diumenge, 20 de novembre del 2011

Muts i a la gàbia

RCD Espanyol B 3 - FC Vilafranca 0
El filial blanc-i-blau va demostrar la seva condició de líder i no va donar opció (sobretot a la primera part) a un Vilafranca que va sortir (condicionat per alguna baixa de darrera hora) un xic més defensiu que altres vegades mirant d'aguantar el màxim temps possible el 0-0 i jugar amb els nervis del rival.


I ho va fer fins al minut 21 quan els locals es van avançar al marcador després d'un servei de còrner i gràcies al malentés entre Tato i Rubén Ortiz a l'hora de rebutjar la pilota. Un golàs del crack "perico" Cristian Alfonso, abans de la mitja hora, deixava el partit mig sentenciat i, posteriorment, l'expulsió (rigurosa i/o absurda) de Dani Delgado per una topada amb Paul Quaye llançaven per terra les poques possibilitats de puntuar a Sant Adrià.


La segona part, en canvi, amb un aiguat considerable i la gespa (natural) en pitjor estat, va beneficiar al degà penedesenc ja que l'Espanyol B no podia desplegar el seu joc de combinació. Tenia la intuició que si fèiem el 2-1 perquè no es podria empatar... però un clar i ingenu penal a poc pel final va deixar el marcador en un 3-0 que reflecteix el que és un equip i un altre: un, fet per a quedar primers de carrer i mirar de pujar a 2a B i l'altre, amb l'objectiu de quedar-se una temporada més a Tercera.

Gran Reserva: Que gràcies a l'actitud de l'equip i a l'esforç no es notés en cap moment que estàvem amb un home menys. És encomiable lo d'aquests jugadors.

Vi picat: La meticulositat i poca permisivitat d'alguns col·legiats envers el típic davanter alt i fort (en aquest cas, Dani Delgado) en favor dels defensors que poden fer el que vulguin sense que siguin castigats. Ara bé, coneixíem aquest factor i no vam ser prou llestos...

7 comentaris:

Josep Sauleda ha dit...

Mireu el penal que va significar el tercer gol,va ser igual al que li van fer a Valerio a La Pobla amb 0-0. A L Pobla no es va assenyalar penal i en canvi al camp de l'Espanyol sí. "¿Por qué?"

Anònim ha dit...

es que en dani delgado no es pas un ''sant''

La prèvia ha dit...

@Josep Sauleda: El del camp de La Pobla encara va ser més clar. Cal dir que l'àrbitre no era el mateix. Si no si que haguès estat per a sospitar.
@anònim 16:08: Estem d'acord, és d'aquells davanters "incòmodes" pels defenses però d'aquí a ser perseguit... Abans de la jugada de l'expulsió li havien fet "mil" faltes i no en van xiular cap.

terra ha dit...

Aquest penal ens el piten anant 0-0 i ens caguem amb ell.
Ara tocarà guanyar al Manlleu, tindrem feina pero hem d´aconseguir-ho nois.

satèl.lit ha dit...

Jo encara la diria més grossa, com el primer gol de l´espanyol nosaltres em vam fer 2 d´iguals contra el Vilanova.

La prèvia ha dit...

@terra: És justet però en directe va semblar penal clar (ingenu, això sí).
@satèl.lit: El que passa és que quan la pilota està per l'aire és més difícil veure si ha entrat. En canvi, aquí les imatges deixen ben clar que va sobrepassar la línia. A més, Rubén Ortiz no va fer ni intenció de protestar.

Anònim ha dit...

com es que tato ha marxat?tambe direu per motius laborals?ui quin perill nanu,aquest del tato ens donava molta seguretat i tranquilitat,aviam on acaba ara