dijous, 24 de juny del 2010

Alabau i Piñol, els següents... i últims?

Si a principis de setmana es lligava el fitxatge d'Enric Paredes, ahir es van fer oficial les contractacions del davanter Ferran Alabau (Gramenet B) i del migcampista Iván Piñol (Marianao Poblet). Amb aquestes dues incorporacions, Puchi, a priori, dóna per tancada la plantilla de cara a aquesta propera temporada. D'aquesta manera, els 23 efectius dels que disposa el míster vilafranquí són: Saperas i Gerard (porters); Aleix, Moya, Pere Costa, Palau, Bacaicoa, Tito Caballero, David, Ismael i Rubén Ortiz (defenses); Elvis, Eitán, Pere Roca, Torrents, Enric i Piñol (migcampistes); Medina, Puchi, Valerio, Palet, Rubén i Alabau (davanters).
Com ja és habitual, us deixo les dades dels nous jugadors del degà penedesenc:

Ferran ALABAU Perich (13/08/87, Girona):
Sorgit de les categories inferiors del Girona, ha jugat al Banyoles (06/08), Cassà (08/09) i Gramenet B (09/10) on ha disputat 25 partits marcant 4 gols.
Típic davanter de referència a la punta d'atac, fa servir la seva gran alçada (1,88 m.) per a dominar el joc aeri tot i que no està gens mancat de tècnica individual. Potser el recordareu perquè va ser l'autor del gol de l'empat (1-1) de la Gramenet B al Municipal rematant de cap una centrada des de la banda dreta.
A banda de les seves habilitats futbolístiques, també és coneguda la seva faceta com a model professional i és estudiant d'arquitectura.

Iván PIÑOL Zoroa (12/02/82, El Vendrell):
Exjugador del Vilafranca (01/02 provinent del juvenil de la Blanca Subur), posteriorment va jugar al Vendrell (02/05), Lahti de Finlàndia (05/06), Vilanova Geltrú (06/07),
Sitges (06/07), Alcarràs (07/08), Horta (08/09) i Marianao Poblet (09/10) on ha disputat 25 partits i ha fet 2 gols.
Dins l'esquema de joc habitual de Puchi, vindria a ocupar el lloc de pivot que fa d'enllaç entre la defensa i el mig del camp. A més, té bona sortida de pilota des del darrera.
Els números de la seva anterior etapa vilafranquina són:
25 Partits jugats / 3 TG - 0 TV / 0 Gols

5 comentaris:

Anònim ha dit...

i perque volem un jugador que tingui bona sortida de pilota?

terra ha dit...

Per poder ser un equip per lluitar a objectius molt grans.
Volem tenir una plantilla del tot correcta i fer una gran campanya a la tercera divisió.
Poder ens falta un petit retoc en alguna posició i ja tindrem defintivament un gran equip.
Ja ho crec que si.

La prèvia ha dit...

@anònim 12:31: Quantes millors condicions tinguin els futbolistes millor, no? És com si diem perquè volem que un jugador esquerrà tingui la cama dreta. Doncs per a recolzar-se i fer-la servir quan sigui necessari!
@terra: Per curiositat, quin "petit" retoc faries?

terra ha dit...

poder ens faria falta un central fort i alt per substituir a Francesc Fos i Rafa Moral, no ho creus així?, la defensa es molt bona i ha donat grans resultats pero poder es troba una mica tocada i una nova incorporació ens aniria de maravella.

Anònim ha dit...

Està boníssim l'Alabau, no? Bona idea tenir un bon jugador que a més té una imatge espectacular!!
Jaume21