diumenge, 5 de setembre del 2010

Alabaulani

CF Gavà 1 - FC Vilafranca 1
Un xutàs d'Alabau des d'uns 30 metres, que ha entrat per l'escaire de la porteria de Pastor (company seu l'any passat a la Gramenet B), ha servit per a sumar un valuós punt al sempre difícil camp de La Bòbila.
El Vilafranca, que s'ha avançat al marcador poc abans del descans, ha demostrat que, tot i ser nou a la categoria, es capaç de tractar de tu a tu i posar-li les coses difícils a qualsevol equip.

La diferència però entre la 3a Divisió i la 1a Catalana es nota en alguns aspectes. Tant dins com fora del camp.
Dins, perquè la qualitat tècnica dels rivals és superior, el ritme de joc és més alt o perquè els àrbitres permeten majors contactes i deixen jugar més (fet que particularment m'agrada).
I fora del terreny de joc, perquè el tracte que reps com a mitjà de comunicació és exquisit i t'ajuda a dur a terme la teva feina d'una millor manera. Avui, per exemple, un cop acabat el partit, el fet de poder tenir a la teva disposició als dos entrenadors en roda de premsa per a formular-los les preguntes convenients ens ha agafat fins i tot una mica per sorpresa. Tot enregistrat, a més, pels mitjans locals d'allà i per TV3 de cara a emetre el reportatge al FutbolCat del Canal 33. Així doncs, per a qui no hagi vingut a Gavà, us recomano que dilluns no us perdeu el golàs d'en Ferran per la tele.

Gran Reserva: El bon arbitratge del col·legiat d'avui (Castaño Coso). Ha seguit el joc de prop, ha mantingut un criteri uniforme a l'hora d'ensenyar les targetes i ha aplicat la llei de l'avantatge com dicta el reglament. Si tens aptituds, et limites a ser un jutge imparcial i hi poses interés, xiular no és tan dífícil.

Vi picat: Les pilotes Adidas Jabulani amb les quals la RFEF ha decidit que es juguin els partits de 2a B i 3a Divisió d'aquesta temporada. Si l'autèntica ja va despertar dubtes en el recent Mundial de Sudàfrica, aquesta (que és una rèplica) imagineu-vos...

58 comentaris:

itokp ha dit...

Previa de moment aquesta temporada continua la mitja anglesa qu e la temporada pasada tants bons resultats vadonar

Sherlock ha dit...

Bon dia companys!
Home a priori, empatar al camp del Gavà, jo diria que es quelcom més que mitjana anglesa. Són 2 punts per dir-ho així, ja que a priori, és un equip pensat per estar a dalt. Tot i que desprès el futbol ja se sap... Són 11 contra 11. La moral que agafin els jugadors sempre és important. No es el mateix a nivell de moral empatar al camp del Gavà, a fer-ho al camp de la Montanyesa (amb tots els respectes de l'equip de barrí barceloní). El futbol és en el fons un estat d'ànim i, en aquest sentit el Vilafranca ahir es va animar i molt!!!

Felicitats i salut!
PD: M'alegro haver-me equivocat a la travessa!! ;)

La prèvia ha dit...

@itokp: Sí és clar, a aquest pas faríem play-off segur... jejeje Lo important és que de moment s'ha començat amb bon peu.
@Eloi: Jo crec que el Gavà acabarà lluitant pels primers llocs. És un equip que intenta jugar bé al futbol i amb jugadors de gran qualitat. Ahir però es va trobar davant amb un equip que no el va deixar realitzar el seu joc (sobretot a la primera part).
Jo tambe me n'alegro de no haver encertat la travessa! Jajaja

Anònim ha dit...

Hola amics de la prèvia, voldria fer-vos un petit comentari i també una reflexió sobre el futbol català:
"Corregiu-me si m'equivoco però segons tinc entès, aquesta nit a les 9 es disputa un partit al mini-estadi entre el Barça B (ple de futurs jugadros del primer equip) i el Xerès (recent descendit de primera divisió). Les entrades són gratis per als socis blaugranes i per als no socis van entre 7 i 14 euros.
Aquí es quan la situació no em quadra gaire i em pregunto: com és possible que l'entrada a la Bòbila de Gavà era de 15 euros? Com pot ser que bàsicament els familiars dels jugadors hagin de pagar tal quantitat. Algú ha pensat com es poden sentir els jugadors del modest Vilafranca que il·lusionats per a disputar aquests partits de 3a es torben que cada acompanyant seu ha de pagar 15euros. Com poden demanar a la família que els vagin a veure? Com poden intentar dir a amics i coneguts que es passin per aquests grans camps perquè es sentin mes apoyats si el que de veritat els hi demanes és que es deixin bona part de la setmanada?

Jo crec que tots els clubs, incloent el nostre, haurien de posar-se a reflexionar de veritat sobre el tema!!!

Si jo fos jugador voldria el màxim suport des de la grada però veient la situació dificilment gosaria demanar-ho

La prèvia ha dit...

@Anònim 16:13: Totalment d'acord amb la teva reflexió. Els dirigents dels clubs demanen el suport dels afeccionats però amb preus desorbitats com els 15 € d'ahir (o fins i tot els 12 € que val l'entrada al Municipal) no ajuden per res. Antigament existien les "invitacions" que servien, si més no, per a que un dels familiars de cada jugador s'estalviés de pagar l'entrada, però la política d'aquesta Junta va ser de no acceptar-ne'n a canvi de no donar-ne'n tampoc per tal de fer caixa quan els rivals visitin el nostre estadi. I el mateix es pot aplicar als preus dels abonaments (que ja vaig denunciar al blog en el seu dia). Tot plegat, el que faran és acabar amb l'afició pel futbol modest i és una autèntica llàstima...

Anònim ha dit...

algu de la junta pot confirmar a dia d'avui quanta gent ha renobat el carnet?

vicenç ha dit...

Felicitat Rai per la teva victòria en la travessa de la setmana , quin error l´últim resultat, l´Espanyol B sempre ha guanyat al camp del Europa, las estadistiques sempre serveixen de referent.
Ara mateix firmaria una promoció d´ascens amb els tres meus equip dalt de tot.

satèl.lit ha dit...

Anònim, lo dels preus es bastant heavy, pero comparar-lo amb el partit del barça B també es dur; ja que el partit del mini s´ha fet a altes hores d´un diumenge i pel canal plus, un estadi que no l´omplen ni regalant les entrades.
Per cert un cop vist el partit per tv. la veritat es que ha estat força fluixot.(2-1).
Un 1 a la travessa.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Ho has mirat bé això de la travessa? Segur que ha guanyat en Rai?
Per cert, quin és el teu tercer equip??...
@satèl.lit: Fluixot? Pocs equips de Primera juguen tan bé al futbol com el Barça B, eh.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J2:

Jordi = 11
Rai = 10
dete i Josep Anton = 9
sasgas = 8
Raimon4barres = 6
itokp, vicenç i Eloi = 5
La prèvia i terra = 4
vil4fr4nqu1 = 3 (TV)
javindreu = 2 (TV)


Classificació General:
Rai = 17
Jordi = 16
dete = 15
Josep Anton i sasgas = 14
terra = 12
itokp, Eloi, vicenç i Raimon4barres = 10
vil4fr4nqu1 = 9
La prèvia = 8
javindreu = 6
hal i dtor = 4
josep sauleda = 3

* Sancionats: javindreu i vil4fr4nqu1


JORNADA 3: 12/09/10 (Pronòstics fins el 11/09/10 a les 15:00 h.)
BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = X
Salamanca - NÀSTIC = 1 2
GIRONA - Huesca = X
Cartagena - BARÇA B = X
VILAFRANCA - Prat = X (0-0)
Reus - VILANOVA = X
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1 2
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

vicenç ha dit...

Jo crec que sí, quasi les ha clavat totes el Rai.
El meu terçer equip es el Vilanova, ja t´ho vaig comentar l´any passat, es la meva segona residencia i també hi tinc forçes coneguts.
Jo també he vist part del partit del plus i opino que tampoc ha estat el gran partit brillant que pot arribar a fer el barçaB.
pero ja porta 6 punts al igual que els grans favorits : Betis i Valladolid.

vicenç ha dit...

DEUNIDÓ amb el Jordi!!, les clava totes,esperem que aquest any no ens agafi tants distància.
Felicitats.

Per cert pel guanyador final, a part dels premis esmentats, també guayarà un gran lot de productes XECNA,( productes Catalans): Cola catalana, Despertaferro,i diverses coses més, tots CATALANS.

dete ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = X
VILAFRANCA - Prat = X (0-0)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = x 2
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1x
MOJA - Cervelló = 1

vicenç ha dit...

15:00 h.)
BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = X 2
Salamanca - NÀSTIC = 1 X
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = 2
VILAFRANCA - Prat = 1 (1-0)
Reus - VILANOVA = X
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
MOJA - Cervelló = 1
---

Anònim ha dit...

pero el teu 3er. equip no era el Sant Andreu ??? et canvies de camisa con els politics , no anem bé Vicens , no anem bé...

vicenç ha dit...

tant el St. Andreu com el vilanova, són 2 equips que em cauen simpàtics per diferents motius,un familiar i l´altre perque a Vilanova també i tinc grans amics.

Sherlock ha dit...

Així m'agrada Vicenç! :)

terra ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 2
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = X2
Cartagena - BARÇA B = 1
VILAFRANCA - Prat = 2 (0-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1X
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = X
MOJA - Cervelló = X
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

Aquesta setmana, m´arrisco un xic massa.
Pero, anem a guanyar.

Javi_Reusenc ha dit...

La previa, com cada semana intentare ficarte la cronica del partit de vostre proxim rival ja que el vilafranca segueix al Reus en els partits, http://cfreus.blogspot.com/2010/09/180min-sin-marcar-ae-prat-2-0-cf-reus.html salutacions ;)

Sherlock ha dit...

Javi_reusenc la setmana vinent venim a Reus per enfrontar-nos a vosaltres. Com veus el partit? Com estan els ànims a Reus després de l'inici sense gols. Pel que fa a nosaltres sóm conscients que es molt difícil puntuar i més amb les ganes que tindran els jugadors del Reus de guanyar els 3 primers punts a casa. Em conformo amb que el resultat no sigui el de l'any passat...
Moltes gràcies!
Salut des del Vilanova!

vicenç ha dit...

noticia trista al nostre futbol.
El jugador del Reus deportiu, Pitarque,fa pocs minuts que acaba de perdre la vida.
Desde el F.C. Vilafranca volem donar el pèsam a tota la seva familia i el seu club.
Que descansi en pau.

Sherlock ha dit...

Igualment, des de Vilanova. Com a soci i representant (en aquest cas) del CF Vilanova, i aficionat al futbol català presento la meva més sentida mostra de condol cap a a la seva familia i a tota la massa social del Reus. Descansi en pau.

La prèvia ha dit...

Bufff... És d'aquelles notícies que no vols escoltar mai...
Des del blog de la prèvia, el més sincer condol a la família d'en Jordi Pitarque i a tota la gent del CF Reus Deportiu. Molts ànims!
(D.E.P.)

Anònim ha dit...

Acabo el partido y pitarque vino al bar donde trabajan mis padres, yo estaba en la barra y lo vi hundido al chabal, pensaba que podria aver sido por la tarjeta y que su equipo habia perdido, nunca imaginaba que podia sucederle esto, muchos animos a la plantilla y sobretodo a sus familiares.
Alberto Bacaicoa

terra ha dit...

Que descansis en pau, Jordi.
Aquests cops són molt durs en el món del futbol.

En el tema dels nous fitxatges, de moment no ens podem queixar, dos de les quatres noves incorporacions ja han marcat.
I deunidó quins golassos.
Felicitats.
Ara tansols falteu l´Enric i en Molina.
Poder contra el Prat pot ser la vostra oportunitat.
Per cert Prèvia, amb el Prat, juga força l´ex defensa vilafranquí Murillo?

itokp ha dit...

Previa, Aquet any no hi ha equips de segona regional a la travessa

La prèvia ha dit...

@terra: La temporada passada va jugar força partits. Enguany, no va jugar la primera jornada al camp de l'Ascó i només 6 minuts a casa davant del Reus. Tot i això, és un dels 4 capitans de la plantilla.
@itokp: I tant! He de reconèixer que vaig badar i creia que encara no començava aquesta setmana la 2a Regional. En la propera ja hi sortiran. Ho sento...

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Gavà empata en la segunda mitad (MUNDO DEPORTIVO)
* El Vilafranca suma un punt de mèrit a Gavà (EL 9)
* El Vilafranca esgarrapa un punt d'or a Gavà (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 29:06 a 30:35)
* Gavà 1-1 Vilafranca (EL BLOG DEL CLUB FUTBOL GAVÀ)
* Tercera: Jornada 2 (FUTBOLCAT) (Del minut 01:20 a 01:37)

Rai ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC = X
GIRONA - Huesca = 12
Cartagena - BARÇA B = 12
VILAFRANCA - Prat = 1 (1-0)
Reus - VILANOVA = 2
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

satèl.lit ha dit...

notición avui a la premsa esportiva.
Resulta que el jugador de la fundació Raimon Marchan "Rai" ha estat fitxat pel juvenil B del Reial Madrid.
Enhorabona noi.

Voldria preguntar si es el mateixa persona que firma amb el seudònim Rai en les travesses de la prèvia?.

satèl.lit ha dit...

Voldria destacar també el video que tenim al portal de futbolCatalunya.com, quins 3 golassos del mateix jugador.
Em sabeu dir de quin jugador es tracta i també de l´equip on juga.

Quin troç de jugador.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Ho és, ho és... tot i que ell mateix ens ho podria confirnmar, no? I és un plaer que sigui un dels fidels asidus al blog des de fa temps.
Pel que fa al jugador que esmentes, és Antonio Trujillo (jugador de 23 anys de l'Sporting Mahonés que va fer els 3 gols de la victòria per 3-1 davant l'Hospitalet aquest passat cap de setmana).

terra ha dit...

Com tenim el tema de l´arbitratge d´aquesta setmana?
ja que el primer que vam tenir al municipal la primera jornada no em va acabar de fer el pes.

Josep Anton ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = X
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = 2
VILAFRANCA - Prat = 1 (3-0)
Reus - VILANOVA = X
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía -ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 2

Josep Anton ha dit...

Els dobles que faré servir són: el Moja-Cervelló= 1-2
Villareal-Espanyol=1-2.

Gràcies.

Josep Anton ha dit...

Perdó.
Rectificació ja que he fet servir tots els signes en partit Villareal-Espanyol.

Al final, el bó es = X-2.


Bon cap de setmana a tothom.i sobretot bona diada de Catalunya.

itokp ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 2
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = X 2
Cartagena - BARÇA B = 2
VILAFRANCA - Prat = 2 (0-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1 2
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1

Anònim ha dit...

alguien sabe lo que paso entre Puchi y la Fundacio , ya que este medio dia , en las noticias de Radio Vilafranca , Puchi estaba muy enfadado,parece ser que tubo problemas en los entrenamientos del jueves pasado, segun ha comentado

La prèvia ha dit...

@terra: Doncs tu mateix pots treure conclusions mirant la prèvia del Vilafranca-Prat. A priori els antecedents són favorables... La dad destacada és que en l'únic partit que ha dirigit enguany va xiular 3 penals!
@anònim 16:44: Deurien ser les declaracions que va fer-li al company Joan Sória després del partit al camp del Gavà. La veritat és que és trist que un equip de 3a Divisió hagi d'estar pendent de si acaben l'entrenament o no i deixen el camp lliure per a començar a entrenar. (Amén de no disposar de més dies de tot el camp sencer, és clar)

dtor ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = X2
VILAFRANCA - Prat = X (1-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 2
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1X
MOJA - Cervelló = 1

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!
Deixo la travessa:

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = X
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = 2
VILAFRANCA - Prat = X (0-0)
Reus - VILANOVA = 1X
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 12
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = X
MOJA - Cervelló = 1

terra ha dit...

I quin partit va ser el que aquest "animal" va xiular 3 penals?
ja veig que els te grossos el tal Oliver.
I tot això deuria ser en la primera jornada de lliga?

vil4fr4nqu1 ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 2
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 2
Cartagena - BARÇA B = 2
VILAFRANCA - Prat = 1 (2-0)
Reus - VILANOVA = 1X
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
MOJA - Cervelló = 1

"Prèvia", encara no has tornat de vacances. T'oblides dels partits de segona regional, es pot fer la travessa fins demà i el partit del Nàstic es juga avui...

"Rai" com fitxes pel Madrid? Tenia entés que eres del Barça i veig que encara deus seguir-ho sent ja que poses que guanyi, que no t'embauquin. AL LORO!

La prèvia ha dit...

@terra: Sí, va ser el Cornellà-Balaguer de la 1a Jornada. Però no és Oliver Castaño Coso sinó José Fco. Pérez Bueno. Deus haver mirat la prèvia del partit del Gavà...
@vil4fr4nqu1: Doncs serà que encara estic a Roma... Tens tota la raó. Espero que tothom faci avui la travessa... Si no fos així, aquest partit sumaria com a encert per a tothom.

sasgas ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC = 1
GIRONA - Huesca = 1 X
Cartagena - BARÇA B = 1 2
VILAFRANCA - Prat = X (1-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

Jordi ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC = 1X
GIRONA - Huesca = X
Cartagena - BARÇA B = X2
VILAFRANCA - Prat = 1 (1-0)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1



Sort que se n'ha adonat el vil4fr4nqu1, que jo volia fer la travessa demà al matí...

terra ha dit...

Que tothom s´afanyi a fer-la avui, que per això donem tota la setmana de coll.
Qui la fagi demà tindrà una possibilitat menys.
La gent del futbol hem d´estar al corrent de tot.
(Al lloro).

terra ha dit...

De moment hem fet la travessa 12 jugadors.
Que en falten gaires, prèvia?

Recorda que n´hi han un parell de sancionats.

ELPRIMERGOL ha dit...

JORNADA 3: 12/09/10

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = X
Salamanca - NÀSTIC = X 2
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = 1 X
VILAFRANCA - Prat = X (1-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Com que hi ha dos participants habituals a la travessa (josepsauleda i Raimon4barres) que no han fet a hores d'ara els seus pronòstics, el partit Salamanca - NÀSTIC (jugat aquest vespre) sumarà com a encert per a tothom (ja que ha estat badada meva). Espero que la setmana vinent no m'equivoqui tant... o en res.
@vil4fr4nqu1: Per cert, "al loro" tu! Que estaves sancionat aquesta setmana i no podies fer la travessa!! Jajaja
@terra: Gràcies per fer-me pensar en els sancionats.

Anònim ha dit...

RAIMON 4BARRES

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
GIRONA - Huesca = 1X
Cartagena - BARÇA B = X2
VILAFRANCA - Prat = X (1-1)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL- 1
MOJA - Cervelló = 1

terra ha dit...

homeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... jo crec que hauria de contar el partit del nàstic, ja que hi ha prou temps en tota la setmana per fer-la.
Per cert quin resultat va ser el del Salamanca- Tarragona?

Percy B. Suárez ha dit...

jo terra penso el mateix, jo prèvia no vull que em contis el punt del salamanca-nàstic, ja que hi ha persones que han utilitzat un doble en aquest partit.

La prèvia ha dit...

@terra: Salamanca 1 - NÀSTIC 0
@raimon4barres: És veritat, no hi havia pensat en lo dels dobles... Vinga, doncs fem el que comentes. A efectes de classificació comptarà el partit Salamanca - NÀSTIC. Gràcies per la teva comprensió!

josep sauleda ha dit...

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1
Salamanca - NÀSTIC =
GIRONA - Huesca = 1X
Cartagena - BARÇA B = 1X
VILAFRANCA - Prat = 1 (1-0)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
MOJA - Cervelló = 1

hal_ ha dit...

La setmana passada pensava que havia fet la travessa però no es va pujar.

BARÇA - Hércules = 1
Vila-Real - ESPANYOL = 1 X
Salamanca - NÀSTIC = (JA HAN JUGAT)
GIRONA - Huesca = 1
Cartagena - BARÇA B = 1 X
VILAFRANCA - Prat = X (0-0)
Reus - VILANOVA = 1
LA MÚNIA - Jov. 25 Setembre = 1
EF Barberà Andalucía - ESPIRALL = 1
MOJA - Cervelló = 1
---
CUBELLES - SITGES
VILANOVA B - Espluguenc

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats fins ara de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 0 - Hércules 2
Salamanca 1 - NÀSTIC 0
Cartagena 5 - BARÇA B 1
MOJA 4 - Cervelló 2


Altres resultats:
3a Divisió: Llagostera 3 - Gavà 0
2a Regional: MONJOS 1 - La Pobla Claramunt 2 # FE AT. VILAFRANCA 1 - MOLANTA 1 # MEDIONA 2 - Òdena 5

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits d'avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Vila-Real 4 - ESPANYOL 0
GIRONA 3 - Huesca 1
VILAFRANCA 3 - Prat 0
Reus 2 - VILANOVA 0
LA MÚNIA 0 - Jov. 25 Setembre 1
EF Barberà Andalucía 3 - ESPIRALL-LES CLOTES 0