diumenge, 20 de juny del 2010

La 3a Divisió que ve (I)

Els rivals
Una vegada acabades les promocions d'ascens, ja es coneixen els 20 equips que formaran la temporada vinent el Grup V de la 3a Divisió Nacional. Són, a banda del Vilafranca evidentment, els següents: Espanyol B, Gavà i Terrassa (descendits de 2a B); Reus Deportiu, Prat, Cornellà, Manlleu, Llagostera, Europa, Balaguer, Amposta, Castelldefels, Palamós, Vilanova Geltrú, Pobla Mafumet, Cassà i Ascó (que continuen a Tercera) i Masnou i Montañesa (que pugen de 1a Catalana junt amb el degà penedesenc).

Per damunt de tots podem destacar el Vilanova per la gran rivalitat comarcal existent. No fa gaires temporades ja van coincidir a 1a Catalana però per a trobar tots dos equips a 3a Divisió cal remuntar-nos fins a la Temporada 69/70. L'equip del Garraf s'ha consolidat a la categoria (on hi porta 8 anys) tot i que la darrera temporada ha patit una mica fins a les darreres jornades per a mantenir-la .
Altres conjunts amb "solera" són Europa, Palamós, Reus o Terrassa però la presència de l'Espanyol B pot ser un bon alicient per a que els afeccionats "pericos" de la comarca baixin també al camp aquell dia.
Per a finalitzar, menció per a dos equips que s'han salvat a última hora gràcies als ascensos a 2a B de l'Hospitalet i el Santboià. Són el Cassà (amb aquella dosi de morbositat que sempre caracteritzen els duels amb el degà) i l'Ascó (antic Benavent que per motius econòmics s'ha desplaçat-fusionat amb l'entitat tarragonina).

Gran Reserva: En la XV Edició dels Premis Campió 2010 de Ràdio MARCA, que es van lliurar aquesta setmana, Xavier Saperas va rebre el trofeu al "Millor porter de 1a Catalana" i Alberto Bacaicoa el de "Millor jugador del futbol català del mes de Març". Enhorabona a tots dos!

Vi picat: Que en els esmentats premis, el de "Millor entrenador de 1a Catalana" no recaigués sobre Puchi sinó sobre Miki Carrillo. No vull treure-li mèrits (ni molt menys) al tècnic de la Montañesa, però vista la diferència amb la que el Vilafranca s'ha endut el Campionat i com a reconeixement a la dilatada trajectòria del nostre míster dins del futbol territorial català no hagués estat malament concedir-li el premi.

9 comentaris:

red xikilin ha dit...

kina pooooooo!!!! veurem kin paper fa el vila......

Anònim ha dit...

y el Puchi te el merit de fer un equip tot nou a Vilafranca, fer-lo a Barcelona y hem mes pressupost y una base de fa anys es mes facil

terra ha dit...

aquest tontet del red xiquilin no pot " callar" una mica i deixar-nos tranquils per sempre.

Prèvia, encara no veig del tot confeccionat la tercera divisió ja que la Gramanet podria baixar a la nostra categoria degut al no pagament. I podria ser que el Reus assolís pujar a la segona divisió B.

Anònim ha dit...

I a tot aixo companys, el rumor que el Barça podia "comprar" una plaça per fer el "C" existia, i amb l'ascens de l'Atlètic nose que passarà, pero queda clar que tenen molts jugadors penjant que no tenen nivell per ser a la Liga Adelante però que els han de pujar del Juvenil.
Si juguessim d'una altra manera es podria intentar que en vingues algun, pero em sembla que serà que no. I compte, que prefereixo l'estil Puchi, simplement descarto opcions.


A tot això, tenim alguna incorporació tancada a aquestes alçades a part de'n Paredes?

Anònim ha dit...

Sino li donen el premi serà perquè no és entrenador,no?O té carnet d'entrenador?

satèl.lit ha dit...

Tens raó anònim, l´has clavat.
Com vols que guanyi el trofeu al millor entrenador sino te el carnet per guanyar-lo.
Quina llàstima,Pucci, pq. no tel treus?

La prèvia ha dit...

@red xikilin: Serà una 3a Divisió forta però no s'ha de tenir por. Només respecte a tots els rivals.
@anònim 12:24: Sí, seria un argument més a favor.
@terra: Això de la Gramenet ja se'ns escapa una mica però és una possibilitat, sí.
@anònim 15:21: S'està pendent de tancar alguna incorporació més però encara no s'ha concretat res.
@anònim 15:30: Tens tota la raó en aquest aspecte.

terra ha dit...

M´agrada MOLT el blog del Gavà, te molta informació diaria.
Deunidó amb els fitxatges que ja ha fet.

La prèvia ha dit...

@terra: I tant! A mi també. Serà un dels blogs a seguir al llarg de la temporada.
Sobre els fitxatges, és normal que fitxin molt perquè després de baixar suposo que hauran de canviar el perfil de la plantilla.