diumenge, 21 de març del 2010

Parafrasejant a Pablo Neruda

CD Masnou 1 - FC Vilafranca 0
Com va dir una vegada el conegut poeta xilè i Premi Nobel de Literatura, "Podrán cortar las flores, pero no detendrán la primavera". Amb això, vull dir que la derrota d'avui no hauria de ser més que una petita ensopegada en un camp difícil (i davant un gran rival) però que, en cap cas, hauria de significar que la bona trajectòria de l'equip es vegi afectada.

A més, si ens atenem al que ha passat damunt del terreny de joc, el Vilafranca ha gaudit de les millors ocasions (sobretot a la primera part) i només la falta d'encert davant la porteria contrària l'ha condemnat a tornar de buit del Masnou.
Aquest podria ser un dels peròs, amb l'afegitó que, a rel de l'expulsió del porter local, no s'ha "provat" si el seu suplent és bo o dolent ja que quasi no ha hagut d'intervindre a excepció d'un refús amb els peus a xut de Palet (l'home més incisiu del degà penedesenc).
Era una jornada clau per a deixar enrera un altre rival, però ja se sap, no sempre es pot guanyar i tampoc tindràs tota la vida la sort del teu costat... Esperem que la "flor" de Puchi no s'hagi pansit de cop i diumenge vinent (de Rams) es torni per la senda de la victòria enfront la Gramenet B.

Gran Reserva: La notícia, aparescuda entre setmana al blog i confirmada avui, que Rafa Benítez, entrenador del Liverpool, s'ha fet soci de l'entitat aprofitant la coneixença i bones relacions entre el seu representant i un directiu vilafranquí. Intercanviarà coneixements i ensenyances amb el nostre míster? S'ha de muntar una "trobada" ja!

Vi picat: Un altre lesionat. Raúl Medina va haver de passar per quiròfan aquest divendres per a solucionar un problema ossi de la seva mà dreta que el tindrà de baixa unes quantes setmanes.

36 comentaris:

terra ha dit...

No passa res per la derota d´avui.
Diumenge vinent hem de guanyar a un altre rival nostre que juga bé al futbol com es la GramanetB.
Avui davant el Masnou l´equip no ha aprofitat gens l´expulsió ben d´hora del porter del Masnou amb vermella directa, quina llàstima pq. ho teniem tot de cara.

miguel h. ha dit...

Hoy habeis demostrado ser un equipo mediocre no mereceis el puesto que ocupais, lo vuestro es cualquier cosa menos futbol.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J28:

itokp = 7
La prèvia, javindreu, Rai, Raimon4barres, Quinielista1X2 i josep sauleda = 6
sasgas, Jordi, Pincis, vicenç i Eloi = 5
vil4fr4nqu1 = 4 (TG)


Classificació General:
Jordi (1 TG) = 193
sasgas = 175
Pincis (2 TG) = 173
javindreu (2 TG) = 169
Raimon4barres (1 TG) = 164
vicenç (4 TG) = 162
Eloi (3 TG) = 161
Rai (4 TG) = 149
La prèvia (1 TG) = 146
josep sauleda = 143
Quinielista1X2 (1 TG) = 142
vil4fr4nqu1 (3 TG) = 141
ibracadabra (2 TG) = 134
itokp = 93


JORNADA 29: 28/03/10 (Pronòstics fins el 27/03/10 a les 15:00 h.)
Mallorca - BARCELONA = 1X
ESPANYOL - Sporting = 2
Europa - VILANOVA = X
VILAFRANCA - Gramenet B = X (1-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = X
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 1X
LES CABANYES - MOLANTA = X
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = X
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1
---
MOJA - Vilanova Camí
RIUDEBITLLES - Fàtima

La prèvia ha dit...

@miguel h.: A qui et refereixes? Al Masnou o al Vilafranca?

para los envidiosos ha dit...

en un patatal de campo como el de Masnou , no me estraña que las mil i una ocasiones del Vilafranca, no tubieran el premio

itokp ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = 1 2
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (1-0)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1 2
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA =
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Bueno esper-ho seguri la ratxa que ja van dos jornades seguides com a maxim encertant, previa a la trecera seguida algun punt extra.jaja

itokp ha dit...

LES CABANYES - MOLANTA = 2

itokp ha dit...

LES CABANYES - MOLANTA = 2

miguel h. ha dit...

Por supuesto que hablo de vosotros y de envidia nada, lo vuestro es subir para bajar porque vuestro futbol es de Preferente, a la que choqueis con equipos técnicos palmais como ayer

visque_lo_ebre ha dit...

miguel h. , val més disfrutar un any a 3a i baixar,si és que passa, que no pas quedar-se amb cara de tonto després de regalar un ascens en la ultima jornada i seguir a 1a catalana fent el jogo bonito.

esto'el brounce ha dit...

en 3 palabras

EN VI DIA

JAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJA

La prèvia ha dit...

@para los envidiosos: Tampoc crec que fos culpa del terreny de joc que es fallessin les ocasions. Ara, que l'estat de la gespa artificial és penós, completament d'acord!
@itokp: Les normes diuen que qui guanya 3 jornades seguides té un extra de 3 punts. Així que ja ho saps!
@miguel h.: Ningú discuteix que feu gran futbol (i segurament millor que el nostre...) però aquí es tracta de quedar el més amunt possible. El com? Cadascú que triï el camí que cregui més adient.
@visque_lo_ebre: Tens raó. Suposo que et refereixes a que el Masnou va perdre a Tortosa el darrer partit de la temporada passada quan ho tenia tot a favor per a pujar, no?
També es podria esmentar el partit Peralada-Masnou de la Temp. 2006/07 quan a manca d'un minut perdieu 3-1 i vau acabar guanyant 3-4 amb substitució (?) del porter local i un penal a favor. Al Prat encara se n'enrecorden de tal "manegada"...

itokp ha dit...

Aixo esta be avere si aconsegueixo el miragle i no quedo ultim.I si quedo ultim ja saveu que la teporada vinent teniun u rival dur a la travessa

vicenç ha dit...

Mallorca - BARCELONA = X
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1X
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (2-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 1X
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1
---
MOJA - Vilanova Camí
RIUDEBITLLES - Fàtima

satèlit ha dit...

Miguel,Miquel a casa meva,
Tansols comentar-te que pots dir tot el que vulguis sobre el nostre joc pero el més important es que esteu a un munt de punts nostre i que nosaltres tenim l´ascens a tocar i el Masnou pot ser que pateixi una mica per asolit tal èxit.
Tot i així bona sort.
Pero et recordaré una vegada mes, que cada partit es una història molt diferent.
T´ha quedat clar?

vil4fr4nqu1 ha dit...

"miguel h" si vols veure futbol bonic ves al Camp Nou, si segueixes un equip de Catalana ja saps el que et trobaràs al davant. I mira, potser podríem fer un joc més vistós però hem guanyat tots els partits a casa i no pas perquè sigui un camp difícil per ser ratonera o terreny de joc en mal estat, vosaltres no podeu dir ni una cosa ni l'altra del vostre camp.

terra ha dit...

I "Miguel" jo hi afegiria que fins i tot el barça també en juga de partits més fluixos que altres i tot i així sel considera el millor equip del món, oi.
Així que diumenge vam fer un partit gris, sobretot dels nostres davanters que no van saber ni xutar al vostre porter.
Ja que si en puchi que estava desantonat i en Palet intermitent arriben a tenir ganes de xutar de ben segur que en parlariem dún altre resultat.
M´agradaria que l´any vinent ens tornessim a trobar, pero això ja es cosa vostra, a veure que tal us va per Sant Feliu.

miguel h. ha dit...

Prepotentes que vais de sobrados, que no seais vosotros que os quedeis sin subir. Nosotros ya os ganemos y como jugueis asi os ganaran muchos más lo que queda de liga.

RAFA MORA ha dit...

EL VILAFRANCA NACIO ESTRELLA PORQUE EKIPOS SEGUNDONES SOBRABAN

AQUET ANY SI!

UN ULTIM ESFORÇ A AQUEST GRAN ANY I A SEGUIR COMPTANT AMB EL RECORD!

per cert miguel... no teniu cap foro on posar bejenades vosaltres o que? va home va..

perro ladrador...

La prèvia ha dit...

@miguel h.: De veritat, oblida'ns. No saps del que parles i no sé que busques. Només dues coses (i espero que siguin les darreres que et digui). Primer, de prepotència res de res, ja que aquest equip si una paraula el defineix a la perfecció és humiltat. I segon, que com va dir Puchi en el seu dia: " "cap equip correrà i lluitarà més que el nostre. Igual? Potser... Però més, no.". Per tant, podrem guanyar, empatar o perdre (perquè, en definitiva, és un joc) però aquest equip té orgull i sap aixecar-se sempre.

itokp ha dit...

Nomes dir que el vilafranca es un equip humild que aquesta temporada amb la reduccio de presupost l' objctiu era mantenir la categoria, pero un cop esta on esta i amb les jornades que porta ho mereix i de prepotencia res de res ja que he vist algun equip de primera catalana amb prepotencia que ja io agradaria estar on està el vilafranca

para los envidiosos y maleducados ha dit...

quina llastima k alguns seguidors o directius del Masnou (si es el cas d`aquet personatge) ,no n`aprent del seu president , aquet si k pot anar per tot arreu , diumenge ens ba donar una bona mostra...........

La prèvia ha dit...

@para los envidiosos y maleducados: Doncs sí. Pel que fa a la premsa, hem de dir que ens va donar totes les facilitats del món per a fer la nostra feina. Com ha de ser.

Anònim ha dit...

A veure si aquestque parla del Masnou, és el que no va deixar estar a la premsa a peu de camp,amb permís del col·legiat, perquè segons deia "aqui no hi pot haver ningú" i al final alló semblava la plaça de Catalunya. Ja ho dieu be, ja, sort del President, tot un senyor!

Percy B. Suárez ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (2-1)
Vilanova B- ESPIRALL-LES CLOTES = X
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 1X
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = X2
SANT CUGAT SESGARRIGUES- MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Quinielista1X2 ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 1
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (3-2)
Vilanova B- ESPIRALL-LES CLOTES = 2
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 1
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 12
LES CABANYES - MOLANTA = X2
SANT CUGAT SESGARRIGUES- MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

sasgas ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (2-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1 2
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = X 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Jordi ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (2-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = X2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = X2
LES CABANYES - MOLANTA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

Mallorca - BARCELONA = X2
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = X (1-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = X
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = X2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = X2
LES CABANYES - MOLANTA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = X
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Rai ha dit...

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = X
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (3-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = 2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = 12
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 12

josep sauleda ha dit...

Mallorca - BARCELONA = X2
ESPANYOL - Sporting = 1X
Europa - VILANOVA = 1
VILAFRANCA - Gramenet B = 1 (2-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = X
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Sherlock ha dit...

Bon dia companys!! Avui m'he pogut connectar per fer la porra i he llegit com habitualment faig, la crònica i els comentaris. Sorprès he quedat pels comentaris procedents del Masnou... Tranquils, al final el temps posarà cadascú al seu lloc!! Evidentment, al Vilafranca on li pertoca està per nom, entitat i categoria, que no es altra que a 3a divisió (com a mínim)!!
Dit això deixo la travessa!

Mallorca - BARCELONA = 2
ESPANYOL - Sporting = X
Europa - VILANOVA = X2
VILAFRANCA - Gramenet B = X (1-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
Sant Joan Despí - LA MÚNIA =2
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 2
LES CABANYES - MOLANTA = 1
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

Salut des de Vilanova companys!

javindreu ha dit...

Mallorca - BARCELONA = X2
ESPANYOL - Sporting = 1
Europa - VILANOVA = 1X
VILAFRANCA - Gramenet B = X (1-1)
Vilanova B - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
Sant Joan Despí - LA MÚNIA = X
Piera - FE AT. VILAFRANCA = 1
LES CABANYES - MOLANTA = 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES - MONJOS = 1
Cubelles - SANT PAU d'ORDAL = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

LES CABANYES 0 - MOLANTA 2
SANT CUGAT SESGARRIGUES 1 - MONJOS 3
Cubelles 2 - SANT PAU d'ORDAL 0

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'ahir al vespre i d'aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Mallorca 0 - BARCELONA 1
Europa 2 - VILANOVA 1
Sant Joan Despí 2 - LA MÚNIA 0
Piera 2 - FE AT. VILAFRANCA 3


Altres resultats:

1a Catalana:
Poble Sec 1 - Vilassar Mar 2
Santfeliuenc 0 - Masnou 0
Rubí 4 - Gimnàstica Iberiana 0
Montcada 1 - Guíxols 0
Montañesa 1 - Marianao Poblet 0

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 0 - Sporting 0
VILAFRANCA 1 - Gramenet B 1
Vilanova B 0 - ESPIRALL-LES CLOTES 1