diumenge, 30 de maig del 2010

Raaaafa, Raaaafa, Raaaafa,...

FC Vilafranca 5 - UE Rubí 3
El d'avui haurà estat, segurament, el teu darrer partit amb la samarreta quadribarrada. A més, el que fa 400 en Lliga ni més ni menys! Una xifra a l'abast de molt pocs jugadors (només d'aquells que han estat escollits per a passar a la història). D'aquells que, amb el pas dels anys, tothom recorda pels valors que va transmetre i perque va defensar els nostres colors com si es tractés de la seva pròpia vida.
Sembla que fos ahir quan, a principis de l'any 1993, et vas incorporar a la disciplina vilafranquina provinent de l'Atlètic Vilafranca. Llavors existia una certa rivalitat esportiva (i sana) entre ambdues entitats, però la realitat era que el degà penedesenc es nodria del millor de la pedrera xiquilinera (Adán, Montfort, Casan, Besolí, Quico Olivella,...) junt amb homes de la casa (Cano, Miret, Troyano, Amatller, Besalduch,...) per a posar els fonaments del que seria una de les millors fornades de futbolistes vilafranquins mai vistes.

Moral signant avui la darrera acta com a capità del FC Vilafranca

En aquestes 17 temporades, hauràs viscut moments dolços i innoblidables: el debut davant el Banyoles (14/02/1993, 2-0), el teu primer gol (02/11/1997 en un Vilafranca-Sant Andreu), l'ascens a Tercera de la Temp. 95/96 (amb el mestre Aloy a la banqueta) o el de la promoció amb el Cassà la Temp. 04/05 i, com no, aquest darrer que culmina una trajectòria esportiva envejable.
Evidentment, també hi hagut mals moments: un parell de descensos i, sobretot, la greu lesió de genoll al camp del Banyoles (26/02/2006). Allò va ser un cop dur i més d'un pensava que a la teva edat, i amb lo feixuga que fou la recuperació, seria difícil tornar-te a veure jugar... No va ser així. El que t'ha caracteritzat al llarg de tots aquests anys (entrega, sacrifici, treball, constància i passió per aquest esport) et va fer superar aquest obstacle i has arribat fins a avui que compleixes aquesta important efemèride.
Si preguntem als 13 entrenadors que has tingut, cap podrà dir de tu una mala paraula ni cap queixa. Tot el contrari. Sempre has estat un jugador que ha fet pinya al vestidor, que ha aportat molt al grup humà i que, en els moments difícils, sempre ha donat la cara i ha tirat del carro com fan els autèntics líders.
Ha estat un plaer veure't jugar, compartir vivències (com a directiu, afeccionat, premsa o amic) i gaudir de tenir en l'equip que estimes i segueixes a tot un símbol i referent que admiraré per sempre. I com jo, moltíssima gent. En nom de tots: Gràcies!
Com diu la cançó: simplement, ets el millor (Simply the best).

Gran Reserva: La reacció de l'equip (digna de tot un campió) que, després d'anar perdent al descans 1-3, ha fet una gran segona part i ha capgirat el marcador per a tancar una temporada al Municipal per a emmarcar (17 victòries, 2 empats i cap derrota).

Vi picat: Els problemes tècnics amb el so de la retransmissió per Penedès TV. Segons m'ha comentat força gent, en alguns moments de la 2a part i, sobretot, en l'entrevista amb en Rafa Moral no se sentia res. Des d'aquí (i en nom dels meus companys de PTV) demanar disculpes. Demà, a Esports 21, el tornarem a tenir per a que ens expliqui com ha viscut aquest dia tan especial.

42 comentaris:

Percy B. Suárez ha dit...

FELICITATS RAFA, SIMPLY THE BEST...OF COURSE

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Prèvia" que no poses el resultat de la Travessa? Tinc una bona puntuació i deixo enrere al Josep Sauleda. A veure si el que queda de lliga puc agafar a l'Eloi i el Vicenç.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Felicitar també al Moral, jo sóc del parer que els homenatges s'han de fer en vida per a que el protagonista els disfruti, així que proposo posar al Municipal el nom de Estadi Rafa Moral, ja que és un símbol al FC Vilafranca i a l'Atlètic Vilafranca i no generaria cap conflicte, tothom s'hi sentiria identificat!

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J37:

La prèvia i vil4fr4nqu1 = 8
itokp, sasgas, javindreu i Raimon4barres = 7
Rai, Jordi, vicenç i josep sauleda = 6 (TG)


Classificació General:
Jordi (4 TG) = 254
sasgas (1 TG) = 232
javindreu (2 TG) = 225
Raimon4barres (2 TG) = 219
vicenç (1 TG) = 204
vil4fr4nqu1 (4 TG) = 197
Eloi (4 TG) = 196
josep sauleda (3 TG) = 195
La prèvia = 187
Rai = 181 (1 TG)
Quinielista1X2 (3 TG) = 180
Pincis (2 TG) = 173
itokp (1 TG) = 147
ibracadabra (2 TG) = 134


JORNADA 38: 06/05/10 (Pronòstics fins el 05/05/10 a les 15:00 h.)
Tortosa - VILAFRANCA = 2 (0-2)
Gramenet B - Masnou = 1 2
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = X
Rubí - Santfeliuenc = 1 2
---
Celta - GIMNÀSTIC TARRAGONA
Las Palmas - GIRONA

sasgas ha dit...

Felicitats Rafa , avui ens as fet posar "GALLINA DE PIEL" , tambè vull felicitar al Frances Fos , k a manca d`un partit podria ser k axi jugat els ultims minuts com jugador del F.C.V. , aquets homenatge , es per els dos grans jugadors i millors personas.....

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Bona jornada a la travessa. Ja has agafat l'Eloi... però fa tres setmanes que ja no participa. No sé el motiu...
Sobre lo del nom de l'estadi, deixa'm que em formi una opinió. M'has agafat d'imprevist. Tampoc se sap del cert que sigui el jugador a la història del degà penedesenc amb més partits jugats... Llavors no seria just tampoc, oi?
@sasgas: Subscric les teves paraules.

vicenç ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = 1 (1-0)
Gramenet B - Masnou = 1
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 2
Guíxols - Tàrrega = 1X
Marianao Poblet - San Cristóbal = 12
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = 2
Rubí - Santfeliuenc = 1
---
Celta - GIMNÀSTIC TARRAGONA
Las Palmas - GIRONA

Com es que has posat tota l´última jornada de primera catalana al com plert? i has deixat a la reserva els dos equips de segona A ?
es solzament una pregunta, ja m´està bé.

red xikilin ha dit...

previa, el gran reserva no podia ser pel poker d puchi? no es veu gaire aixos eh!

rafa moral ets el putu amo

vicenç ha dit...

Davant de tot felicitar al Rafa i en Francesc per fer d´aquest Vilafranca el millor de la categoria, fer tot un record de partits i alegries i desitjar-vos tot lo millor.
Enhorabona per una llarga llista de victòries , i avui una més al municipal on aquest any ha estat un autèntic fortí on s´ha disfrutat de debó tota la temporada.
A quants gols està Pucchi de ser el màxim artiller de la categoria?
Que t´ha semblat, per cert, en Fernando Kroeff?

Felicitats a tots nois!!!!.

La prèvia ha dit...

@vicenç: He fet així la travessa per no barrejar categories. Com que són 10 partits de 1a Catalana doncs ja estava bé.
Puchi porta 18 gols i està a 2 de Fernando Kroeff (20). Per cert, Kroeff molt bo (com ja sabíem) però va una mica a la seva i un pél massa de crack.
@red xikilin: Totalment d'acord. Que em perdoni el Puchi per no haver-lo posat al Gran Reserva, però he prioritzat la feina de tot l'equip davant dels seus 4 gols (2 de penal, val a dir-ho).

itokp ha dit...

Bueno nomes dir que felicitats Rafa ja que hem coincidit anys jo com entrenador del futbo fase del capellades i tu entrenador del fc vilafranca i tamb l' any que vas pujar de segona a primera regional amb l' espirall que jo feia de delegat amb el capelldes.
Tambe he compler l' objectiu i no he quedat cuer a la travessa i que gran el progama del dissabte dedicat a la segona regional

satèlit ha dit...

Pero prèvia de ben segur que no hi hagut cap jugador del Vilafranca a l´història que hagi marcat 4 gols en un mateix partit, siguin de penal o no, 2 d´ells.
Per cert quina quantitat d´afluencia de públic va despedir ahir la lliga al municipal?

alvar ha dit...

Felicitats a tots els jugadors del Vilafranca i cos tecnic per aquesta gran temporada. També felicitar al Rafa per aquesta gesta tant important.

La prèvia ha dit...

@itokp: Us va quedar un "carrusel" de dissabte molt bo! Enhorabona! Ho vas fer molt bé des de Vilanova del Camí. Llàstima que no ens vas donar bones notícies pel futbol penedesenc.
@satèlit: És clar que n'hi ha hagut! Quan tingui una estona miraré qui va ser el darrer jugador en marcar 4 gols en un mateix partit.
@alvar: Has vist com ho copiem tot? Diumenge passat guanyeu (l'Espirall-Les Clotes) 5-3 a la Múnia, i ahir el Vila també. I, de nou, amb remuntada!

itokp ha dit...

Previa finalment estem salvats i l' any que ve espero estar al grup 12. I per el carrusel ja ets la tercera persona que amb felicites. Gracies

satèlit ha dit...

Tants jugadors hi han hagut que hagin fet 4 gols????
I de l´afluencia de públic d´ahir no em comentes res?

Rai ha dit...

Gran Rafa Moral

alvar ha dit...

Je je!!! Quina casualitat pero el futbol es així, de totes maneres no es normal remuntar aquest resultats en mitja part.

Ara us toca disfrutar de la 3ª divisió la categoria que es mereix coma minim el Vilafranca.

terra ha dit...

Gràcies Alvar, tu també ets un jugador de tercera divisió si haguessis volgut.
Tens la qualitat suficient per haber continuat amb el grup.

Ànims i molta sort.

La prèvia ha dit...

@itokp: Seria lo lògic després de "un año en el infierno..."
@satèlit: El darrer jugador que va marcar 4 gols en un mateix partit va ser Valiente la Temporada 85/86 (3a Divisió) en un Vilafranca 5 - Terrassa 2 (02/03/1986). I, curiosament,... a la mitja part es perdia 1-2!!! (Veure crònica)
Sobre l'assistència d'ahir... unes 250 persones?
@alvar: Per història i solera, sí. Per afició i recolzament de les entitats i empreses de la vila, no.

alvar ha dit...

Moltes graciex terra.

Sort.

itokp ha dit...

Previa el dia 15 sabrem a quin grup estem ja que es fa una reunio a la fcf en la qual assitirem per intentar estar al grup 12

Objectiu per la temporada vienent si estem al grup 12 quedar els millors de l' anoia per entrar a la copa

satèl.lit ha dit...

Impresinonat prèvia la golejada de 5-2 davant del líder Terrassa, encara té més mèrit.
Al final es va poder salvar la categoria aquella temporada?

I per mi al camp de futbol hi va haber una asistencia de públic més nombrosa de la que ens dius: al voltant de les 400 persones.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Llastimosament es va acabar en 18è lloc i es va baixar a Regional Preferent.

Jordi ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = X (1-1)
Gramenet B - Masnou = 1X
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1 2
Montañesa - Peralada = X
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = X
Rubí - Santfeliuenc = 1

josep sauleda ha dit...

A la temporada 2000-01 el Vilafranca va guanyar 6-2 al Boomerang. Vols dir que Joan Torrents no va marcar 4 gols aquell dia?. Mira-ho si pots a l'arxiu. Aquella temporada, Torrents va acabar amb 14 gols i Marc Sellares amb 9.

Vicenç ha dit...

LLUÍS, SIUSPLAU, QUE HAS POGUT MIRAR-ME lo dels partits del Cañas i David Mas?

vicenç ha dit...

i la web de la previa??
Del Tortosa _ Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@josepsauleda: No, aquell dia en Torrents va marcar 3 gols. De fet, fins que enguany en David Pérez també li va fer 3 al Peralada, aquella era la darrera vegada que un jugador vilafranquí havia fet un "hat-trick".
@vicenç: Mira el correu... Fa dies que t'ho vaig enviar!!!
De moment no he tingut temps de fer el web de la prèvia d'aquesta setmana. És que saps? Estic massa ocupat venent números de la rifa...

itokp ha dit...

Bueno a fer l' utlima travessa de la temporada

Tortosa - VILAFRANCA = 1 (1-0)
Gramenet B - Masnou = 1
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar =1 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = 1 2
Rubí - Santfeliuenc = 1

sasgas ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = X (2-2)
Gramenet B - Masnou = 1 2
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar =X 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = X
Rubí - Santfeliuenc = 1

vicenç ha dit...

Lluís a quin correu electrònic ho vas enviar? ja que no he rebut res.
Molt bó lo dels numeros de la rifa.
Aquesta serà l´última travessa? o en faràs de les promocions, copa radio Vilafranca i mundial de Sud-Africa???.

Percy B. Suárez ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = 2 (2-3)
Gramenet B - Masnou = X
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet -San Cristóbal= 1 2
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = X
Mataró - Banyoles = 1
Rubí - Santfeliuenc = 1 2

vil4fr4nqu1 ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = 2 (1-2)
Gramenet B - Masnou = 2
Gim. Iberiana - Sants = X
Igualada - Vilassar Mar = X
Guíxols - Tàrrega = 2
Marianao Poblet - San Cristóbal = X
Montañesa - Peralada = 1X
Montcada - Poble Sec = X2
Mataró - Banyoles = 2
Rubí - Santfeliuenc = X

I perquè vols que s'allargui la Travessa, per a que et passi al davant?

vicenç ha dit...

jo tansols ho pregunto.

A mi tant me fa quedar el 5 com el sisè, jo volia guanyar!!.
Si tenim la travessa per jugar, esterem més el corrent del Vilafranca tots plegats.

Rai ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = 2 (1-2)
Gramenet B - Masnou = 2
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 1
Guíxols - Tàrrega = 12
Marianao Poblet - San Cristóbal = 12
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = X
Mataró - Banyoles = 2
Rubí - Santfeliuenc = 2

josep sauleda ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = X (1-1)
Gramenet B - Masnou = 1
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar =X 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1
Montañesa - Peralada = 1
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = 1X
Rubí - Santfeliuenc = 1

javindreu ha dit...

Tortosa - VILAFRANCA = 1 (2-1)
Gramenet B - Masnou = X2
Gim. Iberiana - Sants = 1
Igualada - Vilassar Mar = 2
Guíxols - Tàrrega = 1
Marianao Poblet - San Cristóbal = 1
Montañesa - Peralada = 1X
Montcada - Poble Sec = 1
Mataró - Banyoles = 1
Rubí - Santfeliuenc = 1

La prèvia ha dit...

@vicenç: T'ho vaig enviar a l'únic correu teu que tinc (el de sempre). Ara t'ho envio de nou. Si en tens un altre envia'm un mail a la_previa_fcv@yahoo.es.
Sobre la travessa, aquesta serà l'última que comptabilitzi per a la competició de "Lliga". Per a la setmana que ve (i coincidint ja amb l'inici del Mundial 2010) tenia pensat fer-ne un altre, a modus de "Supercopa" on només hi participaran els guanyadors de "Lliga" (en Jordi presumiblement) i de la "Copa Berger Dussourd" (en javindreu).

satèl.lit ha dit...

la prèvia del partit del diumenge enfront del Tortosa ja no cal que la fagis.
que t´ha passat aquesta setmana?
Que vas anar a veure el Dyango!!!!

red xiquilin ha dit...

satelit no fa la previa del partit pq tampoc ho donen per radio

es mes important la copa radiovila amb la nostra fundacio!!!!!!

a pel torrelles!!!!!!!!!!!

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Jajaja, no, no, no vaig anar a veure el Dyango...
@red xiquilin: Que jo sàpiga hem fet connexions des de Tortosa per Ràdio Vilafranca. Perquè dius coses que no són?
@BLOGGERS: Resultats dels partits d'avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Tortosa 0 - VILAFRANCA 3
Gramenet B 1 - Masnou 1
Gim. Iberiana 2 - Sants 1
Igualada 0 - Vilassar Mar 1
Guíxols 2 - Tàrrega 0
Marianao Poblet 2 - San Cristóbal 1
Montañesa 3 - Peralada 1
Montcada 2 - Poble Sec 2
Mataró 2 - Banyoles 2
Rubí 1 - Santfeliuenc 3