diumenge, 13 de juny del 2010

Glop amarg

CE Olímpic Can Fatjó 2 - FC Vilafranca 2 (7-6 als penals)
El Vilafranca va dir àdeu a la "Copa" a les primeres de canvi i a la tanda de penals (com sempre, una manera cruel de desfer un empat). Els locals, un bon equip, van demostrar el perquè del seu ascens a 1a Catalana mentre que el degà penedesenc, tot i no fer un mal partit, potser va acusar el fet de desplaçar-se bastant just d'efectius degut a diferents motius. El caràcter guanyador dels nois de Puchi va quedar patent amb l'emprenyament general (i sobretot del míster) després de la derrota però, per altra banda, el descans del que gaudiran els jugadors a partir d'ara se'l tenen ben merescut pel gran esforç que han fet.

I avui actes oficials i festa. Primer, "peregrinatge" per la vila rendint visita al Consell Comarcal, Basílica de Santa Maria (ofrena i cant del Virolai), Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès i Ajuntament (amb sortida a la balconada dels jugadors i els habituals parlaments a la gent a baix congregada). I finalment, el dinar a l'Hotel Pere III.
Després de l'àpat torn de "plors" i guardons. Insignies d'or per a l'alcalde Sr. Pere Regull (per implorar més ajut institucional del consistori), al Director General de Caixa Penedès, Sr. Ricard Pagés (per implorar més ajut econòmic), al patró de la Fundació, Sr. Josep Panyella (per a implorar-li que Serveis Mèdics Penedès continuï ajudant al club) i al soci número 1 de l'entitat, Sr. Lluís Pallerola (per agraïr la seva fidelitat des de fa tants anys).
Evidentment, també records commemoratius d'aquesta gran temporada per a jugadors, cos tècnic, auxiliars i Junta Directiva (tots ells han fet una gran feina). Ara bé, hem trobat a faltar, per part del President, un mer acte d'agraïment als mitjans que hem seguit (de bon gust) l'equip durant tot l'any. I dic hem, perquè no solament ho hem pensat nosaltres sinò molta gent que, en sortir del dinar, ens ho ha fet saber. Era tan fàcil com dir la paraula Gràcies. Ja està. Res més. En canvi, els jugadors (amb la cançó de l'Aleix, les paraules d'en Puchi al balcó i moltes més mostres d'afecte) ens han demostrat el que ja teníem clar: que són molt bona gent, humils i que valoren la nostra feina.

Gran Reserva: De tot el que s'ha dit, les paraules més sàvies han estat les del Sr. Pallerola que, ans el contrari d'atribuïr-se mèrit algun, ha reconegut que la insígnia que li han lliurat és un reconeixement a tots aquells socis fidels que segueixen diumenge rere diumenge el Vilafranca.

Vi picat: Que l'àrbitre del partit de Copa Catalunya haguès de preguntar als dos delegats, a la mitja part, quants canvis estàven permesos i què passava si el partit acabava amb empat (pròrroga o penals). Una de dues: o el noi estava desinformat o la FCF no informa adequadament.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

es pot escoltar la canço del aleix x algun llok previa??

joan sòria ha dit...

dema a sports 21 , tindreu un fragment de la canço , tambe vull donar les gracies als jugadors per els agraiment k han fet en el decurs del mati, (no era necesari) als mitjans de comunicasio, i en tot moment , ens en sentit uns mes del grup, per nosaltres era molt important, GRACIES....i a les vostres families tambè, llastima k no tothom ha pensat lo mateix...

visionario ha dit...

Prensa-Directiva una relación sin futuro. Uno quiere demasiado y el otro no corresponde.

red xikilin ha dit...

aneu chupanli el cul al pere q aixins us va

man dit q la canço esta mol guay. ya tinc ganas d'escoltarla

rafa ya ets un dels nostres

atrevido ha dit...

por un dinero que os hacen pagar un dia y luego no quereis ir a la comida del club por el ascenso.
Vaya alguno de esos periodistas.
que poco amor teneis a los colores del equipo.

La prèvia ha dit...

@visionario: No hauria de ser així. Si uns i altres fan la seva feina sense intromissions de cap tipus no hauria d'haver-hi problemes.
@red xikilin: Suposo que et refereixes a "riure-li" les gràcies, no? Doncs vas equivocat. En cap moment ho hem fet.
Segur que agradarà la cançó de l'Aleix (se l'ha "currat" molt).
@atrevido: A sobre aixó! Sí, sí, tens raó, nosaltres odiem al Vilafranca... Va!

garbanzo ha dit...

previa la federacio catalana en el moment de donar el partit amb els noms de la tripleta camp estadi ora ekips preu etc..no adjunta l'informació esplícita de l'organització de copa catalunya. perque depen de la categoria que tinguin,els km que hagyn de fer i l'hora pot variar de preu. cert es que tmb podrien haverse buscat la vida,informarse dels canvis i del desenllaç amb els penalts o prroroga.entre uns i altres n fan la feina ben feta.

descans i cap a tercera!

Anònim ha dit...

quans socis van venir al dinar de germanor?

COMPRO ORO ha dit...

Si tienes joyas de tu abuela, relojes que no funcionan o te han distinguido con alguna insignia que no lucirás nunca, te lo compramos al mejor precio. Ahora el ORO se paga a muy buen precio.
Visitanos en nuestra web www.pmm.cat

javindreu ha dit...

Prèvia, he sentit que deieu que el dinar valia 50 euros?!Collons,què vau menjar amb aquest preu, el meú gourmet que fan a La Riera i les estrelletes de postre?
Vols dir que no havieu de fer pagar amb aquest preu a tota la tropa tenia invitada el president?

vil4fr4nqu1 ha dit...

"red xikilin" què vols dir amb això de Rafa ya ets un dels nostres? Et refereixes al Rafa Moral? Tant de fàstic us feia veure'l amb la samarreta quadribarrada?
A veure, sobre el no agraïment del Pere Montserrat a la premsa, la veritat és molt lleig, si no us considera part del conjunt que ha assolit l'ascens no sé perquè us diuen per anar al dinar? Potser només us volia per els 50 € que diuen que valia el dinar. D'on ho has tret això "javindreu" jo no ho he sentit enlloc?

La prèvia ha dit...

@garbanzo: Gràcies per l'explicació.
@anònim 16:03: Doncs excactament no ho sé. Diria que com a molt 10. Si algú del club té la dada exacte i la vol aportar... Però sincerament, podré dormir sense saber-la, eh.
Ara que esmentes al soci, em va venir al cap que quan la temporada passada hi va haver aquell dèficit van ser al primer al que van acudir per a que (amb la famosa derrama) quadressin els comptes. Ara que s'ha pujat, quin detall han tingut amb el soci? Cap! Ni tan sols que gaudissin d'un petit descompte en el preu del dinar i així haver fomentat una major participació de la "gent del poble".
@COMPRO ORO: Jajaja, boníssim. Si se l'han de posar cada vegada que venen al camp no se la posaran mai.
@javindreu: Així és, 50 euros per persona s'havien de pagar. El menjar va estar bé però és el que tu dius, s'havia de fer "calaix" per a pagar tot lo altre.
@vil4fr4nqu1: S'ha rumorejat que en Moral pot acabar la temporada vinent a la Fundació (com ja va fer Adán). Sobre el que comentes, jo no hi veig cap mala intenció en el comentari d'en red xikilin.
I probablement el teu raonament sigui bastant encertat però si fos només per aixó ja seria massa!

Anònim ha dit...

per on podem sentir la canço del aleix?esque no e pugut escoltar esports 21!

Percy B. Suárez ha dit...

si és confirma el fitxatge d'enric paredes capità de l'Igualada, crec que la primera incorporació és molt encertada, un jugador de mig camp amb molt cos,que sap jugar, que té arribada i que si ha de rascar, rascar. Bona incorporació.

Percy B. Suárez ha dit...

com ha anat la supercopa??

Jordi ha dit...

Crec que hem empatat a 5 encerts, tants empats en el Mundial han fet molt de mal

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

SUPERCOPA

Jordi 5-5 javindreu

CAMPIÓ: *** Jordi *** (per haver pronosticat abans)