divendres, 3 de desembre del 2010

Palet també deixa la disciplina del club

El davanter d'Igualada, Enric Palet, ja no pertany al primer equip del FC Vilafranca. Els motius que han comportat aquesta decisió per part del cos tècnic han estat estrictament esportius.
Es desconeix si es mirarà d'incorporar un nou davanter que supleixi aquesta baixa tot i que tot fa pensar que si surt quelcom interessant al mercat es tractaria la seva incorporació.

Palet es va incorporar a mig campionat la temporada passada (junt amb David Pérez) per tal de reforçar l'equip de cara a assolir l'ascens a 3a Divisió. En total va jugar 20 partits i va marcar 6 gols.
Des del blog, molta sort en la nova etapa que emprenguis i estigues segur que, com tots els altres jugadors que ja no hi són, has deixat empremta en aquest club.

3 comentaris:

sasgas ha dit...

Enric , moltes gracies pel tracte k has tingut sempre , amb els k habitualment seguin al Vila...ke tinguis molta sort , aqui a Vilafranca sempre et recordarem amb molta estima, bon jugador i millor persona....

Anònim ha dit...

q extrany q no diguessim q es una baixa per motius laborals, com quasi la majoria de baixes i q ningu ens creiem...

Josep Sauleda ha dit...

Enric,
tant sols dir-te que qualsevol cosa que necessitis aqui estem la premsa de Vilafranca. Hem tingut una bona relació i la veritat és que sap greu que ens deixem de veure cada setman. La vida és així i de ben segur que trobaras un bon futur, t'ho mereixes.