diumenge, 28 de març del 2010

Partit amb aroma a 3a i tuf arbitral

FC Vilafranca 1 - UD At. Gramenet B 1
Bon partit el que s'ha pogut veure al Municipal entre dos grans equips de la categoria i que només s'ha vist deslluït per la pèsima labor arbitral. Bé, en aquest cas, quasi tota la culpa hauria de recaure en un dels assistents del col·legiat Molina Fernández que ha obviat un claríssim penal del porter colomenc a Puchi i no ha donat com a vàlid un gol dels anomenats "fantasma" que, per les imatges de TV, semblava haver entrat.

El pitjor de tot però, és l'actitud d'aquest individu que, a rel d'unes protestes a la banda, s'ha centrat en ignorar totes les infraccions a favor del degà penedesenc i en ser protagonista (amb "pallassades" com còrrer d'una manera exagerada i rialletes) davant d'una tribuna emprenyada que l'ha acomiadat amb una sonora escridassada quan en altres camps, segurament, hagués hagut de sortir en globus.
Dins del que cap, els resultats produïts aquest cap de setmana deixen, si fa o no fa, les distàncies igual que com estaven quedant una jornada menys. Ara, descans per Setmana Santa i, a la tornada, afrontar un nou partit complicat com serà l'anar a jugar al camp de la Gimnàstica Iberiana. Però bé, queden dies encara i, de moment, els jugadors tindràn un merescut descans. El blog no. Diumenge vinent nova entrega on s'analitzarà la recta final de campionat a manca de 9 jornades.

Gran Reserva: L'ambient a les graderies del Municipal on les xicotes, mares i familiars dels jugadors del Vilafranca no han deixat d'animar sabedors de la importància d'estar al costat d'ells en aquest tram final de temporada.

Vi picat: Que s'hagi trencat la ratxa de victòries a casa. Era lògic que no podria durar sempre, però la il·lusió hi era. Ara, l'objectiu passa per acabar la Lliga sense haver perdut al Municipal.

21 comentaris:

terra ha dit...

Estic molt emprenyat per l´empat d´avui, ja que un traqueleta de linier ens ha fet esborrar un somni que teniem al nostre camp de guanyar tots els partits de casa, el penal de llibre i el gol ha entrat dos pams, i al savi personatge no ha volgut xiular el que tothom ha vist.
El penal a Puchi també el tenia que veure l´arbitre.
Estic indignat.

terra ha dit...

Que diuen avui els del Masnou?
Avui s´ha fet un partit per guanyar els 3 punts i demostrar qui es el lider de veritat.

josep sauleda ha dit...

Felicitats Previa. La foto/vinyeta dels dos col·legiats comentant el clarissim penal a Puchi és del millor que he vist darrerament. Molt encertat!!!

terra ha dit...

resultat .

Vilanova B 0 --- Espirall 1

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J28:

vil4fr4nqu1 = 8
Eloi i javindreu = 7
sasgas, Rai, Raimon4barres, Quinielista1X2, itokp i josep sauleda = 6
La prèvia i vicenç = 5
Jordi = 4 (TG)


Classificació General:
Jordi (2 TG) = 197
sasgas = 181
javindreu (2 TG) = 176
Pincis (2 TG) = 173
Raimon4barres (1 TG) = 170
Eloi (3 TG) = 168
vicenç (4 TG) = 167
Rai (4 TG) = 155
La prèvia (1 TG) = 151
josep sauleda i vil4fr4nqu1 (3 TG) = 149
Quinielista1X2 (1 TG) = 148
ibracadabra (2 TG) = 134
itokp = 99

miguel h. ha dit...

Que vamos a decir, que si la semana pasada pensaba que no sabeis perder, hoy pienso que tampoco empatar. Cuando no ganais es culpa de los arbitros, pero no ganais nunca gracias a ellos? Ya os lo dije que con ese futbol no llegareis lejos!

satèlit ha dit...

Aquest tio del Masnou cada dia em fa més riure, serà penòs.
un partit com el d´ahir no l´heu fet vosaltres en tota la temporada.
A mes de que us alegreu si vau fer un patètic 0-0.
Canviant de tema a l´Espirall si que el va afavorir un xic l´arbitre al anul.lar un gol legal al Vilanova B.
pero m´analegro pels tres punts aconseguits, ja que els necessitaven d´allò mes.

soc del tortosa ha dit...

Hola miguel h., benvingut al blog del líder de la categoria.Veig que t'interessa molt tot lo que envolta el Vilafranca. Tindries d'estar preocupat de que l'àrbitre no pités lo que va ser, ja que al teu equip li hagués afavorit la victòria del Vilafranca. Però bé, amb el vostre jogo bonito segur que aconseguiu els 27 punts que queden en joc i per descomptat pugeu a 3a.Però un cop allà no feu coses tan lletges com remuntar un partit que perdieu 3-1 en menys de 3 minuts, que fa una mica de tufillo no creus?I més quan l'equip contrari canvia el porter en aquell moment.Almenys dissimuleu una mica, home!
Encara pica l'ascens que vau perdre l'any passat?Vinga nano, molta sort a la vida.

vicenç ha dit...

merci tortosí per dir les coses tal com son.
Prèvia ara que entrem a la recta final de la temporada i en diferents aspirants a pujar de categoria et voldria fer una pregunta en la qual es saber quins equips preferiries que acompenyessin al Vilafranca a la tercera divisió?
Avui veig que es fet esmena en la tertúlia de que el partit d´ahir es podrà a tornar a veure l´any vinent a la tercera divisió.

Anònim ha dit...

Prèvia i de pas explica´ns lo de l´arbitre asistent.
Quin historial l´individu!

terra ha dit...

Que li ha passat al líder de la travessa? jordi que has tingut una mala setmana?
Prèvia veig que encara no has fet la quiniela, tant has de rumiar-ho?

La prèvia ha dit...

@miguel h.: No perdré el temps amb tu. Ja t'ho vaig dir tot la setmana passada. Només agraïr-te que segueixis el blog amb asiduïtat. Ah sí, una cosa: jo si algo no m'agrada ni m'ho miro ni hi prenc interés. Si tan malament juguem i tan dolents som que fas seguint la nostra trajectòria?
@vicenç: Sincerament, m'és igual quins tres equips pugin a Tercera Divisió mentres un d'ells sigui el Vilafranca. Ara bé, si és per "simpatia" doncs el Santfeliuenc em faria certa gràcia (no t'ho negaré).
De totes maneres, en el blog de diumenge que ve, faré un anàlisi acurat del que queda de campionat per als equips implicats en la lluita per l'ascens.
@anònim 22:31: Vinga, intentaré ser breu. Resulta que no és la primera vegada que aquest senyor (José Miguel Domingo Lozano) és protagonista.
La més recent, fa 3 temporades, en un Balaguer-Santboià on va fingir una lesió per una innocent "pilotada" des de la graderia.
Anteriorment, quan feia d'àrbitre a 2a Regional, va tenir problemes en els partits següents on va ser vilment agredit: San Lorenzo-Can Parellada i Almeda-Incresa.
@terra: És que aquesta setmana no n'hi ha. La següent la penjaré diumenge al vespre.

Jordi ha dit...

Jo sempre he dit que estic tenint molta sort. Moltes jornades les he salvat encertant el resultat del Vila i si aquesta setmana haguessin concedit el gol fantasma o haguessin picat el penal al Puchi (i l'hagués transformat) hauria tornat a salvar la travessa. I encertar el resultat del Vila és tenir sort.

En aquesta, a més, he fallat un doble...

vicenç ha dit...

Jo també tenia un 2-1 en el resultat del diumenge.
La pregunta que he fet sobre quins equips us agradaria que acompenyessin al Vilafranca a la tercera divisió anava dirigida a tots els altres companys del blog, també.
Que n´opineu?

Sherlock ha dit...

Bon dia companys!
@Satèlit:En aquest cas el que afavoreix a l'Espirall ens perjudica a nosaltres. I per mes INRI, ens ha deixat en zona de descens. Ara, tinc claríssim que tot ve de la trajectòria d'aquest any eh! No patiu perquè no acuso ningú.... Ni als àrbitres. Només a la trajectòria del B i ja sigui dit de passada del primer equip. Ni posant-nos per davant al Nou Sardenya, vam saber treure un resultat positiu... En fi... Esperem que una mica més de sort tinguem i això si... s'ha d'acompanyar d'encert.. Sinó... uns baixaran a Primera Catalana i els altres a 2a regional... Queden 8 partits decisius...
@Vicenç: Que ens acompanyin la Montanyesa i la Grama B es el que m'agradaria... El Masnou crec que no es equip per estar a 3a i amb l'Igualada sempre perdem a les Comes... Carn fresca es el que vull per la 3a! El Santfeliuenc i el San Cristobal... doncs trobo que tampoc són equips per estar a 3a! Però si s'ho guanyen i s'ho mereixen, endavant! Seran benvinguts!
Salut!

Sherlock ha dit...

Per cert, m'he canviat l'escut del meu perfil per comprovar que no portés mala sort! He posat l'actual un altre cop. A veure que passa... ;)
@La prèvia: Que has tingut algun problema per posar la travessa d'aquesta jornada? No es normal en tu eh! :)
Salut!

josep sauleda ha dit...

Per a mi, els tres equips per pujar podrian ser Vilafranca,Sant Critobal i Masnou. Aquest darrer pel seu president que és un gran tio, no pel miguel h. el que tant sols sap criticar.

Anònim ha dit...

Hola Miquel h. això de pensar està bé (vol dir que existeixes). He llegit els comentaris que vas fer la setmana passada i aquesta i de la mateixa manera que tu dones una opinió ara et donaré la meva:

Dius que el Vilafranca no juga a res (segurament tens raó) però de moment va primer i amb diferència de punts amb el quart. Tot equip de qualsevol categoria quant queda primer i puja NINGÚ li pregunta si ha jugat bé o no, el que compten són els punts i quedar davant dels altres equips. Quan es guanya una copa, MAI te la prenen si has guanyat tot hi haver jugat malament.

Dius que el Vilafranca si puja a 3a divisió baixarà l’any següent, (potser també tinguis raó) però saps d’algun jugador que quan comenci la temporada no vulgui pujar de categoria? Creus que si preguntessis als jugadors de qualsevol equip si VOLEN PUJAR, tot i que baixaran la temporada següent, et contestarien que s’estimen més no pujar?. Això passa a totes les categories, a primera divisió també, et penses que el Xerès i altres que han pujat aquesta temporada i que potser baixen altra vegada no els sabrà greu? PERÒ HAVER ESTAT ALLÀ DALT és el que compta i ningú els hi podrà treure aquests moments viscuts.

Els jugadors són els que setmana rera setmana són allà, donant tot el que tenen, sacrificant moltes vegades la vida personal (ja sigui familiar, laboral o social ) s’estan de fer moltes coses per haver triat jugar a futbol i hi juguen amb tota la il·lusió del món i no sempre els hi surten les coses com ells voldrien, PERÒ HI SÓN.

Pateixen si seran a l’11 titular, si són a la banqueta pateixen per si podran sortir a jugar, i el més important de tot és si tindran la sort de NO LESIONAR-SE.

Quan un equip (en aquest cas el Vilafranca) va primer i té tants punts, no pots pensar que els àrbitres han ajudat o perjudicat, hi ha un esforç col·lectiu que demostra que l’equip ha treballat i s’ha guanyat el lloc que ocupa, una altra cosa ben diferent és que et sàpiga greu els últims resultats obtinguts, com suposo te’n sap a tu que el teu equip diumenge no fos capaç de guanyar.

Miquel h, tant tu com jo només som un més en el món del futbol (que ja no juguem i només ens queda dir alguna que altra opinió en algun fòrum) i el que hem de fer és respectar els jugadors, si pugen a 3a celebrar-ho i si per mala sort no és possible, ser al seu costat per ajudar-los, perquè no ens enganyem, qui realment ho passarà malament si les coses no surten bé seran ELLS i ens necessitaran més que mai al seu costat, i puc parlar per mi, que passi el que passi, m’hi tindran.

I res més a dir-te, només que em surt de l’ànima cridar ben fort VISCA EL VILAFRANCA !!! igual com em surt escriure en català. Sort!!

satèlit ha dit...

impresionant, anònim.
Molt ben contestat.

La prèvia ha dit...

@Eloi: No, és que aquesta setmana (en no jugar el Vilafranca) no hi haurà travessa.
@anònim 16:58: Com va dir un dia Schuster: "No hase falta desir nada más".

terra ha dit...

aquesta setmana sense lliga ni travessa, i tothom de vacances per pasqua, de ben segur que de comentaris ben pocs i seguits de dos resultats negatius que la veritat es que et passen les ganes d´escriure.
Així que ha descansar tots plegats i fins la propera setmana!!
Bones Pasques.
Vigileu amb la Mona.