divendres, 24 de setembre del 2010

Rubén i Piñol baixes, i nou fitxatge

El FC Vilafranca ha comunicat oficialment aquesta tarda les baixes a la plantilla del primer equip del davanter Rubén (per decisió tècnica) i del migcampista Piñol (per motius laborals).
Des del blog de la prèvia, a tots dos, desitjar-los tota la sort del món. I molt especialment a en Rubén qui, pels motius que siguin, no ha pogut acabar de demostrar a Vilafranca la seva classe i tot el futbol que du a les seves botes. Ànims company!
Per altra banda, avui mateix s'ha incorporat a un nou jugador. Es tracta del davanter Xavi Martínez (procedent del Cornellà). Us deixo les seves dades:

XAVIER MARTÍNEZ Mendiola (15/09/91, Barcelona):
Jove jugador format a la pedrera del Cornellà i que l'any passat va ser un dels puntals del Juvenil de Divisió d'Honor que va quedar 4t classificat i que va arribar als 1/4 de Final de la Copa del Rei (on van caure davant del Real Madrid).
Al club del Baix Llobregat sempre ha destacat per fer força gols en les diferents categories inferiors: Cadet Pref/DH (05/06, 23 gols), Cadet DH (06/07, 16 gols), Juvenil LN (07/08, 10 gols), Juvenil LN/DH (08/09, 16 gols) i Juvenil DH (09/10, 8 gols).
Tot i ser dretà, pot jugar per ambdues bandes. No debutarà el proper diumenge ja que, en ser festiu aquest divendres a Barcelona, no es podrà tramitar a temps la seva fitxa.

5 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Voldria preguntar com es que aquest nou jugador no s´ha quedat en el primer equip del Cornellà? que també està a la tercera divisió.

Anònim ha dit...

palet encara esta a l'equip¿

terra ha dit...

siiiiii, aquest cap de setmana crec que ja pot estar disponible.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Doncs suposo que allà deuria tenir poques oportunitats i veia difícil jugar al llarg de la temporada. Pensa que el Cornellà (líder actual) té una plantilla dissenyada per està a dalt.
@anònim 11:45 @terra: Segurament estigui disponible però dubto que jugui perquè li falta ritme de competició (quasi no ha fet pretemporada).

terra ha dit...

Prèvia al final en Palet ha pogut jugar uns minutets i deunidó el perill que ha fet.
Avui hem perdut 2 punts amb el rival més fluix que hem vist fins ara, quina llàstima.
Teniem el lideratge a tir.
On juguem la setmana que ve?