dijous, 22 de juliol del 2010

Debut contra el Masnou i el primer derbi a fora

El Masnou (nouvingut també a la categoria) serà el primer rival del Vilafranca en el retorn a 3a Divisió segons ha deparat el sorteig realitzat aquest matí a la seu de la RFEF a la "Ciudad del Fútbol" de Las Rozas. L'equip del Maresme ascendí com a tercer classificat de 1a Catalana amb 66 punts (a 15 del degà penedesenc). Els masnovins, entrenats per Claudio Festa, mantenen la base de l'any passat però han incorporat alguns jugadors provinents d'equips de Tercera on guadien de poques oportunitats com Rojals (Cornellà) o Sergio (Europa) i altres de 1a Catalana com són Carrión (Montcada), Masip (Marianao Poblet) o Gerard (Rubí). En canvi, ha patit la marxa de dos dels seus jugadors més importants: Ignacio (Prat) i Guzmán (Europa).
El partit es disputarà el diumenge 29 d'agost al Municipal vilafranquí (probablement a les 17.30 h) tot coincidint amb l'inici de la nostra Festa Major.

Pel que fa als derbis amb el Vilanova, segurament el més esperat per tots del calendari sortejat avui, aquests es produïran el 19 de setembre al Camp dels Alumnes Obrers (J4) i el 30 de gener al Municipal vilafranquí (J23). Per tant, ben aviat gaudirem d'emocions fortes...
Cal dir que el Vilafranca tindrà un inici de Lliga complicat ja que després de jugar a casa amb el Masnou rendirà visita al Gavà (de nou descendit de 2a B), rebrà al Prat (un dels equips que va fer play-off la temporada passada i millor s'ha reforçat enguany) i viatjarà a la capital del Garraf per a jugar l'esmentat primer derbi contra el Vilanova.
Per als afeccionats "pericos" que seguiu el blog (que em consta que sou bastants), dir-vos que el filial espanyolista vistarà la nostra vila el 13 de març (J29).
El darrer partit de Campionat es jugarà a casa, el 15 de maig, davant tot un històric com és el Palamós.
Cal destacar que el calendari ha estat capritxós amb el Vilafranca en el sentit que en un marge de només 4 dies (5 i 8 de desembre) el degà penedesenc haurà de viatjar consecutivament a terres tarragonines (concretament a Reus i Amposta).
La primera jornada al complert és la següent:

Llagostera - Palamós
Vilafranca - Masnou
Reus - Gavà
Ascó - Prat
Manlleu - Vilanova
Cornellà - Balaguer
Castelldefels - Terrassa
Montañesa - Premià
Espanyol B - Pobla Mafumet
Amposta - Europa

Podeu veure la totalitat del calendari fent click aquí.

Gran Reserva: Començar i acabar la Lliga a casa hauria de ser sinònim de bon auguri. Primer, per a seguir fent del Municipal un fortí i després perque, si arribes a la darrera jornada jugant-hi res, tens el recolzament de la teva gent (per poca que sigui).

Vi picat: El fet de debutar al Campionat contra un equip al qual ja t'hi vas enfrontar la temporada passada. Com a reclam, de cara a l'afeccionat per a que baixi al camp, no és el millor que diguem...

21 comentaris:

Anònim ha dit...

TU K TENS LINIA DIRECTE AMB LA RFEF PODIAS HABERLIS DIT K NO ENS FESIN LA PUTADA DELS DOS PARTITS A FORA AMB ENTRE SEMANA

La prèvia ha dit...

@anònim: Què vols fer-hi... Ha tocat així! De totes maneres, no són tots dos entre setmana. El dia 5 de desembre (Reus) cau en diumenge i el 8 (Amposta) en dimecres.

vicenç ha dit...

Jo crec que podem fer el pont de la constitució, 6 al 8 de desembre a les terres de l'ebre.
A mi tampoc m'ha agradat : que el primer partit de la temp. es jugui contra el Masnou, poc morbo.
Tampoc que primer juguem al camp de Vilanova en el gran derbi, menys taquillatge.
i el final de lliga a casa pot ser molt perillòs: Manlleu-Reus-Amposta i Palamós.
Un apunt també a tenir en compte en el calendari es que l'equip que deixi el Reus es el que nosaltres en enfrenterem el proper diumenge i per mi el Reus es un dels grans favorits en la categoria.

pel dia 13 de març on el vila s'enfrentarà al filial de l'Espanyol a Vilafranca , hauriem de saber si l'Espanyol aquell dia juga a Cornellà- el Prat per poder canviar l'horari per tenir molts més aficionats al municipal.

Fins aviat.

Pero jo aquest any firmo lluitar entre els deu i dotze primers; o tandebó més amunt!!.

Visca el Vilafranca.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Has fet un anàlisi del calendari quasi perfecte!
Veus, jo no havia caigut en que els equips que deixi el Reus poden venir "tocats" i ser més perillosos...
Pel que fa al partit contra l'Espanyol B, aquell cap de setmana es juga un Espanyol-Deportivo a Cornellà-El Prat.
Per cert, ara m'ha vingut al cap que tu tindràs 4 equips a la categoria: el Vilafranca, l'Espanyol B, el Cornellà i el Prat. ;)

javi_reusenc ha dit...

Els equips els qui vinguin tocats de perdre aniran a per totes i els que guanyin aniran a guanyarar,diran, si hem guanyat al Reus perque noo el Vilafranca que es més inferior.

P.D. Ara fico l'enllaç del teu blog al meu

Molta sort i a per la permanencia

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: D'acord, gràcies per l'enllaç. Sobra dir-te que pots deixar els teus comentaris sempre que vulguis i que seran ben rebuts.

miguel h. ha dit...

Vaya vaya, parece ser que nos volveremos a ver pronto. Además mantiniendo la misma plantilla las vais a pasar canutas, en 3ª no os irá tan bien ese tipo de juego de pelotazo va pelotazo viene, vuestros partidos seran un entreno para el rival haciendos rondos y caños.

Anònim ha dit...

Home mira, qui deia que no hi havia alicients per la 1a jornada?Si tenim al nostre amic miquel h. per aquí.
Acaba de treure la uefa una estadistica dels equips que fan millor futbol en els ultims 5 anys i darrera el Barça hi figura el potent Masnou del jogo bonito. Enhorabona! El Vilafranca lògicament tanca la classificació darrera el patètic joc del Inter de Mourinho.

vicenç ha dit...

Coincidencies del Calendari, resulta que el dia que juguem al camp de l´Espanyol, com sabeu el meu equip de primera, es el diumenge 24 d´octubre ,dia que jo celebro el meu 39 aniversari, tandebó el degà penedesenc em regali una gran victòria i podem guanyar els tres punts fent un gran partit.
El dia que juguem contra el filial blanciblau al municipal vilafranquí intentaré de totes totes fer-lo jugar a les dotze del migdia per fer- hi molt més ambient a les grades i fer el gran partit de la jornada.

vicenç ha dit...

Prèvia: 15 dies abans de visitar el municipal vilafranquí els rivals hauran jugat al camp del desconegut Ascó, que no se pas quants fitxatges ja ha fet!!.

Deunidó oi?

Ahhh i el Cornellà i el Prat , a mi tan m´ha fan.

La llàstima es que no va poder pujar el Sant Andreu a segona divisió A.

La prèvia ha dit...

@miguel h.: Si el que vols es que entrem en una polèmica constant no ho aconseguiràs. Aquest comentari serà l'últim que et dediqui per part meva. Això sí, jo no parlaré des de les entranyes i amb rancúnia com tu fas. Ho faré ajudat dels números i les estadistíques. I que diuen? Doncs que...
* Quan es va fundar el Masnou (1920) nosaltres ja teníem 16 anys d'existència.
* Enguany serà la nostra 20a temporada a 3a Divisió mentre que per a vosaltres serà la que faci 10.
* El lloc més alt que heu assolit a 3a Divisió és un 16è lloc (85/86) mentre que nosaltres un 4t (80/81).
* ...

Segueixo? No voldràs comparar la història d'uns i altres dins del futbol català?
@vicenç: El 24 d'octubre? Només un dia abans que el meu... que aprofitin i ens facin el regal conjunt, no? Jajaja
Seria un gran què poder jugar pel matí contra l'Espanyol B a casa per si coincidís a la tarda amb el primer equip.
El que ha fet l'Ascó és agafar els jugadors "aprofitables" d'ambdues entitats i completar la plantilla amb bons fitxatges: Yuri (Amposta), Felip Ortiz (Gimnàstic Tarragona), Dani Redondo (Balaguer),...

terra ha dit...

Pero sense cap mena de dubte el partit "10" es jugarà a casa i serà el dia del Premià.
Tandebó ens ha surti un partit excel.lent.

La prèvia ha dit...

@terra: Perquè ho dius lo del partit contra el Premià?

terra ha dit...

Penseu tots una mica i aquest vespre us ho explico amb tots els detalls.
Vilafranca- Premià un partit de deus.
Segur que no falla.

maradona ha dit...

kien lleva el "10" del vila? nadie no segun la web? sera algun fichage nuevo??

La prèvia ha dit...

@maradona: El 10 el va dur darrerament en Joan Torrents quan va pujar de la Fundació al primer equip en algun partit. Desconec si algun dels nous fitxatges agafarà aquest número.

terra ha dit...

Aneu tots malencaminats... no te res a veure el dorsal de cap jugador.
i tampoc es perque aquell dia guanyarem 10 a 0.

Anònim ha dit...

10 del 10 del 2010, fàcil.

terra ha dit...

Perfecte anònim: 10 d´Octubre del 2010.
10-10-10.
A veure si aquelldia també sumem tres punts més.

terra ha dit...

tot això per a la 7 jornada, firmo ara mateix portar per aquelles dates uns 10 punts.

La prèvia ha dit...

@terra: Això era tot? Quina decepció... Jajajaja
Per cert, amb aquesta progressió de punts que esmentes acabaríem la Lliga amb 54 punts. És a dir, de mitja taula en amunt. Signàvem tots crec!