dijous, 31 de desembre del 2009

Les "campanades" del 2009

1. "A les fosques". El fort vent del darrer cap de setmana de gener va estar a punt de provocar la suspensió del partit Vilafranca-Manresa deixant al Municipal sense llum. Per una vegada a la vida, FECSA i l'Ajuntament de Vilafranca van estar a l'alçada.
2. "Maradona, Messi,... i Àlvar". El menut davanter vilafranquí va signar el millor gol de la temporada (i el millor en anys) en una jugada individual deixant enrere a mig equip del Vilassar. Llàstima que no va servir per a guanyar aquell partit.

3. "Amb el número 7, Sánchez". El web oficial del club va ser objecte d'un parany per a confirmar les sospites de plagi en les aliniacions publicades al blog de la prèvia. Sortosament, amb el nou web s'ha millorat en contingut i freqüència d'actualització.
4. "Negar l'evidència". L'arribada de Puchi era un secret a veus. Ho sabíem tots però el President s'entestava en negar-ho. Al final, els recels que provocava la seva contractació s'han tornat el·logis i lloances per la trajectòria de l'equip.
5. "A Vila, no". David Ávila (el darrer "mediàtic" abans dels "currantes") va estar jugant tot l'estiu en si es quedava o no depenent de l'estimació de l'afició segons paraules seves al blog. Actualment, juga a 2a Regional sense anar a entrenar i cobrant 100 € per partit jugat.
6. "Pocs però bons". Els socis de l'entitat que enguany van haver d'assumir la derrama per tal de pal·liar el dèficit de la temporada passada. El responsable de l'àrea econòmica va fer números i va veure que l'unic número que podia tocar era el "2".
7. "Adèu per SMS". Sylla va demanar incorporar-se més tard a la pre-temporada però finalment decidí no tornar al Penedès i quedar-se a França. Es va acomiadar enviant-li un SMS al President donant-li les gràcies per tot i prometent tornar-li uns quartos que li va prestar.
8. "Matins.SÍ / Matins.NO". Tot i les reticències d'alguns socis a trencar amb la tradició de jugar els partits a casa per la tarda, la Junta va optar per provar la fòrmula del diumenge al matí durant els mesos d'hivern. Resultat: més o menys, ve la mateixa gent.
9. "Líders". A la Jornada 11, després de guanyar a l'Iberiana a casa, el degà penedesenc s'alçava amb el primer lloc en solitari a la classificació. Des de llavors ja no l'ha deixat i es pot menjar els torrons amb la tranquil·litat de la feina ben feta.
10. "Eric Via". Un dels noms propis de l'any i que va fer que el blog treiés fum al llarg de la setmana. Després de gaudir de la confiança de Puchi i afiançar-se en el primer equip, una sobtada i ràpida oferta del Juvenil del Nàstic va precipitar la seva sortida.
11. "Una vida dedicada al club". Pepe Fos arribava als 800 partits oficials en Lliga com a Delegat del primer equip. Sens dubte, una de les persones més eficients i eficaces que han passat per l'entitat. I això que a finals de la temporada passada es va plantejar la seva retirada...
12. "L'enemic a casa". Per surrealista que sembli, amb l'equip líder i comptant els partits a casa per victòria, l'entrenador va ser increpat per un bon afeccionat vilafranquí. Per sort, tot va quedar en un malentés i van signar la pau en el partit següent.

Bon Any 2010 a tothom!!!

6 comentaris:

belen esteban ha dit...

Jajajaja XDDDD molt sutil el bigoti de la ultima campanada

qui no sapigues qui era ara ya ho sap

Anònim ha dit...

on juga david avila?

Percy B. Suárez ha dit...

bon any per tothom i felicitats Prèvia, en aquestes campanades hi ha coses que fan emprenyar però mira m'he quedat amb les que fan riure i les bones... sempre recordaré el gol de l'Àlvar contra el Vilassar... la tasca d'en Fos i el....... moustache

La prèvia ha dit...

@belen esteban: Jo crec que tothom ja ho sabia...
@anònim: Les últimes notícies que tenia és que jugava amb el Pinell (un equip de 2a Regional de la província de Tarragona).
@raimon4barres: Sí, lo millor és quedar-nos amb les bones i les més divertides però sense oblidar els errors comesos per a aprendre de cara al futur. Jo, particularment, em quedo amb la número 9. Veure'ns allà dalt de tot la classificació és un gran goig.
@BLOGGERS: Recordeu tots de fer el pronòstic de la vostra travessa en el "post" anterior abans de demà al migdia.

terra ha dit...

Impresionant les campanades, pero també que un tant per cent tant elevat :60%, aposti per un mateix resultat en el partit contra el Mataró (2-0), quan l´equip del Maresme acostuma a perdre els seus partits sempre per la mínima i sobretot pel marcador de 2-1, resultat que ningú ha dit.

Anònim ha dit...

Eii terra, ara ja saps pq la majoria d la gent va apostar pel 2-0 no...?entre ells jo

No lloren.