diumenge, 24 de gener del 2010

Saperas, una Coca-Cola?

Santfeliuenc FC 2 - FC Vilafranca 2
Un creu que, amb els anys que porta veient futbol i seguint al Vilafranca arreu de les contrades catalanes, ja ho ha vist tot. Doncs no. El que hem pogut presenciar aquest matí al Parc de Les Grases és d'aquelles coses que un sempre recordarà amb el pas del temps i podrà explicar a futures generacions.
Que un porter marqui un gol es dóna poques vegades però que el faci en temps de d'afegit i, a més, suposi (com en el cas d'avui Saperas) empatar un partit que semblava perdut és digne d'anunci.

Tirant d'hemeroteca, per tal de trobar un cas similar, he donat únicament amb un gol que li va fer Sadurní al Palafrugell la Temp. 91/92. En aquella ocasió però, ni va tenir transcendència (es va perdre 1-2) ni gaire mèrit, ja que va voler xutar ell un penal (en una més de les seves excentricitats).
Ja més recent i com a jugades clau d'un porter en l'esdevenir d'una temporada, ens queda aquell gol de Palop (al camp del Shakhtar Donetsk) que suposà també el 2-2 en el descompte i que, a final de temporada, fou clau per a que el Sevilla guanyés la UEFA o l'aturada de Pinto al camp del Mallorca en l'anomenat "Pinto de inflexión" en l'inici del camí cap a la consecució de "Les 6 Copes" del Barça de Guardiola.
Malgrat tota l'eufòria i alegria del moment, no hem d'oblidar la dolenta primera part que ha propiciat anar al descans perdent 2-0. Perque avui "Saperagut" la Verge, pero no s'apareixerà sempre, eh...
Us deixo amb la narració. Disfruteu!


2-2, Gol de Saperas (min. 98)
Locució: Joan Sória (Ràdio Vilafranca)

Gran Reserva: És just i em ve de gust (avui que Saperas ha esdevingut l'heroi del vilafranquisme) reconèixer també el bon treball del porter suplent Gerard. No és fàcil assumir aquest rol i saber que el teu paper és limita a esperar una possible lesió del porter titular i jugar només els amistosos (o la "Copa" com li diuen al vestidor de bon rotllo).

Vi picat: Per si no hi ha prou lesionats... la duresa amb la que es van emprar alguns jugadors del Sitges en l'amistós del passat dijous. El resultat? Medina amb un ull de vellut i, el pitjor, Pere Roca amb una possible greu afectació al menisc tot a l'espera de les proves mèdiques de demà.

57 comentaris:

vicenç ha dit...

Hola Ibracadabra, t´espero en la segona ronda de la copa de la travessa.
Felicitats per passar ronda pero ara t´ha tocat ballar amb la més difícil, jejeje.

josep sauleda ha dit...

Felicitats Vicenç, el Vilafranca, Saperes o el Santfeliuenc han decidit que passis eliminatòria.Per oportunitats el Vila havia de guanyar i al final un mes que just empat, amb gol de l'empat per la història. Per cert, em sembla que ni tu ni jo tindrem tarjeta groga.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J20:

sasgas, javindreu, Jordi i vicenç = 8
Rai, Pincis, ibracadabra, Raimon4barres i josep sauleda = 7
itokp, La prèvia i Eloi = 6
Quinielista1X2 i vil4fr4nqu1 = 5 (TG)


Classificació General:
Jordi (1 TG) = 139
sasgas = 121
Pincis (2 TG) i vicenç (3 TG) = 120
ibracadabra (1 TG) i javindreu (1 TG) = 119
Eloi (2 TG) = 115
Rai (3 TG) i La prèvia (4 TG) = 114
Raimon4barres (1 TG) = 109
vil4fr4nqu1 (1 TG) = 100
josep sauleda = 97
Quinielista1X2 (1 TG) = 91
itokp = 38


JORNADA 21: 31/01/10 (Pronòstics fins el 30/01/10 a les 15:00 h.)
Sporting - BARCELONA = 1X
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = X (1-1)
LA MÚNIA - Carmelo = X
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 1X
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = X
---
RIUDEBITLLES - Masquefa
SANT PAU d'ORDAL - Jov. Ribetana

La prèvia ha dit...

COPA BERGER DUSSOURD 2010

1a Ronda (JORNADA 20)
A) Jordi (EXEMPT)
B) sasgas (EXEMPT)
C) Pincis 7-6 itokp
D) ibracadabra 7-5 Quinielista1X2
E) vicenç 8-7 josep sauleda
F) javindreu 8-5 vil4fr4nqu1
G) Eloi 6-7 Raimon4barres
H) La prèvia 6-7 Rai

2a Ronda (JORNADA 21)
I) Jordi - Rai
J) sasgas - Raimon4barres
K) Pincis - javindreu
L) ibracadabra - vicenç

Semifinals (JORNADA 22)
M) Guanyador I - Guanyador L
N) Guanyador J - Guanyador K

Final (JORNADA 23)
O) Guanyador M - Guanyador N

vicenç ha dit...

gràcies Josep.
de petit sempre em deien que copiant en els examens tansols passaven els bons alumnes, i fer això aquesta setmana tansols t´ha servit per fer una bona puntació a la general pero a la vegada quedar eliminat de la copa.
Que tinguis sort......de cara l´any vinent.

vicenç ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1X
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (3-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera:1X
---
RIUDEBITLLES - Masquefa
SANT PAU d'ORDAL - Jov. Ribetana

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers! Bé, felicitar al Raimon4barres pel passi a la següent ronda de la copa! La Granada t'ha donat el triomf company!! Felicitats!!
Apa! Ara que ja no tinc pressìó em pendre amb calma la travessa per la setmana que ve! Per cert, impressionant el que estic llegint de la crònica contra el Santfeliuenc! Aquest any si!! Tot surt de cara! Que marqui un porter... Felicitats a tots els aficionats i a l'equip una setmana més!!

josep sauleda ha dit...

Vicenç no et passis que això no era un examen i t'ho dic per experiencia després de passar-ne molts degut a la meva carrera universitaria. La travessa és un joc que dona aventatge al que primer escriu i que permet tenir una orientació al que escriu mes tard. Per oportunitats i joc havia d'aver guanyat joc, de la mateixa manera que l'Espanyol havia de ser un 1, però "futbol es futbol"

un que esta aburrit ha dit...

algu dels que habeu anat a san feliu pudeu explica com a sigut el gol de saperas?

vicenç ha dit...

i avui ha perdut un dels pocs equips que quedaven en sumar tots els seus partits de casa amb victories; la Lorca Deportiva ha punxat aquesta tarda empatant en els seu propi camp contra el Pinatar (2-2), un equip menys.
Ara tansols ens falta guanyar a equips com El R. Madrid, Mallorca,Aiguafreda i remolins- Bitem que ha guanyat avui per 4-2.

La prèvia ha dit...

@Rai: Jo, sumant-me a l'esportivitat regnant entre els participants a la travessa, et felicito per haver passat a la 2a Ronda de la Copa. A veure si guanyes i, almenys, puc dir que he caigut davant del campió.
@Eloi: He escoltat que el Vilanova també anava perdent 2-0 al descans i ha empatat 2-2. Poc a poc aneu sortint de la zona perillosa...
@un que esta aburrit: A veure si me ne'n surto sense enrotllar-me gaire i fent-ho entenedor...
"Minut 95 de partit, falta a favor dins del cercle central en camp contrari. La defensa del Santfeliuenc situada a l'alçada de la frontal de l'àrea junt amb tot l'equip del Vilafranca a excepció de Pere Costa que li guarda les esquenes a Saperas que puja a rematar. Puchi penja la pilota a l'interior de l'àrea, un defensor la refusa amb el cap des del punt de penal, la pilota cau just fora l'àrea (un xic escorada a la banda dreta) i Saperas engalta un fort xut amb cama dreta que entra prop de l'escaire dreta de la porteria del porter local."
@vicenç: Serà difícil mantenir aquesta ratxa, eh... A veure si la gent respón diumenge vinent ja que no hi haurà cap derbi com el Molanta-Moja de la setmana passada.

itokp ha dit...

Una Jornada dolenta i quedo fora de la copa, ara a fer travessas sense cap presio ja que ni pujare ni baixare posicions

Anònim ha dit...

saperas impresionant!!!!

i havia alguna kamera enregistrant el partit?? seria fantastic poguer veure el gol.

Sherlock ha dit...

Bona nit La prèvia!
Doncs, home, a poc a poc anem sortint però... molt a poc a poc eh! Ahir,era partit per guanyar, però, noi.,.. aquest no és l'any.
Pensa que el Lleida, el Terrassa i el Gavà, hores d'ara baixarien i, l'espanyol B faria promoció de descens. Vull dir, pel tema dels descensos compensats com més amunt millor! I a més, que maco seria l'any que vé jugar el derbi intercomarcal a Tercera divisió oi? Ja saps que ho penso de tot cor

Salut!

terra ha dit...

que espactacular una tercera divisió amb el Terrassa, Lleida,Gavà, Vilanova i Vilafranca...quin nivell!!!

terra ha dit...

avui ja no corra ningú per fer la travessa o que?
Tandebó aquesta segona volta sigui tan bona com la primera que em viscut.
Prèvia si guanyem aquest diumenge a casa supererem el recòrd de l´any 72-73?

terra ha dit...

Prèvia: si vull enviar aquest blog a un amic com ho he de fer?

satèlit ha dit...

Sort que el Santfeliuens i el Vilafranca mai habien empatat en la seva història i que tampo ho habia fet en tota aquesta temporada el Sanbtfeliuenc.
felicitats a tots els que es van atrevir a posar una X a la travessa i trencar estadístiques.

satèlit ha dit...

Molt bé la crònica oficial del Santfeliuenc, parlen molt bé del partit i del Vilafranca.
Prèvia et volia preguntar que tal els pantalons vermells i quants partits hi hem jugat amb aquest color?

La prèvia ha dit...

@itokp: Si et serveix de consol, jo també he quedat eliminat. Mira el costat positiu: tindrem els dimecres lliure i els nostres jugadors arribaran més descansats als partits de Lliga. Jajajaja.
@anònim 18:20: No, no hi havia cap televisió enregistrant el partit. Ja ens va trucar el company Jordi Sunyer (de TV3) per si teníem les imatges per al FutbolCAT. Ens haurem de conformar (que no és poc...) amb la instantània del company Sauleda (en el moment del xut de Saperas) que podreu trobar el divendres a les planes d'El 3 de Vuit.
@Eloi: Maco no. Seria la pera!!! Tornar a viure tot el que és un derbi Vilafranca-Vilanova... Només de pensar-ho ja em fa venir salivera!
@terra: Sí, però és la 73/74 (1a Regional).
Enviar el blog? A que et refereixes? A recomanar-lo a algú? Només cal que copiïs l'adreça http://lapreviadelfcvilafranca.blogspot.com i l'enganxis en el missatge.
@satèlit: Tens raó!! Vaig donar aquesta dada i, ves per on, es va trencar. Això de les estadístiques és un "enganyabobos". Si es compleixen diem que "estan per algo" i si no, diem que "estan per trencar-les". I ho dic jo que sóc un autèntic amant d'elles... Jajajaja
Sobre els pantalons vermells, això no ho tinc controlat (ja seria massa). I tampoc ho recordo. El company Batet va dir que era un fet històric. Vols que et digui una cosa? No desentonava gens. Fins i tot feien patxoca!!

La prèvia ha dit...

Ja podeu participar en la nova enquesta del blog:
Quin dels fitxatges d'hivern t'agrada més?

Resultats de l'enquesta anterior:
Quin equip veus com a màxim candidat per a pujar a Tercera?
Vilafranca = 39 %
Masnou = 14 %
Peralada = 14 %
Gramenet B = 11 %
Montañesa = 7 %
San Cristóbal = 7 %
Igualada = 4 %
Altres = 4 %

terra ha dit...

prèvia, fes-ho tu mateix siusplau, envia-li a la direcció de correu seguent: isidre.torrents@terra.es, t´ho agariarà força.
Els panatalons vermells també m´agraden bastant.
i el jugador que em de fitxar es a Fernando Kroeff tot i que els tres que han fet aquest any, són tot un encert.

La prèvia ha dit...

@terra: Ok, ja li he recomanat.
No et negaré que Fernando Kroeff és un molt bon jugador (dels millors de la categoria) però, ara mateix, hi ha tres factors que farien impossible el seu fitxatge:
1) Ja ha jugat més de 5 partits amb el Rubí.
2) Pel seu estil de joc (mira molt pel lluïment personal) no sé si encaixaria en el sistema de Puchi.
3) Tu saps el que cobra aquest tio??? Amb la seva fitxa podríem pagar a 5-6 jugadors!

terra ha dit...

Jo parlava de cara a l´any vinent, a tercera, si deu vol.
Tant encara cobra aquest noi?
Pots consultar amb el Batet amb exactitud quants cops hem portat pantalons vermells el Vila?

terra ha dit...

a mi l´equip que em fa mes por es el Masnou, et recordo que tansols ha deixat escapar 2 pounts del seu terreny de joc(un empat) en tota la primera volta i sempre fa unes segones voltes impresionants.
Si el masnou te la fortuna de pujara tercera i el Vilassar de mar i el Mataró baixen a la regional preferent, ja veig una primera catalana deserta d´equips del Maresme, deunidó!!!.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Quina jornada més dolenta, i una algra targeta! Enhorabona al "javindreu" pel pas a la següent ronda. Algú sap si hi haurà més fitxatges d'hivern? Amb tantes baixes potser és necessari, i anant líders venir al Vilafranca és un bombó per a molts, no com anys enrere que era un bombó pel fet de pagar molt! Potser algun jugador de tercera que no tingui continuïtat voldria venir.

La prèvia ha dit...

@terra: De cara a l'any vinent? Uf,... encara hem de viure moltes coses aquesta temporada com per a pensar en la següent. Mica en mica, amb humiltat i passet a passet.
Jo també m'ensumo que el Masnou encara no ha dit la última paraula. En quan millori els seus resultats fora de casa estarà a dalt segur.
@vil4fr4nqu1: De moment, a no ser que hi hagi una baixa per a un període de temps important no crec que es fitxi a ningú més. Ara bé, això mai se sap...

javindreu ha dit...

Merci v1l4fr4nqu1 pel teu fair-play. Ara miraré de posar-li les coses dificils al Pincis.

vicenç ha dit...

Deunidó el cant del locutor !!!

Prèvia pq. no passes el blog a la seguent direcció siusplau: trentanyerus@googlegroups.com.
Gràcies.
Així alguns ex jugadors del Vila i amics meus a la vegada ,tindrán cada setmana el teu magnífic blog.

itokp ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1 2
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = X2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = 1

josep sauleda ha dit...

Hola,
Ja podeu veure la foto del gol de Saperes, just a l'instant que va a rematar, a la web del Vila
futbolclubvilafranca.cat
no l'he penjat fins ara per evitar que algun mitjà de comunicació en faci cópies.
La foto es troba junt amb altres del partit, al final de la crónica. Per si no hi heu entrat mai, veureu primer el marcador del partit, quatre ratlles i al final un simbol que és llegiu-ne mes. Quan aneu a llegir mes veureu la crónica ampliada, la fitxa tecnica i a continuació les fotos. La darrera és la del gol de Saperas

Quinielista1X2 ha dit...

Sporting - BARCELONA = 1X
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (3-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 1
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = 12

Percy B. Suárez ha dit...

Hola novament,

ja he tornat i ja tinc també el pc en condicions.
En primer lloc, gràcies Eloi per felicitar-me per el passi a la següent ronda, el partit la Granada-Riudebitlles??, si jo també vaig pensar que aquesta jugada de la eliminatòria podia decantar la balança... ànims i a continuar a la lliga fins al final.

Saperas?? la sort dels campions??

Fins a la propera tot esperant en Sasgas

satèlit ha dit...

Prèvia que estàs de vacances?
Fa 2 dies que no dius res.

La prèvia ha dit...

@vicenç: No em deixa enviar el correu a l'adreça que dius. Segurament, al tractar-se d'un grup, només pot rebre correus dels seus membres. Per tant, el mès fàcil és que tu mateix el reenviïs.
@josep sauleda: Tant de bo aquesta fotografia passi a la història del club com una d'aquelles que no pugui faltar en els successius llibres que repasssin tots els anys d'existència del FC Vilafranca.
@raimon4barres: No entenc com tots els que encara esteu vius a la Copa no pronostiqueu la travessa abans que el vostre oponent. Una de dos: o no creieu tant important el factor "desempat" o no voleu donar pistes al contrari.
satèlit: Precisament el contrari. Porto un parell de dies enfeinat i tampoc és que hi hagués molta activitat al blog.

sasgas ha dit...

Sporting - BARCELONA 2

ESPANYOL - Ath. Bilbao 1 2

VILANOVA - Premià 1

VILAFRANCA - Banyoles 1 (3-1)

LA MÚNIA - Carmelo x 2

ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc 2

Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA 2

MONJOS - MOLANTA 2

MOJA - LA GRANADA 1

SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera 1

terra ha dit...

jo veig totes les travesses molt semblants.

Percy B. Suárez ha dit...

Sporting - BARCELONA 2

ESPANYOL - Ath. Bilbao 1

VILANOVA - Premià 1

VILAFRANCA - Banyoles 1 (2-0)

LA MÚNIA - Carmelo x 2

ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc 2

Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA 2

MONJOS - MOLANTA 2

MOJA - LA GRANADA 1

SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera 1X

Sherlock ha dit...

Bona tarda a tots! Deixo la travessa no sense abans dir que han substituit a Robert Elvira( entrenador del Vilanova). El seu substitut és Angel Alcolea que entre altres ha entrenat al juvenil B del Barça, Badalona B, Mataró.... i, més recentment al Vilassar de Mar. Algú m'hen pot dir alguna cosa respecte aquest entrenador? No el conec, ni d'anomenada! MErci companys!


Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 2
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = X
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = X
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 1X
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = 1
---
RIUDEBITLLES - Masquefa
SANT PAU d'ORDAL - Jov. Ribetana

javindreu ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1X
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (3-1)
LA MÚNIA - Carmelo = 1
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = x2

Pincis ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = X
VILANOVA - Premià = 1 x
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = X 2

Jordi ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = X2

vil4fr4nqu1 ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = X2
VILANOVA - Premià = 1X
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-1)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = 2

josep sauleda ha dit...

Sporting - BARCELONA = X2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 1X
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = x (1-1)
LA MÚNIA - Carmelo = X
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = X

La prèvia ha dit...

@terra: És que aquesta setmana els signes són bastant previsibles... L'únic amb resultat incert pot ser el SANT CUGAT SESGARRIGUES-Piera. Potser jo soc qui ha arriscat més amb els pronòstics de l'Sporting-BARCELONA i del Vilanova Camí-FE AT. VILAFRANCA.
@Eloi: A Vilafranca si el coneixem perquè ens hem enfrontat a ell quan entrenava al Badalona B i al Vilassar Mar (i sempre amb resultats negatius per a nosaltres). És un tècnic que li agrada i està acostumat a treballar amb gent jove. No sé si a Vilanova tindran la paciència necessària per a que faci la seva feina o li exigiran resultats immediats.

Rai ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = 2
VILANOVA - Premià = 12
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 12
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera = 1

Rai ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
anims pichichi ha dit...

És extrany que ningú l´hagi donat un vot de confiança a un home gol de Tercera com en David Pérez.
Jo l´he votat a l´enquesta!
Aquesta semana mullarà! N´estic segur!

terra ha dit...

Jo també crec que en David Perez farà molta feina a Vilafranca tot i que he votat en Palet ja que ja s´ha estrenat fent 2 gols, i en el món del futbol qui marca abans agafa ventatge.

Ibracadabra ha dit...

Sporting - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Ath. Bilbao = X2
VILANOVA - Premià = 1
VILAFRANCA - Banyoles = 1 (2-0)
LA MÚNIA - Carmelo = 2
ESPIRALL-LES CLOTES - Martinenc = 2
Vilanova Camí - FE AT. VILAFRANCA = 2
MONJOS - MOLANTA = 2
MOJA - LA GRANADA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - Piera:12

Sherlock ha dit...

En David Pérez, es l'ex del Santboià?

La prèvia ha dit...

@anims pichichi: Pensa que el dia del Tortosa va jugar només una estona tot i no haver entrenat durant la setmana. Diumenge passat ja va ser titular i, malgrat no marcar, el míster estava satisfet amb la seva feina damunt del camp. Tots sabem que sempre ha fet gols, però potser (acostumat a que juguin per a ell) el seu rol aquí és més el de treballar per l'equip.
A veure si l'encertes i marca demà...
@terra: Cal tenir en compte que Palet ja havia estat a les ordres de Puchi i això li fa més fàcil l'adaptació al seu estil de joc.
@Eloi: Exactament, és aquell davanter que fou referència del Santboià que tan bones temporades va fer a 3a Divisió.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Sporting 0 - BARCELONA 1
ESPANYOL 1 - Ath. Bilbao 0
MONJOS 0 - MOLANTA 1
MOJA 1 - LA GRANADA 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES 0 - Piera 2


Altres resultats:

1a Catalana: Montcada 0 - San Cristóbal 0

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

VILANOVA 1 - Premià 2
VILAFRANCA 2 - Banyoles 0
LA MÚNIA 2 - Carmelo 1
ESPIRALL-LES CLOTES 0 - Martinenc 0
Vilanova Camí 0 - FE AT. VILAFRANCA 5

Anònim ha dit...

qui a fet els gols?

Anònim ha dit...

pucchi i ruben

vicenç ha dit...

Amb la totalitat d´encerts el pas a la següent ronda hauria estat favorable a mi, pero ja que el 2-0 produït al municipal( 2 punts extra) ha fet que passi a les semi-finals l´Ibracadabra, sopa de cabra.
Tot i aíxí, felicitats i a veure si destrones al líder Jordi.