dimarts, 16 de novembre del 2010

Dani García, el recanvi per a la defensa

Tal com ja s'havia especulat els darrers dies, el central Dani García (CF Montañesa) ha estat l'escollit per Puchi per a suplir la sortida de Palau a l'eix de la defensa vilafranquina. El central, que estava a l'espera de rebre la baixa del seu anterior club, podria debutar el proper diumenge degut a l'absència de Bacaicoa per sanció.
Per contra, s'ha decidit prescindir dels serveis del davanter Molina per decisió tècnica. Des d'aquí desitjar-li molta sort.
Us deixo les dades del nou fitxatge:

DANI GARCÍA Currius (07/01/90, Barcelona):
Damm CF, FC Barcelona i UD Cornellà entre d'altres, figuren entre els equips on ha militat aquest jove jugador de 20 anys en la seva etapa de Futbol Base.
La temporada passada, ja com amateur, signà per la Montañesa (1a Cat) i assolí l'ascens a Tercera per darrere del Vilafranca. Tot i que no va començar la Lliga com a titular, poc a poc es va fer un lloc a la defensa sent finalment un habitual en les aliniacions de Miki Carrillo. Enguany però no estava disposant de gaires minuts (concretament 167 repartits en 5 partits) i ha decidit acceptar l'oferta del degà penedesenc per a reforçar la part defensiva.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mucha suerte dani en tu nueva etapa que seguro que te ira genial y te deseo toda la suerte del mundo de un amigo y ahora compañero de equipo un abrazo krak

La prèvia ha dit...

@anònim 00:01: Tant de bo li vagi bé i pugui ajudar a l'equip a continuar amb la bona feina realitzada. Ahir ja van entrenar tant ell com l'altre fitxatge, en Dani Tacón.

Anònim ha dit...

suerte dani de un aficionado del cornella juvenil donde tu jugabas

terra ha dit...

Aquest noi per la foto se sembla al Fernando Torres.
Veig que te vint anyets.

Anònim ha dit...

Dani te e visto jugar un par de veces me resulta dificil creer que no subas como la espuma muy pronto.

Anònim ha dit...

mucha suerte!