diumenge, 1 de novembre del 2009

Un partidàs de por!!!

FC Vilafranca 2 - CD Masnou 1
No em cansaré de dir-ho: quins collons tenen aquests tios!!! Amb un home menys la darrera mitja hora, un marcador advers (0-1), després de còrrer com a bèsties durant tot l'encontre i d'on treuen la força per acabar remuntant el partit??? Brutal!
I davant no hi havia un qualsevol, eh. Tot un Masnou (per a mi, junt amb el San Cristóbal, de lo millor que he vist fins al moment a la categoria) que ha ofert un recital de futbol, més tècnic (diferent al nostre), i que per moments semblava que s'enduria els tres punts del Municipal.

Els darrers minuts han estat èpics, heroics, gloriosos,... Primer, Palau ha empatat a manca de 7 minuts per acabar en una jugada polèmica on els visitants reclamaven fora de joc que, a hores d'ara, després de veure-ho per televisió un parell de vegades, encara tinc dubtes ja que la presa no és la més idònia. I després,... l'èxtasi. Minut 88, Puchi recull una pilota a la banda dreta prop del banderí de còrner, entra a l'àrea paral·lel a la línia de fons, envoltat de tres contraris se'n surt a base d'habilitat (en una de les seves) i fa la centrada al segon pal per a que Valerio remati de cap al fons de la xarxa davant el deliri general.
La tribuna en peu (algun mocador i tot s'ha vist onejar), el "míster" ha arrencat a còrrer quasi fins al punt de penal per a abraçar a no sé qui, la banqueta ha saltat en ple,... i a la càbina de premsa dos possessos cridant com a bojos el gol per la tele.
Ha estat el nostre particular Kaiserlautern, Stamford Bridge o com vulgueu dir-li.
Jo, de vosaltres, no em perdria demà el "Punts i Gols" per tornar a veure-ho (i viure-ho) tot de nou.

Gran Reserva: Els companys/es càmeres i tècnics de RTVVilafranca que han hagut de treballar de valent per a fer possible la retransmissió del partit en directe després d'acabar de cobrir la Diada Castellera de Tots Sants a "quarts de quinze".

Vi picat: No vull ni pensar-ho però, ara que hem guanyat els cinc partits a casa, calia canviar l'horari i jugar pels matins? Jo és que soc supersticiós fins a un punt extrem tal que no ho podeu ni imaginar... Encara hi som a temps de fer-nos enrere...

98 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J9:

Jordi = 10
Pincis = 8
sasgas, vicenç i Raimon4barres = 7
La prèvia = 6
javindreu, vil4fr4nqu1, ibracadabra i Quinielista1X2 = 5
Rai, Eloi, Kimi i josep sauleda = 4 (TG)


Classificació General:
Jordi = 63
Eloi (1 TG) = 53
La prèvia, sasgas i vicenç (1 TG) = 52
ibracadabra i Pincis = 51
javindreu = 49
Rai (1 TG) = 46
josep sauleda (3 TG) = 45
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 39
Raimon4barres (1 TG) = 38
Quinielista1X2 i Kimi (4 TG) = 28
juntos podemos los cruisantiños = 13


JORNADA 10: 08/11/09 (Pronòstics fins el 07/11/09 a les 15:00 h.)
BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = X
VILANOVA - Europa = 1X
Gramenet B - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 1
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1X
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
---
SANT PAU d'ORDAL - Cubelles
Vilanova Camí - MOJA

Percy B. Suárez ha dit...

collons, el proper partit ja no fallo,això del pit i collons m'agrada, avui tenia perdó que estava currant

La prèvia ha dit...

@raimon4barres: Ja sé que les teves obligacions laborals et priven de baixar molts dies. Potser jugant al matí t'anirà millor de venir. Lo d'avui ha estat molt però que molt bé...

Percy B. Suárez ha dit...

a veure, a veure, ja sé que no hem arribat ni a Nadal, però amb aquest tarannà i amb la sort que ens ha girat l'esquena en altres ocasions, a veure si viurem una temporada maca

Sherlock ha dit...

Bon dia companys! Ahir, vaig dinar a casa els sogres a Vilafranca i varem veure el partit per la tele. He de felicitar l'equip per l'esforç que va realitzar i per creure en les seves possibilitats pq amb el 0 a 1 en el minut 77 pintava dificil la cosa.
Això pinta bé! Molt bé!!
raimon4barres per Nadal l'equip estarà allà dalt a la taula i a final d'any també.... Aconseguireu l'anhelat ascens a tercera!!
La llàstima es que a aquest ritme no hi haurà derbi l'any que ve... En fi, mai havia passat tanta vergonya escoltant un partit de futbol o simplement veient un resultat... 7 a 0.... El més trist es que n'haguessin pogut ser 10.
En definitiva, enhorabona per la magnifica campanya que està fent el Vilafranca! I un consell;: Animeu sempre l'equip! S'ho mereixen aquests nanos!
PD: Ni la porra em va anar bé. Ja he vist la primera targeta groga!! :)
SALUT!

terra ha dit...

Eloi, per la primera targeta groga no passa res, el que si que us heu de fer mirar es l´equip, atenció Vilanova que el proper rival es un Europa en ratxa.
L´equip vilafranquí ahir perfecte i prèvia no vulguis ser gafe amb el vi picat i buscar els tres peus al gat, pq. el Vila el proper partit a casa continuarà guanyant i ampliant el tema històric de victòries al municipal, de ben segur que sí!!!!.
Força Vilafranca.

terra ha dit...

1prèvia, volem numeros clars; quants anys fa que no veiem aquests numeros tan positius al municipal vilafranquí, explicans en detall.

La prèvia ha dit...

@raimon4barres: Independentment de si va millor l'equip o no, el que més m'agrada és el grau d'implicació que tenen tots. Ja sé que vindrà una mala ratxa i que segurament no estarem allà dalt al final de Lliga (perque tampoc és l'objectiu) però, tu, saps que aquests tios no et fallaran i que ho deixen tot damunt del terreny de joc. Després entrarà la piloteta o anirà a fora, però ningú els podrà dir res.
@Eloi: No t'embalis!!! Temps al temps...
Lo del Vilanova comença a ser preocupant. Un 7-0 fa mal però potser és una manera de que l'equip reaccioni. Ja veuràs com la setmana vinent amb un bon resultat davant el potent Europa tot es veu amb més optimisme.
@terra: No vull ser gafe, és la Llei de Murphy. Si una cosa va bé, per a que canviar-la?
Sobre el que preguntes de la ratxa de victòries seguides a casa en un inici de campionat, et puc dir que des de la Temporada 78/79 (Reg. Preferent) no s'havien encadenat 5 triomfs seguits. És a dir, que és la primera vegada que passa al Municipal ja que els anteriors registres són de la Creu de Sant Salvador. Les millors ratxes són les següents:

Temp. 73/74 (1a Regional) = 10
Temp. 46/47 (1a Regional) = 8
Temp. 59/60 (1a Regional) = 7
Temp. 48/49 (1a Regional) = 6
Temp. 77/78 (Reg. Preferent) = 6
Temp. 09/10 (1a Catalana) = 5 *

Anònim ha dit...

bon final de partit el de diumenje


celebració especial de puxi en la seva gran jugada i asistencia de gol


Salut

vicenç ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = X
VILANOVA - Europa = X2
Gramenet B - VILAFRANCA = 2 (0-1)
ESPIRALL-LES CLOTES-VilanovaB X= LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 12
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUE = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 2
---
SANT PAU d'ORDAL - Cubelles
Vilanova Camí - MOJA

1/11/09 23:50

vicenç ha dit...

En el tema quinielistic, com va anar el resultat del Vilafranca en el jugador Kimi, ja que es va equivocar o va voler fer una aposta doble? ( posant un "2" i 3-1), com ho ha resolt, prèvia?

Sherlock ha dit...

Gràcies pels ànims terra i la prèvia!
Però si no canvien l'actitud.... no hi ha res a fer i en 4 jornades més serem carn de primera catalana. Hem de pensar que els equips catalans de 2aB no estan gens bé. Hores d'ara baixarien a 3a el Gavà, el Terrassa i el Lleida... Vull dir que o espavilem o baixarem...
Ojala treguem quelcom positiu contra l'Europa però com bé sabeu, hi ha gent que prefereix perdre per cremar-ho tot i que la directiva comenci a prendre decisions... ja m'enteneu...
Salut!

vicenç ha dit...

Prèvia, ara ja conec el J. Sarró, ok.
Com es que el diumenge no dius mai el convidat que tindreu a la tertúlia d´aquest vespre a radio vilafranca?
Avui ho diré jo i es el nostre porter, en Saperas.
Segur que serà molt interessant.

Anònim ha dit...

No creieu que n'Eric Via encara està massa verd per ser titular indiscutible en aquest equip?

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quin partidàs el d'ahir! Mira que el gol de l'empat el vaig cel·lebrar com un boig perquè a més d'aconseguir un punt amb un home menys, encertava el signe i resultat de la travessa, però amb el segon gol... tant se valia fallar el pronòstic! Va ser una sensació semblant a la viscuda el dia del golàs de l'Àlvar! Jo crec que amb Puchi i Àlvar seriem molt més letals encara!

satèlit ha dit...

Pero que opines anònim.
Fins i tot et diria que Via s´ha apoderat de la demarcació de davanter titular amb 2 grans actuacions.
això no vol dir que hi hagi una rotació i que algun dia tasti la banqueta, faltaria més!!.
Pero ara mateix s´ha de felicitar al jove jugador.

satèlit ha dit...

Prèvia aquest cop vas als 1 fixes i alguna X en la teva travessa, no creus que hi haurà cap 2? ja et val.

Anònim ha dit...

satèlit no li trec cap merit al jove jugador pero s'eria méseficaç entran en segones parts.
Li falta cos x jugar, sempre acava a terra

La prèvia ha dit...

@vicenç: Una de dues: o en Kimi es va equivocar al posar el signe i el resultat o va voler assegurar el tret posant victòria del Masnou i 3-1 a favor del Vilafranca. Com que el reglament no diu res sobre que no es pugui fer això, endavant!
Doncs sí que ha estat interessant la xerrada amb en Saperas. Hem tocat una mica tots els temes i es nota que és un jugador veterà i curtit en mil batalles. M'ha sobtat però el que ha dit que si no l'arriba trucar el Vilafranca per a jugar aquest any s'hagués retirat...
@Eloi: Vull entendre que els jugadors li volen "fer el llit" a l'entrenador? Veus, és una cosa que mai hi he cregut perquè és perjudicar-se a un mateix, no? Ara bé, amb molts futbolistes que he parlat sempre m'han dit que si un vestuari no vol a l'entrenador... té les hores comptades.
@anònim 19:33: No està verd, ni molt menys! De fet, ahir el primer canvi a la davantera no va ser ell (quan lo "fàcil" és canviar al juvenil). Potser li falta tenir aquella tranquil·litat per a jugar amb més serenor i no voler fer més del que sap. Quan s'assenti definitivament, serà un home molt important.
@vil4fr4nqu1: Tots vam celebrar el gol com a bojos!
L'Àlvar segueix fent la seva feina però ara en favor de l'Espirall-Les Clotes (ahir dos golets al camp del Suburense).
@satèlit: Potser sí que no arrisco gaire amb la travessa... Si veig que en Jordi continua amb aquest ritme infernal, no quedarà més remei que mirar d'arriscar més (tot i que pugui ocasionar alguna targeta groga).
@anònim 20:36: Però si el que millor fa en Via és protegir la pilota i fer-se valer davant els rivals! Vols dir que l'has vist jugar?

vicenç ha dit...

Molt bona l´entrevista amb el Saperas,amb 31 anys encara te corda per dies!!!
No sabía que fos de Valls i no li heu preguntat si era de la jove o de la vella? quin fallo!!!
el terma kimi, ho sento que i posi tanta enfesis pero caldria que resultats així fossin nuls, pq. sino hi haurà més d´un enrenou.
I acabo felicitant a l´intrectable JORDI que està que es surt de la classificació, enhorabona.

Anònim ha dit...

Hola companys, felicitats per aquesta merescuda i necessitada victoria.

M'agradaria saber on podria veure el partit que narra la cronica, que aquest cap de setmana no hi he pogut estar.

Moltes gracies a tots, felicitats i visca el vilafranca

La prèvia ha dit...

@vicenç: És veritat, hagués estat una bona pregunta pel Saperas!
@anònim 23:12: El millor és que vegis l'ampli resum al programa PUNTS I GOLS. Demà suposo que estarà penjat i ja es podrà veure a través d'internet.

Kimi ha dit...

Lo siento, me etivoqué con el 2 quería decir 1, lamento que queráis interpretarlo como una trampa para mi sólo es un juego, y que da muy buen ambiente al equipo. Felicidades previa por la idea.

vicenç ha dit...

Jo no dic kimi que fos una trampa, no em mal interpretis, sino que fets així s´han de donar coma nuls i no pas com diu la prèvia que no hi ha cap norma que digui que no es pot jugar a 2 bandes.
D´acord.

josep sauleda ha dit...

Hola Jordi,
Mira, tinc un problema i és que ja porto tres grogues acumulades. Ara que no ho sent ningú, em podries dir com t'ho fas?, tens una bola de vidre? si és així, on la vas comprar?. felicitats tio, ets un crack.

vil4fr4nqu1 ha dit...

No et queixis "josep sauleda" que jo en porto 4 i estic a una tarja de la suspensió, me la forçaré per quan vegi una jornada complicada, jejeje.
"jordi", enhorabona per la trajectòria, tu si que en saps de futbol! El primer equip ja va bé, però potser podrien fitxar-te pel Juvenil, que segur que ho fas millor que l'Àlex Sants.
I "vicenç" no t'ho prenguis tant seriosament això de la travessa, pobre "kimi".

La prèvia ha dit...

@Kimi: No t'amoïnis home, una badada la té qualsevol. Jo no m'hi vaig fixar, sinó t'ho hagués dit per a que ho rectifiquessis. La llàstima és que t'ha costat una targeta groga... Gràcies a tu per participar al blog.
@vicenç: Qui posa les normes? (De bon rotllo, eh)
@Jordi: Ja que tothom et felicita, aprofito jo també per a fer-ho. Lo teu té molt mèrit, ja que no és fruit d'un dia sinó que claves els resultats cada setmana. Tot i això,... queda Lliga encara!!!

Anònim ha dit...

Tan malament va el Juvenil que van primers vil4fr4nqu1? Comentari fora de lloc...

Sherlock ha dit...

Bone bloggers!!
La prèvia et responc a la pregunta:
@Eloi: Vull entendre que els jugadors li volen "fer el llit" a l'entrenador? Veus, és una cosa que mai hi he cregut perquè és perjudicar-se a un mateix, no? Ara bé, amb molts futbolistes que he parlat sempre m'han dit que si un vestuari no vol a l'entrenador... té les hores comptades.


Penso que hi ha problemes de feeling i amb això vull dir que al principi no hi havia aqueesta mentalitat però que a poc a poc s'ha anat forjant! Pel que sembla Robert Elvira no ha caigut massa bé professionalment parlant. La prova està en que el preparador fisic va marxar farà 1 mes....
Llavors, amb els fets exposats totalment d'acord amb tu que si el vestuari no vol un entrenador....
Ara, em sembla que no cal perdre 7 a 0 perquè fa mal a molta gent això... A mi em van donar la tarda que vols que et digui...
Sort que el VIlafranca i el Barça m'acaben animant perquè sino :)

Per cert, demano perdó per endavant a la gent que no li interessi el tema del Vilanova. Se que aquest blog es dedicat al Vilafranca i a la seva gent.
Moltes gràces i salut!

Anònim ha dit...

josep sauleda : comprat una bona fabada i fes nonas

canguelo en el municipal vilafranQuin

vicenç ha dit...

Eloi el tema del Vilanova m´ha interessat sempre ja que es el meu terçer equip, radera del Vilafranca, Espanyol , així que tot el que ens puguis comentar es de bon escoltar.
Endevant Eloi i també al Vilanova tot i que us ensumo una temporada difícil. Pero de ben segur que assolireu la permenencia amb facilitat.
Jordi volem llegir unes paraules teves.

josep sauleda ha dit...

josep sauleda : comprat una bona fabada i fes nonas.
Això ho ha dit un anonim i la veritat no sé que vol dir. Si algú m'ho podés explicar ho agrairia. Entenc que és una expressió de joves que jo per la meva edat no se interpretar.

La prèvia ha dit...

@anònim 21:16: Tens raó en el que dius. El juvenil de la Fundació va líder del Grup 1 de 1a Divisió i només ha encaixat 2 gols en 6 partits!
Per cert, algú em pot confirmar si aquest dissabte juguen contra el Fontsanta-Fatjó a les 16 h.? Potser baixaria a veure'l...
@Eloi: No t'has de disculpar de res. És un blog sobre el FC Vilafranca però també hi té cabuda, en menor o major mesura, tot el relacionat amb el futbol i la comarca. Que bo seria que l'any vinent hi hagués derbi (a Tercera, eh) entre Vilafranca i Vilanova...
@vicenç: Però quants equips tens? Fa dies també vas dir que t'agradava el Sant Andreu. El que queda clar és que t'agrada el futbol. D'això em podem donar fe.
@josep sauleda: Jo, que encara em considero jove..., tampoc ho entenc. Així que sí l'anònim ens l'explica quasi que millor.

Sherlock ha dit...

Gràcies per les vostres paraules companys!! M'han animat molt!! Sou uns cracks!! I si! Que maco seria tornar a gaudir d'un derbi com cal i no d'amistosos de pre-tepmorada!!
Vicenç: Aquesta si que no me l'esperava!! Que el Vilanova sigui el teu tercer equip vull dir! Esperem doncs poder salvar-nos per satisfer-te plenament perquè tant el Vilafranca com l'Espanyol, penes penes aquest any no en passaran.. :) FIns i tot pronostico l'ascens del Vilafranca!! Ja ho sabeu!!
I finalment, em sumo a demanar unes paraules del Jordi!! També es un crack! Ja miro ja de seguir-li els talons però cada jornada m'ho posa més i més difícil!! En fi, continuo segon de moment!!

Salut per tots!

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Eloi" de bon rotllo, però amistosos de pre-temporada... deixem-ho en partits de pretemporada, que sempre acabem com el rosari de l'Aurora, i no em preguntis perquè? que no ho sé. Això sí, la relació entre presidents era excel·lent, sort que aquest any ja no teniu el Centaño que ens pugui fer una cessió d'un jugador per a "ajudar-nos" a pujar!

Anònim ha dit...

el porter titular i l'unic porter amb garanties en aquell equip l'abel podria estar jugar a un primera catalana o tercera sense cap problema.és el discipol seguit i entrenat pel massana i es un crac sota els pals tant en qualitats i en actitud

la defensa tmb ajuda pero un segur sota els pals fa guanyar partits o qui sap lligues..

alevi A,infantil A,cadet A,juvenil A???

ALEX SANSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
JUANTXO SANMIGUEEEEEEEEEEEEEEEEEEL
MANEEEEEL SABATEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CIDARF CUSTOM@PATSI ATZARA

Anònim ha dit...

JUVENIL DE LA FUNDACÍO JUGA DISSABTE A LES 4 TARDE AL MUNICIPAL PER SEGUIR COM A LIDER

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = 12
VILANOVA - Europa = X
Gramenet B - VILAFRANCA = 2 (2-4)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 1
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X

La prèvia ha dit...

@Eloi: Està prohibit anomenar la paraula ascens en aquest blog!! Que no veus que és com quan a l'Espanyol parlen de UEFA? (Jajajaja, és conya).
@vil4fr4nqu1: Aquest any ho té clar el president... Amb aquest entrenador no farà el que vol en l'aspecte de fitxar al seu antuvi com en altres temporades... Com si veiés al míster...: "Antes, por encima de mi cadáver!!!.
@anònim 00:58: En Saperas també va parlar bé de l'Abel dilluns passat a Esports 21. Esperem que aquest futur esplendorós que augures es confirmi. Qualitats diuen que sí que en té.
@anònim 12:44: Gràcies. Miraré de ser-hi.
@Raimon4barres: Osti! Vas fort, eh! 2-4 al camp de la Gramenet B??? Falta gent al món tan optimista com tu.

vicenç ha dit...

Prèvia- Per mirar la visualització prèvia, he perdut tot l´escrit llarg que tenia per vosaltres. Quina merda.
Ara ja no ho torno a escriure.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Llàstima! Un consell: primer escriu el text a part (en un arxiu de Word per exemple) i després el portes aquí. Jo ho faig sovint escarmentat que alguna vegada m'hagi passat el que a tu.
Va, anima't i escriu-nos de nou.

vicenç ha dit...

Bé, ho escriuré sense matar-m´´hi tant.
Jo em queixeria més de la prèvia que quasi sempre que anem de visitants li posa resultats negatius i no pas pel bon resultat del raimon4barres.
Felicitar a l´Eloi per la seva 2 posició a la travessa , pero vas a 10 punts del Jordi.
Algú el coneix?
I Jordi no t´extranyi que el meu 3 equip sigui el Vilanova ja que hi tinc la meva 2 residencia a la capital del garraf i moltes amistats com el membre de la junta de l´Espanyol el Sr. Josep Maria Borrell.
Prèvia em preguntaves també per la simpatia al club barceloní del Sant Andreu, doncs t´informaré que un cosí germà del meu pare va ser membre de la junta durant molts anys i ara està dins de la Federació Catalana de Futbol, el Sr. Joan Ferrando.
I precisament aquest va ser l´equip que es va enfrentar el Vilafranca en l´homenatge per la mort del meu pare quan era president del F.C. Vilafranca l´any 1979.

La prèvia ha dit...

@vicenç: És veritat. Repassant els resultats que he posat fins a dia d'avui tinc: BNY 2-2 FCV, PER 1-0 FCV, TAR 2-0 FCV, STS 1-1 FCV i GRB 2-1 FCV.
Evidentment, jo el que vull és que guanyi el Vila sempre (i hi confio) però el rival també juga, i sumar a fora de casa és complicat a 1a Catalana. Per a mi, un puntet ja és bo (més encara quan a casa estem intractables). I de fet, no hem tret gaires bons resultats tampoc. Per tant, tens raó en el que dius però els meus motius tindré (estadístiques, historial,...) per a pronosticar d'aquesta manera. La propera vegada miraré de ser més valent.
Desconeixia lo del partit d'homenatge al teu pare davant el Sant Andreu, però m'he posat a buscar... I he trobat això:
FC Vilafranca 3 - UE Sant Andreu 1 (28/09/1979)

La crònica explica que els presidents d'ambdós clubs van fer entrega d'una placa al fill de l'ex-president Vicenç Uberni Cols. Eres tu?

Anònim ha dit...

Vilafranqui em sembla que molt informat sobre el juvenil no estas eh, "El primer equip ja va bé, però potser podrien fitxar-te pel Juvenil, que segur que ho fas millor que l'Àlex Sants"

És la gilipollada més gran que has dit desde que escrius i mira que n'has dit unes quantes eh!
Dubtu mol que aquet que dius sapiga mes futbol que l'alex sans, i ja que as dit "El primer equip ja va bé" que sàpigues que el Juvenil encara va millor, suposu que no te n'hauràs informat però van LÍDERS!

Vinga noi, et felicitu per la teva xuleria i seguretat que tens quan parles, que veig qe ho saps tot ;)




Lamentablee

vicenç ha dit...

Moltes gràcies prèvia per tota l´informació que m´has trobat dins el mundo deportivo, m´ha fet molta il.lusió llegir-la i fins i tot l´he imprès.
El nen que va xutar la pilota en el partit d´homenatge, era jo amb 7anys d´edat.
i la veritat es que recordo molt aquell dia a la Creu de Sant Salvador.

Jordi ha dit...

Hola a tots, bloggers!

Volia escriure abans (quan el sauleda em va preguntar pel meu liderat), però no he tingut temps.

No tinc bola de vidre ni en sé molt de futbol. Senzillament he tingut molta sort ja que he encertat dues vegades el resultat exacte del Vilafranca (que és molt difícil i m'ha donat 4 punts). A part, ibracadabra no ha participat en dues jornades (si no vaig errat) i per tant té millor mitjana de puntuació.

A part, també em va bé tenir coneguts que juguen a diferents equips de 2a, per tenir més possibilitats d'encertar.

Finalment, suposo que demanàveu unes paraules perquè només escric per fer la travessa. Vaig començar a seguir el blog assíduament a finals de la temporada 07/08 (abans hi havia entrat esporàdicament) quan va debutar l'Admetlla i hi havia possibilitats de pujar reals de pujar. La temporada passada, també anava llegint, per informar-me de com anava el Vilafranca.

La veritat és que no escric al blog per dos motius. Un, perquè no tinc informació a aportar, doncs no baixo gaire sovint al Municipal. He escrit algun cop com a Anònim (em feia mandra entrar amb contrassenya) en temes que si coneixia (en el cas Via, ja que el meu germà jugava amb ell). L'altre motiu és la falta de temps. La idea de la travessa em va engrescar perquè en 5 minuts la pots fer, però no tinc temps per gaire més.

Bé, demà enviaré la travessa.

satèlit ha dit...

Molt bé Jordi, ja era hora que " diguessis " unes paraules.
I de ben segur que molts deuen esperar a ques demà fagis la travessa almenys per fer- hi un vistasso i " copiar-la" en alguns resultats dubtosos, jajajaja.
Enhorabona i endevant.

La prèvia ha dit...

@vicenç: De res, me n'alegro que t'hagi agradat. A mi també m'ha fet gràcia saber que tu eres aquell nen. No sé si jo estava al camp aquell dia. La veritat és que llavors ja m'hi portaven però, sincerament, no me'n recordo. Deuria tenir encara no 4 anys...
@Jordi: Està molt bé la teva humiltat, però ja et dic jo que en saps bastant perquè no és fàcil encertar-ne tants com tu. Enhorabona! I participa-hi més si tens alguna estoneta lliure.
@satèlit: No m'estranyaria gens això que dius. Estem quasi a divendres i falten moltes travesses per "penjar"... Comença la tàctica de no donar pistes als rivals... M'agrada!!!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Ah, a qui us agradi les estadístiques i les dades curioses, com haureu comprovat ja al web de la prèvia, diumenge (coincidint amb el partit al camp de la Gramenet B) el Vilafranca disputarà el seu partit número 500 a 1a Catalana. Una bona efemèride per a celebrar amb una victòria!!!

Jordi ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = 1X
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = X (2-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 1
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X

La prèvia ha dit...

Paraula de Jordi. Tothom a copiar!!! (Jo no que ja la vaig fer)

Anònim ha dit...

RAIMON 4BARRES...

A veure Prèvia, jo no puc voler dos coses alhora, voler que guanyi el FC Vilafranca a la Grama i posar un 1 perquè pensi que pot perdre, haig de posar en aquest cas el que vull independentment que pugui pensar que pot perdre... a partir d'aquí... també afegeixo una dosis d'optimisme, la mateixa que poso a la vida encara que moltes vegades veig boires negres per tot arreu...
De fet si ho mires bé no he estat tan optimista, pensar que li faran dos gols al Saperas no és ser gaire optimista... hagués estat millor un 0 a 4.
Bé, de totes maneres el que tinc clar és que aquest diumenge treballo de nit, quan em llevi al migdia miraré la teva crònica i jo avui ja et faig el titular... LÍDERS.

Per altra banda amb el teu permís poso aquí la darrera informació que he penjat al facebook
RAFA MORAL... 400 partits ja!!!

Si anteriorment haviem recordat amb la crònica d'EL MUNDO DEPORTIVO el debut del Rafa amb la samarreta del FC VIlafranca, ara recordarem la jornada en què el FC Vilafranca assolia el darrer ascens a Tercera Divisió. Així ho explicava el Mundo Deportivo a través de Josep Sauleda. Suposo Josep que recordes el partit, aquell dia Rafa Moral va jugar amb el 2 a l'esquena i va ser substituït, però la jornada històrica pel FC Vilafranca ja estava al sarró, fent un joc de paraules amb un altre cronista... i el Rafa va ser-hi present.

JORNADA nº37 PRIMERA CATALANA
19 de maig de 1996
FC VILAFRANCA- 1- HOSPITALETATLÈTIC-1
Vilafranca: Cano (2). Moral (2) (Miret, 2), Troyano (2), Adán (3), Atmeller (2), Atzará (3), Fos (2) (Arjona, 2), Moisés (2), Montfort (3), Triguero (2) (Mesa, 2) y Ripoll (2).
Hospitalet At.: Tellería (2), Estepa (2) (Javi, 1), Eran (2), Serrano (3), Morató (2), Colungo (2). Juárez (2) (Lombarte. 1). Arcos (2), Luna (2) (Carlos, 1), Vicente (3) y Ochoa (3).
Goles: 0-1, Ochoa (mm. 18); 1-1, Montfort (mm. 45).
Arbitro: Dauder Senserrich (3).
El Vilafranca confirmó ayer con su empate que acompañará al Badaloní en el ascenso a Tercera División, beneficiándose de la derrota del Vilassar de Mar. Como ésta se produjo por la mañana, el Vilafranca comenzó su partido por la tarde sabiendo que ya era equipo de Tercera División. El encuentro comenzó con la evidente relajación del Vilafranca, bien aprovechada por Hospitalet At. para adelantarse en el marcador. La reacción de los locales dio su fruto unos segundos antes del descanso. El segundo tiempo fue muy aburrido y la jornada acabó con la lógica euforia en el vestuario local .SAULEDA

Pincis ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = X
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = 1 (2-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 1 X
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA =1 X

terra ha dit...

Ara ja no entenc res!!!
La setmana passada, ningú li apostava ni un euro per la Pobla de Claramnut, i ara resulta que tothom pensa que guanyarà a la top Granada. Millor que us ho feu mirar això nanos.

sasgas ha dit...

BARÇA - Mallorca 1
tot i k el mallorca sta bè aquesta temporada , el Barça no a de tenir problemes

Sporting - ESPANYOL 1 - 2
davant el madrid , demostrà k pot guanyar a qualsevol, pero l`Espanyol tambè pot guanyar

VILANOVA - Europa 2
aquet any els veins a patir

Gramenet B - VILAFRANCA X (1-1)
firmo l`empat , ara si guanyem , no m`emfadare

ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B 1
els locals pinten bè , llastima dels problemes extraesportius

LA MÚNIA - Sant Joan Despí 1
els de Pere Badia , no stan notan el canvi de categoria

FE AT. VILAFRANCA - Piera 1
camp masa gran pels visitans

MOLANTA - LES CABANYES 1
candidat al ascens

MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES 1 2
equips igualats , el Sanku an entrenador nou.i en bona recuperacio despres de golejar la setmana pasada

La Pobla Claramunt - LA GRANADA 1
camp dificil pels Penedesencs , a mes la Pobla a casa sta molt fort

*Previa , podrias donar algun puntet.....si argumenten els pronostics ????

Quinielista1X2 ha dit...

BARÇA - Mallorca = X2
Sporting - ESPANYOL = 2
VILANOVA - Europa = 1
Gramenet B - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 12
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 2

Anònim ha dit...

llavors jordi deus ser el q juga a l'espirall no?

Ibracadabra ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = 1
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = 1 (1-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = X2
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X

Rai ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = 1
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 1
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 12
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 12

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers! Deixo la porra! A veure si retallo la distància al Jordi i m'allunyo de tots !! Q em trepitjeu els talons!!

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = X
VILANOVA - Europa = 1X
Gramenet B - VILAFRANCA = 1 (2-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = X2
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES =X
La Pobla Claramunt - LA GRANADA =X

Salut! I si m'equivoco en el resultat del Vilfranca que sigui perquè ha guanyat eh!! No perquè perdi per 1 a 0 o algun altre resultat. Posats a perdre els punts que guanyi el Vilafranca almenys.
Ah!! vil4fr4nqu1: El tema dels amistosos... L'ultim 0 a 0 a Vilanova no va passar res. Potser perquè no hi havia Capilla.. Quin liante!! Pregunta-li al Tito Caballero sobre l'amistos de fa 3 anys quan jugava a Vilanova i vam pujar a Vilafranca.. El senyor Capilla es va ficar xulo amb Aleix Vall i ell mateix, on recordo que se'n va endur un bon trau a les celles del Senyor Capilla... Gentussa com aquesta que només van a robar del futbol el desprestigien!

javindreu ha dit...

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = 1X
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = 1 (3-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 2
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X

La prèvia ha dit...

@Raimon4barres: Continuo mantenint que una cosa és el que volem i una altra el que és més factible que passi (o un pensa que pot passar). Si no fos així, ja no caldria posar-lo a la travessa perque quasi tots els que escrivim al blog el que volem, per damunt de tot, és que guanyi el Vilafranca.
Si com dius, diumenge ens posem líders, dilluns quan et llevis no només veuràs aquest titular al blog sinó que faré referència a tu com al nou "guru" del vilafranquisme. Ja t'ho asseguro jo!
I a veure si juga el Rafa Moral algun partit per poder celebrar-ho ja d'una vegada...
@terra: A mi, una persona entesa que va veure jugar La Pobla Claramunt al camp de Les Cabanyes la setmana passada m'ha dit que té un bon equip.
@sasgas: No és mala idea... M'ho apunto de cara a l'any vinent. Es nota que veus futbol i futbol i futbol els caps de setmana, eh...
@Eloi: Osti, escoltar el nom de Capilla ara mateix que tenim a aquest grup de jugadors tan honrats que es deixen la pell al camp... és com tenir de novia actual a la Claudia Schiffer i esmentar que un dia vas tenir un rollet amb la Carmen de Mairena. Si o no, bloggers?

castell cagarró ha dit...

http://clubdefutbolsantcugatsesgarrigues.blogspot.com/

vil4fr4nqu1 ha dit...

Hola, deixo la meva porra, he intentat arriscar a veure si aconsegueixo retallar diferències:
BARÇA - Mallorca 1X
Sporting - ESPANYOL X
VILANOVA - Europa 2
Gramenet B - VILAFRANCA 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B X
LA MÚNIA - Sant Joan Despí X
FE AT. VILAFRANCA - Piera X
MOLANTA - LES CABANYES 1
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA X2

Ah!! Felicitacions al Juvenil de la Fundació, si és veritat que van líders!! Així doncs, el Via no és tan imprescindible, mireu que sou egoïstes... que no ens el volieu deixar... pillos, pillos!!

"Eloi" tens raó el darrer derbi 0-0 no va passar res, exactament ni tant sols un gol, mira que va ser avorrit!

I la expedició vilafranquina que aneu a veure el partit, aneu amb compte les carteres si hi ha algun regidor per allà...

josep sauleda ha dit...

Deu ni do aquesta setmana.Avui torno al factor risc, o bé m'emporto un altra targeta o sumo mes que la majoria. Desitgeu-me sort!

BARÇA - Mallorca = 1
Sporting - ESPANYOL = X
VILANOVA - Europa = 2
Gramenet B - VILAFRANCA = X (2-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - Vilanova B = 12
LA MÚNIA - Sant Joan Despí = 1
FE AT. VILAFRANCA - Piera = 1
MOLANTA - LES CABANYES = X
MONJOS - SANT CUGAT SESGARRIGUES = X
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X

satèlit ha dit...

Sr. Sauleda en que has arriscat? no veig cap resultat estratosfèric, tot molt normal.
Quin partit de la comarca em recomanes per anar a veure aquesta tarda de dissabte??

josep sauleda ha dit...

Hola Satelit,(no cal que em posis Sr.)
No te escrit abans perqué quan has escrit ja era fora de casa.
He anat a veure un troç del juvenil de la Fundació, he marxat amb 3-1 i després el Molanta-Les Cabanyes 3-1. Per cert Monjos 2-Sant Cugat 0.
De la travessa eren X de risc precisament les dues que he fallat, el Molanta i Monjos i esperat demà, ja em veig un altra groga.

terra ha dit...

De moment, aquesta tarda,2 resultats amb dos 1 de victòries locals.
2 Encerts:Vicenç, Raimon4barres,Jordi, Pincis,Sasgas, Ibracadabra,Rai,Javindreu i Vil4franqu1.

1 Encert: Prèvia,Quinielista1X2, Eloi.

0 encerts: Josep Sauleda.

Ara falta saber el resultat del Barça.

Anònim ha dit...

juvenil fundacio 3
fonsanta 1

Vilafranqui mes liders pq el sanfeliu ha empatat a kasa

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Anirem a Santa Coloma previnguts. Gràcies.
Per cert, Via no és imprescindible però no es perd un partit dels seus companys. Avui estava també al Municipal.
@josep sauleda: Caram! Hem vist els mateixos partits doncs! Ah... és que hi hem anat plegats, oi? Jajajaja
Et veig un futur negre aquesta jornada. T'han fallat les estadístiques aquesta vegada.
@terra: Així m'agrada. Ja que no participes, ajuda'ns a fer el recompte.
@anònim 21:32: He vist fins al minut 60 i el Juvenil m'ha causat una bona impressió. Algunes llacunes en defensa però col·lectivament juguen força bé. M'ha captivat un noiet que jugava per l'esquerra amb el dorsal 11 anomenat Álex Moreno crec. Veritat?
@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats fins ara de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 4 - Mallorca 2
MOLANTA 3 - LES CABANYES 1
MONJOS 2 - SANT CUGAT SESGARRIGUES 0

vil4fr4nqu1 ha dit...

El Barça ha guanyat!! Ja en tinc 3 de 3!!!

terra ha dit...

A tots els hi afegim un encert més o un punt, com vulgueu, menys al Quinielista1X2 que es queda amb tansols 1 encert per lo que fa el dissabte; es veu que no hi refiava amb el barça, despues de la punxada a Russia.

A tercera divisió,primera derrota a casa del Llagostera davant del Cornellà(0-1)
Algú sap quin resultat s´ha obtingut del partit de 1 Catalana que s´ha jugat aquesta tarda?

terra ha dit...

Veig que el Kimi aquesta setmana no ha fet pas la travessa.
Ke li ha passat?

Rai ha dit...

Via desde que juga am el futbol club vilafranca no s'ha perdut cap partit nostre! ja que ell continua sent el capità del equip! ;) aviam que fa dema el Vila!

vagii bé

Quinielista1X2 ha dit...

San Cristobal 0 Tortosa 1

Ser merengue i perico es lo que te..

vicenç ha dit...

Perfecte resultat el produït a Terrassa aquesta tarda, la victòria del Tortosa ens beneficia.
Un altre resultat bó ha estat el del Patí Vilafranca que ha pallisat 7-2 al Tenerife i així es posa a mitja taula de la ok lliga, fantàstic.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Menys mal perquè estàs al límit de la sanció...
@Rai: Prepara't que per a la setmana que ve hi ha sorpresa...
@Quinielista1X2: Normalment s'és les dues coses a la vegada o és independent ser del Madrid i de l'Espanyol?
@vicenç: Sí, ara mateix ens beneficia però amb la molta Lliga que queda és aviat per a saber quins seran els nostres rivals i per a que estarem lluitant.
El Patí Vilafranca mica en mica (després del "Tourmalet") va agafant l'aire a la categoria.
De pas, si vols respondre'm tu també a la pregunta...
@BLOGGERS: Al web Resultados-Futbol.com es poden seguir els resultats de 1a Catalana a l'instant. El curiós del cas és que posa que portem 25' i el resultat és Gramenet B 0-0 Vilafranca.

Rai ha dit...

@Rai: Prepara't que per a la setmana que ve hi ha sorpresa...


? sorpresa de què? =O

La prèvia ha dit...

@Rai: Si t'ho dic ja no serà sorpresa. No pateixis que avui mateix ho sabràs...
@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPIRALL-LES CLOTES 2 - Vilanova B 2
LA MÚNIA 1 - Sant Joan Despí 1

josep sauleda ha dit...

Hola Previa,
el resultados-futbol.com, dona marcadors bastant actualitzats, però la classificació està malament.
Pel que fa a la travessa, vilafranqui ha arriscat i li ha anat bé, jo vaig arriscar i m'ha anat malament, preparem un altre groga.
La Munia i Espirall han empatat els seus partits

La prèvia ha dit...

@josep sauleda: El millor per a saber els resultats i la classificació és aquest enllaç: 1a Catalana (2009/10).
Doncs sí, de moment el vil4fr4nqu1 ho ha encertat tot!... i tu tens molts números per a ser amonestat.

ordalenC ha dit...

sant pau 2 - 0 cubelles!

continuem donant sorpreses amb els rivals de ''dalt''!
aquesta victoria ens permet no desenganxarnus de la part de dalt y continuar somiant en ficarnus dels 4 primers!tot sa de dir que esta igualat tot pero bueno 3 puntets mes!
semana que ve al camp del vista alegre!

vil4fr4nqu1 ha dit...

El Vilafranca va guanyant 0-1, de moment encerto el signe, un golet més per banda i seria també el resultat, vinga! Això sí... l'Espanyol està perdent 1-0 al Molinón i tinc una X, fallar-lo d'aquesta manera és un mal menor!

ordalenC ha dit...

0 a 2!gollll de medinaaa!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quina llàstima, encara no vaig arriscar prou amb el Vilafranca, 0-2 al camp del líder!!! i l'Espanyol ha acabat perdent!! jejejeje aquí tampoc vaig arriscar prou!

vicenç ha dit...

Vilafranqu1;els comentaris de l´Espanyol i les rialles te les podries estalviar, ja que si no vols que quan us eliminin de la champion altres bloggers diguin coses del teu equip...., d´acord.
Magnifica segona victòria visitant del vila(0-2),llàstima que em vaig quedar curt i tansols hi vaig posar un 0-1 a la travessa.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Vas ser tu el primer en dir que si és avorrit un partit del Barça, millor mirar una pel·lícula d'Antena 3! Te'n recordes? Ahhh!
"Eloi" a veure si ens dius què ha fet el Vilanova? i els altres si sabeu resultats de 2a Regional també!!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 4 - Mallorca 2
Sporting 1 - ESPANYOL 0
VILANOVA 2 - Europa 0
Gramenet B 0 - VILAFRANCA 2
ESPIRALL-LES CLOTES 2 - Vilanova B 2
LA MÚNIA 1 - Sant Joan Despí 1
FE AT. VILAFRANCA 1 - Piera 1
MOLANTA 3 - LES CABANYES 1
MONJOS 2 - SANT CUGAT SESGARRIGUES 0
La Pobla Claramunt 0 - LA GRANADA 2

La prèvia ha dit...

@ordalenC: La vostra victòria sí que és una de les sorpreses de la jornada (i agradable!). Seguiu així!

Anònim ha dit...

viçenç.. ser del rcdpestenyol te un preu.. has de saver pedre ja que es el vostre destí.

millor no parlis d'europa... jajaja encara recordariam un sevilla vs un equip català

vil4fr4nqu1 ha dit...

No només he salvat la targeta que em comportaria la sanció que he fet un bon paper: 8 encerts!!! M'han fallat els pericos i el Vilanova, els dos equips que no els tinc tanta simpatia!

vicenç ha dit...

d´acord, millor tallem aquí i no parlem despectivamernt de la rivalitat entre els dos equips catalnans de primera.
Prèvia: fas ressó de la bona victòria del St. pau d´ordal a casa, per que me´n dius del últim resultat de la travessa, la Granada a vençut a casa de la Pobla de Claramunt, quants ho tenien a la travessa????

Anònim ha dit...

RAIMON 4BARRES...

CO-LÍDERS, no vaig encertar el reslutat però si la diferencia, volia posar 0 a 2 però se'm van escapar les tecles i vaig posar el 2 a 4, avui ha faltat el gol de Puchi per ser líders

Vicenç el Vilafranquí té raó, qui va començar criticant vas ser tu al Barça, per tant si no vols que es critiqui l'equip de Cornellà-el Prat doncs ja sabem el que hem de fer...

terra ha dit...

Que bestia!!!!
Prèvia crec que haurem d´inventar un nou color de targeta pel Josep Sauleda, pq. mira que tansols endivinar un únic resultat( el barça) faltaria mes!!!, ni fet expressament ho fa tan malament.
De moment bona jornada pel Vil4franq1 que ho ha fet genial( ( encerts) i bona travessa pel rai i el Vicenç amb 6 dianes.
L´ibra amb 5 i quasi tota la resta amb 4.

Rai ha dit...

Feu un resum del partit que no he pogut parlar am algu perquè mel facii! ;) mersii

la sorpresa? =O

vagi béé

josep sauleda ha dit...

Ja ho veieu companys, tants anys veient futbol i carregat de teories i al final "a cagar-la". tant sols el Barça i com diu terra, mira que és dificil no fer-ne ni dos. La setmana vinent posaré en practica una nova tactica (je,je,je)per evitar la cinquena.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Bona jornada. Diu el refrany: "Qui no arrisca, no pisca".
@vicenç: Tens raó, també és meritòria la victòria de La Granada.
@Raimon4barres: Doncs sí, tot i que en Puchi al final deia que no estava content pel partit que ha fet (jo no ho veig així), amb un golet més ens haguèssim posat líders. Però a aquestes alçades, això és anecdòtic.
@terra: Prou pena té en josep sauleda per haver-ne encertat un. No el martiritzem més, pobre...
@Rai: Paciència, deixa'm que penji el bloc...
@josep sauleda: No et desanimis, un mal dia el té tothom.

PD: Va, deixeu-me fer el blog.

satèlit ha dit...

El Pròxim rival es la Gimnastica Iberiana( l´equip barceloní) ha apallissat avui al Rubí 4-1,el rubí la setmna passada habia guanyat al líder fent-li una bona repassada; el futbol es ben boig.

Un equip que vull destacar es l´Aiguafreda de la Regional prefernt es l´únic equip que ho ha guanyat tot, i va directe cap a la primera catalana fent un gran futbol i guanyant a tots els seus rivals amb grans golejades.