diumenge, 22 de novembre del 2009

Aquesta no és la via

CF Igualada 2 - FC Vilafranca 1
La setmana ha estat d'allò més moguda amb tot l'enrenou sobre el possible fitxatge d'Eric Via pel Nàstic. I dic possible, perquè, després que és donés per fet, ara sembla que estan oferint el jugador a altres clubs (Barça, Espanyol,...). És igual. El que s'ha pogut comprovar amb aquest assumpte (com ja s'intuïa) és que les relacions entre Fundació i FC Vilafranca ara mateix estan en una via morta i res indica que estiguin en via de solucionar-se a curt termini.

Ja referent al partit de Les Comes, tampoc són maneres com ha acabat el partit amb discussions i greus improperis al túnel de vestidors entre components d'un i altre equip. Segurament, i amb això no ho justifico que quedi clar, tot culpa del pèssim col·legiat que ha permés que els igualadins (encoratjats per una afició cridanera i maleducada) s'hagin passat tot el partit protestant i provocant davant la passivitat de la tripleta arbitral. A més, gol anul·lat per fora de joc dubtós, una vermella no treta als locals que hagués canviat el rumb del partit, faltetes i faltetes sempre en contra,...
Malgrat tot, no cal buscar excuses. Al Vilafranca l'ha condemnat, sobretot, la falta d'encert davant la porta rival i els errors defensius que ens han costat els dos gols. Això i la poca profunditat de banqueta d'una plantilla que, al meu paré, em sembla curta. Un parell més d'efectius li anirien de fàbula al míster per a poder completar les convocatòries i donar aquella petita dosi de descans a gent que està al límit i que ha de jugar perquè no n'hi ha més. En aquest aspecte, també, la Junta i/o el Cos Tècnic haurien de fer via per a buscar aquests possibles reforços.

Gran Reserva: Després d'una derrota poques coses bones pots trobar... però, a efectes de classificació, mantenir el liderat doncs t'alleuja la mala baba amb la que te'n vas a casa.

Vi picat: La greu lesió de Ribalta, jugador de l'Igualada. En una acció del joc, ell tot sol, ha notat quelcom al seu genoll que no anava bé i ha caigut a terra amb clars síntomes de dolor. Els pitjors presagis s'han complert quan el futbolista ha hagut d'abandonar el terreny de joc en banqueta (a falta de llitera) per a ser traslladat a un centre hospitalari. Des d'aquí desitjar-li una prompta recuperació.

69 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J12:

La prèvia = 8
Rai, Jordi, ibracadabra, Raimon4barres i josep sauleda = 7
sasgas, javindreu, Pincis, vil4fr4nqu1, Eloi, vicenç i Quinielista1X2 = 6
Mauri = 4 (TG)


Classificació General:
Jordi = 79
vicenç (1 TG) = 71
Eloi (1 TG) = 69
sasgas i Pincis = 68
La prèvia (1 TG) = 67
ibracadabra (1 TG) = 66
javindreu = 65
Rai (1 TG) = 63
vil4fr4nqu1 (4 TG) i josep sauleda (4 TG) = 57
Raimon4barres (1 TG) = 56
Quinielista1X2 = 42
Kimi (4 TG) = 28
juntos podemos los cruisantiños = 13
Mauri (1 TG) = 4


JORNADA 13: 29/11/09 (Pronòstics fins el 28/11/09 a les 15:00 h.)
BARÇA - R. Madrid = X
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Guíxols = X (0-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = X
Piera - MOLANTA = 1 2
Fàtima - MONJOS = 1
---
MOJA - Tous
Masquefa - LES CABANYES

Alberto Bacaicoa = Marcos Assunsao ha dit...

Estic indignat amb la passivitat d'un membre de l'equip del vilafranca.

Dels 11 jugadors 10 van a per totes i 1 camina. Em sembla que no fa falta que el nombri. A més no el mister no es substitueix. hem jugat 90 minuts am 10 jugadors!

Anònim ha dit...

Company n'estic dacord amb tú. He estat veien el partit i una persona de l'altre equip que tenia al costat em comentava que el delanter no es movia i quan tenia la pilota als peus no intentava fer res. Tandebò ens pugui callar les boques diumenje que bé fent un hatrick o una gran aportació a l'equip. Després de tot confio en ell. perquè és a ell al que et referies oi?

sito y emma! ha dit...

estoy de acuerdo con vosotros tambien!un jugador paseandose los 90 minutos por el terreno de juego!me he quedado sorprendido porque el siempre es un jugador que lo da todo!
x cierto,menudos impresentables la aficion igualadinaa!ya se saben que ahi estan todos medio taraos!
urais y su acompañante del golfo animando di que si!
ale almenos seguimos lideres!
se puede xabaless!

terra ha dit...

Tandebó aquesta derrota no influeixi en la situació in tranquila que s´està passant.
Esperem guanyar al Guíxols i liderar la categoria molt de temps.

m´he enterat que d´aquí a 15 dies jugarem al camp del Marianao el dissabte a la tarda.

se ma cansat, me cansat daguntar i no dir res ha dit...

previa:

estic molt d'acord amb tú respecte la crònica del partit, però com tú dius, encara que sigui difícil extreure coses positives d'una derrota, a part de conservar el liderat, m'agradaria resaltar l'actitud de lluita de l'equip fins l'últim minut i a més podem dir amb orgull que tot i el pèsim arbitratge, el vilafranca a merescut la victoria en tot moment.

En relació als comentaris referents a l'actitud d'un dels jugadors del vilafranca, jo també puc dir que he notat quelcom d'extrany en la intensitat amb la qual disputava les jugades el nostre màxim golejador, caldria saber si jugava amb algún problema físic o de qualsevol altre mena, però si que es veritat que no ha estat a l'altura dels seus companys.

força vila

val més agafar's-ho en conya!! (lu dels arbits)

terra ha dit...

Que han fet el Riudebitlles i el Molanta, avui?

Anònim ha dit...

sempre que el Vila perd es critica als àrbitres ... Sembleu els del As o el Marca.

vicenç ha dit...

JORNADA 13: 29/11/09 (Pronòstics fins el 28/11/09 a les 15:00 h.)
BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (1-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
Cervelló - LA MÚNIA = X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =12
Piera - MOLANTA = 2
Fàtima - MONJOS = X
---
MOJA - Tous
Masquefa - LES CABANYES

La prèvia ha dit...

@Alberto Bacaicoa = Marcos Assunsao: De quin partit parles? I de quina temporada? Perquè crec que dir que hi ha algú en aquest equip que no dóna tot el que té i no fa el màxim que pot és faltar a la veritat.
@anònim 21:20, sito y emma!: A qui us referiu doncs?
@terra: Sí, al camp del Marianao Poblet es juga dissabte dia 5 de desembre a les 16:00 h.
El Riudebitlles va guanyar al camp del Tous (1-2) i el Molanta al Masquefa (2-1).
@se ma cansat, me cansat daguntar i no dir res: Per oportunitats mereixíem guanyar. I tant.
Si us referiu a Puchi, just abans del descans ha patit una elongació en l'abductor de la cuixa dreta i ha jugat tota la segona part amb molèsties. Si bé és veritat que no estava al 100%, no trobo just que se'l critiqui pel simple fet de voler continuar ajudant a l'equip.
Ah, i contestant a l'anònim que deia que no intentava res, a la primera part recordo un parell de passades de mèrit que no s'han sabut aprofitar.
No crec que siguin aspectes criticables. És com si ens queixem perque Valerio no aprofita totes les ocasions que té. Doncs un altre dia estarà més encertat, tu. La qüestió és que estigui alla per a tenir-les. I que, encara que es perdi, no podem criticar l'actitud de l'equip ja que sempre dóna la cara fins el darrer instant. I més, venint d'on venim. No fotem!
@anònim 22:03: Ja he posat al blog que el mal arbitratge no el podem posar com a excusa tot i que ha influït.

se ma cansat, me cansat daguntar i no dir res ha dit...

previa,
només he dit que el puchi no estava a l'altaura, en cuant a intensitat i m'ha extranyat molt, per això he dit que caldria saber si jugaba amb algún problema,

merci per confirmar-ho

Anònim ha dit...

HAUREM DE SUBSTITUIT EL MATINS.SI O MATINS.NO

PERO JUANXOCORRUPTO.SI JUANXOCORRUPTO.NO

Percy B. Suárez ha dit...

Ha estat una llàstima, perquè si hagués pujat al marcador el gol anul.lat, crec que s'hagués puntuat. El darrer quart d'hora de la primera part i l'inici de la segona era totalment nostre, però l'1 a 0 els ha donat vida i els ha esperonat molt. Però com ha pogut xutar aquell home tot sol!!!
Sempre hem de recolzar els nostres jugadors, però és cert que a vegades potser és millor que jugui algú al 100x100 de facultats encara que tingui menys qualitat, que algú que no està del tot bé físicament. I no ho dic per avui en concret, sinó sempre. És una opinió.

No passa res si ensopegues, sempre hi quan et tornís a aixecar.

FORÇA VILA I ÀNIMS A TOTA LA PLANTILLA

sasgas ha dit...

no comparteixo les criticas a Jony , si alguna cosa se li ha de destacar es la entrega cada partit ,es impresionant el desgas de cada encontre , nomes sa de veure com acaba cada setmana , degut a la plantilla tan curta , ja porta algunes jornades jugan forca tocat , i a mes avui tal com comenta la previa , tota la segona part a jugat molt mermat per la lesio de la primera part , i si alguna cosa destacament cada setmana d`aquets grup (entre ells Jony)es la entrega...

La prèvia ha dit...

@anònim 22:46: No, el que ens haurem de preguntar és si caldria "tancar" el blog a usuaris registrats habituals deixant de banda anònims circumstancials.
@BLOGGERS: Si us plau, agraïria que deixeu aquest tema ja si és que no és per a opinar quelcom amb sentit comú i no més bajanades. Gràcies...

Anònim ha dit...

porke no eliminas el comentario de 22:46? y porke dedicas el blog al via si kieres zanjar el asunto?

un ferviente admirador

satèlit ha dit...

Quin convidat tenim avui a la radio?

Anònim ha dit...

el Monrras de ventdelpla

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Com ja sabreu, ahir en Pepe Fos, coincidint amb el partit d'Igualada, arribava als 800 encontres com a Delegat del primer equip. Serveixi aquest recull de dades com a petit homenatge per a una persona que porta dedicant quasi tota la seva vida al FC Vilafranca:

1) Entrenadors (21)
Manel Rodríguez (216), Lluís Aloy (211), Ángel Casado (56), Josep Maria Nogués (41), Isaac Fernández (38), Josep González (35), Josep Alonso (34), Joan Riera (27), Albert Viñas (26), Sebastián Velasco (18), José Luis Guerra (18), Ferran Martínez (16), Jaume Sarasa (12), Agustín Pujibert "Puchi" (12*), Eusebio Corpa (10), Miguel Pleguezuelos (8), Antoni Camps (4), Josep Pros (3), Francesc Boada "Bodi" (3), Josep Maria Batet (1) i Víctor Gómez Jara (1).

2) Balanç (800 PJ)
305 PG - 206 PE - 289 PP / 1035 GF - 1046 GC

3) Debut (Mundo Deportivo, 13/09/1987)
CE Europa 0 - FC Vilafranca 1
13/09/1987 - Jornada 1
Regional Preferent

FC Vilafranca: Manel, Fito, Gonzálvez, Quique, Miguel, Sánchez Mesa, Puig (Toni), Serra, Juanito, Atsarà (Muñoz) i Coque.
Gols: 0-1 Juanito (min. 15)


4) Temporades (22)
Regional Preferent (4)
1a Catalana (13)
3a Divisió (5)


5) Ascensos (3)
Temp. 87/88 - Ascens a 3a Divisió
Temp. 95/96 - Ascens a 3a Divisió
Temp. 04/05 - Ascens a 1a Catalana

satèlit ha dit...

Quina sort la del Riudebitlles que va guanyar a l´últim minut a Tous!!!1-2.

satèlit ha dit...

No entenc el perque han posat el nom d´alberto bacaicoa per criticar a un altre jugador com es Johni, que volen buscar maranya aquí al blog o que ?
Com ha dit molt bé el Batet a la tertúlia segur que es un de la Fundació!!!.
Heu vist el reportatge del 33 en el programa futbolcat on han sortit les imatges del partit d´ahir.

satèlit ha dit...

heu vist les imatges del canal 33 en el programa futbolcat del partit d´ahir entre l´igualada i el Vilafranca.
Deunidó amb la mala folla en posar el nom de Alberto bacaicoa en un nick i recriminar a un altre jugador com Johni per dir que ha fet un mal partit.
Com ha dit en Batet a la tertúlia d´esports 21 que de ben segur que ha estat un de la Fundació!!!
Si senyor, ben dit.

La prèvia ha dit...

@satèlit: Has menjat all per sopar? (Que veig que et repeteixes molt...)
Sí que he vist les imatges, sí. No ens porten sort les càmeres del 33. Aquell any el Dia de Reis, també a Igualada, vam perdre per 1-0.
@BLOGGERS: Us deixo la notícia del debut (i gol) amb el Mataró del seu nou fitxatge, l'ex-vilafranquí Landi: Capgròs, 23/11/2009

Anònim ha dit...

ia esteu en comentaris inutils...de la fundacio sera... si es que es lamentable... a pendre ....

Anònim ha dit...

i fran i raventos on paren?

ordalenC ha dit...

satelit aixo que dius del bacaicoa esta clar que perk el que entenc jo i estic segur de que el nom que fika es que diu k bacaicoa s assembla a asunçao per el xut de faltes!esta clar k no u diu x ferse passar per ell!a mes et penses que el bacaicoa eskriuria aixo?va home vaa...deixeu de dir tonteries..!
i nosaltres seguim al nostre nivell i tercers ja!

sasgas ha dit...

segons els comentaris , el k scriu lo del davanter del f.c.v , Puchi , era present a les Comes , si pensem una mica , tampoc eren tans els de Vilafranca , i fent alguns descarts , no kedem gaires , penseu una miqueta.....sense defendre a ningu , de la Fundacio no vaig veure molta gent.....

Alberto Bacaicoa = Marcos Assunsao ha dit...

Maranya de que? de veritat creus que em volia fer passar per l'Alberto?.. per fabor quines tonteries, em sembla que el teu ''satelit'' està fora de òrbita.

No savia que puchi jugava lesionat per això em va extranyar veurel caminar 90 minuts.

I que dius de la fundació :S no vulguis fer veure coses que no son.

josep sauleda ha dit...

S'ha vist prou bé al reportatge del partit que han donat al 33. El gol de Medina totalment legal, però un mal assitent, que ja vàrem tenir a Sants, el va fer anul.lar pel col.legiat i va permetre tot tipus de comentaris al conjunt local sense fer mostrar cap targeta. El considero un mal arbitre.
Pel que fa a Puxi el que ja s'ha dit es cert, tant ell com els altres ho donen tot i per si no es coneix ni ha varis que juguen lesionats i esperen les festes de Nadal per descansar una mica.

Anònim ha dit...

este foro esta muerto cuando no ai el tema eric via

vil4fr4nqu1 ha dit...

No sé si perdre el temps amb vosaltres però l'Atlètic si no podeu perjudicar -rectificat- (per no dir paraules majors) al Vilafranca us moriu de fàstic. Per més que feu no aconseguireu desestabilitzar-nos. Ja podeu llançar merda sobre els nostres jugadors, sobre l'entitat, som superiors a vosaltres i sempre ho serem!

javindreu ha dit...

Prefereixo pocs comentaris pero almenys de gent que estimi el Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@anònim 23:54: En Fran està al Vilanova però crec que juga la majoria de vegades amb el seu filial a 1a Regional. I d'en Raventós em van comentar que estava entrenant amb el Sitges però no en sé més.
@ordalenC: Sens dubte, sou l'equip revelació junt amb La Granada. Fa goig veure la 2a Regional encapçalada per 4 equips penedesencs!
@josep sauleda: Discrepo amb tu. Ja al camp em va semblar fora de joc i, després de veure-ho per TV, em reafirmo. En Medina està molt sol, eh... i no sembla que vingui del darrere sinò en paral·lel a la línia de fons. Mira, jo crec que en un fora de joc tan dubtós (fins i tot ara) és comprensible que s'equivoqui perquè és un error d'apreciació però no expulsar al jugador igualadí quan Valerio marxava sol és un error d'aplicació de reglament i això, a banda de ser un error més greu, va condicionar totalment el desenvolupament del partit.

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers!
Dir només que des de la distància em sap greu veure com no disfruteu de la posició de privilegi i del joc del Vilafranca. Ja l'última setmana el tema va estar calent La prèvia va haver d'anular comentaris, que sempre és lleig. I aquesta setmana, la cosa no està massa millor pel que veig...
Disfruteu de la temporada i deixeu els retrets que si la fundació allò o el Vilafranca això altre...
És un moment únic que per desgracia costa de trobar en el nostre futbol.
Senyors, que el VILAFRANCA VA LIDER!! I QUE PER MOLTS ANYS!! I TANT DE BO PUGI A TERCERA!!!

I consti que això ho diu un aficionat i soci del Vilanova!!
De l'unica cosa que us heu de preocupar és d'animar l'equip que s'ho mereix!!

Per acabar, dir que en Fran Ferrer, va recaure de la lesió a principi de temporada i, per anar tenint minuts ha jugat amb el Vilanova B de 1a regional com indica "La prèvia"
Les últimes notícies segons va dir Roberto Elvira el passat diumenge a Canal Blau FM, es que el jugador li havia demanat la baixa. Segurament li afectarà no tenir minuts a 3a divisió i estarà totalment desmotivat. No se com acabarà el tema...
Finalment, indicar que a Vilanova a poc a poc sembla que anem trobant la manera de jugar del nou mister" almenys no fem el ridicul" i tirem endavant els partits!

Salut per tots!!

Visca el Vilanova i Visca el Vilafranca!

Carles ha dit...

vil4fr4nqu1: Suposo que parlaràs per la part directiva del club i no dels jugadors oi?

No hi ha ni tan sols un jugador de la fundació que no estigui orgullós de compartir camp am el F.C.Vilafranca, ni tan sols un!

Sou superiors a nosaltres i n'estic orgullós de que ho sigueu. Com ja te dit, mai cap jugador nostre fotrà merda sobre vostra, el que passa es que gent com tú es creu el rei del mambo o alguna cosa similar.

Crec que no tinc res mes a dir, desde aquí hos apoien més del que et penses. ''El teu comentari està fora de lloc i es bastant patètic''


PD: Eloi tens tota la raó, et desitjo sort i anims per tu i el vilanova desde aquí vilafranca!

Bona nit a tots

Anònim ha dit...

CARLES CLA QUE SI! ESTIC AMB TU!

I LANY QUE BE A TERCERA

Quinielista1X2 ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 2
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (3-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 12
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X2
Fàtima - MONJOS = 2

Carles ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 2
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-1)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = x2
Cervelló - LA MÚNIA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 12
Piera - MOLANTA = 2
Fàtima - MONJOS = 2

terra ha dit...

Prèvia, que estàs mirant el MADRID?? ho dic pq. encara no has penjat el web de la previa i desconec l´arbitre que ens ha tocat i tot el demés que comporta.

josep sauleda ha dit...

Hola Terra, ja que La Previa encara no ha dit res del col.legiat, et diré algunes coses i ell ja ho completarà.
El col.legiat Sergi Rigau Garcia que xiularà diumenge, és de Girona, jo diria que és nou a la categoria i enguany ha xiulat tres partits:
Montanyesa-Sant Cristobal 2-1 (7 grogues)
Tàrrega-Mataró 2-0 (5 grogues)
Vilassar-Poble Sec 1-2 (4 grogues i tres vermelles)
No el puc jutjar ja que no l'he vist mai. Veurem si ens tracta millor que el de diumenge passat a Igualada.

Anònim ha dit...

batua! un àrbrit de girona jugant contra el Guixols, que deu ens agafi comfesats.

vil4fr4nqu1 ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 12
At. Madrid - ESPANYOL = 2
Amposta - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Cervelló - LA MÚNIA = X2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - At. Vilafranca = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = 2
Fàtima - MONJOS = 1

josep sauleda ha dit...

Demano disculpes. El col.legiat de diumenge no és Sergi Rigau Garcia del col. de Girona, és Sergio Arnal Bebia del Baix Llobregat.
Arnal Bebia aquesta temporada ha xiulat el seguent:
Rubí-Banyoles 1-1 (7grog.+1V)
Igualada-Grama B 0-2 (4grog.+1V)
Ibèria-Montcada 0-1 (2grog.)
de moemnt els de casa npo hanguanyat amb ell, ah! i també és nou a la categoria.

terra ha dit...

aquest tal Arnal, "Bebía" o encara li va el mam, pq, deunidó que amb ell tots els visitants treguin punts, esperem que aquest diumenge ractifiqui i guanyem nosaltres i esperem que sigui en prou suficiencia, ja que estem patint massa en el resultat.

La prèvia ha dit...

@Eloi: Tens tota la raó i gràcies per la informació sobre en Fran.
@Carles: Trobo molt encertades les teves paraules també. Benvingut a la travessa.
@josep sauleda: Deu n'hi do quin embolic amb lo de l'àrbitre. Sí, finalment és Arnal Bebía però t'he de fer diverses matitzacions: és de la Delegació de Barcelona (no Baix llobregat) i després que ha xiulat 5 partits aquesta temporada (i no pas tres) amb un balanç equilibrat. Pots consultar-ho tot al web de la prèvia.
@terra: Aquesta setmana s'ha demorat una mica per problemes tècnics. No t'esveris... que les dades de l'àrbitre eren errònies.
@BLOGGERS: Segons surt publicat avui a Mundo Deportivo, el Vilafranca ha fitxat al porter Gerard procedent del CE Canyelles (Reg. Preferent) amb qui ha jugat 2 partits aquesta temporada.
Com que el club no ha comunicat res oficialment a dia d'avui, entenc que tot i que el jugador deu haver arribat a un acord per signar amb el degà penedesenc, encara no se li ha tramitat la fitxa (requisit indispensable per a que el responsable de comunicació ens ho faci saber). El més normal és que en els propers dies es faci oficial.
Us deixo les seves dades:

GERARD Pujol Burguillos
11/05/1989 · Barcelona
PORTER

Trajectòria: U At. Horta, Cerdanyola Vallés FC i CE Canyelles.

satèlit ha dit...

abans de (fitxar) aquest porter , quans d´ells han passat a provar en entrenaments?
o hem fitxat el primer que ha vingut?

satèlit ha dit...

el 5-2 de l´any passat va ser aquell que el Condis va fer forçes gols i un d´ells impresionant??, recordo que va ser per les festes de Nadal i després de guanyar 5-0, ens els minuts finals ells van maquillar el marcador fent 2 golets en els instants finals.

Ibracadabra ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-1)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Cervelló - LA MÚNIA = 1X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - At. Vilafranca = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = 1X
Fàtima - MONJOS = 2

Jordi ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = X2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X2
Fàtima - MONJOS = 2

Pincis ha dit...

BARÇA - R. Madrid = X
At. Madrid - ESPANYOL = 1 X
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (1-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X2
Fàtima - MONJOS = 2

sasgas ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1 X
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (3-1)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - At. Vilafranca = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X 2
Fàtima - MONJOS = X

Rai ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-1)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = 12
Fàtima - MONJOS = 12

javindreu ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1X
Amposta - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (1-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Cervelló - LA MÚNIA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 12
Piera - MOLANTA = 1
Fàtima - MONJOS = 2

josep sauleda ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (1-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
Cervelló - LA MÚNIA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X2
Fàtima - MONJOS = X

terra ha dit...

prèvia on ets??????????

Percy B. Suárez ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-1)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Cervelló - LA MÚNIA = X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
Piera - MOLANTA = X2
Fàtima - MONJOS = X2

Sherlock ha dit...

BARÇA - R. Madrid = 1
At. Madrid - ESPANYOL = 1
Amposta - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - Guíxols = 1 (2-0)
Espluguenc - ESPIRALL-LES CLOTES =X
Cervelló - LA MÚNIA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = X
Piera - MOLANTA = 1X
Fàtima - MONJOS = 1

La prèvia ha dit...

@satèlit: Crec que fa un parell de setmanes va venir a entrenar (només un dia) un porter que, segons em van informar, era de nacionalitat uruguaia i havia jugat a Bulgària. Res, es veu que aturava les pilotes posant les mans al revès... Aquest nou "fitxatge" ve de la mà del míster i en té bones referències.
És aquest partit que recordes, sí. Es va jugar el 21/12/2008 i van marcar els gols vilafranquins Condis (2), Àlvar, Corbi i Dani Gómez.
@terra: Soc aquí... Ja que la setmana passada vas preguntar per algun partit de la comarca per a anar a veure el dissabte a la tarda, avui hi ha un Moja-Tous (líder contra cuer, fàcil pels locals) i un interessant Sant Cugat-Fundació que a més surt a la travessa.

terra ha dit...

tu que aniràs a veure algun partit aquesta tarda??

Oliver Khantadas Rubio Petit ha dit...

el juanxo es un impresentable i un corrupto. dice muchas mentiras sobre los temas económicos de la fudació. Nadie se da cuenta que n puede seguir mandando lo qu manda. Es un hombre un poco falso i un verdaderoinepto,se vasa en copiarel sistema de alex sans(tito sans) (otro "listillo" del grupo ino deja construiralo jugadores para el vilafranca. ya quepractican diferentes sistemas.



sos cunda i visca l catenacho
kon tola tropa humando niflis

sasgas ha dit...

RESULTATS TRAVESSA

MOJA 5 TOUS 1

SANT CUGAT 1 ATC VILAFRANCA 3

sasgas ha dit...

perdo , el resultat del Moja no es de la travessa ,bè axins tambè sabeu k el lider de la 2ª regional a guanyat

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

SANT CUGAT SESGARRIGUES 1 - FE AT. VILAFRANCA 3
Fàtima 2 - MONJOS 3


Altres resultats:
1a Catalana: San Cristóbal 1 - Sants 1

@terra: He anat a veure el Moja 5 - Tous 1.

roger ollé felicitats ha dit...

cubelles 3 -0 la pobla

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Un altre resultat d'un partit de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Amposta 1 - VILANOVA 1

satèlit ha dit...

A la OK. lliga , ahir es van enfrontar un altre derbi:
Patí vilafranca 3- Igualada 5.
Aquests de l´Anoia ens tenen presa la mida en tots els esports.
Macatxis.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Ohh! Ja fallo el Monjos, això em passa per no confiar en els equips de la comarca. El Vilanova però l'encerto amb X fixe! i espero que avui el Barça i l'Espanyol no em fallin (encara que si punxa l'Espanyol no em posaré a plorar).

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

VILAFRANCA 2 - Guíxols 0
Espluguenc 3 - ESPIRALL-LES CLOTES 0
Cervelló 2 - LA MÚNIA 1
RIUDEBITLLES 2 - SANT PAU d'ORDAL 5
Piera 1 - MOLANTA 3

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels dos darrers partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 1 - R. Madrid 0
At. Madrid 4 - ESPANYOL 0