diumenge, 11 d’octubre del 2009

Ha fallat la punteria

UE Tàrrega 2 - FC Vilafranca 2
Només la manca d'encert ha privat al degà penedesenc de tornar de la capital de l'Urgell amb els tres punts al sarró. Per joc i oportunitats, el Vilafranca mereixia guanyar de llarg però, com tothom sap, el futbol es regeix per marcar més gols que el contrari.
Tampoc podem dir que la sort ens ha donat l'esquena, perquè en els dos gols el porter local ha contribuït i de quina manera. En realitat, el que ha passat damunt del Municipal de La Plana es pot resumir amb aquell tòpic de "qui perdona, ho acaba pagant".

Ens hem passat la setmana debatent si Via tenia lloc al primer equip, o devia continuar al juvenil, o donar el salt a un Divisió d'Honor l'any que ve,... Ell mateix (i el "míster" en utilitzar-lo com a primer canvi, per la lesió de Valerio al quart d'hora) ens ha tret de dubtes amb un partit notable (només li ha faltat el gol) demostrant que no només pot jugar a 1a Catalana sinó ser un davanter que aporti a l'equip allò que Puchi vol: lluita, classe i ofici.
Abans de començar, pensàvem que sumar un puntet no estava malament; amb l'1-0 signàvem l'empat amb els ulls tancats; però després de capgirar el marcador i encaixar un gol a dos minuts pel final, et sap a poc. Almenys a mi.
Objectiu? Fer-lo bo amb una victòria a casa (on encara estem imbatuts) diumenge vinent amb el Vilassar de Mar.

Gran Reserva: Haver complert més de la meitat dels desplaçaments "llargs" que tenim aquesta temporada. Ja només queden Tortosa i Guíxols (tots dos a la 2a volta). Ara toca "ruta" per l'àrea metropolitana de Barcelona.

Vi picat: Se suposa que en els camps de futbol no esta permés vendre begudes alcohòliques, oi? Doncs, m'ha sobtat veure a la tribuna del Municipal targarí una afeccionada bebent tranquil·lament una cervesa i, per a més inri, directament des de l'envàs de vidre! (I no l'ha dut de casa, que estàvem davant quan li han venut al bar del camp).

87 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J6:

Jordi i vicenç = 7
vil4fr4nqu1 i Quinielista1X2 = 6
La prèvia i Eloi = 5
sasgas, javindreu, Rai, Pincis, Raimon4barres i josep sauleda = 4
Kimi = 3 (TG)


Classificació General:
Jordi = 40
sasgas = 37
La prèvia i Eloi = 36
Rai = 34
javindreu, vicenç (1 TG) i josep sauleda (1 TG) = 33
ibracadabra = 32
Pincis = 31
vil4fr4nqu1 (2 TG) = 28
Raimon4barres = 23
Kimi (3 TG) = 18
juntos podemos los cruisantiños i Quinielista1X2 = 13


JORNADA 7: 18/10/09 (Pronòstics fins el 17/10/09 a les 15:00 h.)
València - BARÇA = 1
ESPANYOL - Tenerife = 1 2
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (1-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = X2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = X
Piera - MONJOS = 1
---
MOLANTA - Jov. Ribetana
Vista Alegre - MOJA

per sopar robellons.... ha dit...

Efectivament , ja no hi ha debat, l`Eric Via , te lloc al FC Vilafranca , te rapidesa , colocasiò , es valent , sap protegir la pilota i a mes es de casa , que mes se li pot demanar ?.
Avui no se li pot discutir res a l`equip , ja que han fet un gran partit , completament injust el marcador , la victoria tenia que aver estat el premi , tot i que no es dolent l`empat aconseguit ..., Sense pretende ser entrenador , ja que tenim al Puchi , i a mes crec que u esta fem molt bè ., sap moure sobradament les "FICHES" , que disposa, a las mil maravelles ,a mes els i treu un rendiment "especial " als seus jugadors , se que no es amant de fer canvis quant les cosas funcionan , pero jo particularment trovo a falta una mica mes de protagonisme dels Moral, Roca , Costa , tot i que estic segur que al final , acabaran jugan , qualiat els i sobra.
Prèvia , tens rao , ampolla de vidre ,no era cerveza , sino una "CLARA" , i la contestacio per part de la dependenta , "TE LA POTS EMPORTAR , SEGUR QUE NO LA LLENCEU AL CAMP ELS DE VILAFRANCA SOU BONA GENT"...............

La prèvia ha dit...

@per sopar robellons....: Sí, és veritat. No cal fer publicitat, però era una "Damm Lemon", oi?
I tant, si som bona gent...
@ibracadabra: Què t'ha passat aquesta setmana que no has fet travessa? Amb lo bé que anaves a la General...

Percy B. Suárez ha dit...

Hauria d'estar prohibit prohibir la cervesa als camps de futbol, quan fa aquell solet i et fots una birreta veient futbol, collons que bé que es posa, i al que no se li posi bé de seguida se sap i que no entri, però futbol i birreta amb pipes, crec que va associat...
VISCA EL FUTBOL AMB BIRRETA DAMM INCLOSA

La prèvia ha dit...

@raimon4barres: Pot ser sense alcohol la cervesa també. O no?

@BLOGGERS: Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
En què ha millorat l'equip en relació al de la temporada passada?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quin camí s'ha de seguir amb Eric Via?
Continuar el procés de formació amb el Juvenil = 54 %
Fer-lo jugar amb la Fundació a 2a Regional per potenciar el filial = 2 %
Donar el salt definitiu al primer equip de la mà de Puchi = 44 %

no soy kien pensais ke soy ha dit...

Vaya tela con el fenomeno del video. Presi fichalo.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"no soy kien pensais ke soy" per molta punteria que tingui el personatge del video si no sap regatejar malament... ja hem tirat els diners en jugadors més galàctics i mira com ens va anar.
M'ha anat força bé aquesta setmana la travessa, llàstima que l'empat hagi estat a 2 i no a 0 que hagués encertat el resultat i hagués guanyat la jornada.

Ibracadabra ha dit...

Bé, la vaig fer però per el que es veu, no es va penjar correctament i ja no hi vaig para més atenció. Llàstima, amb lo bé que anava, però ho remontaré.

satèlit ha dit...

Prèvia, hauries de dir també tots els resultats de la travessa anterior!!!.
Bon resultat a Tarrega, la llàstima que ens empatesin a falta de 2 minutets, s´ho van arribar a merèixer??.

satèlit ha dit...

També voldria preguntar si algun concursant ho endivina tot al complert( sense encertar el resultat del Vila), s´emporta algun punt EXTRA???
Ha passat en alguna setmana de les que portem? crec que no, oi?

La prèvia ha dit...

@no soy kien pensais ke soy: El vídeo era una forma de reivindicar la mala sort que vam tenir a l'hora de definir les jugades però, pensa-ho bé, segurament només hi surten les imatges on encerta amb la pilota en el seu objectiu. Quantes hores es deu haver passat aquest noi intentant-ho sense èxit?
@vil4fr4nqu1: Vas començar malament però, poc a poc, vas remuntant el vol. La Lliga és molt llarga...
@ibracadabra: Errors com el teu no et poden passar... Bé, trànquil. Et dic el mateix que en el comentari anterior: queda temps encara.
@satèlit: Els resultats estan posats però en el post de la setmana passada, ja que així tothom els pot comparar amb els seus pronòstics sense canviar de finestra.
No s'ho van merèixer. El resultat just hagués estat un 2-5 o 2-6 tranquil·lament.
No, no ha passat mai. És que no és fàcil perquè sempre hi ha aquell resultat que, a priori, el veus clar i acabes fallant-lo. Els "3 punts extra" només es donen en cas que guanyis tres setmanes consecutives.

PD: Per cert, en Jordi els podria assolir si guanya aquesta setmana de nou.

Sherlock ha dit...

Doncs jo ja fa dos setmanes que no estic massa fi. La passada com sabeu em va salvar encertar l'1-0 del Vilafranca i aquesta no he anat massa sobrat no.. Però crec que hi ha hagut resultats atípics en els equips de preeferent en avall. Que en penseu?
Per cert, bona victoria contra els vostres "amics" del Cassà :)
El partit va ser feixuc perquè van plantar no un autobus no... més aviat era una nau espacial de gran que era.. Però un golàs magistral de falta directa que el bo del Jarabo va etzibar per tota l'esquadra va resoldre el partit.
Per cert, em continuo pensant la porra per aquesta setmana a veure si em va una mica millor :)
Salut des de Vilanova!

satèlit ha dit...

Continuo sent de l´opinió que si haguès algun participant en la travessa fes un COMPLERT alguna setmana hauria de tenir un premi de 2 puntets extra, que n´opineu els demés?
Mireu que es molt complicat i seria del tot just.
Enhorabona Jordi pel teu liderat i pel que veiem el Kimi aquesta setmana haurà de descansar, 3 targetes grogues li obligarà a tansols a mirar-so. Mala sort.

Anònim ha dit...

El que fa la web del Tarrega deuria marxar de pont del Pilar.
S´haurà quedat atrapat en les retencions de tràfic??

terra ha dit...

de quin video parleu? i on es pot veure?

terra ha dit...

Prèvia qui era l´arbitre d´ahir? i que tal ho va fer?

Percy B. Suárez ha dit...

Prèvia, respecte a la teva pregunta si la cervesa ha de ser o no amb alcohol, ja he dit que prohibit prohibir, però si haig d'escollir, amb alcohol i si pot ser Damm millor, o alguna artesanal d'aquestes que es fan ara de curt tiratge, però crec que al futbol li podriem aplicar varies paraules que les podriem ficar en el mateix sac... pipes, cerveseta, cafè,"carajillo", ràdio amb auriculars, bufanda, rifa, entrepà... i tot això no es pot deixar perdre... cervesa sense alcohol?? amb tots els respectes... mariconades les justes.

La prèvia ha dit...

@Eloi: Sí, ningú pensava en la derrota de l'Espirall-Les Clotes a casa, per exemple.
Me n'alegro que als Jarabo, Eloi, Triguero, Valldosera,... els vagin bé les coses. Aquests sí que són "amics" i no com els que dius tu. ;)
@satèlit: Està bé la teva aportació (i de cara a l'any vinent es pot plantejar el fet de premiar qui faci un ple en una jornada) però ara ja hem començat amb unes normes i no les canviarem pas.
I no són 3 targetes grogues sinó 5 les que comporten "jornada de descans".
@anònim 22:09: Tens raó, no està actualitzada. El crack d'en "Dani" ho farà quan pugui. No pateixis.
@terra: Osti, sembla que "estiguis a la Lluna"... (i perdona per l'acudit però m'ho has posat fàcil). Ens referim al vídeo que hi ha al "post" d'aquesta setmana!
Bé,... si parlem del col·legiat d'ahir (el gironí Rubio Ponsatí) et diré que no em va agradar gens (tot i el que pugui dir el meu company Sória). Va fer un d'aquells arbitratges que jo en dic sibil·lí perquè, sense fer res descarat, et va xiulant faltetes i faltetes mentre que les mateixes a l'altra banda no en veu cap. Per postres, en un gest volent donar a entendre que no estar ajudant als de casa, li ensenya targeta groga a l'entrenador local i encén encara més al públic. Sí t'he de dir, que els dos gols que ens van anul·lar eren fora de joc (el primer claríssim i en el segon l'assistent està ben col·locat i ho veu millor que ningú altre).

javindreu ha dit...

Prèvia, tu ets culé no?Ja et val posar-li un 1 als valencians aquests. Ara em vindràs amb el rollo de les seleccions.

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = 1X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = X2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1
Piera - MONJOS = 1

terra ha dit...

perdona prèvia i poder si que estic a la lluna pero el video ni al post ni enlloc el veig.

La prèvia ha dit...

@raimon4barres: Val, m'ha quedat clar. Afegeixo a la teva llista dues "olors" típiques dels camps de futbol d'abans: la del puro/caliquenyo que s'està fumant el senyor del costat o la de Reflex a dins del vestidor de qualsevol equip.
@javindreu: Sí, soc culé, però et donaré els meus arguments:
1) El que tu dius del "Virus FIFA". Després de partits internacionals amb les seves seleccions, sempre li ha costat guanyar al Barça. I té homes importants tocats com Xavi o Iniesta.
2) Mestalla és un dels camps més difícils de la Lliga (i t'ho dic per experiència ja que la temporada passada vaig poder "gaudir" de l'ambient hòstil que s'hi respira).
3) El València, tot i el dubte de Villa, té un equip amb gent molt perillosa al davant (Mata, Silva, Pablo, Zigic,...).
@terra: Doncs està al bell mig del "post" d'ahir titulat "Ha fallat la punteria". Potser és que el teu navegador és molt antic i no te'l reconeix però, en principi, no hauries de tenir problemes per a veure'l.

terra ha dit...

Hi tant que deu ser antic el meu navegador perque jo no hi tinc pas res de res al bell mig del" ha fallat la punteria".
Que hi ferem!!.
Quin arbitre tindrem diumenge contra el Vilassar?.
Els hi heurem de tornar a deixar la samarreta per poder jugar als nois del vilassar com en varies ocasions?
que al final sempre ens foten algun puntet aquests del meresme.

Percy B. Suárez ha dit...

Hola, bé només dir-vos que he creat un grup al facebook amb el nom de...

RAFA MORAL...400 PARTITS JA!!!

No dic que ja no hi hagi jugadors d'aquest tipus, amb amor a uns colors, però si que en queden pocs... El Rafa és l'únic jugador de l'actual plantilla del FC Vilafranca que ha jugat amb el Vila a 3a Divisió, i que a l'actualitat li queden 8 partits per assolir els 400 partits amb la samarreta del degà pendesenc... jo ara mateix em poso dret davant l'ordinador i dic...
-COJONES PUCHI QUE LOS HAGA YA TIO,
QUE TE OÍ EN EL CANAL 33!!!!!!!!!!!!!!!! QUE RAFA ES COMO TU, QUE NO SE COME A NADIE, DALE OTRO PARTIDITO; VENGA HOMBRE QUE EL JUEGA PALANTE COMO A TI TE GUSTA!!!!!!!!!

MORAL FOREVER

La prèvia ha dit...

@terra: Pots consultar lo de l'àrbitre al web de la prèvia (que ja està actualitzat).
Pel que fa a les samarretes, alguns anys va passar el que comentes però la temporada passada ja van venir amb la segona equipació tota de color blau.
@raimon4barres: Boníssim!!! Jo ja m'hi he afegit!
Us deixo l'enllaç per a tots aquells que esteu al Facebook i us vulgueu afegir:
RAFA MORAL... 400 PARTITS JA!!!

terra ha dit...

Alel.luia, per fi he vist el video, es bestial, aquest xicot l´hem de fitxar ja!!!.
Algú pot saber si es del tot cert ,hi d´on pot ser un jugador d´aquests tipus?.

vicenç ha dit...

València - BARÇA = x
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = X (1-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 1X
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1-2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = X
Piera - MONJOS = 1

per sopar robellons ha dit...

lo del video d`aquet "pilotero" es un montatge, gracies a les tecniques de l`ordinador, no fa pas mases dies , ensenyaren com u feien , agafan de mostra les cistelles del RIKY RUBIO, en l`anunci k se sta emeten de las amburgesas

vicenç ha dit...

Bones previa ,i demés. Avui he escoltat al programa Que has dinat de COM radio que podem trobar a la web www.f.c.cat els posters del nostre equip preferit (de moltes categories).
Una altre noticia es que el Castelldefels fa els partits per la seva web del club i dona els partits en directe desde els Canyars amb un joystic amb tansols una camara a: u.e.castelldefels.com

La prèvia ha dit...

@terra: És real. Aquest noi és un francès nascut a Montpellier fa 34 anys que s'anomena Rémi Gaillard. És molt conegut a França per haver protagonitzat diverses bromes a modus d'esquetx i difoses por internet (entre les més conegudes, fer-se passar com a jugador, en la celebració oficial amb el president Jacques Chirac, a la final de la Copa de França del 2002).
Per als més curiosos, us deixo els enllaços amb el seu web oficial i els vídeos del seu canal al Youtube.
@per sopar robellons: Lo del Ricky Rubio s'intueix clarament que és un muntatge, però lo d'aquest tipus ja es veu que és veritat... No em desil·lusionis a la parròquia, home...
@vicenç: Això del póster ja ho vaig escoltar i tot sembla un negoci per la FCF.
I lo dels partits retransmesos pel web del Castelldefels no ho sabia però imagino, pel que veig, que deu fer servir el mateix sistema que la temporada passada el Montcada.

satèlit ha dit...

Veig que aquesta temporada hi ha força renovada la fornada de nou arbitres a primera Catalana, Esperem que el d´aquest diumenge ho fagi tan bé com els que hem tingut fina ara al municipal vilafranquí.
A tu prèvia que tal et sembla l´arbitre de diumenge, el coneixes?

josep sauleda ha dit...

Hola Previa i bloguers.
Ja es pot visitar la nova web del Vila, és:
futbolclubvilafranca.cat
Una cosa, no el poseu a la barra del google que encara no el trobareu, però si a la barra on es posen les adreces, es a dir,
http://www.futbolclubvilafranca.cat
Com podreu veure éstà en construcció en alguns dels apartats.Mica en mica s'aniran introduint els nous conceptes i millores.

La prèvia ha dit...

@satèlit: Dels dos partits que ens va xiular la temporada passada només el vaig veure amb el Morell a casa. I, francament, lamentable... Al blog vaig escriure el següent:
"... L'espectacle avui però, més que els futbolistes, l'ha posat l'àrbitre. Un senyor que des del primer moment s'ha dedicat a xiular en contra del Vilafranca descaradament amb una mania persecutoria acusada en excés. I per a mostra, un botó: 26 faltes assenyalades al Vilafranca per 10 al Morell, un penal en contra (claríssim, val a dir-ho, però precedit d'un còrner inexistent) i 11 targetes grogues més 2 vermelles per al degà pendesenc per només 1 groga als visitants!!!
Per a més inri, els assistents no n'han encertat una ni de casualitat en les seves decisions. I un d'ells ha tingut la lluïdesa encara d'aixecar el banderí assenyalant fora de joc en un servei de banda!!! Desastrós. ..."

Per tant, tu mateix treu les conclusions que creguis conevenients. Les persones a vegades canvien. Donem-li un vot de confiança...
@josep sauleda: Home! Gran notícia! Ja tocava tenir un web a l'alçada d'un club com el nostre. Tranquil que ja t'aniré dient quines coses s'han de millorar. Seré el teu "pitjor malson"... (Jajaja, es broma...)

Sherlock ha dit...

Enhorabona per la nova web oficial del Vilafranca! Que la puguem disfrutar tots amb salut que és el més important! I si trobo algun punt de millora t'ho diré eh! Josep Sauleda! :) Ara sense conyes! Felicitats!!

Jordi ha dit...

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (2-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 1X
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1X
Piera - MONJOS = 1

Quinielista1X2 ha dit...

València - BARÇA = 1
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 12
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 12
Piera - MONJOS = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons he pogut saber, tot i que el club no ho ha comunicat encara de forma oficial, a partir del 15 de novembre, tot coincidint amb el partit corresponent a la Jornada 11 davant la Gimnàstica Iberiana, els partits del Vilafranca com a local es disputaran a les 12:00 h. del migdia.
La Junta Directiva ja havia proposat aquesta idea diverses vegades (sense gaire èxit entre la massa social) i ara, segurament amb la intenció de fer "baixar" més gent al Municipal, han decidit tirar endavant la iniciativa.

satèlit ha dit...

Veig que n
ingú confia en que tregui res de positiu els Monjos al camp del Piera, tothom de moment en la travessa a posat un 1 fixe.
Ai carai.

satèlit ha dit...

Crec que lo de l´horari hinvernal en fer els partits al municipal a les 12 del migdia pot ser tot un encert. Hi han un parell o 3 de mesos que costa molt baixar a les 5de la tarda, sobretot si plou o si fa molt de vent.
Jo ho trobo una bona proposta.

sasgas ha dit...

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = 2
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1 2
Piera - MONJOS = X

josep sauleda ha dit...

València - BARÇA = X2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = X (1-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 1X
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1
Piera - MONJOS = 1

josep sauleda ha dit...

Previa, perdona,voldria rectificar el Llagostera-Vilanova, posam un 1No se perqué tenia la mania que era Vilanova -Llagostera.

Rai ha dit...

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 2X
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 12
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1
Piera - MONJOS = X

ordalenC ha dit...

aviam si el vilafranca suma els 3 punts contra el vilassar i ens reafirmem alla a dalt de la classificiacio!quin goig veure al vilafranca alla dalt!esperm que duri i que durii!
x cert,aqeust diumenge partidas al municipal de la granada entre la granada i el sant pau!
veig que tothom aposta x la granada(logic)pero intentarem donar la sorpresa i amb una mica de sort ens podrem emportar els 3 punts!us adverteixu que podem donar la sorpresa encara que costara molt pero x ganes no seran!
x cert,partit retransmes x les camares de penedes tv!

Percy B. Suárez ha dit...

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = X
Llagostera - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1X
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 1
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1
Piera - MONJOS = X

La prèvia ha dit...

@satèlit: Veus? Ja t'han fet cas i un parell de bloggers han apostat per una X en el Piera-Monjos.
Jo era dels partidaris de jugar a les 17:00 h. (com sempre), però tampoc veig malament que es provi de jugar al migdia en les èpoques de l'any que fa més fred per mirar que vingui més gent.
Ah, una observació: pels matins també pot ploure o fer vent, eh (no és una exclusivitat de les tardes).
@josep sauleda: Ok, ho tindré en compte.
@ordalenC: La majoria aposta per la victòria local (entre ells jo) però aquest podria ser un partit de triple a l'igual que el Sant Cugat-Riudebitlles. Aquesta setmana la travessa no és fàcil, però... i quan ho és? Amb les setmanes que fa que la fem i encara ningú ha fet un ple. Sort pel diumenge!
(Entre tu i jo: m'agradaria que guanyèssiu, però estarà difícil perquè La Granada té molt bon equip).

satèlit ha dit...

pero que es això prèvia de declarar-te per uns colors???
La Granada d´en Solé pot fer història i una victoria mes els feria estar al capdamunt del tot i no deixart-ho fins al final de la lliga.
Que guanyi el millor.

La prèvia ha dit...

@satèlit: Jajajaja. No cal dramatitzar. És que el Sant Pau d'Ordal vesteix quadribarrat com el Vilafranca, home. A més, hi tinc amics que hi juguen i ho deia per això, per res més.
La Granada em cau igual de bé i s'ha de reconèixer que és dels pocs clubs de la comarca que treballen molt bé el Futbol Base. D'aquí els èxits que estan assolint darrerament.

per sopar robellons ha dit...

Prèvia . sobre tot el futbol base , juguen futurs "KRACS" ja u saps tù , jajajajajajaja , apart d`aquet comentari an interesos , reconec molt seriosament , k La Granada el Futbol Base u te molt en compte , sobrepasan an mes de 120 jugadors , se sta fem bona feina , a seguir en aquesta linea , ja k el futur de la comarca futbolistica , sta aqui, en la canaya...el k no tingui , u pot pasar malament, en un futur....

FCV ha dit...

Previa felicidades por llevar este blog muy bien!Te lo mereces!
alguien podria confirmarme la noticia que en el sant pau hay 2 juveniles y segun me han comentado de ttiulares ya?de que nombres se tratan?aver si me podeis informar un poco!sabeis si lo estan haciendo bien?muchas gracias!
Es un orgullo ver este blog con tanta gente!

Pincis ha dit...

València - BARÇA = x
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (2-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1X
Piera - MONJOS = 1X

terra ha dit...

Veig que la gent ho ignora força lo del canvi d´horari dels partits a partir del pròxim mes.
A mi ja em va bé.
que n´opinen els jugadors de la plantilla?

Kimi ha dit...

València - BARÇA = X
ESPANYOL - Tenerife = X
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = X
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = X2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 2
Piera - MONJOS = 1X

Sherlock ha dit...

Bona nit companys! Passo la porra per aquesta jornada. A veure si hi ha més sort que en les últimes. Per cert, LA prèvia, el partit LLagostera-Vilanova es juga demà a partir de les 17h. Ho dic per allò que avances resultats. Si vols quan el sapiga el poso al blog. Que me'n dius?
Salut per tothom i escalar posicions a la classificació porrera!!

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (3-1)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Barceloneta - LA MÚNIA = 1
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = X2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = X
Piera - MONJOS = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

València - BARÇA = X
ESPANYOL - Tenerife = X
Llagostera - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (1-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Barceloneta - LA MÚNIA = 1X
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = X
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 2
Piera - MONJOS = X

Em sembla molt bona iniciativa el canvi horari en temps d'hivern, més ara amb l'amenaça de la Grip A que ens hem de protegir més i millor. Estaria bé en el camp que regalissin mascaretes!

Anònim ha dit...

Vayaa tela con lo de Eric Via! parar de tokarlee los kojones ya q pareceis tontos!
hoy, entrena con el juvenil por practicar unos nuevos movimientos, nada le puede decir nada, en principio, es su equipo.
Luego tiene que ir a entrenar con el vilafranca, va a darle la mano a puchi i qe pasa?
"que haces con el juvenil, o estas aqui o estas alli, qe coño de movimientos con lo que llevas ia te los sabes, etc etc etc..en resumen bulla para eric!.. bastante lamentable
lo peor: le prohibe entrenar con el vilafranca i dice que no ira convocado este fin de semana.
pero puchi, qe te crees?
llevais semanas qe el xaval va de puto culo qe si juvenil qe si vilafranca qe si entrenos con unos con otros, a jugar a tarrega x hay, el xaval sin decir nada i haciendo lo qe se le manda, qe suerte tuvisteis de él en tarrega pq fue el mejor y de largo, y ahora vais i todo eso?
que pasa q cuando conviene hacerle ir de culo no pasa nada, y luego cuando a ti no te conviene o no te da la gana de contar con el encima le metes bulla?

esta bien, fundacion i vilafranca dandose ostias por él, el xaval sin saber que hacer i yendo d puto culo haciendo lo que se le manda, y ahora las ostias van para él que es el que menos culpa tiene?
vostros mismos, asi lo unico que va a pasar es que lo vais a perjudicar a ÉL, que quemareis a un xaval con muy buen futuro de 17 años, y que acabara por ir a otro sitio donde no haya tanta tonteria.

Asi que por el bien de todos, dejar de agobiar mas al xaval con este tema, y qe juegue con quien tenga que jugar. ;)

terra ha dit...

Anònim , crec que els teus comenatris están fora de lloc i penso que ja n´em parlat força sobre el cas Via i el v am donar per acabat.
El jugador tindrà la seva continuitat al juvenil i si algun dia a de reforçar el primer equip de la primera catalana, el noi podrà demostrar tota la seva qualiat i així acumulant minuts tot anirà molt millor per la seva carrera esportiva.

Anònim ha dit...

terra, si aixó que dius fos vritat, a mi em semblaria perfecta, pero pel que jo se aixo no es aixi eh, segons man dit, ara mateix via esta entrenant am el primer equip en comptes de amb el juvenil, aixi que es tot el contrari dl que tu dius, fins i tot puhi li ha insinuat segons l'anonim que si va a entrenar am el juvenils, no anira amb ells..que trii una d les dos coses..
crec que ls coses no es fan així, i lu ideal potser seria el que tu dius, pero això ho veu qi ho te que veure?

vagi be.

josep sauleda ha dit...

He estat a l'entrenament de divendres vespre del Vila. Eric Via estava entrenant i si no m'equivoco jugarà al davant junt amb Valerio i Puchi. Medina està lesionat. Em sembla que també jugaran els Peres, el Costa i el Roca.Tindrem un jugador de casa a cada linia? M'agradaria que s'hi afegís Moral i fariem un ple de gent de casa.

Ibracadabra ha dit...

València - BARÇA = 2
ESPANYOL - Tenerife = 1
Llagostera - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Vilassar Mar = 1 (2-0)
PB Cinco Rosas - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Barceloneta - LA MÚNIA = 1X
LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 2
LA GRANADA - SANT PAU d'ORDAL = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = 1
Piera - MONJOS = 1X

santa margarida ha dit...

Gràcies per no confiar ningú amb nosaltres( MONJOS) ara guanyarem i us ferem la punyeta a tots els quinielistes .

vil4fr4nqu1 ha dit...

Qui menteix aquí? L'anònim diu que no jugarà i el "josep sauleda" diu que sí? Em dóna l'efecte que des de l'entorn del Via -no sé si són amics o enemics seus- es vol embolicar-lo en una picabaralla entre club i fundació, tampoc sé en benefici de qui, si del club, de la fundació o del jugador, però si volen ajudar el jugador ho fan molt malament treient draps bruts.

Anònim ha dit...

boneees a tots!
Vilafranqui finalment el mal entes que hi va haver es va solucionar sense cap problema, Fundació i Vilafranca tot solucionat i Via va entrenar am tota la normalitat. I diumenge jugara am el vilafranca.

sang-cule cor catala ha dit...

"Vi picat" a la prupaganda del Real Madrid - Banesto amb la Visa que surt a la enquesta del teu blog. Que hi fot aixo aqui en mig d'un blog del Vila?? Hu pots treure?

La prèvia ha dit...

A veure, anem per feina!
@per sopar robellons: Doncs sí, per un club modest tenir un Futbol Base d'on nodrir-se és mitja vida i, a la llarga, el seu "modus vivendi". Són gent que dediquen moltes hores a la mainada i quasi mai se'ls reconeix la seva tasca.
Podríem esmentar també el Base olèrdola (per exemple) del qual se'n beneficien els equips del municipi (La Plana Rodona, Moja i Molanta).
@FCV: Gràcies. Sé que em van comentar alguna cosa sobre un parell de juvenils provinents del FB Espirall-Les Clotes però no et sabria dir els noms.
@Eloi: I tant, tu mateix quan sàpigues el resultat del Llagostera-Vilanova ens el poses aquí al blog.
D'igual manera, tothom que vagi a veure partits comarcals que entren a la Travessa pot penjar els resultats.
@anònim 22:44: Crec que el "tema Via" està solucionat tot i que a alguns els hi sàpiga greu com ha acabat. En teoria (i sobre la pràctica hauria de ser el mateix), el Vilafranca està per damunt de la Fundació i si el jugador és necessari pel primer equip no hi haurà res ni ningú que ho pugui impedir. D'aquí en endavant, malmeteu el que volgueu però no patiu que el jugador té el cap molt ben posat damunt les espatlles i sap perfectament el que vol. Via és un gran jugador (en edat juvenil encara) i serà un gran futbolista perquè, a banda de condicions, té la suficient maduresa per no fer cas de comentaris que venen de gent "anònima" i que, en molts casos, només pretenen fer-lo fracassar per a disimular el seu propi fracàs.
@josep sauleda: A mi també m'agrada el fet de veure "gent de casa" a l'aliniació. Però saps que m'agrada més? Que l'entrega, el sacrifici, la professionalitat i l'honradesa dels jugadors de l'actual planter envers els nostres colors fan que els veiem a tots iguals. Estàs amb mi?
@santa margarida: Mira, tant de bo! Al fi i al cap, la Travessa és una distracció més. El que compte és que els equips de la comarca estiguin el més amunt possible perquè això serà beneficiós per a tots.
@vil4fr4nqu1: Primer de tot, les mascaretes no caldran espero...
I ara seriosament, no cal fer-se la pregunta. Crec que el company Sauleda té més credibilitat (pels anys que fa que s'hi dedica i perquè va estar a l'entrenament) que un "anònim" que no sabem qui és.
@sang-cule cor catala: No ho he vist això que dius, però podria ser perquè són banners de publicitat contractats pel servidor que genera l'enquesta (miarroba.com). En descàrrega meva et diré que vaig mirar de trobar algun servidor en català i no en vaig trobar cap.
@BLOGGERS: Per acabar, una recomanació per als amants del cinema i del Vilafranca a la vegada. Aquesta nit, a les 02:15 h. per La 2, s'emet la pel·lícula "Volverás" (aquell film espanyol on el nostre "míster" hi té un petit paper com a propietari d'un bar a Barcelona). Tots aquells que no tingueu son, que arribeu de festa a aquella hora o us piqui la curiositat ja sabeu que fer. Molt recomanable la intervenció d'en Puchi.

VOLVERAS

Vicenç ha dit...

La pel.licula de la 2 que fan a les 2:15, està totalment prohibida veure-la als jugadors de la plantilla, ja que llavors no rendiran al màxim, tal com ho estan fent tan meravillosament fins ara.
Així que prèvia no donguis males idees, si voleu avui a Antena 3 fan : Familiy Man( un gran film) per si no voleu veure l´aborrit matx entre el Valencia-Barça,...jejejeje.

vicenç ha dit...

La travessa si la fem a última hora tens més possibilitats d´encertar- ho, ja que veus com jugadors com Xavi del Barça fan cuento i després resulta que podrà jugar.
També tenim el cas de Tamudo que ha portat fins al dia d´avui el mal rotllo al club i sort que Pochettino l´ha deixat fora de la convocatòria, a veure que tal es portarn els seus amiguets: De la peña i Luís García, a que el Tenerife al final s´emporta quelcom de positiu de l´estadi el Cornellà el Prat.

Anònim ha dit...

Tens rao Vicenç normalment els València-Barça solen ser partits molt avorrits, és més interessant veure un Espanyol-0-Xerez-0 això sí que és futbol en estat pur

josep sauleda ha dit...

Atenció quinielistes,

LES CABANYES - FE AT. VILAFRANCA = 2 (2-3)
SANT CUGAT SESGARRIGUES - RIUDEBITLLES = X (2-2)
--- (reserves)
MOLANTA - Jov. Ribetana 1 (3-1)
Vista Alegre - MOJA 2 (2-3)

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Més resultats dels partits jugats fins ara de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Llagostera 4 - VILANOVA 0
PB Cinco Rosas 3 - ESPIRALL-LES CLOTES 3
LES CABANYES 2 - FE AT. VILAFRANCA 3
SANT CUGAT SESGARRIGUES 2 - RIUDEBITLLES 2

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quina mala sort! No n'encerto ni un!
"Prèvia", no dubto de la paraula del "josep sauleda" era una pregunta retòrica, evidentment que té més credibilitat que un anònim.
"Vicenç" si a tu t'avorreix el València-Barça no te'l miris, però un partit de l'Espanyol és més avorrit que un monòleg del Montilla!!

vicenç ha dit...

Era una petita broma per a la prèvia i demés, pero la pel.licula que fan a la mateixa hora a antena 3 la veritat es que es del tot recomenable, questio d´anar fent zapping.
I el film de la matinada res de res , tothom a dormir que demà hem d´animar força al degà i guanyar els tres punts.

vicenç ha dit...

De moment 2 de 4.
He encertat el Riudebitlles i l´Espirall.
Com ha anat el partit de la fundació??, felicitats per la victòria.

terra ha dit...

Bomba a la ok lliga.
Roncato Vic 4- Patí Vilafranca 4.
Gran resultat al camp d´un del favorits.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Un altre partit de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

València 0 - BARÇA 0

@vil4fr4nqu1: D'acord, ho havia interpretat com si dubtessis de la seva paraula. Aclarit.
Tranquil, no t'amoïnis. Veus, ja encertes el Barça.
Doncs a mi em diverteixen molt els discursos del Montilla (el de "Polònia", eh).
@vicenç: Ara et van les comèdies romàntiques? Fora bromes, és una bona pel·lícula.
@terra: Tot i el puntet a la pista del Vic... em sembla que patiran i molt!
Va, un dia farem tertúlia d'hoquei al blog i el company Sauleda ens desenvoluparà la seva teoria sobre les possibilitats dels equips segons la qualitat dels jugadors que tenen.

PD: Darrerament toquem una varietat de temes... (JJ.OO, cinema, hoquei,...) Menys dones i política de tot lo altre!

josep sauleda ha dit...

Hola Vicens,(he anat a Les Cabanyes)
La Fundacio i Les Cabanyes han fet un partit que ho ha agradat, ha estat poc lluit i amb un arbitratge que ha portat a que els jugadors es posesin nerviosos.
Primera part.- 0-1 de Raul (13'). 1-1 Jaume (15'). 2-1 Jaume de penal (35'). 2-2 Touré (45'). 2-3 Carles (55').
Als 43 Les Cabanyes es queda amb un jugador menys Ferry,per doble groga (mans involuntàries).
Tarjetes: 8 grogues i 2 vermelles Les Cabanyes i 8 grogues i 1 vermella a la Fundació.
Si vols alguna cosa més demà t'ho explico.

vicenç ha dit...

Res mes Josep, merci.
Pero ja us ho habia dit millor mireu la pel.licula de la Tea Leoni(que està com un Deu) i no l´aburrit 0-0 de tv3.
Jo ho tenia força clar, la travessa una X fixe com una catedral.
Així que de lo que portem de dissabte 3/5 encerts...deunidó!!!!!.

La prèvia ha dit...

@vicenç: No està malament, però no ets el que n'ha encertat més de moment.
Jo de tu em quedava a veure "Volverás". La tinc en DVD i ara l'he donat un cop d'ull per sobre i, a part de la seqüència del Bar que ja tots coneixem, al principi de la pel·lícula en una timba de cartes, a la taula també s'hi pot apreciar jugant a l'altre entrenador (en Basilio Camacho) i al fill del "míster".

vil4fr4nqu1 ha dit...

Et veig molt content "Vicenç", no sé si per la travessa, per la pel·lícula o perquè ha empatat el Barça! A veure si guanyes la travessa perquè per lo que es refereix al teu Espanyol aquest any encara et donarà més disgustos.
Estic esperant a que comenci la peli però no sé si aguantaré!

satèlit ha dit...

Ke ha passat amb la golejada que ha enqueixat el Vilanova, Eloi?
Nosaltres l´any passat hi vam empetar(1-1) fent un dels millors partits fora de casa, i on ens vam merèixer guanyar els tres punts ja que ens els minuts finals els vam acorralar tenint 2 oportunitats genials, una va anar al pal.

javindreu ha dit...

Sí,satèlit, compara l'equip que tenia l'any passat amb el que té enguany ... No estan allà dalt per casualitat, mentre els hi funcioni la cartera ...

Anònim ha dit...

He vist que a la pag web del Vila (futbolclubvilafranca.cat) hi sorten els resultats on line de Primera Catalana

Anònim ha dit...

Qui no tingui internet al txt de TV3 tambe hi podeu trobar els resultats

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Barceloneta 3 - LA MÚNIA 2
LA GRANADA 1 - SANT PAU d'ORDAL 4
Piera 2 - MONJOS 1


@vil4fr4nqu1: Al final vas veure la pel·lícula?
@anònim 12:57: Sí, és un servidor extern que va actualitzant els resultats. Està extret del web Resultados-futbol.com
@anònim 13:11: Està molt bé la teva apreciació, però qui no té internet per a veure els resultats tampoc en té per llegir el teu missatge. De bon rotllo, eh.

albertolucci ha dit...

com esta el llagostera

la granada equip mes xulo del mon 1
santpau d'ordal estelar o.23 4

ya era ora k punxesin i sels i baxesin els fums,i asobre a kasa jajaajajajajajajajaajjjajaajjaaja

partit dur a les cabanyes doncs..

forza orejitas alves

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers! Com diria la prèvia anem per feina:

Satèlit: Encara m'estic recuperant del partit d'ahir... La veritat, pel resultat semblarà que el Llagostera va ser imparable. I home, si que va aprofitar les seves oportunitats. Però el pitjor va ser que el Vilanova va anar a passar la tarda a Llagostera. N'hi van fer 4 però perquè no van existir. No van jugar a res ahir. Ni les passades de 2 metres les feien bé. Els hi donaven al rival... En fi, la victòria del Llagostera es més que justa però el que em dol es la manera com ho van aconseguir. Es que no van posar ni la 5a velocitat. Van guanyar 4 a 0 anant al tram tram. Van guanyar 4 a 0 perquè ahir el Vilanova estava totalment desdibuixat i hagués perdut 4 a 0 amb un 1a regional.... En fi, a partir d'ara em penso que hauré de fer la porra pensant amb el cap i no amb el cor... En fi, hores d'ara encara no se el resultat del Vilafranca. Espero que hagueu guanyat, de debò.
Per altre banda, grandissim resultat l'aconseguit ahir a Vic al pavelló Olimpic de hockey! Felicitats!! Ara amunt amunt i fora que diria aquell.
El Vilanova va guanyar 2 a 1 al CP. Cerceda (Gallecs) i almenys vaig rebent bones noticies de l'esport sobre 4 rodes! :)
I la porra... De moment crec que aquesta setmana prou bé... A veure que ha fet el Vilafranca q encara no se el resultat i la web de futbol catalunya està colapsada!!!
En fi, com dic sempre i per davant de tot: SALUT!

ordalenC ha dit...

sorpresa a la granada!
com vaig dir 2 dies enrere,avisava d una posible ''bomba''en aquest partit i aixi ha estat i mes que merescuda x la nostra part!
minut 15 ja navem guanyant x 0 a 3!
aixi trencem la raxa de la granada k feia 2 anys i una mika mes que no perdia a casa!
ara semana que ve x fer millor akesta victoria a guanyar al masquefa a casaa!dema x ptv es veura el resum del partit!

Sherlock ha dit...

Ordalenc!! Jo ja ho vaig pronosticar a la porra ;) Enhorabona!