diumenge, 24 d’octubre del 2010

Un nou efectiu per a Puchi

El migcampista Erik (Gramenet B) serà, en els propers dies, la nova incorporació del degà penedesenc i vindria a reforçar les posicions de la zona ampla mancades d'efectius després de les marxes de Piñol i Elvis (que ha fitxat pel Rubí). Ahir ja se'l va veure presenciant el partit dels seus futurs companys a Sant Adrià.
Us deixo les dades d'aquest jove jugador:

ERIK Aleixandri Colomo (25/01/90, Barcelona):
Si repassem la seva etapa formativa de Futbol Base, podem observar que ha passat per gran quantitat d'equips: Escola TARR, UE Sants, FCB Escola, FC Barcelona, Fundació Ferran Martorell, UD Cornellà, UE Sant Andreu i CE L'Hospitalet.
Un cop acabada la seva etapa com a juvenil, la Temp. 2009/10, va fitxar pel Poble Sec (l'equip del seu barri) on hi jugà fins a final de temporada amb les següents estadístiques: 35 Partits jugats / 6 TG - 1 TV / 5 Gols
Aquest estiu havia recalat en el filial de la Gramenet on fins a dia d'avui només ha jugat 2 partits de Lliga a 1a Catalana.

15 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Tansols ha jugat 2 partits a primera catalana aquest any i ja pot fixar per un tercera com el vilafranca?
Quins altres noms hi habia en cartera per poder fixar també?

satèl.lit ha dit...

Jo diria que el Josep Sauleda n´ha endivinat 5 d´encerts a la travessa i no pas 6 com has apuntat.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Això no té res a veure. O no te'n recordes de quan fitxàvem jugadors de 2a B i després no responien a les expectatives.
No, no, compta-ho bé. Són 6 encerts, eh.

satèl.lit ha dit...

I que me´n dius de la propera jornada, ja saps que hi ha algun partit que es disputarà en dilluns 1 de novembre degut a que es festa.
El premià ha canviat d´entrenador i de forçes jugadors de la plantilla.

satèl.lit ha dit...

ok, 6 encerts.
Perdó m´he confòs amb el reconte.
Ja veus que estem en totes, tot i no participar-hi amb la travessa.
M´agrada.

vicenç ha dit...

Per molt anys Lluís, que passis unn fantàstic dia del teu aniversari.

Anònim ha dit...

ami tmpoc em satisfa massa aquest fitxatge, q un jugador q juga tansols 2 partits a primera catlana, el fixi un equip de tercera... mol extrany, sera molt amic del puchi dl barri del poble sec pq sino no ho entenc.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: No ho sabia. Quins partits es juguen dilluns?
@vicenç: Gràcies de nou.
@anònim 13:17: Esperem a veure'l jugar, no? Em fan gràcia aquests judicis de valor sense que el noi encara no hagi debutat. També es podria haver dit el mateix d'Eitán que venia de jugar a Preferent amb el Viladecans (i tots sabem el resultat que està donant) o de Joan Torrents que ha fet el salt de 2a Regional a 3a Divisió (i amb bona nota!).

satèl.lit ha dit...

Gavà -Premià, es jugarà el dilluns segons el seu blog.
Tens raó esperem a com juga el nou fitxatge.

Anònim ha dit...

FC Vilafranca, grans per dins i per fora, moltes felicitats pel partit!

Lluís, moltes felicitats mestre! tinguis feliç aniversari i per molts anys més.

Anonim 13:17: En relació al teu comentari, plantejo questions per si ens poden servir per buscar resposta:

1. ¿Creus que Puchi-fill, forma part de la plantilla per parentesc o pel que aporta a l'equip?

Jo crec que es guanya el seu lloc fins i tot a cada entrenament.

2.¿Quin nivell d'exigencia creus (en %) que hi ha a la banqueta del fc vilafranca?

El doble del que puguem pensar i no m'equivoco.

3. ¿Creus que es moment de dubtar d'en Puchi-entrenador d'aquesta manera tenint en compte la trajectoria a les 3 ultimes temporades del fc vilafranca comparant la relació resultat/objectiu/pressupost?

Puchi s'ha guanyat el benefici del dubte a pols, no crec que ningú estigui en posició ara per ara de dubtar de les seves decisions com a entrenador pel que fa a fitxatges al menys.

En Erik veig un jugador jove i amb potencial a l'espera d'una oportunitat. Si pel que sigui no s'adapta... ja sabeu quin peu es calça al fc vilafranca. Valdrà la pena donar-li la oportunitat si en puchi així ho creu.

Salut a tots companys, fins la proxima! Un plaer llegir-vos sempre, i perdó pel totxo!!

La prèvia ha dit...

@anònim 15:50: Gràcies per la felicitació! Imagino qui ets...
En relació al que comentes del nou fitxatge, comentar-te que el "míster" (a Esports 21) ha comentat que és un jugador jove i que poc a poc anirà entrant a l'equip donada la seva joventut. De fet, només el seu segon any d'amateur. A més, l'explicació a la poca participació enguany amb la Gramenet B ve donada perquè va patir una lesió a la pretemporada que l'ha mantingut inactiu fins fa un parell de setmanes. I una altra dada: la temporada passada va marcar 5 gols a 1a Catalana. Crec que per un migcampista no està gens malament.

terra ha dit...

M´ha agradat molt l´entrevista a Torrens, ha parlat molt correctament i per posar un pero, no he encaixat massa bé quan el mister li ha dit lo de jugar en les 2 categories segons les necessitats de la setmana i després esmentar el fitxetge de 2 nous jugadors i un precisament en el lloc que ocupa en Joan, migcampista.
Ha estat un cop baix.

La prèvia ha dit...

@terra: No t'equivoquis, precisament en Joan Torrents ha destacat el fet que el "míster" fos sincer amb ell a l'inici de temporada (sobre lo d'alternar el primer equip i el filial). I tranquil, que hi haurà minuts per a tots. Entre lesions, sancions,... segur que tots gaudiran de la seva oportunitat.
A mi també m'ha agradat la seva intervenció. A destacar d'aquest noi, a banda de les seves qualitats futbolístiques, la humiltat, l'educació, el treball i el sacrifici (valors molt importants per a en Puchi i per a qualsevol entrenador).

Anònim ha dit...

Quins iluminats alguns d'aqui el blog, criticant ja el fitxatge d'un nano jove que ve de 1a catalana. I què? Que som l'Inter de Milà o què? Molts jugadors d'aquesta plantilla ni sabien què era la 3a divisió. Preferiu que fitxin "promeses" com Juanje, Ricardo, i tota la colla de mercenaris que van passar fa uns anys? No fotem home.

satèl.lit ha dit...

NOOOO, aquests noms no els vull sentir mai mes!!!!
Donem confiança aquests nous joves jugadors , que de ben segur que ens faran passar tardes molt bones de futbol.