diumenge, 31 de gener del 2010

Els trenca rècords

FC Vilafranca 2 - CD Banyoles 0
De moment aquest equip ja ha fet història. Amb el triomf d'avui, són ja 11 victòries consecutives al Municipal en el que és el millor inici de Campionat com a local de sempre (superant el registre de la Temp. 73/74). Tot i això, la millor ratxa en una mateixa temporada data de la Temp. 76/77 amb 13 triomfs al vell camp de la Creu de St. Salvador. Per tant, un nou alicient per a aquest equip amb fam de glòria.
Qui també ha establert un rècord ha estat Saperas (avui no ha marcat...) que ja porta 6 partits a casa sense encaixar gol. D'una volada ha superat a Cano (94/95 i 00/01), Moya (78/79), Rovira (76/77) i Sánchez (65/66) que n'havien sumat 5.

Un altre que podria entrar al Llibre Guinness és en Rubén. En aquest cas, seria en l'apartat de "primera pilota que toca, gol". Ja ho va fer el dia del Mataró i avui ha repetit situació i execució. D'això se'n diu saber aprofitar els minuts i definir a la perfecció.
No m'agradaria acabar, sense destacar un detall que m'ha semblat important i que demostra, una vegada més, que el que fa gran aquest equip és el que la mateixa paraula indica. A manca d'un parell de minuts, Eitán s'ha incorporat a l'atac per a rematar una centrada de Rubén. David Pérez, després de fer quilòmetres i quilòmetres tot el partit, no ha dubtat en fer un últim esforç per a fer-li la cobertura i omplir el buit deixat a la zona ampla. El més fàcil hagués estat pensar: anem 2-0, jo soc el davanter centre, vinc de 3a Divisió i que corrin els altres. Doncs no!
Signaria tornar de La Satàlia amb quelcom positiu, però sé que els nois de Puchi voldran guanyar (ja toca a fora...) a un Poble Sec que estarà hipermotivat per a derrotar al líder.

Gran Reserva: Francesc Fos ha arribat als 250 partits de Lliga amb la samarreta del FC Vilafranca. Queden lluny encara els 397 del Rafa Moral, però si s'ho proposa...

Vi picat: 120 € de taquilla, 70 € de sorteig i l'arbitratge costa 460 €. Així no es pot anar enlloc. La resposta de l'afeccionat vilafranquí, davant la crida per part del club a que baixi al Municipal, és indigna de tot un líder de 1a Catalana!

76 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J21:

Rai i Jordi = 8
itokp, javindreu, Pincis i Raimon4barres = 7
ibracadabra i Eloi = 6
sasgas, vicenç i vil4fr4nqu1 = 5
josep sauleda i Quinielista1X2 = 4
La prèvia = 2 (TG)

* Jordi = 3 punts extra (com a gunayador de 3 jornades consecutives)


Classificació General:
Jordi (1 TG) = 150
Pincis (2 TG) = 127
sasgas i javindreu (1 TG) = 126
ibracadabra (1 TG) i vicenç (3 TG) = 125
Rai (3 TG) = 122
Eloi (2 TG) = 121
La prèvia i Raimon4barres (1 TG) = 116
vil4fr4nqu1 (1 TG) = 105
josep sauleda = 101
Quinielista1X2 (1 TG) = 95
itokp = 45


Sancionats: La prèvia

JORNADA 22: 07/02/10 (Pronòstics fins el 06/02/10 a les 15:00 h.)
BARCELONA - Getafe
R. Madrid - ESPANYOL
Rapitenca - VILANOVA
Poble Sec - VILAFRANCA
Marianao B - LA MÚNIA
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA
LES CABANYES - MONJOS
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL
Piera - RIUDEBITLLES
---
LA GRANADA - Fàtima
Masquefa - MOJA

La prèvia ha dit...

COPA BERGER DUSSOURD 2010

1a Ronda (JORNADA 20)
A) Jordi (EXEMPT)
B) sasgas (EXEMPT)
C) Pincis 7-6 itokp
D) ibracadabra 7-5 Quinielista1X2
E) vicenç 8-7 josep sauleda
F) javindreu 8-5 vil4fr4nqu1
G) Eloi 6-7 Raimon4barres
H) La prèvia 6-7 Rai

2a Ronda (JORNADA 21)
I) Jordi* 8-8 Rai
J) sasgas 5-7 Raimon4barres
K) Pincis 7-7 javindreu*
L) ibracadabra 6-5 vicenç

Semifinals (JORNADA 22)
M) Jordi - ibracadabra
N) Raimon4barres - javindreu

Final (JORNADA 23)
O) Guanyador M - Guanyador N

itokp ha dit...

Bueno no esta malament 3 Partits del vilafranca a casa 3 reusltats encertats aixo de jugar sense presio funciona

Ibracadabra ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (0-1)
Marianao B - LA MÚNIA 1
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 2
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1X
Piera - RIUDEBITLLES 1X

Ibracadabra ha dit...

Prèvia, el Vilafranca tornarà a jugar el diumenge a les 5 de la tarda? a mí personalment m'aniria millor per poder anar-los a veure.
Jordi, aquesta jornada afluixa una mica.

vicenç ha dit...

Amb els comentaris de la setmana passada ja he dit 4 paraules.
Ara la travessa.BARCELONA - Getafe 1X
R. Madrid - ESPANYOL 1X
Rapitenca - VILANOVA X
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (0-1)
Marianao B - LA MÚNIA X
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES X
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 2
Piera - RIUDEBITLLES X

La prèvia ha dit...

@itokp: Sí, sí,... mira si funciona, que n'he fet només 2 i m'he endut targeta groga. A més, és la 5a i hauré de descansar aquesta setmana.
@ibracadabra: Si no recordo malament, es tornarà a jugar a les 17 h. a partir del 14 de març coincidint amb la visita del Sants. Avui, "off the record", ja es comentava que la iniciativa de jugar als matins no ha donat el fruit esperat.

vicenç ha dit...

Veig també que amb aquest arbitre també hem vençut una molt mala ratxa i per fi podrà dir i celebrar una victòria local.
Enhorabona.

itokp ha dit...

Aixo ja es un problema estar fora de la copa i sancionat jeje. Espero que ens veiem algun dia previa

Percy B. Suárez ha dit...

Què bé, continuo viu a la COPA BERGER DUSSOURD 2010 !!! ho sento Sasgas, bé, arribant a semis ja em dono per satisfet.

Sobre el tema assistència, bé, jo no sóc el més indicat per parlar d'això, perquè no sóc assiduu, però crec que jugar al matí no afavoreix, està clar que el dia del Molanta-Moja va afectar, i aquell dia per exemple també van afectar altres partits comarcals on hi ha gent, ja sabem que no massa que també assisteixen al Municipal, a veure si de cara al bon temps, tornant a la tarda i l'equip esperem que en aquestes posicions, i hagi un xic més d'ambient.

sasgas ha dit...

Vicenç , lo del arbit a mitges , ja k la victoria ha stat a la segona part, i si no recordo malament, l`arbit era una de las asistentas, ja k l`arbit principal estaba lesionat, Raimon , felicitats per la victoria a la copa , ara ja nomes en podre centra a la lliga , com (Barça i Madrid) tot i k u tinc molt dificil , x k atrapar al Jordi , es una tasca força dificil , intentare entra a la champions

La prèvia ha dit...

@vicenç: No és veritat. Quan el col·legiat ha deixat el terreny de joc per lesió anàvem 0-0. Ha estat a la segona part, amb Petrova Borislavova xiulant, quan hem pogut guanyar el partit. Per tant, segueix l'estadística negativa amb Gómez Díaz.
@itokp: Segur que sí. Ara porto un parell de setmanes desintoxicant-me de futbol comarcal... jejeje
@raimon4barres: Ets la revelació de la "Copa". No entraves en cap pronòstic i ja t'has polit al cap de sèrie nº2 (en sasgas).
Segurament jugant per la tarda guanyes els pocs que pel matí van a veure algun partit de la comarca. El que és evident és que pel matí el fred de l'hivern es més soportable que quan jugàvem a les cinc.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: No tot són bones notícies pel degà penedesenc. El partit d'avui amb el Banyoles ha deixat seqüeles importants en forma de lesions. David, fruit del cop que ha rebut a la cara, pateix fractura del pòmul i el més probable és que hagi de passar per quiròfan. I Palau, que ha jugat tot el partit amb molèsties en la seva mà, pot tenir algun dels ossos trencats a falta de les proves definitives que li faran.

itokp ha dit...

Bueno si hos voleu animar la previa i el sasgas i el qui vulgui de aqui de la previa diumenge dia 7 a les 12 del migdia a la ignaguracio del neo camp del capellades esteu convidats

Jordi ha dit...

Ibracadabra, no m'has deixat ni plantejar-me si fer una travessa ràpida per guanyar el "factor empat" o si esperar a finals de setmana per si hi ha alguna novetat, perquè 12 minuts després que la prèvia pengés la travessa ja l'has contestat.

Jo ho vaig veure ahir a les 23h i mentres pensava que era una travessa força difícil, vaig acabar de llegir els comentaris i ja vaig veure la teva.

Intentaré fer-la sense mirar la teva, perquè si no és fàcil que siguin semblants i l'empat no em val.

A veure si segueixo tenint tanta sort com fins ara.

vicenç ha dit...

Ibracadabra et reconec la victòria final per punts, pero je n´he endivinat més que tu de resultats.

I em merexia passar a les semis!!!!

comença a ser preocupant ha dit...

Potser comença a ser hora que acceptem que a Vilafranca no hi ha afició per el futbol català i per tant ens haurem de resignar a ser quatre gats a les grades del municipal.

El problema és que la afició forma part del futbol, i si no n'hi ha, l'espectacle queda greument afectat. Quin remei...

Però em resisteixo a acceptar que no hi ha més persones a la nostre comarca que els hi agradi el futbol comarcal.

Aleshores perque no hi ha més gent els diumenges al matí?

1.No sé quina audiencia té penedès televisió durant els partits del vila, però de ven segur que és un inhibidor d'afluencia de públic. (al sofa si està millor)

2. Preus avussius a la guixeta del municipal.

3.crisi d'identitat. I per mi aquest és el pitjor problema de tots. M'explico... Quants jugadors de vilafranca o de la comarca juguen al FCV? Pocs, aquest és un problema important, els vilafranquins no se senten identificats amb l'equip i per això no s'omplen les grades. I si no pergunteu quants afeccionats omplien les grades fa dos diumenges al partit FEAV-St. Pau d'Ordal. Sense exagerar erem 4 vegades més del que erem ahir.

No vull dir res tot amb això, només que no ens podem quiexar ( i menys qualificar d'indigne) de 120 euros de taquilla amb totes aquestes premises.

satèlit ha dit...

jo contestaré dient el meu peré:
Vilafranca televisió pot restar a les grades entre unes 80 i 100 persones, això no vol dir que nomès ho miri aquesta gent el partit, ja que tenen molta més audiencia.
El preu de les entrades a la taquilla i no pas (guixetes) com erroneament has dit; crec que entre 8 i 10 euros es el que es demana a altres camps de la mateixa categoria i fins i tot m´atreveixo a dir que de ben segur que hi ha algun camp que en deu demanar més.
Creus que hauríen de fer pagar uns 5 euros?, o menys?.
I de jugadors del planter ara mateix crec que en són una mitja dotzena, no està gens malament, crec jo.
i l´excusa de sempre que el camp està molt lluny de la vila i que fa fred....ja fan molta pudor de sentir any rera any.

La prèvia ha dit...

@itokp: No ho podeu canviar? Jajajaja Es que juga el Vilafranca a la mateixa hora al camp del Poble Sec... Ja era hora que tinguessiu unes instal·lacions com cal.
@Jordi: Sort? No siguis modest. No s'està primer de casualitat. Enhorabona! Ànims, que pots fer doblet (Lliga i Copa)!!
@vicenç: Sí, tot el que vulguis però estàs eliminat.
@comença a ser preocupant: A veure, és un bon tema a tractar.
Estic d'acord en que la comoditat de veure els partits per Penedès TV pugui restar gent al camp, que els preus (10 € una entrada o 150 € ser soci) són exagerats per a una categoria com la 1a Catalana o que interessi més un derbi de 2a Regional (amb equips com el Moja, Molanta, La Granada, Sant Pau d'Ordal,...) que arrosseguen força gent; ara bé, no em diguis que és problema d'identificació perquè la temporada passada la majoria de jugadors eren de "casa" i venia la mateixa gent o menys. I et diré més, quan es va assolir el darrer ascens a Tercera amb aquell grup de jugadors d'aquí (Montfort, Massana, Ripoll, Mesa, Fos, Adán, Casan, Moral, Cano, Besolí,...) la presència de públic al Municipal era igual de minsa.
I per acabar, si parlem que el problema radica en que no es veu un joc atractiu, et diré que el bon afeccionat a un club el que vol és que el seu equip guanyi. Res més! O em diràs que en el Molanta-Moja de fa dues setmanes es va veure un futbol de gran qualitat? No. El que passa és que aquesta rivalitat entre pobles de la comarca enganxa més que un Vilafranca-Banyoles.
@satèlit: És evident que si a altres camps de la categoria cobren entre 10 i 12 € per l'entrada aquí no serem "tontets" de posar-les a 5 €. El problema és que en l'Assemblea de principis de temporada, els clubs s'haurien de posar d'acord en abaixar els preus tots per igual.

Anònim ha dit...

previa nose com vas poder posar en 1X en el partit del vilanova del cami-fundacio, quan era clar un 2, i el resultat ha donat mes q la rao. Era un apunt.

itokp ha dit...

Bueno les tenim a mitjes ja que encara faltan per fer dos vestidors pero de moment tenim un camp com cal. Pues ja ens veurem per algun camp del penedes. A i records de l' Oscar

itokp ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA
Poble Sec - VILAFRANCA X (0-0)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1X
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1 2
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1
Piera - RIUDEBITLLES 1

terra ha dit...

Itokp, t´has deixat el signe de la Rapitenca-Vilanova.
Jo ara que es tempos de rebaixes provaria tansols una setmana fer un partit de lliga a un preu molt rebaixat, per exemple 3 o 4 euros i així es veuria quina crida de gent pot venir al camp municipal.
El proiper rival dintre de 15 dies es el Peralada, no crec que vingui gaire gent d´allà tan amunt i menys quan es juga pel matí.
Pot ser una manera de veure com contesta la gent vilafranquina.
Que n´opineu la resta?

satèlit ha dit...

El record d´en Xavi Saperas de quan data? abans algun porter habia estat sense que li marquessin cap gol en 6 partits consecutius jugats a casa?
M´agradaria prèvia que ens recordessis totes les onze victòries que ha fet el Vila a casa i qui han estat els autors del gols.
Gràcies.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Enhorabona a l'equip pel rècord històric!
Referent al tema de l'afluència al camp, no cal inventar res que tot està inventat. La culpa és del President que es pensa que el soci és la gallina dels ous d'or, i mireu, així hem acabat.
Algú ha llegit l'article del club al 3 de 8? Diu que és un club modest, si us plau no em facin riure haviem sigut un club referència al futbol català per lo bé que es pagava i si ara no hi ha recursos és perquè es van gastar el que no tenien.
I qui no conegui la història de la Gallina dels ous d'or que llegeixi aquí:
http://www.totcontes.com/view.php?tipus=C&pagina=gallinaousor

javindreu ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA X2
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (1-2)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1X
Piera - RIUDEBITLLES 1

javindreu ha dit...

A mi em fa l'efecte que vagis dalt o baix, juguis amb gent de casa o de fora, ... sempre vindrà la mateixa gent. A Vilafranca no hi ha afició de futbol, és trist però és així.
Té més tirada una final de copa radio vilafranca entre equips del Penedès, que qualsevol partit del Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@anònim 15:09: Doncs molt fàcil, t'ho explicaré. Vaig voler fer una travessa amb resultats poc probables a veure si sonava la flauta de cara a guanyar la jornada i apropar-me als llocs de dalt. I ja veus, em va sortir malament la jugada i a sobre tenint 4 targetes grogues... Ja ho diuen: "els invents, amb gasosa".
@itokp: Gràcies, gran tipus l'Óscar. Recorda pronosticar el Rapitenca-Vilanova!!!
@terra: No és mala idea, i més tenint en compte que un camp amb força gent ajudaria als jugadors a vèncer al Peralada. També et dic que el més probable és que la resposta fos nul·la però per provar-ho...
@satèlit: Ho explico al blog, eh... El màxim de partits encadenats sense encaixar gol a a casa eren 5 i els porters que ho havien assolit són els porters que esmento i en aquella temporada. El més recent va ser Cano (Temp. 2000/01).
Sobre les onze victòries i els golejadors, el més fàcil és que visitis el web oficial del club i la secció de cròniques.
@vil4fr4nqu1: És veritat el que comentes. Una persona entesa que hagués sabut gestionar els diners amb un projecte esportiu adient hagués anat molt bé.
@javindreu: En això et dono la raó. Precisament avui ho pensava. Fins i tot el tractament que se li dóna a la 2a Regional als mitjans és superior a la del Vilafranca. El gran problema és que la gent prefereix seguir l'equip del seu poble que no pas el degà penedesenc. I ara, amb una 2a Regional tan atractiva encara més.

itokp ha dit...

RAPITENCA - VILANOVA ME LA JUGO UN 2

vicenç ha dit...

Hola bon dia.
Després d´haber dialogat entre membres de la junta i veure que no hi ha cap mes altre solució que baixar preus a la taquilla.
Hem pensat ja que estem en temps de rebaixes ferem una prova aquests dos primers partits que disputarem al municipal vilafranquí enfront el Peralada i el Tàrrega i posarem el preu a la meitat. Així doncs el preu de l´entrada costarà 5 euros i esperem que amb aquesta nova formula atreure a força públic de casa i omplir així les graderies del nostre camp.

josep plá ha dit...

Avui el Barça s´entrenava a Palafrugell i feien pagar de 5 a 10 euros. I el Camp estaba ple fins la bandera. Crec que han dit que havien 5000 persones i molts nens que han faltat a clase ja em direu quins valors els i transmeteixen.

terra ha dit...

El Palafrugell celebra el seu centenari i el Barça ha anat a entrenar-hi i han fet pagar 10 euros als adults i 5 euros als nens.

Anònim ha dit...

prèvia fa uns dies vas dir: És evident que si a altres camps de la categoria cobren entre 10 i 12 € per l'entrada aquí no serem "tontets" de posar-les a 5 €.

jo recordo aquesta temporada haver anat a igualada i cobrarme 4e d'entrada els quals 3 els jugaves per la loteria de nadal! ahh.. i el camp ben ple!

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers!
Jo penso que l'assistència és la que és. Si l'equip anant lider no porta gent al camp... no la portarà quan vagi 14 com anem nosaltres. D'altra banda penso que retranmeteixin el partit per la tele no ajuda gens ni mica a l'afluència de públic al municipal vilafranquí. I finalment, el preu de les entrades és el normal. A 3a es paga 12 € a general i 15 si vols tribuna ( a la majoria de camps)... O sigui, que penso que és la poca afició al futbol de casa nostra i la retransmissió per la tele les principals causes de la baixa assistència en general.
A Vilanova, la mitjana és de 500 persones (mes o menys) Això si, quan l'equip va bé, la mitjana és de 800-900 i fins i tot 1.000 persones. Recordo, amb nostalgia un Vilanova- València B amb Silva i gavilan jugant a les files valencianes unes 3.000 pesones i, en partit de lliga un Vilanova-Reus en lluita pel liderat unes 2.200 persones (sempre segons fonts del club) Espectacular i nostàlgic alhora...
Salut!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Jo demano que si es vol fer entrada barata, es faci entrada de venda anticipada en establiments col·laboradors durant la setmana i a guixeta pel preu normal. No fos cas, que de Vilafranca vingui la mateixa gent i al final renunciem a la meitat de recaptació amb l'afició visitant.
Tema de l'entrenament del Barça a Palafrugell, nosaltres també vem tenir el nostre moment de glòria amb el debut d'Eto'o i Deco i ja no ens queda ni un cèntim! què hi farem?

Anònim ha dit...

altre dia al sant pau ordal-jov ribetana entre 200-250 persones!
i aixo es cada partit!
jugar aquell camp si que dona goig i veure la gent com anima!
aviam si es fa mes aficio a vilafranca!

Percy B. Suárez ha dit...

Jo vaig assistir al partit CF Igualada-FC Vilafranca i per l'entrada em van demanar 10 euros, vaig ensenyar el carnet de soci visitant i em van dir que era igual que igualment 10 euros, més 5 de loteria del primer equip, més 5 de loteria del futbol base, total em vaig deixar 20 euros a Igualada. Anònim vas ser un afortunat, o jo un tontet.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Bé, veurem com respón l'afeccionat vilafranquí. Això sí, ja que es pren aquesta mesura feu el favor de publicitar-la com cal. Perquè altres vegades ha passat que iniciatives semblants no han tingut l'efecte esperat per culpa que no es va arribar a anunciar amb prou antel·lació.
@josep plá: Valors? Compromís, sacrifici, dedicació, esperit de superació,... i molts altres que es podrien aplicar a l'actual Barça i al Vilafranca. Et semblen prou?
@anònim 21:03: Doncs sí és així, aplaudeixo aquest fet. Rebaixant els preus és l'única manera de portar gent al camp (tant en les entrades com en els carnets). Perquè us heu parat a pensar, per exemple, que els 150 € que val ser soci del Vilafranca es poden emprar en abonar-te 10 mesos (el que dura la Lliga) a C+Liga o Gol TV que val 15 € al mes? Els que som socis de sempre ho tenim clar, però aquells indecisos o els que podrien ser nous socis que creieu que triaran?
@Eloi: Doncs et diré que jo vaig poder presenciar in situ el partit de tornada a Paterna. De Silva i Gavilán no me'n recordo però sí d'un tal Pablo Hernández que us va fer un "traje" per la banda dreta...
@vil4fr4nqu1: Seria una opció sí, però sempre hi haurà algun despistat que no hi pensarà i el diumenge per no pagar els 10 € ja no vindrà. De fet, el que interessa, més que fer "caixa", és veure el camp més ple.
@anònim 21:57: Sant Pau des de sempre ha tingut la seva afició fidel (com molts altres pobles). El que no acabo d'entendre és perquè costa tant que, a banda de seguir el seu equip, s'identifiquin amb el club degà a la comarca i el que juga en millor categoria.
@raimon4barres: Ahhhhhhhh, ja m'estranyava a mi... Sent un derbi, dubtava molt que perdessin l'oportunitat de fer calerons. Gràcies per la teva aportació (al blog vull dir eh, no a la guixeta de Les Comes). Jajajaja.

terrible, hapocalíptico... ha dit...

Esta clar que la conjuntura econòmica del moment és la principal culpable tant de la poca afluencia de públic com de la crisi de finançament que pateix el club en si mateix. Acceptant aquest fort condicionant, hem de buscar mesures per fer més lleuger el pas per aquest tunel i a la vegada estar preparats per quan tornem a veure la llum.
En aquest sentit, es evident que una baixada dels preus de les entrades seria un notable incentiu. No es tracte de ser "tontets" sinó al contrari, s'ha d'estimula la demanda (baixant preus) per aconseguir omplir la oferta, d'aquesta manera els diners que es perdrien avaratin la oferta es recuperarien (si més no, parcialment) amb l'augment de la demanda. Un altre motiu pel qual els vilafranquins no asisteixen al camp, al meu semblar, es per la falta de publicitat, i no em refereixo als típics i reiteratius mitjans de comunicació locals, sinó a campanyes que impulsi el club per tal de projectar el futbol vilafranqui com una oportunitat per disfrutar de les amistats i l'entorn amb la companyia de l'esport. Es clar que com he dit avans aquest tipus de despesa és inasolible en aquest moment. Ara per ara, també veig com un obstacle de la participació les retransmisions per televisió.
D'altre banda i mirant ja una mica més enllà m'agradaria dir que prefereixo un Vilafranca a primera regional, però amb el camp ple, que la situació en la que ens trobem actualment. Com aconseguim això? fàcil, destinant menys pressupost a pagar els sous dels jugadors i apostem per la promoció de l'espectacle (com he dit avans amb campanyes publicitaries)encara que això suposi veure disminuir el nivell futbolístic. Tot i que si aquesta promoció fos efectiva s'aconseguiria fidelitzar l'afeccionat i d'aquesta manera recuperar socis i per tant ingresos.

Salut.

La prèvia ha dit...

@terrible, hapocalíptico...: Classe magistral d'economia i publicitat. Ara bé, quin bon afeccionat prefereix veure el seu equip dues categories més avall a canvi de que al camp hi hagi més gent? Explica'm-ho perquè no ho entenc.
@BLOGGERS: Ja podeu consultar totes les dades sobre el partit Poble Sec-Vilafranca al web de la prèvia.
Us recomano, per damunt de tot, la secció "Va passar...". Veureu quines voltes dóna el món del futbol.

Sherlock ha dit...

La prèvia, vas veure el partit d'anada a l'Alumnes Obrers contra el València B ?

terrible, hapocalíptico... ha dit...

previa: Quin bon afeccionat és el que li agrada veure que el seu equip no té seguidors????

triar per triar, prefereixo veure'm a 1ra regional i amb un camp que faci goig de veure. És la meva opinió, però també et diré que la conseqüència de les polítques que seguix el club són per una banda la millora de la cualitat del futbol, però per una altre el distanciament i refredament en les relacions amb els potencials seguidors del club, així que si triem aquesta vía no ens queixem si els diumenges sóm quatre gats.

salut.

satèlit ha dit...

Recordeu que el proper partit a casa contra el Perelada es per Carnaval i de ben segur que es faran molts actes a la Vila, així que ja podem començar a tremolar si vindrà gaire gent al camp.
Pero l´idea de fer pagar 5 euros es bastant bona.

carnastoltes ha dit...

pruposta: perque no fan entrada gratis a tothom que vingui disfrassat?

La prèvia ha dit...

@terrible, hapocalíptico...: D'acord, però si he de triar entre veure el camp mig buit (com ara) i jugar a Tercera (L'Hospitalet, Europa, Palamós, Reus, Vilanova, Terrassa,...) o que el camp estigui ple cada diumenge jugant contra equips de 1a Regional (La Guardia, Ribes, Carmelo, Vallirana, Cervelló,...) prefereixo lo primer.
En el que estic d'acord és que el club prioritza altres ingressos al fet de captar nous socis o, el que és pitjor, cuidar els pocs que tenim.
@satèlit: A la vila el Carnaval es celebra en dilluns. No influirà per res.
@carnastoltes: Home, podria ser divertit. D'aquesta manera t'assegures que els que venen de fora pagaran segur perquè no crec que facin 180 km disfressats! Jajajaja

satèlit ha dit...

Prèvia et recordo que el Carnaval infantil es fa diumenge a les dotze al teatre el bolet.

I que la rua del Carnaval amb carrosses es fa diumenge al matí a la població veïna de Santa Margarida i els monjos.
Així que de ben segur que algo de públic segur que restarà.

terrible, hapocalíptico... ha dit...

previa: molt bé és la teva opinió i molt respectable, però aleshores repensat el "vi picat" del proxim diumenge, perquè no es pot tenir tot, oi que m'entens??


salut

Percy B. Suárez ha dit...

el fet de jugar a 1a regional amb gent de casa no assegura gent al camp, altres temporades s'ha jugat amb força gent de casa, per tant prefereixo ser líder a 1a catalana i somniar en tornar a 3a divisió, veure el vila a 3a m'ilusiona

javindreu ha dit...

Posis l'entrada a 5 euros, gratis o a 100 euros et vindrà la mateixa gent. Igual quan quedin poques jornades i es tinguin opcions de pujar llavors s'apunta més gent, però tampoc ho crec. A Vilafranca no hi ha afició de futbol, tan fa si és amb gent de casa, de fora, a 1a regional o a 3a Divisió.

josep sauleda ha dit...

... i el que mes em preocupa, a part de si va molta o poca gent al camp és que no s'hi veuen joves.
M'agradaria tenir la mitjana d'edad dels assistents al municipal (més igual si és el mati o la tarda), segur que la mitjana d'edad és mes aprop dels 45 anys que no pas dels 40.

terible, hapocalíptico... ha dit...

Uiii!!!Que pesimistes us veig a tots companys, potser es cert que no hi ha gaire afició a vilafranca pel FC VIlafranca, però no em crec que només els que anem al municipal, sóm els únics que ens agrada el futbol, oi que no??
Aleshores es tracta de fer que els molts amants del futbol que hi ha a Vilafranca vinguin al camp de futbol de la seva ciutat.
Com es fa això?? ja hu he explicat en algun missatge anterior, però si voleu us deixare per aquí alguna altre proposta:
-Perquè no posem partits del futbol base o de l'amateur avans i després del partit del vilafranca??? D'aquesta manera els petits futbolistes en acabar el seu partit es veurien molt temptats de quedar-se a veure el partit dels "GRANS", d'aquesta manera ja solucionariem una mica el problema del que ens parla el Sauleda i a més els pares,que de ben segur que els agrada el futbol, tambées veurien obligats a veure el partit. Companys, només així us asseguru que ompliriem, si més no una miqueta més, les grades del municipal.

Tinc moltes altres coses al cap però us les aniré deixant de mica en mica per no fer tant llargs els textus.

Salut. i siguem optimistes i a la vegada conscients de que si no captem afeccionats, els club de ben segur que les passarà "canutes"

terra ha dit...

TERIBLE, ara mateix està succeint això mateix que proposes tu.
Abans dels partits del degà penedesenc juguen nois de la fundació i algun es queda amb els seus pares pero a la mitja part fugen tots cap a casa.
Tan t tard es la una del migdia?,tanta gana tenen per anar a dinar? o es que s´aborreixen molt i prefereixen anar a jugar amb la play?

La prèvia ha dit...

@satèlit: Ah és clar... com que cada diumenge hi ha 1000 o 2000 nens al camp animant al Vilafranca... No fotem! Vindrà la mateixa gent de sempre.
I si no vols coincidir amb cap Carnaval, diguem quan hem de jugar? Aquell cap de setmana està ple de rúes. Com no juguem la matinada de diumenge a dilluns com aquell Sevilla-Barça del gaspatxo...?
@terrible, hapocalíptico...: No, no acabo d'entendre't. Si el que passa és que t'has sentit ofés o al·ludit en el Vi picat ho sento.
Referent a la teva proposta (que podria estar bé), ara mateix les relacions entre la Fundació i el Vilafranca no són gaire bones. No m'imagino als responsables del Futbol Base encoratjant als nois a que vagin a veure i animar al primer equip. No dic que fos una obligació, però sí que se'ls hi hauria de recordar de tant en tant.
@raimon4barres, javindreu: Estic d'acord amb vosaltres.
@josep sauleda: Això sí que és preocupant... I segurament la mitjana passaria els 50 anys.
@terra: Sí és així com dius, segur que només s'esperen a veure si els ha tocat la rifa.

terrible, hapoclíptico... ha dit...

previa: no m'he sentit ofès ni molt menys, ja que jo cada diumenge estic al camp, em referia a que no pots titllar d'"indigne" la respota de l'afeccionat, ja que s'em acudeixen moltes coses indignes per criticar del vilafranca, però si no hi ha afició és per culpa de coses que s'estàn fent malament.

Terra: doncs, jo no ho he vist mai, i suposu que és per que acaben un bona estona avans, s'haurien de sincronitzar més els partits, i quan acaba el partit del vila no veig que escalfi cap alre equip.

Previa: estaria bé que aprofundisis (rollu treball de recerca) en les relacions FEAV-Vilafranca i ens expliquis en què et bases per fer aquestes afirmacions. Gràcies

Salut

terra ha dit...

terrible, el primer equip necessita i demana uns 40 minuts per poder escalfar bé abans del partit, per això els equips inferiors acaben abans.

diumenge vinent prova de foc. Partit molt interessant( VILA-Perelada) amb entrades a meitat de preu, una bona ocasió.

Pincis ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1 X
Poble Sec - VILAFRANCA X (1-2)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1 X
Piera - RIUDEBITLLES 1

La prèvia ha dit...

@terrible, hapocalíptico...: Aprofundir? Jo? No home, no. Crec que és bastant evident pels fets ocorreguts aquesta temporada ("cas Via" per exemple) i les declaracions del President, en Pere Montserrat, que hi ha una falta de diàleg important i unes desavinences entre els màxims mandataris que no són les idònies pel bon funcionament de dues entitats que haurien d'anar agafades de la mà.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Notícies d'actualitat sobre diferents equips de 1a Catalana:
* Segons anuncia Lo bloc del CD Tortosa, Albert Viñas, ex-entrenador del FC Vilafranca fa un parell de temporades, dirigirà al conjunt del Baix Ebre fins a final de temporada.
* Per altra banda, tant el Santfeliuenc com el San Cristóbal han creat el seu propi canal de TV on els usuaris registrats podran veure els vídeos a través del seu web oficial.

terra ha dit...

mentres en els resultas i classificacions del tres de vuit hi hagi escrit el nom de atlètic vialfranca en contra de fundació, això vol dir que a molta gent ja li va bé que es digui atlètic.
I així mai anirem bé per la reconciliació.
T´he de dir que el tito Boada es un torracollons de mil cuidados.

Anònim ha dit...

ara resulta que el Tito Boada , es el problema entre las dues entitats

sasgas ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1
Poble Sec - VILAFRANCA X (1-1)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1X
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1 2
Piera - RIUDEBITLLES 1

Belen Esteban ha dit...

en tito se lia caigut el pel de dir mentides xD

josep sauleda ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA X
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (1-2)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1X
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1 X
Piera - RIUDEBITLLES 1

Jordi ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (1-2)
Marianao B - LA MÚNIA X
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES X2
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1X
Piera - RIUDEBITLLES 1

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (1-2)
Marianao B - LA MÚNIA 2
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1 X
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 1X
Piera - RIUDEBITLLES 1

raimon 4barres ha dit...

ha sortit com anònim però sóc el 4barres el de la travessa de les 10:44'

Quinielista1X2 ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1
Poble Sec - VILAFRANCA 2 (2-3)
Marianao B - LA MÚNIA 1
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES 1
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 12
Piera - RIUDEBITLLES 1X

vil4fr4nqu1 ha dit...

BARCELONA - Getafe 1
R. Madrid - ESPANYOL 1
Rapitenca - VILANOVA 1X
Poble Sec - VILAFRANCA X (1-1)
Marianao B - LA MÚNIA 1
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES X2
Jov. Ribetana - FE AT. VILAFRANCA 2
LES CABANYES - MONJOS 1
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL 2
Piera - RIUDEBITLLES 1

sasgas ha dit...

LES CABANYES 2 MONJOS 1


altres resultats:

sant cristobal 0 mataro 0

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARCELONA 2 - Getafe 1
R. Madrid 3 - ESPANYOL 0
Marianao Poblet B 1 - LA MÚNIA 0
Jov. Ribetana 2 - FE AT. VILAFRANCA 4
LES CABANYES 2 - MONJOS 1


Altres resultats:

1a Catalana: San Cristóbal 0 - Mataró 0 / Gramenet B 5 - Igualada 0

Sherlock ha dit...

Bon dia! Si us sembla bé, deixo els partits que encara s'han de jugar....

Rapitenca - VILANOVA X2
Poble Sec - VILAFRANCA X (0-0)
Carmelo - ESPIRALL-LES CLOTES X2
La Pobla Claramunt - SANT PAU d'ORDAL X
Piera - RIUDEBITLLES 1

Moltes gràcies i salut!

terra ha dit...

ok. eloi.

veig que endivines el teu equip.
Rapitenca-Vilanova(1-3).
Bon resultat.

terra ha dit...

A 1 catalana, tots els partits disputats al matí han guanyat els equips visitants, menys nosaltres i el Guixols que hem tret un puntet empatant a dos gols.
I mira que el guixols s´habia avançat per 0-2 al camp del Masnou.
El proper diumenge tornarà tocar a guanyar al municipal i així seguir forts igual.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Rapitenca 1 - VILANOVA 3
Poble Sec 2 - VILAFRANCA 2
Carmelo 2 - ESPIRALL-LES CLOTES 1
Piera 1 - RIUDEBITLLES 3

Sherlock ha dit...

La prèvia, em penso que ja em pots anar treient targeta groga!! Però avui, és igual perquè hem guanyat el primer partit fora de casa de la temporada!!!
Salut!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

La Pobla Claramunt 1 - SANT PAU d'ORDAL 4