diumenge, 11 de juliol del 2010

"A casa es parla de futbol, però del Vilafranca no"

Jonathan Pujibet Benítez "Puchi" (Barcelona, 07-09-1983) afronta la 2a temporada al club després de ser, amb els seus gols i les seves assistències, un dels artífexs de l'ascens a 3a Divisió. Des del blog de la prèvia volem saber una mica més del nostre davanter.

Feia més de 20 anys que un jugador del Vilafranca no marcava 18 gols en una temporada (el darrer va ser Juanito, la Temp. 88/89). Ets conscient que, no només tu sinó tot l'equip, heu entrat a la història del club?
No, no era coneixedor d'aquesta dada. Per a mi és un honor però res haguès estat possible sense l'ajuda d'aquests grans companys.
T'atreveixes a donar una xifra dels gols que faràs aquesta temporada?
La mateixa que et vaig dir l'anterior campanya: 15. A veure si succeeix el mateix...
Podríem dir que la teva millor tarda va ser la dels 4 gols al Rubí?
Com a encert de cara a gol sí, però crec que he fet partits més complerts que aquell.
Havies assolit mai un "pòquer"?
No, mai. Va ser el primer de la meva carrera.
I el partit més dolent o de pitjor record?
El del camp del Peralada.
Havies jugat a 3a Divisió alguna vegada ja, oi? Com veus la categoria d'enguany?
Sí, és una categoria molt maca. Crec que serà una Tercera molt dura i amb equips de gran renom i història però amb les nostres armes estem capacitats per a donar guerra a més d'un.
Quina opinió tens dels 3 nous fitxatges?
Els conec d'haver-me enfrontat a ells. Poden aportar moltes coses al grup i no tindran gaires problemes d'adaptació ja que l'ambient és el millor que té aquest equip.
A hores d'ara no se sap si la propera temporada es retransmetran els partits per VTV, creus que no donar-los faria que anès més gent al camp?
Veient lo de l'any passat, no crec que influeixi gaire. Personalment, m'agradaria que es continuessin retransmetent ja que els familiars, amics,... poden seguir els partits en directe. I aquest és un luxe que poden permetre's molt pocs equips.
Aprofita i llança un missatge a l'afeccionat per a que baixi al Municipal.
Que baixi i segur que veurà coses "diferents" als demés partits i podrà disfrutar veient com aquest equip no el supera ningú pel que fa a ganes i il·lusió.
Per cert, els partits a casa pel matí o per la tarda?
Pel matí, sens dubte.
Ja sé que queda lluny, però després de jugador... entrenador?
Podria ser una possibilitat... He portat algun equip de canalla i m'agradaria seguir vinculat al món del futbol d'alguna manera i crec que aquesta seria la millor opció.
Tindries al teu fill en el teu equip?
No ho crec... (riures)
Perquè a casa teva, es parla de futbol o està prohibit?
No està prohibit. Se'n parla, però del Vilafranca no. En cas que el míster m'hagi de dir alguna cosa relacionada amb l'equip o el Vilafranca m'ho diu al vestuari i davant de tots els companys.
Va, canviem de tema. El teu ídol de sempre ha estat Raúl i després... Villa. Com portes el fet que hagi fitxat pel Barça?
Sí, per a mi Raúl és el número 1 i després, com bé dius, Villa. No t'enganyaré, m'ha dolgut que fitxès pel Barça però, mirant el cantó positiu, el tindré més a prop per anar a veure'l. Això sí, de blanc estaria millor... (més riures).
I per acabar, un petit test vilafranquí. De quin color és la camisa dels Castellers de Vilafranca?
Verda.
Què són les catànies?
Si no m'equivoco són unes postres. S'assemblen a les trufes oi?
Com es diu el patró de la nostra vila?
No en tinc ni idea... Sant Lluís? (riures dels dos).
I el nom d'una varietat de raïm?
Moscatell? Pot ser?
Tres de quatre. No està malament...
Moltes gràcies i bones vacances! Algún destí en concret?

No, em quedaré per aquí a Barcelona.

Gran Reserva: Més guardons. En aquest cas, els que ha rebut aquesta setmana el FC Vilafranca com a reconeixement per la seva gran temporada de part de la FCF (en la "Nit dels Campions") i de part del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vilafranca (en la "Festa de l'Esport").

Vi picat: Que s'acabi el Mundial (i de retruc, el futbol). Tres setmanes per endavant per a desconnectar totalment. Hauria de ser temps de fitxatges... però ja els hem fet. Tan sols l'Assemblea de Socis (del proper 19 de juliol) i el sorteig del Calendari de 3a Divisió (el dia 22) paliaran la manca d'informació sobre el degà penedesenc.

11 comentaris:

Volem ha dit...

volem una entrevista al Moral!!!!

un amic.... ha dit...

A si , k las Catanyes , son como las trufas ....tu si k stas hecho una buena trufa....jajajajaja , Moltes felicitats Prèvia , una molt bona entrevista...ja tens un altre "filo" fins les vacances

terra ha dit...

per qui no ho sàpiga, El patró de Vilafranca es Sant FÈLIX el dia 30 d´Agost i si no en teniu prou aquest any dona inici la lliga el dia 29 d´agost i de ben segur a casa, com sempre.

pulpo paul ha dit...

previa dius al vi picat que s´acaba el Mundial de Suráfrica? però si ara tindrem festa de la "ROJA" per dies i dies....

avellanes ha dit...

ja heu vist els vestidors que tindran fins desembre el camp de futbol? penós,desastrós,askerós.. nose quin adjectiu se li hauria d'afegir. veurem els jugadors i ekips cm u tracten i es comporten amb les cabanes i que els arbitres n fagyn cap observacio o incidencia sobre l'estat o la distancia que hi ha fins al terreny de joc.

quins vestidors de tercera tu!

josep sauleda ha dit...

Un tema d'arbitres.
Sembla ser que baixen de Primera Catalana:
Puibert Grimà del col.legi de Sabadell i Pozo Izquierdo del col. de Tarragona
Puibert Grimà ens va fer el Vilafranca-Montanyesa 1-0 (moltes faltes i faltetes i moltes targetes)i Pozo Izquierdo no el vàrem veure la temporada passada, si a l'anterior el dia del Vilafranca-Martorell 0-1 (arbitratge fluix i assistents pitjor).
Pel que fa a ascensos de Primera Catalana a Tercera i per tant tornarem a trobar son:
Pertegal Méndez (col. Granollers)
ens va fer sempre bones actuacions, Masnou-Vilafranca 1-0 i Tortosa-Vilafranca 0-3.
Salas Montoro (col. Tarragona)ens va fer Igualada-Vilafranca 2-0 amb mala actuació i mals assistents,
Sant Cristobal-Vila 2-3 bon arbitratge i Montanyesa-Vila 0-0, el dia que vam ser de tercera, amb també, bona actuació.
Vizcarro Caparros (col. Baix LLobregat) ens va fer Vilafranca-Tàrrega 2-1 i Rubí-Vila 0-0 amb actuacions d'aquelles que ni fu ni fa.

satèl.lit ha dit...

Tots esl ascensos d´arbitres a terçera són merescuts pero sobretot el que més m´ha agradat es el de Pertegal Mendez.
S´ho mereix aquest noi.

La prèvia ha dit...

@Volem: A en Rafa Moral ja el vam entrevistar fa poc a Esports 21 (tot just quan va complir els 400 partits).
T'he de dir però que aquesta setmana vinent també hi haurà entrevista al blog.
@terra: Algun any que el primer partit de Lliga havia tocat a casa i coincidia amb la Festa Major es va canviar l'ordre o s'havia demanat començar el campionat fora. A veure que diu el calendari el dia 22...
@pulpo paul: A les "Espanyes" potser sí però aquí ja no se'n parla.
@avellanes: Això m'han comentat però no he pogut baixar a veure'ls. Espero que estem a l'alçada de la categoria... Per cert, quan estaran acabats del tot?
@josep sauleda: Ja saps la meva opinió sobre els àrbitres. Perque no es pot jugar un partit sense ells que sinò...

terra ha dit...

Doncs prèvia seria molt bó jugar el primer partit de lliga ( 29 d´agost)primer dia de la festa major,a casa contra un Vilanova per exemple...morbo total.

La prèvia ha dit...

@terra: No hi estic d'acord, perquè per aquelles dates entre Festa Major i vacances d'estiu la gent encara no està gaire pel futbol. Lo ideal (per a fer una bona taquilla) seria que el derbi a casa toqués dins la primera volta on els equips encara lluiten tots pels seus objectius. Diferent és, per exemple, a manca de dues jornades per acabar la Lliga quan a lo millor cap dels dos es juga res. M'entens?

satèl.lit ha dit...

Prèvia, quin dia de la setmana que ve ,vas comentar que sortia el nou calendari de la tecera divisió?