diumenge, 19 de setembre del 2010

Taules en el derbi

CF Vilanova Geltrú 1 - FC Vilafranca 1
Ja sol passar en aquests tipus d'encontres de màxima rivalitat. Primer de tot, que acabin en empat; en segon lloc, que el partit ens sàpiga a poc després de tota l'expectació creada al llarg de la setmana perquè la practicitat preval per damunt de l'espectacle futbolísitc com a tal i finalment, que el resultat no acabi de deixar content a ningú. Tot i que jo crec que la parròquia vilafranquina, si bé tenia esperances d'endur-se la victòria i alçar-se amb el liderat, ha d'estar satisfeta amb la feina dels seus jugadors. I la de Vilanova també, malgrat que empatar a casa no es pugui considerar un bon resultat.

El derbi, per sort, no ha tingut polèmica arbitral. Si bé els vilanovins en la jugada del 0-1 d'Alabau han reclamat una possible falta sobre Valldosera que ha rebut un cop al nas (amb les imatges de TV podrem analitzar millor la jugada) també podríem dir que el col·legiat li ha perdonat la segona targeta groga al migcampista Pitusso quan encara quedava mitja hora pel final (fet que segurament hagués variat el guió de la segona part). De totes maneres, en línies generals, l'arbitratge ha estat correcte i no ha influït en el resultat. El "fair-play" amb el que s'han emprat els jugadors també hi ha ajudat.
Pel que fa a les estadísitiques, aquesta vegada no s'han trencat. El Vilafranca continua sense guanyar a Vilanova i el tècnic visitant sense perdre quan s'enfronta al Vilafranca i a Puchi.
El que també es manté és la bona classificació del degà penedesenc. Per quarta setmana consecutiva ocupa plaça de privilegi i mirarà de mantenir-la, diumenge vinent, davant d'un Balaguer que és cuer i que encara no ha guanyat cap partit (cosa que el farà més perillós per la necessitat de començar a sumar victòries).

Gran Reserva: Les càmeres del 33 han aprofitat el derbi per a fer un reportatge a en Pepe Fos com a reconeixement dels més de 20 anys que porta com a Delegat del FC Vilafranca. El d'avui ha estat, ni més ni menys, que el seu partit 830 en Lliga. Ho podreu veure demà al FutbolCat.

Vi picat: No vull ser repetitiu però ens estem acostumant a que les lesions de jugadors vilafranquins siguin ja un fet habitual. Avui han "caigut" Valerio i David però a l'infermeria hi teníem Molina, Elvis, Palet, Tito Caballero i Pere Costa. Ah, i em deixava el President que té el canell malmés de l'aturada del penal a en Teo Traveria...

46 comentaris:

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J4:

sasgas i Josep Anton = 9
La prèvia, josep sauleda i vil4fr4nqu1 = 8
Jordi = 7
dete, Rai, hal i Eloi = 6
ELPRIMERGOL, Ricard i Raimon4barres = 5
dtor, itokp i vicenç = 4 (TG)


Classificació General:
sasgas i Josep Anton = 30
Jordi i Rai = 29
dete = 28
Eloi = 21
La prèvia i Raimon4barres = 20
itokp = 19
vicenç i josep sauleda = 18
vil4fr4nqu1 = 17
hal = 16
terra i dtor = 15
ELPRIMERGOL = 10
javindreu = 6
Ricard = 5


JORNADA 5: 26/09/10 (Pronòstics fins el 25/09/10 a les 15:00 h.)
Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = X
VILAFRANCA - Balaguer = X (1-1)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = X2
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = X
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 1X
---
SANT PAU d'ORDAL - Les Roquetes
MOLANTA - PM Tossa Montbui

Anònim ha dit...

Bon dia prèvia! si no m'equivoco, el Vilafranca sí ke ha trencat una estadística puntuant al camp del Vilanova, no? I per sort pels nostres interessos el Pop Paul s'ha equivocat! Aleix

Anònim ha dit...

Entrada general 12€ per tothon inclosas Sras. crec que les juntes directives amb l'afan recaudatori estan molt equivocades, un matrimoni 24€, si prens dues aiguaes 2€, 4000 de las antigues ptas.la tribuna molt gran mig buida, feu anar a tothon a la tribuna i tindreu mes ambient. sort que portaba paraigua, u dic pel sol. con corren el nostres jugadors. Moltes Felicitats encara que algun dia perderan.

satèl.lit ha dit...

Jo per mi, el preu màxim seria fer pagar 10 euros , i algun dia amb descomptes fer que sortís l´entrada per uns 7 euros, així el camp estaria molt més ple cada setmana, sobretot no us refieu del Balaguer, ara mateix va últim, pero us recordo que en les 3 darreres lligues ha acabat en vuitena posició de la general, així que es un bon equip que tansols li falta engegar motors, i tandebó no ho fagi el proper diumenge al municipal vilafranquí.
Sort i ànims,...que sou molt bons.

satèl.lit ha dit...

Avui quin convidat hi teniu a la radio?

josep Anton ha dit...

Primer de tot felicitar l´equip per trencar d´una vegada per totes el malefici de perdre sempre a la població veïna.
I després dir-vos que porto 3 setmanes consecutives endivinant el resultat exacte del Vilafranca,
1-1 al camp del Gavà,3-0 a casa contra el Prat i l´empat a 1 gols ,ahir a Vilanova.
Deunidó eh.....gràcies al meu equip lidero amb companyia el ranking de la travessa.

terra ha dit...

JORNADA 5: 26/09/10 (Pronòstics fins el 25/09/10 a les 15:00 h.)
Athletic - BARÇA = x2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (1-0)
Llagostera - VILANOVA = X
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1X
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES=1
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 1

terra ha dit...

penseu també que el Vilanova habia guanyat tots els punts possible dels darrers 5 partits que habia disputat com a local, així que un puntet el donem com a bó.
Em va agradar la revisteta que donaven ahir a l´estadi .
Interessant.

SASGAS ha dit...

Aquets vespre , dins el programa d`sports 21 , miraren de parlar amb els jugadors , David i Valerio , per coneixa de primera ma , l`estat de las seves lesions , apart d`escoltar , part de la roda de premsa del nostre mister "PUCHI"

Anònim ha dit...

No havia vist mes que una estoneta contra el Prat, i ahir vaig anar a Vilanova, i el cert es que vaig veure molt patiment durant al llarg del partit.
El que més em va preocupar es l'estat fisic d'alguns jugadors sense que passessin massa minuts, com el mateix Alabau. Més que res perque et trobes com ahir que faltava xispa massa d'hora.
L'altre tema preocupant es que costa molt tapar les pujades dels laterals rivals, i els equips que juguen a algo com el Vilanova t'ho aprofitaran casi sempre, pero amb el que hi ha a l'equip massa que es fa, i xapó pels jugadors i pel Puchi clar!!
A seguir amb el Balaguer que no serà facil!

Anònim ha dit...

Hola, soc la carpa Juanita.
Ja os vaig dir que el Paul era un mentider.
Per cert, ja he arreglat el porró

La prèvia ha dit...

@anònim 09:44: Aleix, a quina estadística et refereixes?
@anònim 13:44: Ja he comentat moltes vegades que tant els preus de les entrades com dels abonaments són massa abusius per a aquestes categories.
@satèl.lit: Aquests són els rivals que a mi també em fan més por (per lo de la relaxació...) però com han dit a Esports 21 en David i en Valerio, aquesta paraula al diccionari d'en Puchi no hi és. És veritat, són molt bons (i millors persones).
@Josep Anton: Molt bé! De moment ets la revelació de la temporada pel que fa a la travessa. Veurem si acabes sent un aspirant a la victòria final...
@terra: Sí, aquest tipus de publicacions agraden força però també porten feina (t'ho dic per experiència pròpia).
@anònim 17:17: Estic, en part, d'acord amb el que dius però pensa que els jugadors fan un desgast físic com cap altres de la categoria. Per això és important tenir a la banqueta recanvis suficients per a poder mantindre aquest ritme tant alt de pressió i lluita constant. I ahir no els teníem degut a les lesions.
Respecte a lo dels laterals és el teu punt de vista però jo crec que tant Aleix com Rubén Ortiz estan jugant a un gran nivell. Avui, a CanalBlau FM els han destacat junt amb la resta de la defensa vilafranquina argumentant que és molt difícil fer-li gols al Vilafranca. I de fet, pensa que els 3 gols encaixats fins ara han estat tots a pilota parada (un de penal i dos de còrner).
@anònim 23:03: A veure si vens doncs al parit de la 2a volta... ;)

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca esgarrapa un punt de Vilanova (1-1) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 18:04 a 22:13)
* Malgrat a que els homes de Puchi s'han avançat al marcador, el derbi Vilanova-Vilafranca acaba amb empat (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* El CF Vilanova perd dos punts contra el FC Vilafranca (BLOG CF VILANOVA)
* Crònica CF Vilanova 1-1 FC Vilafranca (CANALBLAU TV)
* Contracrònica del derbi (CANALBLAU TV)
* Empat amb regust agredolç (VILANOVADIGITAL.COM)

satèl.lit ha dit...

I el programa de futbolCat que no en van parlar gens del derbi?
Com que no ens ho has posat.
També es anecdòtic per detacat es que CAP equip va saber guanyar com a local en aquesta pasada jornada.
Deunidó, oi.

Anònim ha dit...

Previa, soc l'anonim d'ahir 17:17. Quan deia lo dels laterals no criticava als nostres, sino que em referia a com defensem els rivals, i el tema anava més a que ens costa molt cobrir les pujades dels laterals rivals, com a minim Diumenge, on hi havia constants superioritats numeriques a les bandes, sobretot quan va sortir el Ruben que despres va ser canviat.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Sí... però fins a aquesta tarda no han penjat els vídeos. Aquí els teniu:

* Tercera: Jornada 4 (FUTBOLCAT)
* Reportatge Delegat FC Vilafranca (FUTBOLCAT)

@anònim 16:14: D'acord. També et dic que trobarem pocs equips amb laterals tan ofensius com els del Vilanova.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Sembla que de moment no es podran veure en directe els partits del Vilafranca per Penedès TV segons indica un comunicat oficial del club en el seu web. La nota diu així:

COMUNIQUEM A TOTS ELS NOSTRES SOCIS I AFICIONATS QUE TOT I HAVER ARRIBAT A UN ACORD L’EMPRESA QUE SUPORTA EL COST DE LES RETRANSMISIONS DELS PARTITS AMB PENEDES TELEVISIÓ, EN EL DARRER MOMENT NO S´HA SIGNAT EL CORRESPONENT CONTRACTE PER INCUMPLIMENT DE PART DE PENEDES TELEVISIO DE LES CONDICIONS QUE EN EL SEU DIA ES VAREN ACORDAR.
LAMENTEM PROFUNDAMENT AQUEST FET I ESPEREM QUE REFLEXIONIN I SOLUCIONIN ELS SEUS PROBLEMES INTERNS, PER ARRIBAR A UN POSIBLE ACORD.
ENTRETANT EMPLACEM A TOTS ELS NOSTRES SOCIS I AFICIONATS A QUE ENS ACOMPANYIN AL CAMP.

satèl.lit ha dit...

Per mi ja em va bé, prefereixo veure la gent omplint les grades del camp i no pas veure els aficionats sentats al sofà mirant la televisió.
Tothom al municipal a animar força i veure guanyar els nosrtres jugadors.
Visca el Vilafranca.

fora FEAV ha dit...

A mi també m'està bé, però m'agradaria que el President actués amb tanta contundència quan es tracta de defensar els interessos del club que com ho fa quan es tracta dels interessos de les seves empreses particulars, i d'una vegada per totes solucioni el problema de disponibilitat de camp per a entrenament. Quan l'interessa ja sap pressionar...

Anònim ha dit...

fora tu pallasu

Anònim ha dit...

no comparteixo el nom que fas servir , pero et dono la rao amb el teu comentari, quant li tocan la butxaca , fa el que sigui , quina llastima que no tingui lo que sa de tindre per enfrontarse amb la Fundacio , i tencar de una vegada per totes , els problemes existens, els unics perjudicats , sempre sera l`equip dels seus amors

Anònim ha dit...

pel de fora FEAV: el q hauries de marxar ets tu d'aquet blog nomes per posar-te aquest nom, vaia retrasat que ets.
Nose si fiques aixo per lu de la disponibilitat dl camp, però si es per aixo jo crec q la culpa no la té la fundacio, ja que te la tira d'equips i es la base dl vilafranca, sino el problema es del ajuntament, q preten fotre 1 equip d tercera divisio, un d segona regional, 3 d femenins i nosequans d masculins base en un sol camp de gespa...

fora FEAV ha dit...

fora d'ón? del camp de futbol, si ens toca entrenar a nosaltres la FEAV fora. Respectem els horaris, en tot cas l'ajuntament que doni més hores, pero lo que está marcat s'ha de cumplir.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: En aquest aspecte pot resultar positiu però, en canvi, es deixarà d'ingressar certa quantitat de diners. O no els ingressava el club aquests diners?
@fora FEAV: Si ets asidu al blog, m'hagués agradat que haguessis opinat amb el teu "nick" habitual i no amb un que incita a la confrontació dialèctica. Saps perquè? Perquè en el teu discurs hi ha molt (o tot) de veritat però les formes no són correctes i perds credibilitat.
@anònim 15:18: Cal ser maleducat?
@anònim 18:36: No serà que no s'hi vol enfrontar perquè hi ha interessos econòmics/empresarials pel mig?...
@anònim 18:50: Cert. L'Ajuntament té part de "culpa" per no disposar de més camps d'entrenament amb gespa però també per no concedir tot el camp sencer a un equip que està a 3a Divisió. Tot i això, aquest seria un tema de llarga discussió on cadascú miraria pels seus interessos. Ara bé, quan hi ha uns horaris marcats i l'equip que ha d'abandonar el camp ho fa més tard de l'hora prevista, aquí ja ens trobem amb un problema de respecte i educació.

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!! Com veig que hi ha tensió amb això de la/el FEAV que no se que es comentaré la meva visió del partit de diumenge passat. Els primers 30 minuts van ser pel Vilafranca amb un futbol físic i de control de caire defensiu (els corners eren espectaculars.... 4 tius a la frontal de l'area petita, 2 més a sota pals i 2 mes cobrin als homes del Vilanova que anaven a rematar... Amb una badada de la nostra defensa us vau avançar( no entraré en valorar la sangada del Valdo i si era falta o no. El gol va pujar al marcador) i a partir d'aquí, el Vilanova es va fer amo i senyor del partit i va mereixer l'empat com a mínim i clar!! per mi la victoria!! :) Vam posar el joc ofensiu i de toc i només vam patir en una jugada aïllada en que vau rematar al travesser. Val a dir que Pitusso a la primera part, ja havia fet un pal a la porteria que defensava Saperas.
Al final, un punt per cadascú i a seguir cada equip el seu camí. A veure si per la segona volta, ens trobem els dos equips comodament classificats per tenir un bon espectacle.
Com ho veieu? Hi esteu d'acord?

Salut!

Sherlock ha dit...

I ara la travessa!

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = X (0-0)
Llagostera - VILANOVA = X
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = X
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES=1X
MEDIONA - LES CABANYES = X
MONJOS - Òdena =1X

La prèvia ha dit...

@Eloi: Totalment. De la manera que juga el Vilanova, amb més pòlvora a dalt seria un equip temible! Però ja se sap que tot no es pot tenir. Cal tenir en compte que els tres davanters són molt joves. Per tant, és un equip que si el cuideu, de cara a un futur proper us donarà moltes alegries.
Al final no ens vam poder acomiadar perquè vam anar directes cap a la roda de premsa. Per cert, quines instal·lacions... Quina enveja!

Jordi ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (1-0)
Llagostera - VILANOVA = 1X
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = X2
MONJOS - Òdena = 1

Josep Anton ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1(2-1)
Llagostera - VILANOVA = 1X
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = X2
Vallirana - MOJA = X
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES =1
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 1

itokp ha dit...

Despres de la meva primera targeta groga anem a fer la travessa esperant que vagi millor

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1(1-0)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1 2
Vallirana - MOJA =1 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 2
MEDIONA - LES CABANYES = 1
MONJOS - Òdena = 2

dete ha dit...

Athletic - BARÇA = x2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1(2-0)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = X2
Vallirana - MOJA = X
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES =1
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 1

ELPRIMERGOL ha dit...

Athletic - BARÇA =1X
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1(4-2)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = X2
Vallirana - MOJA = X
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES =1
MEDIONA - LES CABANYES = 1
MONJOS - Òdena = 2

sasgas ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (3-1)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA =X 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = 1 2
MONJOS - Òdena = 2

Rai ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 12
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (1-0)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = 12
MONJOS - Òdena = 1

hal_ ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (2-0)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 2
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA = X2
FE A. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 1X

dtor ha dit...

Athletic - BARÇA = 2
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = X (0-0)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = X2
Vallirana - MOJA = 2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1X
MEDIONA - LES CABANYES = 2
MONJOS - Òdena = 2

josep sauleda ha dit...

Athletic - BARÇA = X
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (3-1)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1X
Vallirana - MOJA = 1X
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES =1
MEDIONA - LES CABANYES = 1
MONJOS - Òdena = 2

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

Athletic - BARÇA =X 2
ESPANYOL - Osasuna = X
VILAFRANCA - Balaguer = 1 (2-1)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 1
Vallirana - MOJA =X 2
FE AT.VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = 1
MONJOS - Òdena = 2

vil4fr4nqu1 ha dit...

Athletic - BARÇA = X
ESPANYOL - Osasuna = 1
VILAFRANCA - Balaguer = 2 (1-2)
Llagostera - VILANOVA = 1
Martorell - ESPIRALL-LES CLOTES = 1
LA MÚNIA - Juv. Prat = 2
Vallirana - MOJA = X2
FE AT. VILAFRANCA - RIUDEBITLLES = 1
MEDIONA - LES CABANYES = X
MONJOS - Òdena = X2

josep sauleda ha dit...

Resultats de dissabte:
Bilbao-Barça 1-3 2
Llagostera-Vilanova 1-1 X
FE At. Vilafr.-Riudebitlles 5-1 1
Mediona-Les Cabanyes 4-1 1
Monjos-Odena 1-3 2

Ah! i La Previa que anava a cercar el zero encerts, se li ha frustrat el 2 del Barça.

satèl.lit ha dit...

Si guanyem aquesta tarda al Balaguer , ens podem colocar liders a la classificació.
Ja que l´EspanyolB ha perdut fora per 1-0 i el Cornella ha ensopegat a casa 1-2.
Ho hem d´aprofitar, ara es l´hora.
Veig prèvia que la 1 catalana de l´any passat no deuria ser tan fluixa com diuen, ja que Vilafranca com Montenyesa estan fent un molt bon inici de lliga, avui el conjunt de la Montanyesa ha guanyat a Amposta per 1-3.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 1 - Osasuna 0
VILAFRANCA 1 - Balaguer 1
Martorell 2 - ESPIRALL-LES CLOTES 1
LA MÚNIA 2 - Juv. Prat 0
Vallirana 3 - MOJA 0

terra ha dit...

Pensava que avui t´habies adormit, prèvia.
que miraves el piromusical de la merçé de Barcelona?.

vicenç ha dit...

acabo de llegir el teu missatge al mòbil, pensava que amb la tergeta groga era una setmana de descans, ara si que no entenc res.
Quan has de deixar de fer-la?, això m´ho podies haber dit abans , quan saps que sempre la faig inmediatament darrera la teva, ets un mal company, ara ja he perdut el tren.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Ara quan feia el recompte me n'he adonat! He hagut de rellegir dues i tres vegades els comentaris per veure que no l'havies fet. Ho sento... Saps de la temporada passada que 5 TG = 1 setmana de descans. L'única variació d'enguany és que si n'encertes 3 o menys tens TV i descanses automàticament.

vicenç ha dit...

Estava confòs, em pensava que aquest any erets més saver hi castigaves amb una setmana sense travessa a tots els que quedaven últims aquella setmana, hauré de llegir millor el reglamanet, això m´ha fet perdre un mínim de 6 puntets.
Tot i que el partit del Vilafranca no l´hauria endivinat, ja que tenia coll avall la victòria local, no se que ens ha passat avui,no es pot regalar punts amb equips que no sels han merescut.