dimarts, 12 d’octubre del 2010

Virgili li fa un set al Vilafranca

CF Pobla Mafumet 3 - FC Vilafranca 0
Era previsible la dificultat de treure quelcom positiu de la visita a La Pobla (per l'entitat del rival, per allò que parlàvem del cansanci,...) però no imaginàvem una derrota tan clara com la que s'ha produït. Cal ser sincers: el filial del Nàstic és, futbolísticament parlant, dels millors equips de la categoria i està molt per damunt del Vilafranca. Ara bé, si a més dels condicionants amb els que arribàvem al partit se li donen tot tipus de facilitats per a desenvolupar el seu joc, doncs passa el que passa. Malgrat tot, no deixa de ser més que una derrota i només cal mirar d'esmenar les coses que no s'han fet bé de cara a propers encontres.

(foto: Josep Sauleda)

Una d'elles podria ser la de lligar curt a jugadors com Virgili (al que no se'ls pot donar ni un pam de terreny). Això és 3a Divisió i, qui més qui menys, tots els equips tenen a un superclasse que marca les diferències. El "7" i capità dels locals és un jugador que s'ha fet amb un nom dins del futbol català, d'aquells davanters que tothom voldria pel seu equip (car també ho deu ser, tot sigui dit) i que acaba duent de cap a les defenses contràries. A més, quan juga contra el Vilafranca treu el millor de sí. Amb el partit d'avui i el seu "hat-trick", s'haurà enfrontat tres vegades al degà penedesenc i li ha marcat 6 gols en total. Ja la Temporada 2006/07 a 1a Catalana, en el partit jugat allà (1-1) va ser l'autor de l'empat i en el partit jugat al Municipal (1-2) va assolir les dues dianes que capgiraven el marcador i suposaven un important triomf per a que La Pobla de Mafumet assolís l'ascens a Tercera per primera vegada a la seva història.
En fi, oblidem-nos d'ell fins al partit de la 2a volta i centrem-nos en el partit de diumenge que ve davant l'Europa. Un dels que no podrà jugar serà Eitan que ha estat expulsat (per doble groga) en el temps d'afegit. Ha estat una jugada "tonta" per part del jugador (que ha deixat el peu instintivament) i de l'àrbitre (que conscient del minut i del marcador hauria d'haver tret a passejar el poc "seny" que tenen per a veure que no calia ser cruel i expulsar-lo...).
Hem de començar a ser conscients que una expulsió a Tercera comporta partit de sanció. Suposo que aquestes coses formen part del peatge de ser novell a la categoria però ara ja no hi ha remei. El pobre Eitan (i tots els que erem allà) se n'ha penedit d'immediat... Coneixent-lo, estic segur que ningú estarà més emprenyat que ell.

Gran Reserva: Hi ha pocs himnes més animats que el de La Pobla. M'ha sobtat perquè és totalment diferent als clàssics himnes cerimonials o arcaics que encara sonen a molts camps. Investigant, he descobert que és diu "Passió i sentiment", que és nou d'aquest any (de fet, fins ara no existia himne) i que ha estat produït per en Pemi Rovirosa dels Lax'n'Busto. Ara s'entén tot.

Vi picat: Que per primera vegada aquesta temporada l'equip s'hagi quedat sense foradar la porteria contrària. Pel que fa l'aspecte ofensiu, potser hagi estat dels partits més fluixots del que portem de Lliga.

40 comentaris:

terra ha dit...

Atenció que el partit contra l´europa es molt perillòs i clau a la vegada, una derrota suposaria que els de baix es poguessin molt aprop i una victòria ens deixaria en el grup de dalt.

La prèvia ha dit...

@terra: Tranquil·litat... Que estem a la Jornada 8 només! És important (com tots) però no cal posar aquest punt de dramatisme crec jo.

javi_reusenc ha dit...

Els pelacanyes, uns dels millors, pues m'agradaria saber que es el Terrassa, Reus, Español B. El que li ha pasat als Malfumats es que portaven mes de 80h de descans, i el vilafranca unes 40h de descans o sigui la pobla portava el doble, igual que el Reus, per aixo a jugat de PM i es nota cuan no hi ha cansanci.
Força Reus

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Doncs aquests que anomenes són també del grup d'equips que lluitaran per les primeres places.
Dir que la victòria ha estat només pel tema físic... que vols que et digui. Segur que ha influït, però no per això cal treure mèrits al partidàs dels locals. A més, vaig llegir la crònica de l'empat a Reus(1-1) i deia que mereixien guanyar. És així? No seran tan dolents doncs? Et recordo que també van empatar al camp de l'Espanyol B.

javi_reusenc ha dit...

@la prèvia: Home la Pobla respecta a l'any passat a millorat, aixo si, a Reus va estr força igualat, van mereixer guanyar ja que el gol del Reus va arrivar amb la mà. Pero dubto que la pobla quedi entre els 8 primers. Molta sort davant els de l'Europa que avere si guanyeu, i avere si el 5/12 veniu a Reus, Força Reus i diumenge a guanyar el graciencs

sasgas ha dit...

Jo krec que el Vilafranca , a jugat molt mermat , primer per les 40 hores de descans , sa notat molt en el transcurs del partit, crec k son poques , despres per la quantitat de baixas k te l`equip ,(3 jugadors de camp i el porter a la banqueta) a mes la darrera , abans de començar (Aleix),son mases facilitats, de totes formes ,tamber soc conscient k avui era molt dificil guanyar a la Pobla , comparteixo totalment la opinio de la Prèvia, al menys en el partit d`avui, es el millor equip k ha jugat contra el Vila , el Terrassa no el baix veura, els Julio, Virgili , Roca , el num.6 , son grandisimns jugadors ...a part de la derrota , completament justa , el cabreix el tinc per l`expulsio de Eitan , es un jugador k actualment no poden prescindir , i el diumenge davant l`Europa en de continuar sense perdre al municipal, tamber us dic k tinc plena confiança en el jugador k surti en el seu lloc...Força Vila

Anònim ha dit...

joder amb aquest virgili, dsd q va marcar contra el vilafranca fa un parell d'anys que el segueixu i segueix sent un jugadoràs pel que veig no? Quina edat té per cert? per saber si es veterà o no

La prèvia ha dit...

LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA

Resultats J8:

Rai i vil4fr4nqu1 = 8
dete, Josep Anton, terra, itokp i josep sauleda = 7
vicenç, Raimon4barres i sasgas = 6
Eloi = 4
La prèvia = 1 (TV)

* Sancionat: La prèvia


Classificació General:
sasgas = 58
Josep Anton = 55
Rai = 55
dete (1 TG) = 51
itokp (1 TG) = 47
Raimon4barres = 45
Jordi = 44
josep sauleda = 43
vil4fr4nqu1 (1 TG) = 40
La prèvia = 36
vicenç (1 TG) = 36
Eloi = 34
dtor (1 TG) = 31
terra = 30
ELPRIMERGOL = 25
hal (1 TG) = 25


JORNADA 9: 17/10/10 (Pronòstics fins el 16/10/10 a les 15:00 h.)
BARÇA - València =
Mallorca - ESPANYOL =
VILAFRANCA - Europa =
Prat - VILANOVA =
MOJA - Sant Cugat Vallès =
Cervelló - LA MÚNIA =
Òdena - FE AT. VILAFRANCA =
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =
LES CABANYES - LA GRANADA =
Vilanova Camí - MOLANTA =
---
Vista Alegre - MEDIONA
Ribes - MONJOS

vicenç ha dit...

BARÇA - València = X
Mallorca - ESPANYOL =1X
VILAFRANCA - Europa =1 (1-0)
Prat - VILANOVA =1
MOJA - Sant Cugat Vallès =1
Cervelló - LA MÚNIA =X2
Òdena - FE AT. VILAFRANCA =2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA =X
Vilanova Camí - MOLANTA =X
---
Vista Alegre - MEDIONA
Ribes - MONJOS

Hi veig moltes X en aquesta travessa, crec que m´he passat.

No m´ha agradat, prèvia que el partit Itàlia-Serbia donguis una X com ha resultat final, quan tansols s´habia jugat 6 minutets.
Quin robo!!!.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Ho hem parlat mil cops ja... Quan un partit es suspén havent començat (ja es juguin 85 minuts com només 3) el signe que preval és el del moment de la suspensió.
A mi el que no m'ha agradat és la victòria del Gavà que ha evitat que sumés 12 punts.

La prèvia ha dit...

@javi_reusenc: Es aviat per dir en quin lloc exacte quedarà un equip i més encara quan està tot tan igualat que 3 punts més o menys et podrien fer baixar del lloc 4 al 11 per exemple. Ara bé, si juguen com avui serà dels que lluitarà per estar a dalt segur.
Si no passa res, ens veurem a Reus el 5 de desembre.
@sasgas: Jo també confio plenament en tota la plantilla. Hi ha baixes importants però qui surt pot cobrir perfectament el seu lloc.
@anònim 22:41: No és gaire gran. Al febrer farà 28 anys.

satèl.lit ha dit...

oi prèvia, que Virgili va estar a punt de fitxar pel Vilafranca fa un temps?
No em va agradar del partit d´ahir el poc que es va xutar a porteria, no sabem encara si es bó el porter local.

Jordi ha dit...

Hola prèvia, voldria fer una suggerència per l'altre partit intersetmanal que queda.

No podries avançar la composició de partits de la travessa? És que aquest cop només hi ha hagut 25,5h per fer la travessa i pot passar perfectament que algú no es pugui connectar un dia...

No crec que em torni a passar, ja que aquesta vegada no he pogut fer la travessa perquè estava de pont, però potser s'evitarà la no participació d'algun altre...

A veure si diumenge segueix la ratxa a casa, que en un lliga tant renyida, ens hem de fer forts al Municipal.

dtor ha dit...

Té raó yo no le he pogut fer, no sabia que habia quiniela entre semana.

terra ha dit...

Sempre que juga el Vila , tenim travessa, així que heu d´estar més a l´aguait.
ok.

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL =1
VILAFRANCA - Europa =X (1-1)
Prat - VILANOVA =1
MOJA - Sant Cugat Vallès =1
Cervelló - LA MÚNIA =1X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA =2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA =12
Vilanova Camí - MOLANTA =1

vicenç ha dit...

No em crec que ahir fòssim 500 espectadors veient el partit a la Pobla de Mafumet, tal com diu el mundo deprtivo.
Cada dia es menys creïble el que diuen molts periodistes.
La setmana passada al camp de l´Ascó, el mundo deia 150 persones i el diari Sport 900.
A veure si es posen d´acord aquests corresponsals al igual que fan en Sauleda i Batet i diuen el mateix, els que hi ha de veritat.
Gràcies.

Anònim ha dit...

ahir podrien parlar de 175 a 200 , com maxin.....al camp de la Pobla

Josep Anton ha dit...

voldria preguntar si un jugador ho endivina tot de la travessa , inclòs el resultat del Vilafranca quina puntuació te?
no trobo gaire bé que el que no n´endivini cap tingui millor premi que algú que ho encerta tot al complert.
No te llògica.

Anònim ha dit...

Entre aquestes 175 o 200 personas , la grata sorpresa dels jugadors del Nastic , Eric Via i Marc Duran , a mes del jugador del R.Madrid , Rai Marchan

Anònim ha dit...

@terra:

però si no tens connexió entre que la prèvia publica la travessa i la hora limit (aquesta vegada 26h), què hi pots fer? Només es demanava penjar els partits que participarien a la travessa una mica abans, en casos excepcionals com els d'aquesta setmana.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: El voliar fitxar el Vila?? No me n'enrecordo. De quina temporada parles?
@Jordi: Tens raó, un altre dia la publicaré amb més temps. Si arribo a saber que hi havia gent que no podia fer-la ja no l'hagués publicat. Em sap greu. De debó... Gràcies per la comprensió.
@dtor: Encara que hi haguessis pensat estaves sancionat! S'ha d'estar més atents...
@vicenç, @anònim 16:15: Jo crec que sobre 200 persones.
@Josep Anton: Sumes el mateix si els encertes tots com si no n'encertes cap. És a dir, 12 punts. Però tens el perill que a la que et falli un... targeta vermella! (com m'ha passat aquesta setmana)

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* Virgili tomba el Vilafranca (EL 9)
* La Pobla de Mafumet esclafa el Vilafranca (3-0) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* Un gran La Pobla o possiblement un desconegut Vilafranca (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* La Pobla gana con un ‘hat-trick’ de Virgili (DIARI DE TARRAGONA)

dete ha dit...

BARÇA - València =x2
Mallorca - ESPANYOL =1
VILAFRANCA - Europa =1 (2-1)
Prat - VILANOVA =1
MOJA - Sant Cugat Vallès =1
Cervelló - LA MÚNIA =12
Òdena - FE AT. VILAFRANCA =2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA =x
Vilanova Camí - MOLANTA =2

Sherlock ha dit...

Deixo la travessa:

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL =1
VILAFRANCA - Europa =2 (0-2)
Prat - VILANOVA =X2
MOJA - Sant Cugat Vallès =1
Cervelló - LA MÚNIA =X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA =2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1X
LES CABANYES - LA GRANADA =1
Vilanova Camí - MOLANTA =2

Jordi ha dit...

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa = 1 (2-1)
Prat - VILANOVA = 1X
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = X2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 1
LES CABANYES - LA GRANADA = X
Vilanova Camí - MOLANTA = 2

Josep Anton ha dit...

BARÇA - València = 1X
Mallorca - ESPANYOL = 12
VILAFRANCA - Europa =1 (2-1)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA = X
Vilanova Camí - MOLANTA = 2

sasgas ha dit...

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa =1 (2-1)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = X 2
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA = X
Vilanova Camí - MOLANTA = 2

Rai ha dit...

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL = 12
VILAFRANCA - Europa =2 (0-2)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = 2
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 12
LES CABANYES - LA GRANADA = 2
Vilanova Camí - MOLANTA = 2

dtor ha dit...

BARÇA - València = 1X
Mallorca - ESPANYOL =1
VILAFRANCA - Europa =2 (0-1)
Prat - VILANOVA =1
MOJA - Sant Cugat Vallès =1
Cervelló - LA MÚNIA = X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = X
LES CABANYES - LA GRANADA = X
Vilanova Camí - MOLANTA = 2

josep sauleda ha dit...

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa =1 (1-0)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = 1X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 1 2
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA = 1
Vilanova Camí - MOLANTA = 1

Anònim ha dit...

Raimon 4barres

BARÇA - València = 1
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa =1 (2-1)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = 1 X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = X
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA = X2
Vilanova Camí - MOLANTA = X

Anònim ha dit...

Sauleda que casero, tots uns.
i Sasgas deunidó la copiada a la travessa anterior a la teva , tot igualet menys els dobles, com es nota que es el teu màxim rival.

ELPRIMERGOL ha dit...

BARÇA - València = X2
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa =2 (1-2)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1
Cervelló - LA MÚNIA = 1X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = X
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL =1
LES CABANYES - LA GRANADA = 1
Vilanova Camí - MOLANTA = 12

ELPRIMERGOL ha dit...

He posat un doble de més, el Vilanova del Cami - Molanta un 2

vil4fr4nqu1 ha dit...

BARÇA - València = 2
Mallorca - ESPANYOL = 1
VILAFRANCA - Europa = 2 (0-2)
Prat - VILANOVA = 1
MOJA - Sant Cugat Vallès = 1X
Cervelló - LA MÚNIA = 1X
Òdena - FE AT. VILAFRANCA = 1
RIUDEBITLLES - SANT PAU d'ORDAL = 2
LES CABANYES - LA GRANADA = 1
Vilanova Camí - MOLANTA = 1

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats avui de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

BARÇA 2 - València 1
MOJA 2 - Sant Cugat Vallès 1
Òdena 4 - FE AT. VILAFRANCA 0
LES CABANYES 1 - LA GRANADA 2


Altres resultats:
3a Divisió: Llagostera 1 - Pobla Mafumet 0
2a Regional: Vista Alegre 4 - MEDIONA 2

satèl.lit ha dit...

Em sorprenen molt les derrotes de la pobla de Mafumet i sobretot la golejada de l´Odena a la fundació.
Que li passa a les Cabanyes?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Resultats dels partits jugats aquest matí de LA TRAVESSA DE LA PRÈVIA:

Prat 1 - VILANOVA 0
Cervelló 0 - LA MÚNIA 0
RIUDEBITLLES 2 - SANT PAU d'ORDAL 5
Vilanova Camí 2 - MOLANTA 3


Altres resultats:
3a Divisió: Gavà 1 - Balaguer 0 # Masnou 2 - Terrassa 1 # Ascó 0 - Montañesa 1
2a Regional: Ribes 4 - MONJOS 2

itokp ha dit...

Previa una setmana que no m' enrecordo de fer la travessa no estic acostumat aixo de les travessas intersemanals amb descol-loca. Jeje

Satel-lit a mi no amb sorpren la derrota de la fundacio ja qe l' odena es un equip fet per pujar de categoria i amb jugadors il-lustres com l' ex del vilafranca Sendra

La prèvia ha dit...

@itokp: Ja ho he vist ja... Enhorabona per la gran trajectòria del "Cape". Me n'alegro per tu.