diumenge, 12 de setembre del 2010

Un Vilafranca d'alta volada

FC Vilafranca 3 - AD Prat 0
El degà penedesenc ha derrotat clarament al Prat, un dels equips cridats a estar entre els "outsiders" de la categoria, en un altre gran partit dels homes de Puchi. Després d'una primera mitja hora on els visitants han desplegat un joc vistós i de toc, el gol d'Alabau ha donat ales al Vilafranca per a treure's el domini de sobre i arribar al descans amb avantatge al marcador. A la segona part, les dianes de Pere Roca (50 partits en Lliga amb el d'avui) i Valerio (premi a la constància) han abatut l'equip pratenc que s'ha vist impotent davant la superioritat física del Vilafranca.

Tot plegat sembla que sigui un somni (del que no volem despertar). Ni els més optimistes podien creure que després de 3 jornades el Vilafranca seria colíder empatat a punts amb Espanyol B i Terrassa (dos altres equips indiscutiblement fets per a disputar playoff). Les paraules però del míster vilafranquí en acabar el partit, quan se li preguntava pels 7 punts assolits dels 9 en disputa, eren clares: ja "només" ens en queden 38 per al nostre objectiu. I és que pensar en fites més altes que assegurar la permanència sense passar angoixes seria un error en el que no s'ha de caure mai. Ah, i una altra cosa: tant de bo trigui en arribar, però algun dia vindrà una mala ratxa de tres o quatre partits sense guanyar. Llavors, no caiguem en el derrotisme com ara no cal caure en l'eufòria desmesurada. Perque ens trobem davant la Tercera més equilibrada dels darrers temps però també de les més complicades que es recorden.
I diumenge vinent, l'esperat derbi! Desplaçament a Vilanova per a viure un d'aquells partits marcats en vermell al calendari i que fan que se'n parli al llarg de tota la setmana. A partir de dijous trobareu al blog l'habitual prèvia (més extensa i acurada que mai si cal) de l'encontre que centrarà l'atenció de dues ciutats, de dues aficions i de dues comarques senceres. Un derbi que no es produïa en partit oficial des de la Temporada 2001/02 (1a Catalana) i amb tots dos conjunts a Tercera des de la Temporada 1969/70... Quasi res!

Gran Reserva: Que demà es reprengui l'emissió del programa Esports 21 a Ràdio Vilafranca, a partir de les 20:30 hores, amb tota la informació sobre el degà penedesenc i el futbol regional comarcal. Com no, dirigit magistralment pel company Joan Sória acompanyat dels Tito Boada, Antoni Carbó, Antoni Macià, Josep Sauleda,...

Vi picat: Notícies com la d'aquesta setmana passada amb la mort per un problema cardíac del jugador del Reus, en Jordi Pitarque, són d'aquelles que no vols que es produeixin mai. Són casos aïllats però, desgraciadament, cada cop més habituals en el món de l'esport i del futbol concretament.

61 comentaris:

vil4fr4nqu1 ha dit...

On és aquell que deia que faríem el ridícul a Tercera? Que es preocupi més del seu equip que no està per moltes alegries.

Anònim ha dit...

prèvia, t'has colat, el jugador que morí la setmana passada es deia Jordi Pitarque i no Javi

La prèvia ha dit...

@anònim 22:28: Cert, gràcies. Lapsus linguae. Corretgit!

Anònim ha dit...

vil4fr4nqu1, no cridis al mal temps, ke ja surtira , aquets es com els cargols , k surt quant plou, jejejejejeje, visca el vilafranca ......

vicenç ha dit...

m´habia confòs Lluís, resulta qui habia posat un 3-0 amb el partit del Vila va ser el meu germà.
Enhorabona a tot l´equip pel gran rendiment i excel.lents resultats.
Estem estusiasmats tots plegats i hem d´aprofitar al màxim el bon moment.
Diumenge vinent tenim derbi i del bó,a més, resulta que el porter del Vilanova,Mario León, ha estat expulsat a darrera hora i així de ben segur no podrà jugar contra nosaltres.
Diumenge a les 5 tots a Vilanova, al igual que la bona entrada que està tenint el nostre municipal en les 2 jornades com a local.
Gràcies a tots.

Anònim ha dit...

Vicenç ara que menciones lo de la entrada et tinc que dir que tot l´equip ho estem notan i sinerament ens ajuda moltissim i es d´agrair esperem fer-vos disfrutar de més tardes com avui una abraçada

vicenç ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 12
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = 12
Piera - MEDIONA = X
---

Anònim ha dit...

Gràcies a l'afició. Esperem que esteu amb nosaltres en els bons i en els mal moments. Nosaltres ho donarem tot en cada partit.Aleix

La prèvia ha dit...

@vicenç: A hores d'ara, no és segur que el derbi es jugui diumenge a les 17 h. Segons han dit a CanalBlau FM, la Junta Directiva del Vilanova decidirà demà, en la reunió dels dilluns, l'horari definitiu del partit. Es barallen tres horaris: Ds 18:00, Dg 12:00 o Dg 17:00. Cal recordar que diumenge a les 19 h. hi ha un At. Madrid-Barça...
Ah, i també comentaven la possibilitat de recòrrer l'expulsió del porter (el penal ha estat dubtós es veu...) amb les imatges de TV.
@anònim 23:16, 23:37: No fa falta dir-vos que l'afició està orgullosa del vostre esforç al llarg dels 90 minuts.

Sherlock ha dit...

Bon dia companys!

Moltes, diria moltissimes felicitats!! La victoria d'avui dona moral i confiança a més a més de fer guanyar respecte als rivals! Enhorabona i a disfrutar-ho!

Per cert, el penal de Mario.... dubtós... molt dubtós. Us juro que miro de ser imparcial. Però el bo de Mario toca la pilota sense derribar el jugador del Reus (crec que era Pallarés). Una cosa no treu l'altre. El Reus va mereixer guanyar. Però la decisió arbitral ens va afectar ahir i a la següent jornada contra el Vilafranca. En fi, moltes felicitats per l'inici de lliga i ens veiem la setmana vinent!!!

Anònim ha dit...

Diria que has regalat un puntet al vicenç i un altre al ELPRIMERGOL

Anònim ha dit...

Cooretgit va sense la T del mig, lapsus linguae altre vegada! Mare meva com estàs........

La prèvia ha dit...

@Eloi: Allà ens veurem!
@anònim 09:19: Doncs sí, és veritat, vaig fer el recompte malament. Ara elimino el post anterior i el publico de nou. Gràcies!
@anònim 10:02: Esteu en tot, eh... De totes maneres, gràcies.

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J3:

dtor, sasgas, Josep Anton, dete i josep sauleda = 7
hal, Rai i Jordi = 6
ELPRIMERGOL, itokp, Eloi i Raimon4barres = 5
La prèvia i vicenç = 4
terra = 3 (TV)


Classificació General:
Rai = 23
dete i Jordi = 22
Josep Anton i sasgas = 21
terra, itokp, Eloi i Raimon4barres = 15
vicenç = 14
La prèvia = 12
dtor = 11
hal i josep sauleda = 10
vil4fr4nqu1 = 9
javindreu = 6
ELPRIMERGOL = 5

* Sancionat: terra


JORNADA 4: 19/09/10 (Pronòstics fins el 18/09/10 a les 15:00 h.)
At. Madrid - BARÇA = X
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = X2
San Mauro - MOJA = 1X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = X
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense = X
Piera - MEDIONA = 1
---
LES CABANYES - Vista Alegre
Vilanova Camí - MONJOS

satel.lit ha dit...

Felicitats al Pere Roca pels seus primers 50 partits vestint la samarreta del Vila; i després pel bon gol que va fer ahir,aquest gol va fer encarrilar el partit més facilment i ensorrar al Prat a tansols 4 minuts de la represa.
Com a molt Sorprenent es la dada que tots els equips que van baixar l´any passat de primers Catalana a Regional preferent grup 1 van perdre :Mataró, Cassà, Manresa i Banyoles,i el més sorprenent es que tots ho van fer a casa.
Quina debacle començar així una lliga.

satèl.lit ha dit...

ahhhh un apunt mes.
Jo no estic d´acord de que es televisin els partits del degà penedesenc en directe.
Això farà baixar el nombre d´espectadors al camp i sobretot el caliu que s´ha viscut aquestes dues darreres jornades al municipal.
Cagada al canto.

javi_reusenc ha dit...

Jo vaig estar al partit, el penalti el marca Pallares pero li fan a Manolo Gonzalez, jo desde on estava es veu k es clar, pero estava en el mig del camp cap enrrera i no es veia molt bé, desde la meva posicio era clar, ja o veure pero, es veritat que si que la pilota va a la posicio de Mario.
Molta sort i Força Reus

Sherlock ha dit...

Si si javi_reusenc! Primer de tot l'enhorabona pel triomf. Va ser merescut. I si, ja deia que (creia que era Pallarés) En tot cas, aquest va ser qui va xutar-lo.
El penal no xiulat no hagués canviat el signe del partit, però si que hagués fet que contra el Vilafranca pogués jugar el porter titular.... Ara només ens queda animar al xaval que sortirà. Per cert, moilt gran i emotiu l'homenatge a Pitarque. Va ser espectacular... Però, la vida i la competició continuen... Molta sort pels propers partits de lliga.

eiiii company ha dit...

lo del "gran reserva" ha stat molt bé , pero et deixas a un tal Lluis Montaner, sense les seves dades i saviduria del Dega, segur que el programa no seria el mateix......

vil4fr4nqu1 ha dit...

Després d'escoltar el President a Radio Vila, m'ha convençut per renovar el carnet de soci.
Si el banc m'embarga el pis per no pagar l'hipoteca sempre tindré un metre quadrat per anar a dormir al Carrer Graupera.
Ara entenc perquè és car ser soci, perquè sou pocs... no serà que sou pocs perquè és molt car? Qué és primer, l'ou o la gallina?

Anònim ha dit...

vil4fr4nqu1, no he escoltat l'entrevista, però a mi em passa igual, després de tants anys de ser soci, ara no voler renovar-lo em crea una mica d'angoixa, el president no s'ho mereix, però els jugadors actuals, la categoria que fa patxoca, gent que s'estima bastant més el club que el propi president com La Prèvia mateix... CHAPEAU PEL TREBALL EN AQUEST BLOG!!, jo crec que es mereixen que el club no camini sol... i jo he estat molt crític aquest estiu i em reafirmo amb el que deia... però...

JOAN TUTUSAUS

vil4fr4nqu1 ha dit...

Millor que no l'hagis escoltat, tot el que ha dit ha estat una falta de respecte als pocs socis que té. I ha dit que les obres del camp són incorrectes i que pel que costen, 810.000 euros, es poden fer maravelles. Voldria saber que es va gastar des de que va accedir a la Presidència fins abans de l'any passat, i qué ha és lo meravellós que ha fet.

vicenç ha dit...

Gràcies a tots per la vostra comprensió, entre tots ferem un Vilafranca gran.
Pel que respecte l´horari del partit al camp dels alumnes obrers,em fastigueja i força de que hagin de canviar l´horari habitual( diumenge a les 5 de la tarda),crec que pq. el barça jugui a les 7 de la tarda a Madrid, la gent te el temps suficient per veure els dos partits, pitjor serà si ho passen al dissabte ( 6 tarda)a la mateixa hora que al estadi de Cornellà el Prat es jugui un Espanyol-Almeria.
Pero ells són els que decideixen i sabran els seus motius.

vicenç ha dit...

Prèvia, no trobo el program d´ahir d´ esports competició de COM radio, podries fer com la setmana passada i posant-se tots les respectives noticies i programes el qual es parli del F.C. Vilafranca.
Moltes gràcies Lluís.

sasgas ha dit...

Vicenç , per canviar de dia , necesiten el consentimen d`equip contrari , i et puc asegurar k el Vila , no vol jugar el dissabte, en canvi el diumenge si , k poden fer el canvi d`horari , lo k no se , es amb quants dies d`antelacio, a dia d`avui no ia res.....

vicenç ha dit...

ok.
Moltes gràcies per l´aclariment.
Us imagineu posar-nos líders a la quarta jornada al camp del Vilanova.
Que bonic.

Sherlock ha dit...

No patiu home! Es jugarà diumenge a les 17h.... A més si heu de guanyar tant us hauria de fer la hora :)
Demostreu-ho això... :)

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Li he traslladat la teva opinió al president dins del programa Esports 21 i ha dit que el Vilafranca en cap cas sortirà perjudicat. Si ve menys gent al camp es guanyarà en ingressos publicitaris per les retransmissions televisives. Queda clar però que a ell el que li interessa és fer "quartos" per damunt de veure el camp ple o captar més socis.
@eiiii company: Intento aportar el meu granet de sorra i res més. Gràcies!
@vil4fr4nqu1: Per la mateixa regla de tres, arribarà un dia que l'únic soci que quedi haurà de cobrir el pressupost sencer ell tot solet. Patètic l'argument que ens ha donat...
I referent als diners que s'ha gastat, he començat a sumar i no tenia prou números a la calculadora. Tan sols en indemnitzar a en Capilla ja eren uns 40.000 €...
@anònim 22:27: Joan, penso el mateix que tu. Aquests jugadors s'ho mereixen tot perquè damunt del camp ho donen tot.
@vicenç: Sense notícies sobre l'hora del partit. Jo apostaria per l'horari habitual (17 h.) segons l'argument que bé apunta en sasgas.
No m'ho vull imaginar, no... però sí seria maco sí...
@Eloi: No començem amb el victimisme... jajaja
Deixa'm que acabi de recopilar informació (perquè no vull parlar de memòria i que m'hagin de corregir) i t'explicaré que va passar amb els porters del Vilanova en un dels darrers derbis que es van jugar a 1a Catalana. Va ser un cas similar...

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* El Vilafranca de Puchi da una lección táctica y de eficacia al Prat de López (MUNDO DEPORTIVO)
* El Vilafranca segueix intractable (3-0) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 22:30 a 29:03)
* El Vilafranca es fa molt fort al municipal i guanya al Prat (3-0) (RTVVILAFRANCA.COM)
* Gran victòria d’un Vilafranca davant un Prat que va buscar els tres punts jugant a pilota (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* Estavellats contra una muralla (WEB OFICIAL AD PRAT)

Percy B. Suárez ha dit...

Per canviar l'horari dins del mateix dia i sense que l'equip contrari no pugui tenir opinió el darrer dia era divendres passat. Si el canvi és des del divendres passat i fins demà dimecres, data límit, ja s'ha de tenir el consentiment de l'equip visitant, això almenys a categoria territorial, no sé si a Estatal és igual.

FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS I COS TÈCNIC PER AQUEST BON INICI.

Sherlock ha dit...

Confirmat. Diumenge a les 17h es disputarà el partit. Apa! Ja no et podràs queixar Vicenç!! I el barça perquè t'es una mica igual... Però fos l'espanyol i ja veuriem... Pels que sóm seguidors del barça.... haurem de correr despres del partit!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Confirmat: definitivament, el derbi Vilanova-Vilafranca es jugarà diumenge a les 17 hores (Camp Alumnes Obrers).
Preu de les entrades: General 12 € i Tribuna 15 €.

satèl.lit ha dit...

Ara no ho entenc!!!!, el perque, es torna a fer en directe els partits del Vilafanca per televisió.
Jo vull que tot aficionat al futbol de casa vagi al camp a animar com en aquestes 2 darreres jornades.
Que no ho veieu que el col.legiat llegeix el partit d´una altre manera i que fins i tot el mateix jugador local i posa més empeny quan hi ha una grada plena.
Jo ho tindria molt clar.
Endevant Vila i a guanyar si es pot, al nostre gran rival.

Puchi, tu puedes.

satèl.lit ha dit...

Sabeu ja quin arbitre han designat pel partit del gran derbi?

Quants aficionats vilafranquins creieu que hi podrà haber al camp del Vilanova?

Percy B. Suárez ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1 2
ESPANYOL - Almeria = 2
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1 2

Josep Anton ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1-2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense = 1-2
Piera - MEDIONA = 1

dete ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1-2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (1-3)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1 x
PM Tossa - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Us recomano que al llarg de la setmana escolteu el programa El Primer Minut a Canal Blau FM de 13:30 a 14:30 (o de 22:00 a 23:00 en repetició) on dia a dia fan un gran tractament del derbi.
Avui, a més, han entrevistat a en Puchi i, com és habitual, s'ha guanyat a la gent del programa per la seva sabiduria futbolística. Si podeu escoltar el programa aquest vespre no us el perdeu!

terra ha dit...

Quin punt de l´emisora ,es troba,Canal blau?.
Aquesta setmana això de descansar sense fer la travessa no m´agrada.
Jo que volia posar que el Vilafranca guanyaria 0-5 al camp del barri marítim vilafranquí.

Josep Anton ha dit...

Dete...que quasi fas la mateixa travessa que jo!!, ansols varies amb el resultat del derbi.
Fixeu-vos que en la darrera jornada ,8 equips es van quedar sense marcar cap gol,deunidó quina dada.
Em d´anar a Vilanova a per totes , sense cap tipus de por ni contemplació.
NOSALTRES PODEM.

Rai ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (1-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 12
PM Tossa - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 12
RIUDEBITLLES - Suburense = x
Piera - MEDIONA = 2

i si soc jo tal com va confirmar la previa. vagi béé

La prèvia ha dit...

@terra: Al Penedès i al Garraf es pot sintonitzar al 100.4 però també ho pots fer per internet o TDT.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: El Comitè de Competició ha decidit no sancionar, atenent al recurs presentat pel Vilanova, al porter Mario León per la targeta vermella que va veure diumenge passat al camp del Reus. Per tant, podrà jugar el derbi.

Jordi ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = X (0-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense = X2
Piera - MEDIONA = 1X

Sherlock ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 1 (2-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 12
San Mauro - MOJA = X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense =X2
Piera - MEDIONA = 1

itokp ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 1 (1-0)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 1 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

Ricard ha dit...

Es pot fer la Porra encara que sigui només per aquesta setmana?

La prèvia ha dit...

@Ricard: Sí és clar! I si vols unir-te a fer-la sempre també, eh. Amb l'únic però que portaràs tres setmanes de desavantatge respecte als altres participants...
Fins a la Jornada 5 es pot anar sumant gent. A partir d'aquí, ja no s'admetran nous participants.
Et deixo les regles per si no les coneixes:

Normes:
* Cada jornada constarà de 10 partits (BARÇA, ESPANYOL, VILAFRANCA, VILANOVA, MOJA, ESPIRALL-LES CLOTES, LA MÚNIA i es completarà amb els de 2a REGIONAL).
* S'ha de pronosticar el signe del partit (1-X-2) i en el cas del partit del VILAFRANCA també el resultat.
* Només es poden posar dos signes dobles en tota la travessa (mai en el partit del VILAFRANCA).
* Hi haurà dos partits reserves que serviran per substituïr aquells partits que siguin suspesos per qualsevol motiu. Aquests reserves no s'han de pronosticar, sinó que adoptaran el signe del partit que substitueixin segons l'ordre establert.


Puntuació:
* Cada signe encertat sumarà 1 punt i el resultat exacte del partit del VILAFRANCA en sumarà 2.
* El que menys encerts sumi en cada jornada rebrà una amonestació (TG).
* 5 TG = Jornada de descans sense poder pronosticar.
* Encertar de 1 a 3 signes suposarà TV i no poder pronosticar la propera jornada.
* No encertar-ne cap comptarà com haver-ne encertat tots. És a dir, 12 punts.

ELPRIMERGOL ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 12
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (0-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

dtor ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 1
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (0-4)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 2
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1X

SASGAS ha dit...

At. Madrid - BARÇA =X 2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1 X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = X
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

vil4fr4nqu1 ha dit...

At. Madrid - BARÇA =2
ESPANYOL - Almeria = X
VILANOVA - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1X
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1X
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

josep sauleda ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1
VILANOVA - VILAFRANCA = X (1-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = X2
Piera - MEDIONA = 1

Ricard ha dit...

Així el Vilanova entra cada setmana? Pues vinga m'engantxo:

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1X
VILANOVA - VILAFRANCA = 1 (3-1)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = X
San Mauro - MOJA = 1X
PM Tossa Montbui - FE AT. VILAFRANCA = X
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 1
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

Sherlock ha dit...

De conya Ricard!! Ja serem dos aficionats del Vilanova per aqui!! No em sentiré sol!! ejejeje
I diumenge a per la victòria!! I fair-play sobretot!!!

hal_ ha dit...

At. Madrid - BARÇA = 2
ESPANYOL - Almeria = 1X
VILANOVA - VILAFRANCA = 2 (0-2)
ESPIRALL-LES CLOTES - LA MÚNIA = 2
San Mauro - MOJA = 1 2
PM Tossa Montbui-AT. VILAFRANCA = 2
MOLANTA - SANT PAU d'ORDAL = 1
La Pobla Claramunt - LA GRANADA = 2
RIUDEBITLLES - Suburense = 2
Piera - MEDIONA = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPANYOL 1 - Almeria 0
PM Tossa Montbui 1 - FE AT. VILAFRANCA 1

terra ha dit...

De moment començeu en bon peu, 2 de 2, prèvia i Ricard(la sort del principiant).
Excel.lent partit, sobretot d´entrega, dels dos equips per tv3,(R. Societat i R.Madrid).

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

ESPIRALL-LES CLOTES 0 - LA MÚNIA 4
RIUDEBITLLES 0 - Suburense 1
Piera 0 - MEDIONA 2


Altres resultats:
3a Divisió: Terrassa 1 - Ascó 1 # Espanyol B 2 - Montañesa 2 # Premià 2 - Manlleu 3 # Prat 2 - Llagostera 2 # Gavà 1 - Palamós 3 # Pobla Mafumet 0 - Cornellà 4 # Masnou 0 - Amposta 1

terra ha dit...

Si guanyem aquesta tarda ens posem liders en la cinquena jornada.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquesta tarda de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

At. Madrid 1 - BARÇA 2
VILANOVA 1 - VILAFRANCA 1
San Mauro 0 - MOJA 1
MOLANTA 4 - SANT PAU d'ORDAL 0
La Pobla Claramunt 1 - LA GRANADA 1


Altres resultats:
3a Divisió: Balaguer 1 - Reus 3 # Europa 0 - Castelldefels 1