diumenge, 3 de gener del 2010

A un pas de fer història

FC Vilafranca 2 - CE Mataró 0
Després de la victòria d'avui (la novena consecutiva a casa), ja només en queda una per a igualar la millor marca de la història del club pel que fa a triomfs consecutius a casa en un inici de Lliga (10). El que ens semblava una utopia i un registre inabastable, amb el pas de les jornades, s'ha anat veient més a prop i està a punt de ser fet miques si dintre de quinze dies, coincidint amb el final de la 1a volta, es guanya al Tortosa al Municipal.

El partit era d'aquells anomenats "trampa". I tots sabíem perquè. El Vilafranca líder, els del Maresme a la cua de la classificació, tornada de l'aturada nadalenca,... Tots els condicionants eren favorables al degà penedesenc, però la realitat ha estat una altra. Els homes de Puchi s'han trobat amb un rival ordenat, ben posat damunt del camp, que volia jugar a futbol i amb dos jugadors com són Landi i Marcial que atresoren una qualitat futbolística per damunt de lo habitual a la categoria. A tot això, cal afegir el plus de motivació d'enfrontar-se al primer classificat i voler guanyar-lo, evidentment.
Una primera part amb poques ocasions ha deixat pas a un segon temps vibrant, on les il·lusions mataronines de puntuar han mort (RiP) en dos minuts amb les dianes de Rubén i Puchi. Entre mig dels dos gols, una clara ocasió visitant, en la sortida d'un còrner, que ha salvat sota pals Pere Costa i que, sens dubte, podria haver canviat el tarannà de l'encontre i el seu resultat final.

Gran Reserva: Dia d'estrenes. Any nou, samarreta nova (i m'agrada força). No és la clàssica amb les quatre barres però s'hi apropa més que l'anterior. I damunt del camp, dos debuts: Rubén (lesionat des de l'estiu), que s'ha estrenat amb un golet i Fos, que ha iniciat la seva tercera etapa amb el Vilafranca.

Vi picat: No hi ha excuses. Ni feia molt fred, ni hi havia futbol a la comarca,... Res! Qui no ha baixat al Municipal avui és perquè no ha volgut. I això que es va primer... No cal capficar-s'hi més, es jugui matí o tarda l'afeccionat vilafranquí no respón.

46 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J17:

itokp i javindreu = 10
Rai, Jordi, Pincis, Raimon4barres i Eloi = 9
Quinielista1X2 = 8
sasgas i josep sauleda = 7
ibracadabra, vicenç i vil4fr4nqu1 = 6
La prèvia = 4 (TG)


Classificació General:
Jordi (1 TG) = 113
Pincis (1 TG) = 101
sasgas i javindreu (1 TG) = 98
ibracadabra (1 TG), vicenç (3 TG) i Eloi (2 TG) = 96
La prèvia (4 TG) = 95
Rai (3 TG) = 93
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 91
Raimon4barres (1 TG) = 89
josep sauleda = 78
Quinielista1X2 = 75
Kimi (4 TG) = 28
Carles = 19
itokp = 17
juntos podemos los cruisantiños = 13
Mauri (1 TG) = 4


JORNADA 18: 10/01/10 (Pronòstics fins el 09/01/10 a les 15:00 h.)
Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = X
L'Hospitalet - VILANOVA = 1 2
Rubí - VILAFRANCA = X (1-1)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = X
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = X
---
Tous - SANT PAU d'ORDAL
MOJA - La Pobla Claramunt

vil4fr4nqu1 ha dit...

Gràcies "prèvia", per la teva mala sort m'he estalviat la targeta que comportava partit de sanció, llàstima del segon gol del Vilafranca que m'hagués donat 2 punts extres pel resultat! De tota manera al menys ens hem estalviat patir a darrera hora.
Jo a la samarreta no li he vist res diferent, a part de la propaganda de Base Pedraforca.

itokp ha dit...

Bueno no esta gens malament el promig que porto dos jornades 17 punts

un mallorqui ha dit...

quan et referexas a rip vols di ruben y puchi pero an marcat al reves . ya no te gracia ...

Sherlock ha dit...

Bona nit bloggers!
Primer de tot desitjar que el 2010 us porti salut a tots! Ja sabeu que penso que és el més important. Dit això, tot continua igual. El Vilafranca està intractable i des del meu prisma domina amb mà de ferro la categoria. Es sens dubte, l'únic que equip que depèn d'ell mateix per estar a tercera l'any que ve. I, tampoc cal ofuscar-se amb igualar el rècord de 10 partits seguits guanyant a casa. Si al final s'aconsegueix l'ascens de categoria. Evidentment, però que ja que es té a l'abast s'ha de mirar d'aconseguir. Aquestes coses són boniques si s'assoleixen.
Que en penseu?

Salut per tothom!

terra ha dit...

Impresionat per lo del 2-0, que ho tenieu PACTAT això???
Ara com diu l´Eloi s´ha d´anar per una nova victòria al municipal i aconseguir i batre aquest recòrd de 10 victòries consecutives al municipal vilafranquí,com m´agradaria!!.
Pero recordeu que primer s´ha de guanyarf fora de casa i fa dies que no ho fem.

vicenç ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = X (0-0)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X-2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 1
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1
---
Tous - SANT PAU d'ORDAL
MOJA - La Pobla Claramunt

vicenç ha dit...

Després de no vendre gaires calendaris en aquests dies,jejeje. Esperem llavors que els reis ens portin de quelcom molt positiu del camp del Rubí, per mi un bon equip amb moltes aspiracions i que serà molt complicat guanyar-hi, tandebó m´equivoqui.
Pero per mi aquest equip juntament amb nosaltres i un Masnou que no se que espera a reaccionar seran el pom de dalt a final de temporada.

vicenç ha dit...

Me´n descuidava....Prèvia.
Volem els resultats de la travessa passada, siusplau.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Vicenç" que no els has vist? estan en el post dels calendaris! No m'estranya que no veiesis el penal que li vau fer al Barça l'altre dia, tens la vista tèrbola.
Per cert, la vostra derrota ahir al darrer minut em va fer perdre un puntet però no saps com ho vaig celebrar!
Salut i Feliç 2010 a Segona!

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Mala sort? Em sembla que cada dia en sé menys... Que hi farem! Creia que hi hauria alguna variant més i no tants uns "1". Tinc l'excusa que lo meu és el futbol comarcal, jajajaja...
@itokp: No és que no estigui malament, està genial!!! Si haguessis començat des del principi estaries dels primers segur!
@un mallorqui: És clar, volia jugar amb les inicials dels dos.
@Eloi: Molta salut per a tu també! On hem de signar no fer el rècord i pujar a Tercera? Però fem cas al míster. Pas a pas i primer assegurar la permanència. Després, ja veurem quin lloc ens mereixem ocupar.
@terra: És veritat. Des de la victòria al camp de la Grama B no s'ha tornat a guanyar fora. Que important seria fer-ho a Rubí... però puntuar seria seguir amb la teoria de la mitjana anglesa.
@vicenç: Això dels candidats a pujar canvia cada setmana. Un dia semblen uns i al poc veus que poden ser uns altres. A veure, si és per joc, jo diria que els que millor futbol fan són Gramenet B i Masnou. Com a bloc, Montañesa i San Cristóbal són junt amb el Vilafranca els equips més difícils de batre. Igualada i Peralada són conjunts que es fan forts a casa però irregulars a fora, capaços de lo millor i lo pitjor però potser amb aquell saber jugar els partits decisius. Per tant, no es poden fer pronòstics perquè fins i tot el Rubí (que havia perdut pistonada) està en el seu millor moment i pot aspirar a colar-se en els primers llocs. I té jugadors de molta qualitat i experiència (Fernando Kroeff, Pol, Juan Pedro,...). De ben segur serà un rival complicat.
Ah! I els resultats de la travessa estan al "post" de diumenge passat per a que es puguin comparar amb els teus pronòstics.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: No siguis busca-raons...

vicenç ha dit...

Amb gent com tu vilafranquí, cada dia en tinc menys ganes de seguir en aquest món del futbol, ets del tot desagradable.

vicenç ha dit...

I a més si amb entrades tant dures com la de l´Ibra no s´ensenyen targetes vermelles que vols que et digui, que la lliga no està un xic manipulada?.
I jo, tot al contrari de tu vaig confiar en el Barça i l´equip trencafestes em va tocar els nassos en empatar al camp nou; ja que tenia un 1 fixe.
Que hi ferem.
Doncs ni ma n´alegro ni ploro per tals resultats.
i tandebó no et conegui mai vilafranquí, ets patètic.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Va home, "Vicenç" que t'ho deia de bon rotllo. Són moltes les coses que ens separen, però ens uneix una cosa molt important: Tots dos somiem amb l'ascens del Vilafranca. A més, aquest any que s'estan fent bé les coses... hem de fer pinya.
Salut!

javindreu ha dit...

Vicenç, vaia passada t'he fotut amb la travessa, ara ja et torno a veure pel retrovisor. Pren-te les coses amb més humor home, que la vida són dos dies i no val la pena patir. Jo mira, no vaig confiar en el Barça i vaig encertar. El que no falla és el Vilafranca, mira que posar-li una X ... Ai ai ai.

vicenç ha dit...

mira Javiandreu, es el primer partit a casa que erro del Vilafranca, ja que vaig pensar que en any nou resultats diferents.
Pero per sort del degà penedesenc no va ser així i preferia errar aquest resultat que no pas un altre.
A partit d´ara com sempre, quan el Vila jugui a casa apostaré amb un 1fixe com una catedral.

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Això ens uneix a tots!!! Però per això mateix hauríem d'evitar polèmiques absurdes entre els que participem al blog i més si són per coses no relacionades amb el Vilafranca.
@javindreu: Jo també li vaig posar una "X"... però no pas per desconfiança en aquest equip sinó per una qüestió estadística. No és normal una ratxa de victòries seguides com aquesta. El mateix Barça, dissabte passat, la va veure truncada.
@vicenç: Soc del teu paré: prefereixo fallar sempre el Vilafranca si és a canvi de que guanyi. Jejejeje.
@BLOGGERS: No ho he comentat, però suposo que ho haureu vist ja, que aquesta setmana en haver-hi derbi de 1a Regional faltava per completar un partit a la travessa. He decidit posar el de les fèmines de la Fundació per dos motius: un, perquè no te gaire repercussió als mitjans i no hauria de ser així i també perquè enguany porten una gran trajectòria digna de destacar.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de 1a Catalana corresponents a la Jornada 17:

San Cristóbal 3-0 Igualada
Poble Sec 0-1 Marianao Poblet
Santfeliuenc 2-1 Montcada
Peralada 2-2 Guíxols

terra ha dit...

Així que n´opines dels resultats d´avui previa? són bons pels interesos del vila?
Atenció amb el Rubí i sobretot amb Fernando Kroeff per mi el millor jugador de la categoria amb diferencia, com m´encantaria que estigues amb nosaltres.

Pincis ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 1X (0-0)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = x 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

La prèvia ha dit...

@terra: Lo important era guanyar diumenge amb el Mataró i es va fer. Després cadascú pot extreure les conclusions que cregui sobre els altres enfrontaments. És molt aviat per a mirar el que fan els altres o saber si els resultats són bons o no.
Completament d'acord amb tu. Fernando Kroeff (7 gols) és un jugador que marca diferències a la categoria, però nosaltres també en tenim. Tot i això, ja vaig comentar que no és l'únic perill del Rubí. A més, al seu camp es fan forts davant els rivals grans: Peralada (2-0), Gramenet B (5-1) i Igualada (2-0).
@Pincis: Has posat un doble (1X) en el partit del Vilafranca i això no està permés. Rectifica-ho si us plau.
@BLOGGERS: Ja podeu consultar totes les dades sobre el partit Rubí-Vilafranca al web de la prèvia.

xigro ins ki 1-2 ha dit...

camp ben llarg i ample el del rubí
esperem que no plogui perque la grada no té coberta

sort

La prèvia ha dit...

@xigro ins ki 1-2: Segons el meteocat, per diumenge a Rubí s'espera un temps assolellat. Ara bé, les temperatures oscil·laran entre els -1ºC de mínima i els 6ºC de màxima. Caldrà abrigar-se bé...

rei gaspart ha dit...

xapó pel vicenç que no ha dit res sobre la derrota del barça.
que n´aprenguin aquests culers indeseables.

itokp ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 1 (2-1)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 1 2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 1
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

Anònim ha dit...

rei gaspart , o millor dit "VICENS"
ets ximplet d'ara o és de naixença

Jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
rei gaspart ha dit...

el ximplet ets tu anonim.
som millons de pericos

Jordi ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = X2
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = X (2-2)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = X2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

sasgas ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = X (1-1)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X 2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

Quinielista1X2 ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 1X
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 2 (1-3)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tenerife - BARCELONA = X2
ESPANYOL - Zaragoza = X
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 2 (1-2)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1X
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = X

"Prèvia" que ets castellà tu? Per què poses ESPIRAL?
"Vicenç" com diu el "rei Gaspart" xapó per a tu! Ja no et faré més la punyeta amb el teu Espanyol!

La prèvia ha dit...

@rei gaspart, anònim 19:45: El vicenç sempre ha estat molt respectuós (aquí al blog i fora). Per tant, donem el "tema" per "sanjat i punto" (com diria en Joan Gaspart).
@vil4fr4nqu1: No se t'escapa una, eh... Error de sintaxi a l'escriure. Cal que demani perdó publicament o em flagel·lo en mig de la Plaça de l'Ajuntament? Gràcies per la teva acotació.
@BLOGGERS: Per a qui interessi, demà al matí (12 h.) al Camp Mpal. de futbol de Sant Cugat Sesgarrigues es disputarà el tradicional partit (de cada any per aquestes dates) entre Polítics i Premsa de la comarca. Tothom que vulgui passar una estona divertida tot gaudint de "bon futbol" i d'una "bona temperatura" hi està convidat.

Rai ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 2
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 2 (1-2)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 12
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 12
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

Demà el juvenil contra el St.Feliuenc!

Percy B. Suárez ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 2
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 1 (1-0)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 12
SANT CUGAT SES. - LES CABANYES = X2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 1
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

Ibracadabra ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 2
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 2 (0-1)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1X
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 2
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = X2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

josep sauleda ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1X
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 2 (1-2)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = X
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = x
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 12
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

javindreu ha dit...

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1X
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = 1 (2-1)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - MOLANTA = X2
Vista Alegre - LA GRANADA = 1
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

Sherlock ha dit...

Bones bloggers! Deixo la travessa!

Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1
L'Hospitalet - VILANOVA = 1X
Rubí - VILAFRANCA = 1 (1-0)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = 1 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = 1
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA =1
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) =1

La prèvia ha dit...

Polítics 2 - Premsa 2

Polítics:
Lluís Ortega i Xavier Lluch (CIU, Font-Rubí), Xavier Escribà (CIU, Els Monjos), Siscu De la Cruz, Joan Travé i Lluís Sisternas (PSC, Sant Cugat Sesgarrigues), Oriol De la Cruz (PSC, Avinyonet),...
Premsa: Armand Beneyto (7dies.net), Jordi Agustí, Edu García, Toni Sisternas i Sergi Fernández (Ràdio Sant Sadurní), Marc Barella (El Cargol), La Prèvia, Joan Sória, Ernest Gili, Josep M. Soler, Jordi Rivas i Tito Boada (RTVVilafranca), Jaume Boquera (Cadena SER), Ricard Rafecas i Ricard Vinyals (El 3 de Vuit).
Gols: 1-0 Edu García, 2-0 Tito Boada, 2-1 Xavier Lluch i 2-2 Joan Travé.

Empat entre Polítics i Premsa en un partit jugat amb un intens fred a Sant Cugat Sesgarrigues. El combinat de la Premsa ha dominat gran part del partit i s'ha posat per davant amb un 2-0 però dos gols dels Polítics en el tram final, el darrer en temps d'afegit, han deixat el resultat en taules.
A destacar:
1) El gran gol de Tito Boada (que donarà la volta al món i ja ha sortit aquest migdia a la CNN) amb assistència magistral (sense mirar) de "Zlatan" La Prèvia jejejeje...
2) El company Josep Sauleda no ha pogut participar del partit per un petit procés gripal però ha estat fent d'assistent tècnic de l'entrenador en Antoni Macià.
3) Mentre, el company Joan Sória ha passat bastant desapercebut i fins i tot s'ha escoltat algun crit des de la banqueta com: "Sóriaaaaaaa, esto es demasiao!!! (jajajaja).

bertri'x ha dit...

serà que al juvenil apart de via tambe teniem/tenim grans jugadors;
gran victoria contra els ex-liders
2-1 come on reds
liders com el vilafranca

Pincis ha dit...

Hola, ara he vist el teu comentari previa, aqui va la meva quiniela llavors;
Tenerife - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Zaragoza = 1 X
L'Hospitalet - VILANOVA = 1
Rubí - VILAFRANCA = X (0-0)
LA MÚNIA - ESPIRAL-LES CLOTES = x 2
MONJOS - FE AT. VILAFRANCA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - LES CABANYES = X
RIUDEBITLLES - MOLANTA = 2
Vista Alegre - LA GRANADA = 2
FE AT. VILAFRANCA - Xaica (Femení 1a) = 1

La prèvia ha dit...

@bertri'x: Bé! A veure si d'una vegada per totes Vilafranca té un juvenil en condicions. Que ja toca!!!
@Pincis: Ok!!!
@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

MONJOS 1 - FE AT. VILAFRANCA 5
SANT CUGAT SESGARRIGUES 0 - LES CABANYES 2
Vista Alegre 0 - LA GRANADA 0
FE AT. VILAFRANCA 5 - Xaica 0 (Femení 1a)

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

L'Hospitalet 3 - VILANOVA 1
Rubí 0 - VILAFRANCA 0
LA MÚNIA 0 - ESPIRAL-LES CLOTES 4
RIUDEBITLLES 0 - MOLANTA 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Tenerife 0 - BARCELONA 5
ESPANYOL 2 - Zaragoza 1