divendres, 12 de novembre del 2010

Continua el ball d'altes i baixes

A l'espera de concretar el fitxatge d'un central (segurament la setmana vinent es faci efectiva), el Vilafranca ha incorporat un altre nou jugador: Dani Tacón (CE Europa). D'altra banda, també s'ha fet oficial la marxa del davanter Xavi Martínez. El jove jugador no ha acabat d'adaptar-se a la metodologia i al sistema de Puchi, fet que ha propiciat que es decidís prescindir dels seus serveis.
Aquí teniu més dades sobre la nova incorporació:

DANI TACÓN Jiménez (18/09/86, Mataró):
Extrem o interior per banda dreta, arriba provinent de l'equip escapulat on no ha gaudit de gaires oportunitats. Malgrat els seus 24 anys, ja té a les seves esquenes un ampli currículum d'equips: Europa (10/11), Sants (09/10), Rapitenca (09/10), Albacete B (07/08 i 08/09), Rapitenca (07/08), Masnou (06/07), At. Madrid C (05/06 i 06/07), Badalona Juv. (03/04 i 04/05), Premià (02/03) i Premià Juv. (02/03).
Com a fets anecdòtics, destacar que debutà amb el Premià (3a Div) amb només 16 anys i que el seu germà bessó, Ferran, juga actualment al Leganés però la temporada passada ho fèu a la Cultural Leonesa enfrontant-se al Barça als 1/16 de final de la Copa del Rei.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona informació "previa", aquesta semana quans escrits has hagut de fer??? XDD i una question: ya debuta aquest diumenge?? merci

josep sauleda ha dit...

Avui he estat a l'entrenament i Dani no hi era encara. He pogut veure la fitxa, això sí, per tant començarà a entrenar la setmana vinent. Diumenge jugarà David com a central i Enric per davant de la defensa acompanyant al mig camp a Eitan i Roca i davant Palet,Alabau i Puchi. No cal dir que Bacaicoa jugarà de lliure i als laterals hi haurà Moya (Aleix segueix lesionat) i Ruben Ortiz.

satèl.lit ha dit...

Jo continuo sense entendre res, resulta que feina tenim a configurar un onze titular i resulta que ens desprenem de jugadors importants.

satèl.lit ha dit...

Que ha passat en la baixa de Xavi?

terra ha dit...

Quan podrà jugar aquest nou fitxatge, en dani Tacón?

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Pel que tinc entés, Xavi Martínez no és un mal jugador; el que passa és que, per dir-ho d'una manera, era "indisciplinat" dins del camp. És a dir, que si el míster li explicava com s'havia de col·locar o com havia de moure's, ell no ho feia com li havien dit.
@terra: Suposo que si entrena durant la setmana amb normalitat, diumenge podria estar a disposició d'en Puchi.