diumenge, 25 d’octubre del 2009

Àngels, sants i dimonis

UE Sants 3 - FC Vilafranca 2
Molt emprenyat estava en Puchi en acabar el partit i no precisament amb els seus homes (o potser també,... no ho sé). Al míster, i amb raó, li molestava el fet que el col·legiat hagués permés als locals fer servir les males arts de la provocació, l'insult, el joc dur i la protesta contínua sense que això s'hagi vist reflectit en el caseller de les targetes. I és que el Sants, un equip que sortia a targeta vermella per encontre, només ha vist una groga més que el degà penedesenc (l'equip que en veu menys de la categoria i l'únic sense haver rebut encara cap expulsió).

El Vilafranca potser ha pecat a la primera part de ser massar contemplatiu i després de no saber llegir bé el partit (sobretot, després de capgirar el 1-0 advers) ja que, en comptes del que en l'argot futbolístic se'n diu adormir-lo, ha entrat en una dinàmica d'anades i vingudes a les àrees que només ha afavorit als locals. Tot això, amanit amb un recital de marrulleries capitanejades per Vergés i Rangel (quin parell d'angelets...), davant la ingenua innocència vilafranquina, que ha acabat per desquiciar els nostres jugadors.
Com a colofó, el que comentava abans; una tripleta arbitral d'allò més dolenta i pintoresca. Els àrbitres assistents no n'encertaven una ni de casualitat i quan ho feien, el Sr. Congost Larrosa els desautoritzava xiulant el contrari. El penal que ha suposat el 3-2 favorable al Sants és més que rigurós, però com que n'havia xiulat un abans a l'altra àrea... doncs mira, farem contenta la cridanera parròquia local no fos cas que m'estovessin. En definitiva, un autèntic desastre!

Gran Reserva: Puchi (fill) ha tornat a marcar per tercera setmana consecutiva i ja suma 7 gols en el que portem de temporada. A més, en el primer dels seus dos gols ha tingut un detall maco que és d'agraïr. Moltes gràcies.

Vi picat: La mala educació local també ha estat present a les graderies amb uns quants brètols que han increpat a afeccionats vilafranquins pel sols fet de celebrar els nostres gols. De club senyor li queda l'escut, la història i poca cosa més.

52 comentaris:

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quin nivell té l'arbitratge a 1a Catalana?

Resultats de l'enquesta anterior:
En què ha millorat l'equip en relació al de la temporada passada?
En res = 0 %
Intensitat de joc = 30 %
Qualitat tècnica = 9 %
Direcció des de la banqueta = 35 %
Bon ambient dins del vestidor = 4 %
Tot a la vegada = 22 %

terra ha dit...

Deunidó amb la Pobla de Claramunt, ens ha futut a tots!!!.
Prèvia que passa amb els resultats de la travessa, que ja són les 10 del vespre, ahhh que estàs mirant el barça?
t´esperem!!!!!!.

ordalenC ha dit...

kin detall ha tingut el puchi previa?
nosaltres empat a 2 a casa contra masquefa en un punt k ens e sap a gloria,despres de nar perdent 0 a 2 al min 10,l ekip ha sapigut reacionar y gracies a les ganes ficades em pogut empatar el partit a falta de 10 minuts,2 gols en 4 minuts y em pogut fins i tot guanyar!

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J8:

Jordi = 6
javindreu, Eloi, vicenç, ibracadabra i Raimon4barres = 5
La prèvia, sasgas, Rai, Pincis i Quinielista1X2 = 4
josep sauleda i vil4fr4nqu1 = 3 (TG)


Classificació General:
Jordi = 53
Eloi = 49
ibracadabra i La prèvia = 46
vicenç (1 TG) i sasgas = 45
javindreu = 44
Pincis = 43
Rai = 42
josep sauleda (2 TG) = 41
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 34
Raimon4barres (1 TG) = 31
Kimi (3 TG) = 24
Quinielista1X2 = 23
juntos podemos los cruisantiños = 13


JORNADA 9: 01/11/09 (Pronòstics fins el 31/10/09 a les 15:00 h.)
Osasuna - BARÇA = X
ESPANYOL - Valladolid = X
Reus - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Masnou = X (1-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Vilanova B - LA MÚNIA = X
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = X
RIUDEBITLLES - MOJA = X2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1X
---
MOLANTA - Vilanova Camí
Vista Alegre - MONJOS

DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = X *

* Amb motiu de la Diada Castellera de Tots Sants, aquesta setmana es podrà sumar 1 punt extra per a aquells que endevinin si s'assolirà l'anhelat 3 de 10 amb folre i manilles.
Pronòstics: 1 = Intent / X = Carregat / 2 = Descarregat
En cas que no s'intenti, els pronòstics quedaran anul·lats (no es farà servir el primer reserva).

La prèvia ha dit...

@terra: Ara és una mica tard ja, però podries haver participat també a la travessa, no?
@ordalenC: En Puchi m'ha dedicat el gol pel meu aniversari (tal com m'havia promés). És d'aquelles coses que et fan il·lusió i mostra clara que està implicat amb el club i tot el que l'envolta.
Per cert, demà serà present al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca.

vicenç ha dit...

Escolta prèvia de quin dia ets?
Jo vaig nèixer el 24 d´octubre i el meu equip de primera em va dedicar un empat al Sanchez Pizjuán.( gràcies Kameni), quina llàstima que avui el Vilafranca no hagi arrodonit un molt bon cap de setmana.
Així que tots dos som escorpins, Lluís.
Moltes Felicitats.
Jo no he pogut venir al camp de la bàscula per motius familiars.
A quins minuts han marcat ells els 2 últims gols?

terra ha dit...

jo tansols mirant els resultats ja m´ho passo bé.
Poder l´any que ve!!!!.
Vilafranquí, vigila que estàs a punt de l´expulsió.( 4 grogues).

I Prèvia t´has quedat a gust en tantes X en aquesta propera jornada,fins i tot amb el món casteller apuntes a mitges.

ordalenC ha dit...

ah d'acord!
pos moltes felicitats per tu crac!
doncs si,bon detall del ''yoni'' i esperem que marci molts mes gols!
aquest podria estar jugant perfectament a 2a b!

La prèvia ha dit...

@vicenç: Gràcies. Soc del 25 i el meu equip de Primera m'ha dedicat una golejada (6-1). Per molts anys a tu també!
Va, faré una excepció (perquè ets tu) i deixarè les aliniacions i golejadors del partit d'avui:

FC Vilafranca: Saperas, Aleix, Tito Caballero (Eitán), Palau, Pere Costa, David, Bacaicoa, Elvis, Via (Medina), Valerio (Hamza) i Puchi.
Gols: 1-0 Romario (min. 13), 1-1 Puchi (min. 57), 1-2 Puchi (p) (min. 65), 2-2 Marcos Forzinetti (min. 75) i 3-2 Rangel (p) (min. 83).

@terra: A veure si t'animes l'any vinent. És veritat, en vil4fr4nqu1 està a una targeta de la "suspensió", no "expulsió".
Lo de les "X" és perque veig tots els partits molt igualats. Evidentment, no els encertaré tots, però espero sumar força punts perque en Jordi s'està escapant perillosament...
@ordalenC: Gràcies. Home, a 2a B potser no, però que és un tros de jugador ho sap tothom.

vicenç ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (2-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - MOJA = 1-X
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = X-2
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
---
MOLANTA - Vilanova Camí
Vista Alegre - MONJOS

Els verds : 1, i em sap greu dir-ho pero avui amb la diada de santa Úrsula han posat massa presió als castellers de Vilafranca.

Anònim ha dit...

El partit no ha anat en absolut com heu explicat. Suposo que no s'us dona gaire bé perdre i més quan us guanya un humil.

per sopar robellons ha dit...

el partit SI k ha anat com be explica la prèvia , i + cosas k no comente, et puk dir que el jugador del Sans "RENGEL" , en una conversa final an l`entrenador del Vila , li reconexia k eren les uniques armes k tenien per guanyar , i k el arbit avia stat molt permisio an ells , ahir mateix , a la primera , garrotada al Via , del capita local , ni falta ni targe, tot apuntaba k el arbit seria contemplatiu an els locals , com axins va ser, al final el jugador canviat per lessio....eixo no treu k nosaltres no ven star a la alçada en molts minuts del partit , sobre tot en defensa, ahir a Puchi , els canvis de jugadors li donaren resultat , pero els de posissio no tan...

La prèvia ha dit...

@vicenç: Vols dir que influeix el que faci una altra colla?
@anònim 00:56: Explica'ns tu doncs com ha anat el partit si tan clar ho veus...
Fixa't si sabem perdre, que en cap moment els nostres jugadors van entrar en el joc de les provocacions. A vegades és tant o més important saber guanyar que perdre. I em sembla que vosaltres no en vau saber gaire, perquè a la tribuna hi havia un sector... que Déu n'hi do!!!
@per sopar robellons: Jo també estava present en la conversa i va anar tal com expliques. Si un equip té com a principal arma les marrulleries, les provocacions i el joc subterrani ja està tot dit. A més, hi havia alguns jugadors passadets de voltes: Pascual (potser frustrat pel seu pas efímer per Vilafranca) va deixar anar el colze un parell de vegades i hauria d'haver estat expulsat, Rangel (aquell que es va comprometre i després de donar la seva paraula es va fer enrere) va agredir a Aleix en una jugada davant les banquetes, Vergés el més maco que va dir va ser un insult,... i així més.

vicenç ha dit...

Oi tant que hi pot influir, al igual que el futbol que un equip posa pressió si ha guanyat el dissabte, doncs en el món casteller després de que la Vella de Valls fes la millor actuació de l´any i els Minyons de Terrassa també fes una enorme actuació la setmana abans de la diada de tots Sants.
Així que ja es veurà si els verds som la millor colla castellera dels últims 10-15 anys o es renyirà més la cosa i cada cap de setmana variarà el ranking casteller.
Prèvia ja sé qui es ara el J. Sarró.
Atenció a les paraules que deia jo les darreres setmanes, vigilem en aquest Masnou que es un equip tubogan i es d´aquells equips que costa molt guanyar-los.

satèlit ha dit...

Quin debat avui a la tertúlia de radio Vilafranca pel motiu del nou horari que disputarà el degà penedesenc els seus partits com a local a les dotze i quart del matí!!! deunidó.
Pero anem pas a pas i diumenge ve el Masnou, un equip que em fa molta por pero que hem de saber guanyar-los ja que serà un rival fins al final del campionat.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Però potser aquesta "pressió", que dius tu, pot ser beneficiosa en comptes de perjudicial, no?
Doncs sí tornes a veure al J.Sarró (que escriu a El 9) diga-li que es passi pel blog i opini de tant en tant.
I explica'm això de que el Masnou és un equip tobogan. (M'has deixat encuriosit)
@satèlit: L'he escoltada i ha estat molt bé el debat entre els tertulians. Cadascú ha aportat els seus arguments i no sé que és millor: si jugar al matí o a la tarda. Tot té els seus pros i contres... però provem-ho i ja veurem que tal funciona.
Rival difícil el Masnou. De fet, els 5 propers partits són amb uns rivals de consideració: Masnou, Gramenet B, Gimnàstica Iberiana, Igualada i Guíxols.

terra ha dit...

Bomba a la primera catalana: El Poble sec fitxa a Claudiu Raducanu, aquell davanter del steaua de Bucarest i també ex de l´Espanyol, com poden passar aquestes coses? el jugador rumanés te 33 anys.

Al final el jugador i pichichi de la categoria de la Gramanet B va jugar amb el filial i no pas amb el primer equip com es comentava a mitja setmana, i ademés va marvcar el gol del seu equip.
Ja veureu com al final el nostre jugador Pucchi el superarà amb gols.

ordalenC ha dit...

tens rao terra,ha fitxat fins a final de temporada,m'ha sorpres molt pero aixi esta el mon del futbol,m agradariasaber el que li donen alla!
tambe he pogut veure un jugador del prat.sergio cirios,que ha fitxat aquest any,on l any passat estava jugant al ekip grec del atromitos de la primera divisio grega!el futbol no para de sorpendrens!
x cert previa,rafa vilchez fika que ha fixat x el pubilla cases,es l ex jugador vilafranqui?o no es deia rafa?no men rekordu pas...

ICV ha dit...

millor jugar pels matins aixi no es gasta tanta llum, l'Ajuntament s'estalvia diners i reduim les emisions de CO2 que contribueixen a l'escalfament del planeta ;)

vicenç ha dit...

L´equip tobogan= vol dir que es un club que no para mai de pujar a tercera i baixar a primera catalana, i són del equips favorits per pujar de categoria aquest any, també; i la veritat que una victòria al Municipal aquest proper diumenge seria un bon cop d´efecte per a nosaltres.
Es molt important continuar la ratxa de victories a casa per seguir al capdamunt de la classificació.

La prèvia ha dit...

@terra: Sí, jo també ho he llegit a Mundo Deportivo. Raducanu va jugar a l'Espanyol de gener a juliol del 2004 i va arribar procedent de l'Steaua Bucarest (ROMANIA). Posteriorment ha tingut una trajectòria amb alguns destins exòtics:
Arminia Bielefeld (ALEMANYA), SC Vaslui (ROMANIA), Guangzhou Pharmaceutical (TXINA), Nea Salamina Ammoxhostos (TXIPRE), AS Sorrento (ITÀLIA) i CS Universitatea Cluj (ROMANIA).
Óscar Muñoz va anar convocat pel matí amb el primer equip de la Gramenet però com no va jugar, va poder fer-ho amb el filial per la tarda.
@ordalenC: Efectivament, l'ex-vilafranquí Rafa Vílchez ha fitxat pel Pubilla Casas.
@ICV: Veus, no havíem pensat en aquests avantatges!
@vicenç: Ah, val. Jo sempre havia escoltat que se li diu "equip ascensor" però "tobogan" mai. Està bé la comparativa. Crec com tu que serà un rival difícil i que podria ser que "volessin" els primers punts del Municipal. Tant de bo m'equivoqui...

vicenç ha dit...

" Tobogan" ja que ara tinc l´edat de la canalla petita i me´n faig un fart d´anar als parcs infantils.
Tant tobogan com ascensor són dues paraules genials per aquest tipo d´equips que ens visita diumenge a la nostra vila.

Sherlock ha dit...

Bon dia! Visca l'Alcorcon! :)

Salut! Vaig a currar una miqueta!

josep sauleda ha dit...

El F.C. Vilafranca ha enviat un comunicat de premsa en el que comunica el nou horari d'hivern que s'iniciarà el proper dia 15 de nov. davant l'Iberiana amb l'inici dels partits a 1/4 d'1 i...
que s'ha donat la baixa com ajugador del primer equip a Hanza Cheick.
Com ho veus, Previa, el tema del jugador, jo penso que venir de Mataró és molt complicat i com que aportava poc a l'equip pot ser ha decidit quedar-se amb algun equip del Maresma.

espuxe ha dit...

maresme en tot cas

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: Segurament, hauran estat aquestes que esmentes algunes de les raons pel qual li han donat la baixa al Hamza. La veritat és que les estones que ha jugat no ha aportat allò que el partit (i el "míster") demanava en aquell moment. En descàrrec seu, val a dir que sempre ha sortit des de la banqueta i no ha tingut un partit com a titular per a demostrar la seva vàlua.
Saps si es té pensat buscar algun rencanvi? O si al quedar-se Via definitivament al primer equip, com tot sembla indicar, aquesta posició la cobriria ell? T'ho dic perquè l'Olesa ha donat la baixa a un parell de bons elements de la zona atacant que no ens anirien malament. Ara bé, s'amotllarien a l'acurat pressupost que tenim enguany?

Jordi ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = X
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (2-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = X2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1X
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

javindreu ha dit...

Osasuna - BARÇA = X2
ESPANYOL - Valladolid = 1X
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 2 (1-2)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

Anònim ha dit...

Sabeu on juguen i com els hi va els jugadors que eren al Vila la temporada passada?

Quinielista1X2 ha dit...

Osasuna - BARÇA = 1
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (3-2)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1X
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = X
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = X

sasgas ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1 x
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (2-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES =1 x
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = X
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = x

ordalenC ha dit...

ja veig que tothom aposta per el piera o empat!esperem donar un altre cop la sorpresa al mini camp de piera com fa 15 dies a la granada!

vilafranca 2 - masnou 1
puchi/via!

josep sauleda ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1X
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = X (2-2)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1X
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = X

Ibracadabra ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (1-0)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

Rai ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = X2
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (2-0)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES =1X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 2
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = X

Kimi ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 2 (3-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = X2
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = X
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = X (1-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = X
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 1
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

Pincis ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (2-1)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES =1 X
Vilanova B - LA MÚNIA = x
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = x 2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = 2
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANT-1 (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

Percy B. Suárez ha dit...

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = X
Reus - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Masnou = 1 (1-0)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA = X2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1
Piera - SANT PAU d'ORDAL = X
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Entrevista a Puchi a FutbolCatalunya.com.

Sherlock ha dit...

Bon dia bloggers!
Deixo la porra... Aquesta setmana una mica just pe`rò he arribat a temps!

Osasuna - BARÇA = 2
ESPANYOL - Valladolid = 1
Reus - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Masnou = 1 (1-0)
Suburense - ESPIRALL-LES CLOTES = 12
Vilanova B - LA MÚNIA = 1
Masquefa - FE AT. VILAFRANCA =2
RIUDEBITLLES - MOJA = 2
LES CABANYES - La Pobla Claramunt = 1X
Piera - SANT PAU d'ORDAL = X
DIADA CASTELLERA DE TOTS SANTS (3 de 10 dels Castellers de Vilafranca) = X (es a dir carregaran!!)

terra ha dit...

He quedat acollonit, resulta que al Manou li han picat 4 penals en contra i cap a favor, també es bó que l´arbitre d´aquest diumenge ha xiulat 3 partits i tot han estat victories locals.
Prèvia no veus en aquest blog que aquest any tothom diu la travessa i poca gent comenta poca cosa més? que els hi passa? ningú en parla de la pregunta formulada aquesta setmana entorn del nou horari?

Anònim ha dit...

Les Cabanyes 1-Pobla Claramunt 4
Molanta 4 - Vilanova Cami 1
Vista Alegre 1 - Monjos 0
Sant Cugat S. 5- Fatima 1

Percy B. Suárez ha dit...

Estic d'acord amb Terra, i jo m'incloc, hauriem de parlar més del FC VILAFRANCA en el blog, fem molta travessa i persones que opinen sobre si un posa un pronòstic o un altre a la seva travessa. Cony que tothom posi el que cregui, tots som d'algun equip i si la gent opina que el nostre equip no guanyarà, no passa res, respectem l'opinió. El FC Vila és el més important en aquest blog crec jo, vaja si no em contradiu el seu creador.

Força Vila i demà tres puntets més

satèlit ha dit...

Pellissa i demostració de la Pobla de Claramunt al camp de les Cabanyes!!, tansols un únic encert en aquest resultat: el Vicenç.
El pronòstic del barça també ha fet mal a quasi tots els quinielistes.
Començem bé.

tera ha dit...

Derrota del líder: la Gramanet B al camp del Rubí per 4-1 i sense el crack Fernando Kroeff en l´equip local per una dura sanció al jugador que restrejava, crec que es de 4 partits.
Canviant de tema els VERDS no han pogut assolir el seu objectiu i el castell de deu pisos ha quedat en intent i pertant un 1 a la travessa.

La prèvia ha dit...

@terra: Lo de l'àrbitre si és bo o no t'ho diré quan acabi el partit. A mi no em fa gràcia cap ni un.
Referent als comentaris no ens podem queixar. Hi ha altres blogs d'equips de la categoria que en tenen molts menys. Potser sí que hi ha setmanes que no hi ha gaire moviment, però si tenim temes a parlar la gent opina.
I sobre lo del nou horari, a la secció Cartes dels lectors d'El 3 de Vuit hi ha un escrit d'un soci vilafranquí donant la seva opinió. Us el deixo per a qui no l'hagi llegit:

Un soci decepcionat
M’adreço amb aquesta carta a la Junta Directiva del F.C. Vilafranca per expressar el meu desacord amb la decisió de fer jugar els partits a casa els diumenges al matí a partir del 15 de novembre.
A l’assemblea del mes de juliol es va quedar en provar-ho un parell o tres de partits però mai fer-ho durant quatre mesos seguits. Alguns socis allà presents, que vàrem votar en contra, vam renovar el carnet (amb la conseqüent derrama) amb la idea d’anar al Municipal els diumenges per la tarda i no pas al matí ja que no ens anava bé. Ara, una vegada ens han cobrat la quota, ens trobem que no podrem assistir als partits i veiem que hem llançat els diners. Aquesta només és una prova més que al soci només se’l té en compte a l’hora de pagar i mai per decidir el que ell vol. A tot això, cal afegir l’agreujant que la temporada passada es va fer una enquesta entre els afeccionats i va guanyar clarament el jugar per la tarda.
També voldria comentar que dilluns a la tertúlia d’Esports 21 de Ràdio Vilafranca, un dels tertulians va defensar el fet de jugar els matins en nom dels socis. Mal fet. Que doni la seva opinió, però que no parli en nom dels socis perque no tothom pensem igual que ell. Fins i tot el jugador Puchi va dir que preferia jugar per la tarda!
Malgrat tot, continuaré sent soci els anys que faci falta, indiferentment de l’hora a la que es jugui, perquè les persones passen però l’entitat perdurarà.
Així que només em queda que dir-vos que passeu una bona Castanyada, Bon Nadal, Feliç Any Nou i fins a Setmana Santa!
Amb lo bé que va l’equip ara i no ho podré veure...

Rafael Iniesta Ríos
Soci del FC Vilafranca

La prèvia ha dit...

@terra: No ha estat 4-1 sinó 5-1!!! El gol de la "Grama" l'ha fet el pitxitxi Óscar Muñoz.

Rubí 5-1 Gramenet B
Montcada 0-1 Igualada
Montañesa 3-1 Guíxols
Poble Sec 2-1 Tàrrega
Santfeliuenc 0-1 Sants

vicenç ha dit...

Bons resultats pel matí i contundent derrota del líder(5-1), això es bona senyal i avui ho hem d´aprofitar amb una nova victoria a casa.El rival d´avui pot ser dificultós pero els homes de Puchi han de continuar ferms com a locals.
La carta del tres de vuit m´ha sorprès, pero està molt ben redactada i ho sentim molt pero ho hem de provar jugar en horari matinal i després treure- hi una conclusió.
Gràcies.
Els castellers de vilafranca no han aconseguit el castell de deu pisos, pero algú hem pot dir la resta de castells que s´han assolit? he pogut veure la torre de nou , i la resta?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Osasuna 1 - BARÇA 1
ESPANYOL 1 - Valladolid 1
Reus 7 - VILANOVA 0
VILAFRANCA 2 - Masnou 1
Suburense 0 - ESPIRALL-LES CLOTES 3
Vilanova B 3 - LA MÚNIA 3
Masquefa 0 - FE AT. VILAFRANCA 0
RIUDEBITLLES 1 - MOJA 2
LES CABANYES 1 - La Pobla Claramunt 4
Piera 3 - SANT PAU d'ORDAL 3

terra ha dit...

No entenc el resultat del Kimi amb el pronòstic del Vilafanca: li posa un 2 i després diu(3-1), com es menja això?

ordalenC ha dit...

piera 3 sant pau ordal 3
partit amb empat just encara k ens hagin empatat faltant 5 minuts!
0-1,1-1,1-2,2-2,2-3,3-3!
nosaltres nem continuant i destroçant quinielas jaja
semana que ve ens ve el cubelles,equip molt dificil!


puxi seleccio!