dimecres, 10 de novembre del 2010

Palau nova, i sorprenent, baixa al primer equip

Segons ha comunicat oficialment el club, el defensa central Robert Palau ha deixat de ser jugador del FC Vilafranca. La decisió li va ser comunicada ahir al vespre tot just abans de l'entrenament pel propi entrenador. Segons sembla, el rendiment del futbolista no estava sent l'esperat pel cos tècnic.
Degut a aquesta baixa, se sap que s'està treballant a corre-cuita en la negociació d'un defensor per a tal d'incorporar-lo lo abans possible.

Palau, va arribar la temporada passada provinent de l'Olesa i ben aviat es va guanyar un lloc a l'onze titular i l'honor d'exercir com a capità en els partits amb absència dels jugadors vilafranquins més veterans. Van ser un total de 30 PJ i 2 gols (contra el Masnou a casa i al camp de l'Igualada).
A banda de guanyar-se la confiança de l'entrenador també ho va fer amb l'estima dels mitjans habituals que seguim l'actualitat del primer equip. És per això que sap greu que jugadors com en Robert abandonin la disciplina del club.
Des d'aquí, desitjar-te el millor i donar-te les gràcies pel tracte rebut envers nosaltres. Jugadors (i per damunt de tot persones) com tu, dignifiquen i fan més gran la història d'una entitat centenària com el degà penedesenc.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna cosa no funciona , no pot ser , que a mitja temporada , no se sàpiga , si els jugadors serveixen per tercera o no , espero i tinc el desig que solsament sigui una anecdota , però amb temo que no , a tercera nacional, no podem anar fent proveturas , i canviar jugadors com a cromos, encara que també sóc conscient , que el mister ho té en compte , i ell, millor que ningú sap el que ha de fer.
Desitjar-li tota la sort del món al Palau , ja que ha demostrat , a part de ser gran jugador , una exelent persona , sempre tindrem un grat record de la teva persona, pel teu pas a Vilafranca.

Anònim ha dit...

De moment això sembla que no funciona ESPEREM QUE HO FACI COM MÉS AVIAT MILLOR i l'equip tiri endavant.
M'han dit que a Castelldefels es va jugar molt malament i també m'han dit que l'entrenador va cridar a tots els jugadors des del començament del partir fins que va acabar.
Potser amb una mica més ""DE NO SÉ QUÈ"" per les dues parts la cosa funcionaria millor i no s'hauria de fer fora a bons jugadors i bona gent que ho donent tot per l'equip perque està vist que sempre se la carreguen les bones persones.

Anònim ha dit...

El pitjor de tot àixò serà el mal ambient que regnarà al vestidor.
Si fins ara s'havien aconseguit bons resultats en part era pel bon ambient i l'avinença que hi havia entre els jugadors i el caliu humà al vestidor, em temo que els jugadors estan enfadats amb el que està passat i em fan por els resultats que poden venir a partir d'ara.

Anònim ha dit...

Practicament confirmat el fitxatge del jove jugador Dani Garcia,central de la montañesa.

joel ha dit...

Em sembla que al Puchi pare ja se li han pujat els fums amb l'ascens i el bon inici a 3ª

La prèvia ha dit...

@anònim 15:33: Tú ho has dit. L'entrenador és el màxim responsable esportiu i ell és qui ha de prendre les decisions (encertades o no). La temporada passada, abans de començar la Lliga, ja va assumir tota la responsabilitat de l'èxit o el fracàs. En això no hi ha dubtes.
@anònim 17:13: No es va jugar un bon partit, cert; però l'entrenador va corregir com ho fa sempre. El que passa és que quan es guanya, això passa més desapercebut i quan es perd, tot s'encaixa de pitjor manera.
@anònim 17:18: En teoria, el bon grup humà que hi ha al vestidor també serveix per a que quan les coses no van lo bé que es voldria entre tots posin de la seva part per a solucionar-ho.
@anònim 19:05: Mirarem d'esbrinar en el tema.
@joel: No crec que es tracti d'això. Suposo que totes les decisions que pren són per al bé de l'equip.

Anònim ha dit...

Molta sort pel Robert, s'ho mereix. Una excel.lent persona, un senyor. Em sap greu que passin coses així i crec que fins el 30 de gener estarem així, amb baixes i fitxatges. No entraré a valorar lo que ha fet l'entrenador, té tota la llibertat per fer el que vulgui, altra cosa és que encerti.

terra ha dit...

He quedat bocabadat i acollunit a la vegada al sentir la baixa de´n Robert Palau, no hi ha dret.
Aquesta no me l´esperava.

Anònim ha dit...

això no es el vila es el GRAN HERMANO

Robert Palau ha dit...

Hola a tots/es els vilafranquins,

Vist els comentaris que s’han expressat des de que es va conèixer la meva baixa el passat dimarts, sento la necessitat d’expressar-vos una sèrie de sentiments que tinc, sense cap ànim d’afany de protagonisme.

Primer de tot, vull donar-vos les gràcies a tots/es els aficionats del F.C.Vilafranca per el vostre recolzament, en tot moment, cap a l’equip des de la temporada passada, i en especial, cap a la meva persona. M’heu fet sentir com a casa i us ho agraeixo de veritat.

M’agradaria fer una menció especial als mitjans de comunicació de Vilafranca i, en especial, al Josep Sauleda, Joan Sòria i Lluís Montaner (us ho faré saber en persona). M’emporto un grat record de tots vosaltres i uns amics pel futur. Moltes gràcies!

També a la junta directiva encapçalada pel sr. Pere Montserrat i per l’incombustible sr. Pepe Fos, que m’han ajudat des del primer dia que vaig arribar.

Capítol a part, es mereix el vestidor del F.C.Vilafranca. Estic ORGULLÓS d’haver compartit vestidor amb totes les persones que n’han format part durant aquest temps, tant amb els companys de la temporada passada com d’aquesta temporada. Un record especial per en Modesto. Una gran persona i un amic que representa els valors d’aquest F.C.Vilafranca: lluitador, compromís i bona persona.
M’emporto amics i és el motiu pel qual estic més trist d’abandonar l’equip.

Res més companys/es, ara el què toca és animar de valent a l’equip i que tiri endavant, que n’estic segur que s’aconseguirà la permanència a Tercera Divisió.

Força Vilafranca i fins aviat!

Un vilafranquí més, Robert Palau

Gerard " dete " ha dit...

bufff sin palabras Palau yo tambien quiero aprovechar para decirte que el placer es mio de haverte conocido,y compartido contigo tantos momentos porque eres una grandisima person krak asi k te deseo toda la suerte del mundo pork te la mereces,estas cosas son las peores del futbol y solo espero que no perdamos el contacto y k el domingo viene creo k tenemos un cita tu i yo y todos los k se apunten si o no? cuidate mucho fiera y sin duda alguna...HASTA PRONTO...MUY PRONTO.

josep sauleda ha dit...

Hola Robert,
Darrerament hi ha coses que no entenc, la derrota davant l'Europa i la del dia de la Montañesa i tampoc entenc el teu acomiadament. Personalment havia fet travesses de qui seria el seguent en deixar la nau vilafranquina i a tu no et tenia a la llista. Espero que tot s'hagi fet a fi de bé i vull aprofitar per felicitar-te pel teu escrit de mes amunt, hom pot veure que ets tot un senyor.
Tinc entés que ens veurem diumenge.
Molta sort Robert, segur que tot t'anirà bé, t'ho mereixes.

Anònim ha dit...

Bon dia, ja han passat un dies pero també m'agradaria deixar algun comentari respecte aquesta noticia. Tinc la gran sort i l'orgull de ser un gran amic del Robert Palau i per això també sento la necessitat, des de la llunyania, donar tot el meu recolzament aquest GRAN JUGADORAS y GRAN PERSONA! El futbol en molts moments es totalment injust, en PUCHI que també tinc la sort d'haverlo conegut, es molt exigent, segurament també injust, però ell valora l'estat de forma del jugador en el moment actual i no té en compte l'historial del jugador que hem sembla totalment lícit per la seva part, però el robert ha demostrat sobradament que pot jugar a Tercera divisiò i per això vull expressar tots els meus ànims per a que no perdi aquesta il·lusió que sempre ha tingut i aquesta passió amb la qual li dona tota la seva dedicació, ganes, esforç i sacrifici. Robert, segueix lluitant per el que somies, per la teva il·lusió, no persisteixis, treballa, esforça't al màxim i dona tot el que tinguis perquè si d'una cosa estic segur,coneixen-te com et coneixo, si ho fas, ho aconseguiràs amb els ulls tancats. M''agradaria que algú li fés arribar les meves paraules amb el Robert. Saps que et tinc molta estima personal i que et segueixo i mantenim sempre el contacte, ja que si d'alguna cosa tinc clar es que a part de ser un jugadar de CATEGORIA es una persona de CATEGORIA i m'ha demostrat amb el temps que té un gran cor i faria el que fós per els seus amics! Així que Robert, molts ànims i molta força per seguir lluitant i assolir el teu somni!! una abraçada, salutacions a tots els meus amics vilfranquins, del teu amic, Carles Martinez