dilluns, 21 de juny del 2010

Enric Paredes, el primer fitxatge

El FC Vilafranca ha comunicat oficialment aquesta tarda la contractació del migcampista Enric Paredes procedent de l'Igualada (convertint-se així en el primer reforç per a la Temporada 2010/11). A més, s'ha confirmat també la renovació del lateral esquerre Rubén Ortiz (el qual tenia ofertes de Gavà i Terrassa segons havia aparescut als mitjans de comunicació esportius catalans). Sens dubte, dues grans notícies!
Per tal de conèixer millor la primera incorporació del degà penedesenc, us deixo un petit resum de la seva trajectòria futbolística:

ENRIC Paredes Olivella (31/10/84, Sant Joan de Mediona):
Penedesenc format al futbol base de l'Igualada, ha jugat a la PB Anguera (02/03) i Igualada (03/10) on era des de fa uns anys el capità. Aquesta darrera temporada ha disputat 34 partits marcant 7 gols.
Un nom que ja havia sonat moltes vegades com a possible fitxatge del degà penedesenc i que enguany s'ha concretat. Als 26 anys, i després de 7 temporades al conjunt de l'Anoia, arriba al Vilafranca en plena maduresa futbolística. Aportarà feina a la zona ampla i arribada davant la porteria contrària.
A més, reforçarà potser una de les zones del camp amb menys efectius.

6 comentaris:

terra ha dit...

Em sembla un bon fitxatge.
Que tinguis molta sort, noi!!.

itokp ha dit...

Bon fixatge per el vila, llastima que a l' equip de la meva comarca se li escapa un gran jugador, pero ja s' ho mereix jugar en una categoria superior a la primera catalana

palermo ha dit...

Me n'han parlat força bé pero es raro que un capità marxi del seu equip veritat previa?

La prèvia ha dit...

@itokp: Després d'això, aquest any ja només et falta fer-te soci del Vilafranca. A veure si el Capellades et deixa temps per a venir més sovint.
@palermo: Són circumstàncies personals de cadascú. Suposo que després de tants anys a l'Igualada haurà volgut canviar d'aires. I si és per a jugar en una categoria superior, millor que millor...

itokp ha dit...

previa intentare aquet any a tercera veure mes partits del vila i a tu espero ja que estem al grup 12 veuret en algun partit ja que en la copa radio vilafranca no t' he vist en cap partit

La prèvia ha dit...

@itokp: Els dissabtes sempre que puc vaig a veure partits de 2a Regional però aquest any sense el Moja ni el Sant Cugat... Algun dia farem una "excursió" a Capellades. Segur.