diumenge, 27 de setembre del 2009

Mal joc

CF Peralada 2 - FC Vilafranca 0
Havia de passar un dia o altre... La ratxa d'imbatibilitat s'ha trencat a l'històricament complicat camp del Peralada i ha estat d'una manera totalment justa, ja que el degà penedesenc s'ha vist sorprés per un equip que l'ha jugat amb les seves mateixes armes: el joc directe i l'entrega màxima damunt la gespa al llarg dels 90 minuts.

L'entrenador vilafranquí ha optat per donar la titularitat a Nando sota els pals de la porteria en detriment de l'habitual Saperas. Una aposta arriscada? No crec, ja que tampoc ha tingut gran culpa en els dos gols locals. A més, posats a jugar-nos-la, on millor que a prop del "Casino Castell" de la bònica vila empordanesa.
D'altra banda, cal dir que el Vilafranca afrontava el partit amb numeroses baixes en la part ofensiva que ha obligat a canviar a algun jugador de la seva ubicació natural, fet que ha propiciat que el seu rendiment no fos l'esperat. Sobretot, s'ha trobat a faltar el "7" aquell que tan bé combina amb els seus companys a l'atac vilafranquí per a buscar el premi del gol. Em refereixo a Puchi, qui ha sortit al descans però no se l'ha vist amb aquelles ganes i mobilitat d'altres vegades producte de les molèsties físiques que encara arrossega de la setmana passada.
Tot i la derrota, es pot mirar el cantó positiu: continuem segons a la taula només superats per una Gramenet B intractable. Ara bé, avui hem comprovat que ens van millor els equips que juguen a futbol que no pas els que no. I, per desgràcia, ens en trobarem molts com aquests últims...

Gran Reserva: El magnífic estat de la gespa natural del Municipal de Peralada, en comparació a altres temporades, que no pot esdevindre ni excusa per a la derrota.

Vi picat: Per contra, en unes instal·lacions modèl·liques com aquelles, sobta que el marcador encara sigui manual i no electrònic. El 2-0 ni l'han posat ja que com queia a l'altre banda de tribuna i una mica lluny...

47 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quina frase de Puchi al reportatge de FutbolCat t'ha agradat més?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quines són les possibilitats reals d'aquest equip?
Lluitar per l'ascens = 31 %
Zona mitja alta = 46 %
Zona mitja baixa = 23 %
Eludir el descens = 0 %

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J4:

ibracadabra, Eloi, vicenç i sasgas = 7
La prèvia, Rai, Jordi, pincis, vil4fr4nqu1, Raimon4barres i josep sauleda = 6
javindreu = 5
Kimi = 4 (TG)

* ibracadabra = 3 punts extra (com a gunayador de 3 jornades consecutives)


Classificació General:
ibracadabra = 26
Eloi, Jordi i sasgas = 25
La prèvia, Rai i javindreu = 23
vicenç i josep sauleda (1 TG) = 21
pincis = 20
vil4fr4nqu1 (2 TG) = 16
juntos podemos los cruisantiños i Raimon4barres = 13
Kimi (2 TG) = 8
Quinielista1X2 = 7


JORNADA 5: 04/10/09 (Pronòstics fins el 03/10/09 a les 15:00 h.)
BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (2-1)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
PB Anguera - LA MÚNIA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = X
Piera - MOJA = X
---
Cubelles - RIUDEBITLLES
Vista Alegre - SANT CUGAT SESGARRIGUES

Sherlock ha dit...

Ànims que no passa res per la derrota! El més important és ser regular i ara que es té la posició per pujar no perdre-la mai. Si es va fent un coixí, no tindran importància els partits perduts que fora de casa no fan tant de mal. A seguir animant l'equip que de ben segur ens veiem a 3a divisió l'any vinent!
Salut!

La prèvia ha dit...

@Eloi: Doncs ja veus... Sembla que el desànim s'ha instal·lat entre els bloggers. I això que anem segons!!!
Que gran seria de nou un derbi amb el Vilanova... i a sobre a Tercera!!!

Anònim ha dit...

Ya a la venta el nuevo libro "Teo vuelve a casa". Según leí en el 3de8 ya no entrena al Catllar, no se ha comido el turrón ni los panallets que aún es peor. Un poco triste.

satèlit ha dit...

A mi quan els resultats van molt bé, jo sòc del perè de no tocar masses posicions ni jugadors i sobretot el porter, crec que Nando hauria d´esperar la seva oportunitat quan l´equip afluixi pero no pas ara!!!!!.

La prèvia ha dit...

@anònim 19:22: Et refereixes al Bartolomé Fernández (conegut com TEO a El Catllar). Tinc entés que va ser ell qui va deixar el càrrec per motius personals. Sí que sap greu que a un entrenador de la comarca no li vagin bé les coses...
@satèlit: Totalment d'acord, però els canvis de jugadors i posicions van ser forçats per les lesions i el del porter era una cosa prevista ja abans que comencés la Lliga. Es veu que jugaran tres partits cadascú i després el míster triarà qui serà el "titular" al llarg del campionat. Jo entenc que no podia fer-se enrere en la seva decisió perquè hagués estat faltar a la seva paraula. I d'aquesta manera guanyes credibilitat dins del vestidor.

sayol yu'll never walk alone ha dit...

puchi et creus johan cruyjff. se te han subio los humos des de que sales por la tele!!!! los inventos con gaseosa!

rcde1900
BB

La prèvia ha dit...

@sayol yu'll never walk alone: Coneixes poc en Puchi... Ell sap perfectament en tot moment el que fa i perquè ho fa. Evidentment, es pot equivocar però repeteixo el que dic més amunt: "...els canvis de jugadors i posicions van ser forçats per les lesions i el del porter era una cosa prevista ja abans que comencés la Lliga..."
@BLOGGERS: Ja està penjat el web de la prèvia amb totes les dades sobre el Vilafranca-San Cristóbal del proper diumenge.

VICENÇ ha dit...

Avui dimarts la U.E. Sant Andreu celebra el seu centenari i desde la junta del Vilafranca m´agradaria felicitar a un club amic per part meva i que sempre m´ha caigut simpàtic.
Avui ho celebraran disputant un partit contra el R.C.D. Espanyol.
Moltes Felicitats i sort per aquesta temporada. tandebó podeu assolis el desitjat ascens.
Demà ja enviaré la meva travessa pero tinc alguns partits amb molts dubtes i la cosa ja es comença a escapar, felicitats al Ibracadabra per la seva tercera setmana consecutiva guanyant, pero vols dir que no fas com el gag del Crackovia i per això et va tot tan bé?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Avui és dimecres, no dimarts "VICENÇ"!

Jo quan vaig llegir l'aliniació al diari, vaig pensar el mateix que el "sayol yu'll never walk alone". D'acord que era un pacte, però pel bé de l'equip en Nando hauria d'haver entés que si anaven bé les coses millor seguir, i més quan l'equip ja patia una baixa considerable com el davanter Puchi i que massa canvis de cop no és bo.

La travessa està complicada i més per a mi que no acabo d'aixecar cap.

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = X
VILAFRANCA - San Cristóbal = X (1-1)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
PB Anguera - LA MÚNIA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - MONJOS = 1X
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = X

Pincis ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 1 X
VILAFRANCA - San Cristóbal = X (1-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1 x
PB Anguera - LA MÚNIA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = 2

josep sauleda ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = X
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (1-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
PB Anguera - LA MÚNIA = 1
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = 1

La prèvia ha dit...

@vicenç: No sé si et seguirà caient tan "simpàtic" el Sant Andreu després del 4-1 que us ha endossat.
Pensa bé la travessa que aquesta setmana no és fàcil...
@vil4fr4nqu1: Tu ho has dit. "Pel bé de l'equip", el millor era que jugués Nando i tot seguís el curs que havien pactat a principis de temporada. Ara, veient com va anar, la "patata calenta" la té el míster per a aquest diumenge. Però em jugaria el que fos a que Nando continuarà sota els pals de la porteria vilafranquina. Ja ho veuràs.
@Pincis: Això de posar el signe i resultat diferent en el partit del Vilafranca que és per assegurar el tret? Bona tàctica...
@josep sauleda: Tu sí que vius bé. (I tu ja m'entens...)

vil4fr4nqu1 ha dit...

Bé "prèvia" no em posaré a discutir amb tu, però quan es va fer el "pacte del tinell" no se sabia que Puchi per a aquell partit estaria lesionat. En el futbol es tracta de fer gols i no encaixar-ne, si no juga el que els fa i a sobre per un pacte que es va fer quan no es coneixia aquesta circumstància s'ha de fer canvi de porter... No vull culpar a Nando de la derrota, pel que vaig escoltar no va ser culpa seva, però l'entrenador podia tenir els pebrots de proposar-li, i potser ell ho hagués entés. Aquest entrenador molt cridar en públic, però en realitat...

Jordi ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = X
Manlleu - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (2-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
PB Anguera - LA MÚNIA = 1
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = X2
Piera - MOJA = 2

Kimi ha dit...

Hace unos días se decía que hacía mucho que no se lograba un inicio de liga como este. Ahora por perder un partido ya se dice si el mister es un creído y si no tiene autoridad. Un buen ambiente en la plantilla es lo mejor para afrontar una temporada, y si para eso hay que sacrificar un partido pues adelante. Además quien sabe si con los partidos a prueba de Nando se ve que el chaval puede ser el portero titular?

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Jo tampoc vull discutir, però mira: "tenir pebrots" (com dius tu) és mantenir la seva paraula donada davant del vestidor sabent que Saperas havia fet mèrits per a continuar sent el porter titular. I després: Nando ara sap que el míster confia en ell i s'esforçarà per a mirar de posar-li difícil l'elecció. A més, d'aquesta manera saps que en cas d'infortuni, la porteria estarà ben coberta perquè tots dos tenen la confiança del míster.
@Kimi: Et dono tota la raó. Saps molt bé del que parles. Un bon ambient dins del planter no és només lo millor per a afrontar una temporada sinò, en la majoria dels casos, la base dels èxits d'un equip (independentment de la millor o pitjor qualitat dels jugadors).

Percy B. Suárez ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (4-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = X
PB Anguera - LA MÚNIA = 1X
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 1
Piera - MOJA = X

Pincis ha dit...

Ei previa, ara tornant-ho a mirar me fixat en el meu error. Posam un 1 al vilafranca i el resultat que tinc 1-0

vicenç ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = X
Manlleu - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1(3-1)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
PB Anguera - LA MÚNIA = x
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1-X
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 1-2
Piera - MOJA = 1

La prèvia ha dit...

@Pincis: D'acord, ho tindré en compte...
@vicenç: Després de veure lo malament que està el Vila-real (derrota 2-0 amb el Salzburg a l'Europa League) potser t'has quedat curt i tot amb l'empat de l'Espanyol.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Amistós: AE La Múnia 0 - FC Vilafranca 2
Els dos gols els ha fet Valerio a passada de Via que ha tingut una bona actuació segons m'han comentat.

sasgas ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 1 2
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (1-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1 X
PB Anguera - LA MÚNIA = 1
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = X

javindreu ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (2-1)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = X
PB Anguera - LA MÚNIA = 1
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = 1X

Percy B. Suárez ha dit...

DISCURS DE SA MAJESTAT EL REI A L'ELECCIÓ DE LA CANDIDATURA OLÍMPICA:
"Un voto por Madrid es un voto que fomentará los valores olímpicos. El mundo será un lugar mejor en el que vivir después de Madrid 2016".

Crec que qualsevol frase que digui improvitzadament en un partit en PUCHI, tindrà més sentit i coherència que el discurs d'aquest home.

Anònim ha dit...

SEGONS HAN COMENTEN GRAN PARTIT DE VIA CONTRA LA MÚNIA DOS PASSADES DE GOL Y EL DAVANTER AMB MES PERILL DEL PARTIT,JUGADOR DE LA CASA DEMANA PAS,SEGONS LES BONES LLENGÜES DIUEN QUE PUCHI LI A DEMANAT AL PRESIDENT QUE EL BOL A LA PLANTILLA.

Kimi ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (4-1)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
PB Anguera - LA MÚNIA = 1
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
LA GRANADA - MONJOS = 2
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = X
Piera - MOJA = 2

Ibracadabra ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - San Cristóbal = X (0-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
PB Anguera - LA MÚNIA = 1X
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = X2

satèlit ha dit...

Per fi jocs olímpics a sud-Amèrica: Rio de Janeiro guanyador.
Madrid segona ,Tokio tercera i última el sr. Obama amb el seu Chicago natal.
Toma ya !!!!!!.
els del 2012 a Londres, el 2016 Rio de Janeiro i el 2020 sels disputarán aferrissadament Madrid i la gran favorita: PARIS.

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers! Deixo la porra però no abans sense deixar l'acudit fàcil que ja corre per internet: "Yo me RIO de MAdrid 2016"! :)

Bé, als temes importants!

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = 1
Manlleu - VILANOVA = 2
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1(1-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = X
PB Anguera - LA MÚNIA = 1 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = X
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
Piera - MOJA = 1

Salut!

Sherlock ha dit...

Escolteu, lo de donar 3 partits a un porter i 3 a l'altre no està malament perquè tots dos se senten importants i mantenen l'atenció, tant en els entrenaments com en els partits. L'any passat, Palanca ho va fer i la veritat va anar millor del que pensavem, ja que d'entrada, també pensavem que seria un "catxondeo". El temps li va acabar donant la raó i en els casos que un porter va sofrir un partit de sanció l'altre va ocupar el lloc sense notar els nervis, perquè ja hi estava acostumat. Es una bona forma de dir que compta amb tots dos pel bé de l'equip.
Una altra cosa es que Nando tingués un mal dia o no sigui del vostre agrat. Però si els dos porters són competitius és una bona manera de motivar a l'equip i fer que tothomo vegi que pot tenir una oportunitat d'entrar a l'11 inicial amb esforç i treball diàri.
Salut companys!
I sort contra el St. Cristobal!

La prèvia ha dit...

@Raimon4barres: I tant! Si en Puchi arriba a fer el discurs, ara mateix Madrid seria ciutat olímpica.
És que només pel fet de triar entre les "garotas de Ipanema" i les "mocitas madrileñas" ja no hi ha color!!!
@anònim 17:44: Tant de bo sigui veritat que compta amb ell.
@satèlit: Paris?? No ho havia sentit. Diuen que possibles ciutats que poden presentar candidatura serien entre d'altres: Budapest (Hongria), Delhi (Índia), Kuala Lumpur (Malàisia), Monterrey (Mèxic), Roma (Itàlia), Toronto (Canadà) o València (Espanya).
@Eloi: És veritat el que comentes de l'any passat a Vilanova, però jo soc més de l'opinió que hi hagi un tèoric porter titular i un altre suplent. El mètode per escollir-lo ja és al gust de cada entrenador.
Tampoc crec que es discuteixi la qualitat de Nando per a ocupar la porteria vilafranquina. Sabem de sobres que és vàlid. Lo que la gent planteja és la idoneïtat del moment. Però si estava pactat... s'havia de fer sí o sí pel bé del grup i del vestidor.
Sort per a vosaltres també diumenge al camp del Manlleu. Si més no, que veieu el mateix futbol de l'any passat amb aquell espectacular 3-3!

Sherlock ha dit...

Merci "La prèvia" però em quedo amb el mateix joc que l'any passat i el resultat 3-4 :)
Més espectacular oi? ;)

Salut!

Sherlock ha dit...

Respecte a lo del porter... A final d'any en tornem a parlar si en Puchi ho manté dacord? A veure si penseu el mateix o heu canviat d'opinió. Jo pensava com vosaltres a principi de l'any passat i mira el que penso ara!!

satèlit ha dit...

A veure prèvia, si resulta que Madrid es tornès a presentar per la candidatura del 2020 resulta que Paris que va fer els seus únics jocs el 1900 i que ja te demanada aquest any 2020 per que celebren alguna cosa molt important aquell any i que París es la cirereta de totes les capitals d´europa, veig que Madrid toto i fer un magnífic paper aquest cop, els hi veig una nova ensopegada en la disputa contra la gran París i això els hi podris fer molt de mal després de tamtes intentones; millor que esperin a bastant més endevant i llavors de ben segur que els hi posaran en safata i guanyaran clarament ja que es una de les poques capitals europees que encara no han celebrat cap jocs olímpics.
Els que de ben segur estaran força satisfets es la candidatura als jocs del mediterrani ja que així TARRAGONA té molts numeros per emporat-se de carrer aquest aconteixement.
Tandebó veiem uns espectaculars joca a Rio com ens ha fet veure Lula da silva.

Rai ha dit...

BARÇA - Almería = 1
Vila-real - ESPANYOL = X1
Manlleu - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - San Cristóbal = 1 (2-0)
Marianao Poblet B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
PB Anguera - LA MÚNIA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
LA GRANADA - MONJOS = 1
La Pobla Claramunt - FE AT. VILAFRANCA = 2
Piera - MOJA = 2
---
Cubelles - RIUDEBITLLES
Vista Alegre - SANT CUGAT SESGARRIGUES


PD: gran partit de Via a la múnia! =D

La prèvia ha dit...

@Eloi: I tant!!! Guanyar en un camp tan difícil com el del Manlleu us tornaria a posar amb el grup capdavanter. Segons la teoria del company Sauleda, demà tocaria puntuar. D'aquí el meu X2 a la travessa.
@satèlit: Després de la teva disertació sobre el tema, des d'avui mateix quedes nomenat com l'expert en JJ.OO. del blog de la prèvia. Qualsevol dubte relacionat amb l'olimpisme serà tractat per en "Barón Pierre de Satèlit. I ves que no t'envíem de corresponsal a Rio de Janeiro per a cobrir-los...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 1 - Almería 0
Marianao Poblet B 0 - ESPIRALL-LES CLOTES 2
PB Anguera 2 - LA MÚNIA 3


PD: No és per res, però els encerto tots tres... ;)

Anònim ha dit...

futbol juvenil

GAVA 0
VILAFRANCA 4


GOLS: OLLÈ, ALEX, VIA, JULIA

GRAN PARTIT DEL JUVENIL

Rai ha dit...

Veig que ja han pusat el resultat del juvenil pero vui remarcar que hem fet un gran partit bonissim en tots els aspectes!

Aviam si el Vila avui suma 3 puntets mes i seguex en els llocs dascens!

La prèvia ha dit...

@Rai: M'agrada! A veure si un dia puc baixar a veure un partit del Juvenil.
@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MOLANTA 6 - SANT PAU d'ORDAL 0
LA GRANADA 4 - MONJOS 0
Piera 1 - MOJA 1


PD: Som-hi!!! Camí del ple...

Anònim ha dit...

k injust el partit a molanta!
arbit fatal i un 6 a 0 que no ens mereixiem!k injust es el futbol a vegades pero dir que ha sigut un acciednt nomes y seguim a dalt!

alee pinciss big benerosss!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 1 - Almería 0
Vila-real 0 - ESPANYOL 0
Manlleu 1 - VILANOVA 1
VILAFRANCA 1 - San Cristóbal 0
Marianao Poblet B 0 - ESPIRALL-LES CLOTES 2
PB Anguera 3 - LA MÚNIA 2
MOLANTA 6 - SANT PAU d'ORDAL 0
LA GRANADA 4 - MONJOS 0
La Pobla Claramunt 0 - FE AT. VILAFRANCA 0
Piera 1 - MOJA 1


PD: El partit PB Anguera - LA MÚNIA va acabar 3-2 i no 2-3 com s'havia dit abans. Per tant, el signe a la travessa és un "1".

La prèvia ha dit...

@anònim 16:51: He estat veient el partit. És veritat que, després d'anar 1-0 al descans, el penal que ha suposat el 2-0 no era de cap de les maneres. Aquest fet ha trencat el partit i el Sant Pau d'Ordal s'ha enfonsat però tampoc creava massa sensació de perill a la porteria del Molanta. La victòria dels d'Olèrdola és justa però massa abultada.

satèlit ha dit...

per conclou-re el tema olímpic, si una cosa em va sorpendre molt es que si un país com Brasil el 2014 ja fa els mundials de futbol com pot ser que 2 anys més tard sels adjudiqui uns jolcs olimpics amb la famosa crisis mundial que tots arrosseguem, a veure si aquest brasilenys no n´ensurtiran d´aquesta.
Tot i així felicitats i molta sort.
Acabaré felicitant al Vila per aquesta patidora victòria d´avui. Ànims i endevant.

TPV ha dit...

Hola, jo també he estat veient el Sant Pere Molanta-Sant Pau d'Ordal i el resultat si que és abultat però el Molanta es mereixia clarament la victòria ja que el Sant Pau no ha portat perill en cap moment. Un 3-0 hagues estat el més just.