporada tots el fitxatges son de gent jove d cubelles, blanca subur,...

Per cer previa, es molt provable q toure no segueixi al vila, i pot q torni a la fundacio com la temporada passada ja q a puchi no li agrada com treballa...

pep festival ha dit...

no es cap rumor
es el que sa vist dimarts a la tarda nit a letrenu al municipal on van averi mes que paraules

de una veritat no sen pot dir rumor i n passa res pk no u acabis de sapigueru tot eh

anims maldini pinses

La prèvia ha dit...

Hola pep festival, jo no he dit pas que fos mentida, només que m'estranyava que fos idea d'en Pere Montserrat. Des del primer dia ja vaig observar que no era del grat de Puchi mentre que el president volia fer-lo entrar amb "calçador". No és mal jugador però és poc disciplinat dins del camp. Per a mi, no té nivell de 1a Catalana.

Rafa Mora ha dit...

m'agradaria comentar, ja q no crec q en tingueu ni idea, q marc barta q ahir va debutar amb el barça, es fill d'un conegut entrenadir d la comarca, juvenil q va estar apunt d fitxar per la fundacio quan fa uns anys va tenir una lesio greu pero va decidir continuar finalmnt al Barça. Des de que li va dir guardiola q comptava amb ell per el gamper es veu q no ha pogut ni dormir...
Enhorabona.

terra ha dit...

Enhorabona pel Marc Bartra i el seu debut en el primer equip del Barça durant el torneig del Gamper.
Aquest jugador es de sant Jaume dels domenys si no m´equivoco.
si fos jugador del Vila de ben segur que diriem com que es tan jove massa responasabilitat per jugar amb el primer equip!!! i ves per on... que en Guardiola el fa debutar i confia en ell per aquesta temporada...tandebó!!!!
Felicitats de nou.

patsi ha dit...

molt d'acord terra
que naprenguin a la comarca que tenim bons jugadors i sempre estem utilitzan diners per gent de fora

que de burros que narribem a ser de vegades..

adan ha dit...

que previa ahora tambien dices que los jugadores de la comarca no tienen nivel para jugar en el vilafranca i resulta que einard jugando en segunda b,marc baartra primer equipo barcelona y un sequito de jugadores que dan ganas de que te tragues las palabras i veas la realidad mas alla del dinero/fixajes y todo esto que entristece el futbol de pueblo i que sienten los colores como los que mas.

satèlit ha dit...

Doncs Adan, Einard torrents va passar per Vilafranca sense pena ni glòria, poca cosa ens va demostrar.
Es cert que va tenir pocs minuts i que el seu joc no era de l´agrat del entrenador d´aquell moment.
Pero li desitjo tota la sort del món al jugador vilafranquí en la seva etapa a les espanyes a segona divisió B.

Sherlock ha dit...

Cal tenir en compte "a vegades" que el nivell d'un segona B espanyol no difereix molt en un nivell de 3a d'aqui o fins i tot de 1a catalana.
Desconec però si es el cas de l'Einard.
Salut des de Vilanova!

josep sauleda ha dit...

Hola Rafa Mora,
Qui va estar a punt de signar per la fundació després d'una greu lesió va ser el germa de Marc Bartra, l'Eric Bartra. L'Eric va començar molt bé al mon del futbol, però va tenir mala sort amb el tema lesions.
Marc Bartra va començar als 10 anys a les categories baixes de can Barça i fins ara ni s'hi ha mogut.
Divendres, al 3 de vuit, trobaras (així ho espero), una llarga entrevista amb el jugador que com a record del primer partit amb el senior es va quedar amb la semarreta de Tévez del Manchester City i la de Puyol.

adan ha dit...

venga previa continua con tu espectaculo de criticas constante!!! jajaja, ayer 6-1 critica a los jugadores de fuera...seguro que con los de vilafranca hubierais ganado!!!

La prèvia ha dit...

Hola adan, no es tracta de criticar per criticar. Amb més jugadors de casa potser haguèssim perdut igual. Però si veus el partit, i sobretot la primera part, el resultat és del tot enganyós.