divendres, 19 de novembre del 2010

... I un reforç per al mig del camp

No s'atura el "mercato" de fitxatges vilafranquí. Després dels "intercanvis" Palau-Dani García i Molina-Tacón, ara s'ha tancat la contractació del migcampista Carrión (CD Masnou). En aquest cas però, no comporta la sortida de cap altre efectiu (almenys de moment i que se sàpiga...) ja que es tracta d'un jugador amb unes altres característiques a les dels jugadors de la zona ampla que hi ha a la plantilla i que pot aportar coses diferents en benefici de l'equip.
Us deixo les seves dades:

Javier CARRIÓN Siles (03/02/85, Barcelona):
Mig centre organitzador que disposa d'un bon colpeig de pilota i bons desplaçaments a llarga distància. També és especialista en els llançaments de falta.
Aquesta temporada signà pel Masnou on ha jugat 5 partits (222 minuts) i ha marcat 1 gol (de penal i, curiosament, el que va servir al conjunt del Maresme per a avançar-se al marcador en el primer partit de Lliga al Municipal vilafranquí).
Anteriorment també jugà al Montcada (09/10), Castelldefels (08/09), Mataró (07/08), Unión Antigua (07/08), Palafrugell (06/07), Badalona B (05/06), Rayo Vallecano B (05/06), Gavà (04/05 i 05/06) i a les categories inferiors de la Damm.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Deunidó amb els fitxatges, no ens estem de res.

Anònim ha dit...

axo vol dir que tenim molts calers

satèl.lit ha dit...

oi tant que substitueix a algú.
De ben segur que en Joan Torrens tindrà moltes menys oportunitats per pujar al primer equip.
i Que ha passat amb Molina, a que es degut la seva sortida?

Anònim ha dit...

Motius laborals satèl.lit, jaja. Un altre que no aguanta l'entrenador segur.

La prèvia ha dit...

@anònim 09:56, 14:21: No t'ho puc assegurar al 100% però pel que tinc entés, només ha estat un canvi de "cromos". És a dir, que no s'han desviat del pressupost previst inicialment.
@satèl.lit: En això has encertat! Jo també ho vaig pensar. De totes maneres, el joc de Carrión i de Torrents s'assemblen igual que un ou i una castanya. Per entendre'ns, en Torrents supliria més fàcilment la baixa d'homes com Eitan o Roca.
@anònim 15:57: Sí, això sortia en un diari avui. El que si et puc dir és que el jugador va entendre els motius pels quals es prescindia dels seus serveis.

Anònim ha dit...

Si demà no es guanya qui serà el proper en marxar?

terra ha dit...

NINGÚ, jo crec que ningú.
La plantilla ja està tancada.