diumenge, 1 d’agost del 2010

Tret de sortida al Vilafranca 2010/11

La temporada del retorn del degà penedesenc a 3a Divisió es posarà en marxa aquest proper dimarts amb la tornada als entrenaments dels homes de Puchi. Serà el començament d'una llarga i dura cursa de fons que acabarà a mitjans del mes de maig de l'any vinent. Una cursa plena d'obstacles però que, per altra banda, la confiança generada per aquest equip al llarg de tota la passada campanya, no ha de suposar massa neguit per a l'afeccionat vilafranquí més enllà que tots siguem conscients que qualsevol cosa superior a mantenir la categoria sense angoixes serà un gran èxit. Posats a somniar, hi haurà qui ho farà amb poder acabar de nou a dalt del podi però siguem realistes, tret de 5 o 6 equips que lluitaran per a aquestes places d'honor, la resta es batran per a evitar els darrers llocs.

Si no hi ha cap imprevist, el míster tindrà a la seva disposició la totalitat de la plantilla a excepció de Pere Costa (lesionat fins a finals d'any). El focus d'atenció estarà posat en els 3 nous fitxatges: Ferran Alabau (un tio amb bona perxa), Enric Paredes (jugador amb un pes específic dins de qualsevol equip donada la seva experiència) i Iván Piñol (un bon element de cara a guanyar alçada al mig del camp). Amb aquestes incorporacions s'ha buscat donar un salt quantitatiu i qualitatiu per mirar d'afrontar una temporada on tenir un fons d'armari de gran longitud serà important (cal recordar que a Tercera les expulsions i acumulacions de targetes comporten partit de suspensió).
En aquest aspecte, i en un principi..., no hi ha previst més fitxatges malgrat els rumors d'haver tantejat la incorporació de Sergio Mesa (tret pel propi President a l'Assemblea) i l'oferiment d'un migcampista amb experiència a la 3a Divisió valenciana i balear. De totes maneres, cal tenir en compte que amb Pere Costa recuperant-se de la lesió i Torrents amb fitxa del filial encara quedarien un parell de vacants per a omplir si es donés el cas...
Puchi, poc amant de penjar-se medalles, sap que no es pot viure de rendes i prometrà, com ja va fer la temporada passada, treball, treball i treball. A més, ha programat una pretemporada quasi calcada a l'anterior amb una bona càrrega d'entrenaments i només 4 partits (lluny de la marató d'encontres d'altres anys).
Així, el Vilafranca serà el darrer equip de la categoria en tornar a la feina (el Reus fou el més matiner en començar el 17-J). Esperem que es compleixi aquella dita que diu que "els últims seran els primers".

Gran Reserva: Que enguany només ens haurem d'aprendre tres noms nous i relacionar-los amb tres cares noves. A més, un d'ells (Piñol) és vell conegut pel seu passat vilafranquí.

Vi picat: Els barracons on s'hauran de canviar els jugadors fins que es completi la remodelació de la zona de vestidors del Municipal. M'han dit, com no podia ser d'una altra manera, que són un autèntic "forn"...

23 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons m'ha fet arribar un bon seguidor del blog (i he pogut contrastar i comprovar la informació), Sergio Mesa ha fitxat aquesta setmana per l'equip alacantí de La Núcia. Per tant, queda totalment descartada (si no ho estava ja) la seva incorporació al Vilafranca.

satèl.lit ha dit...

Aquest nom de MESA, surt cada any i no entenc el pq? a qui volen enganyar?
Si aquest any hi ha suspensió d´un partit per acumulació de targetes i vermelles directes, per mi la plantilla ara mateix es curta, com a mínim falten 1 o 2 elements més.

Anònim ha dit...

ta clar que volen engañar al soci, us las colan totes.... i valtrus pikeu

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: En part és normal que surti perquè és un jugador d'aquí i el més lògic és que acabés la seva carrera futbolística en el club on es va formar. Ara, a aquest pas... no serà així. De moment, aprofita la "tirada" que té per les zones de València i Múrcia. Falta saber si en realitat hi ha hagut contactes per a fitxar-lo o no.
En relació a la plantilla, dius com a mínim 1 o 2?? Potser no saps que a 2a B i 3a Divisió hi ha una limitació de fitxes per equip:

Reglamento 2010 · RFEF · Página 73, Artículo 121

"Tratándose de clubes de Segunda "B" y Tercera División, el número máximo de los futbolistas de su plantilla será de veintidós, de entre los cuales no podrá haber más de dieciséis mayores de 23 años debiendo ser el resto menores de la citada edad, computándose las altas y bajas que se pudieran producir a lo largo de la temporada, de tal forma que la plantilla nunca pueda estar compuesta por mas de dieciséis futbolistas mayores de 23 años. ..."


Per tant, si tenim en compte que actualment disposem de la següent plantilla:

Saperas i Gerard (porters, 2)
Aleix, Moya, Pere Costa, Palau, Bacaicoa, Tito Caballero, David, Ismael i Rubén Ortiz (defenses, 9)
Elvis, Eitán, Pere Roca, Torrents, Enric i Piñol (migcampistes, 6)
Medina, Puchi, Valerio, Palet, Rubén i Alabau (davanters, 6)


Ens surt un total de 23 jugadors. Torrents jugarà amb fitxa del filial i a Pere Costa el més probable és que no se li faci fitxa fins un cop estigui recuperat. Per tant, com a màxim podria haver-hi una incorporació.
@anònim 09:11: Totes, totes,... no eh!

Anònim ha dit...

apart de ser un forn
el camí per escalfar i nar jugar
passar revisió i les dutxes..
i a les graderies de moment no es pot pujar perque diuen que es perillós. tots darrere la valla??

vil4fr4nqu1 ha dit...

O sigui, que a sobre de pagar més, haurem de veure els partits drets a General i si plou a mullar-nos. I si amb lo del carnet d'aficionat s'apunta molta gent, encara haurem de baixar una hora abans al camp per agafar un bon lloc.

NO ESTEU MAI CONTENTS ha dit...

Vilafranquí dels pebrots, en que quedem? T´esborres de soci o no al final? Cambies d´opinió cada moment!
Qui no pugui ser soci que es faci abonat. És important que a l´estadi hi vagi quant més gent millor!

La prèvia ha dit...

@anònim 17:17: Demà baixaré a veure el primer entrenament i veure com està tot. Ja informaré degudament en el proper "post".
@vil4fr4nqu1: Espero que quan comenci la Lliga ja es pugui accedir a la Tribuna. Si no, sí que hi ha per a "llogar-hi cadires"... (mai millor dit).
@NO ESTEU MAI CONTENTS: Això!! Fomentem que la gent s'esborri o es faci abonat en comptes de soci!! M'esteu donant la raó.

Anònim ha dit...

No esteu mai contents, crec que no s'ha d'acceptar el carnet d'abonat, això ja és el cop definitiu al desarrelament de la gent al club.

Joan Tutusaus

SEGUIU SENSE ESTAR CONTENTS ha dit...

A sobre de que s´us dóna la posibilitat de pagar-ho a plaços i si no de fer-vos simpatitzants i encara us queixeu. Amb aquests preus venir al futbol està a l´abast de tothom.
El desarrelament el feu els que ho critiqueu tot per sistema. Jo crec que la junta l´ha acertada fent això.

Anònim ha dit...

seguiu sense estar contents, res a dir és la teva opinió, però és curiós que quan la resta de clubs o baixen preus, o congelen els preus o els pugen mínimament, en aquest club en una temporada s'ha pujat el preu més del 100%, potser tens raó que és un gran encert, ara bé si mires la gent que s'ha donat de baixar en els darrers temps, jo segurament no tindria la mateixa opinió.

terra ha dit...

Escolta no tansols es donen de baixa del futbol, també del Casal, del Casino, del club de tennis, del gimnàs, els nens no els porten a classes particulars , ni tampoc a anglès , a música, judo, etc.....

Anònim ha dit...

terra, doncs millor que els nens no els portin a classes perque aquests seran el nostre futur i així no seran més tontos perque no s'hauran entrenat, no com els que tenim ara, que son tontos de remate.

satèl.lit ha dit...

quina data ha dit l´ajuntament que estarien acabats els vestidors?
Jo veig una obra força grossa i crec que va per llarg.

La prèvia ha dit...

@anònim 09:47: Joan, quanta raó tens...
@SEGUIU SENSE ESTAR CONTENTS: Tornes a donar-me la raó. Gràcies.
@anònim 10:03: Ahir vaig tenir una petita xerrada amb el President sobre aquest tema de les quotes. Li vaig comentar la incongruència exposada al blog de que surt més econòmic fer-se soci del Vilanova pagant les entrades reduïdes de preu que fer-se soci del Vilafranca. La resposta? Indiferència i un "doncs que es facin socis del Vilanova!". Davant d'això, vaig marxar.
@terra: I a mi què m'importa tot això que anomenes? M'interessa el Vilafranca.
@satèl.lit: Segons em van dir uns responsables de la Fundació, fins a finals de novembre no està previst la finalització de les obres. Tot això anant bé!

satèl.lit ha dit...

Amb la resposta que em dones prèvia, de ben segur que després de les festes de Nadal encara no està finalitzat, sino temps al temps.
Que els hi diguin als de la rambla de sant Francesc que porten 3 anys d´obres.
Impresionant.

aixo no es pot tolerar ha dit...

Tenim un camp en sintonia amb la nostra economia: EN RUÏNAS.
Gràcies Peres, Regull i Montserrat!!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Si seguim cedint a les pretensions d'aquest President, l'any que ve tindrem un nou augment de quota. Lo de l'any passat ens ho van camuflar en forma de derrama, però en realitat era un augment de carnet d'un 50%. Ara, aquest any un altre augment de 60 euros, i amb lo car que surt un equip a Tercera, segur que aquest any es generarà un altre dèficit brutal que comportarà un nou augment, per tant jo ho tinc clar, jo no continuaré.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Penso el mateix que tu.
@això no es pot tolerar: Puntualitzem: El camp no amenaça ruïna, hi estan fent obres. I respecte a l'economia del club, a aquest pas, els que acabarem arruïnats serem els socis que paguem el carnet!
@vil4fr4nqu1: I com tu molta gent que també m'ha dit que s'esborrarà i altres que s'ho estan pensant. I si aquests últims sabessin que hauran de pagar 210€ per veure la majoria de partits de peu... Si l'any passat venia poca gent, aquest menys encara.
Ara bé, el nostre President ho pot arreglar fàcil. Amb totes les empreses que té, les fa col·laboradores i que reparteixi carnets a tort i dret els dissabtes al mercat.

Anònim ha dit...

Terra, deies que molta gent s'esborra d'altres coses, com d'anglès o d'apuntar els fills en activitats... imaginat doncs si el que és prioritari la gent s'esborra, amb coses que encara que dolgui molt pots evitar... doncs... el més lògic seria posar facilitats... perquè no faràs més ingressos apujant les quotes ja que amb els socis que es van perdre l'any passat i els que perderàs aquest any els ingressos per quotes segur que seran més baixos, ja que de socis reals n'hi ha ben pocs, però pel que sembla tampoc interessa mantenir-los... més aviat fan nosa i es crea el carnet d'abonat.

Fa uns anys ja es van carregar les arrels... el futbol base de l'escola H. Stoitxkov... que això era l'arrel del futur... ara ja van pel tronc... els pocs socis que queden...

JOAN TUTUSAUS

Anònim ha dit...

MOLT BONA AQUESTA

La prèvia ha dit...

@anònim 10:20: Joan, millor i amb més educació no es podia explicar. Com m'agrada tenir seguidors del blog com tu!

Anònim ha dit...

TOMBOLAAAAAAAAAAAAA, premios y mas premios.